Nyheter

DevCore förstärker på säljsidan

Vi välkomnar Johan Sjöberg som ny säljansvarig på DevCore. Johan har arbetat med försäljning i 18 år och har en bred och gedigen erfarenhet av relationsförsäljning. Med denna rekrytering avser DevCore stärka våra relationer till befintliga kunder ytterligare, samt finna nya samarbetsmöjligheter.

DevCore växer ytterligare

Vi välkomnar idag Martin Eberhardt som ny konsult på DevCore. Martin kommer senast från ett företag inom vårdbranschen där han arbetat som IT-ansvarig.

På DevCore kommer Martin arbeta som konsult i vår driftsorganisation och vara en del av de suveräna gäng som levererar drift och support till våra kunder.

Varmt välkommen Martin! 

Petter Nadler ny projektledare hos DevCore

DevCore är mycket glada över att kunna presentera Petter Nadler som ny projektledare hos oss. Petter har en bakgrund som utvecklare och har arbetat som projektledare inom IT de senaste 10 åren, och innehar som senior projektledare ett flertal certifieringar.

Detta är en strategiskt viktig rekrytering för DevCore och vi är mycket stolta över att Petter valt att ansluta till vårt härliga gäng, varmt välkommen Petter!

Ny utvecklare ombord

DevCore förstärker ytterligare på utvecklarsidan och välkomnar idag Juan Orellana som ny konsult. Juan har jobbat som .Net utvecklare i ett flertal år och vi är mycket glada över att få in ytterligare kompetens inom detta området. Varmt välkommen Juan!

Välkommen Jill

Idag börjar Jill Hedberg som konsult hos oss på DevCore. Jill kommer tillhöra vårt Salesforceteam, och har mångårig erfarenhet av främst Salesforce administration. Varmt välkommen Jill, du är en efterlängtad förstärkning till vårt fantastiska Salesforcegäng.

DevCore lanserar Commerce site

DevCore har nyligen lanserat en Commerce site för en organisation som bygger på OpenCart med kopplingar till Klarna för betallösning, och integration till CRM system. 

Målet för kunden var att lansera en modernare och användarvänligare shop för både kunder och de som arbetar i den. DevCore är mycket glada och stolta över resultatet och förtroendet vi fått från kunden.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Kontakta oss på 08-244 030, via mail på info@devcore.se eller via formuläret till höger.

Lansering av ny Episerver site

DevCore är mycket stolta och glada över att ha varit delaktiga i utvecklingen av en helt ny site hos ett stort börsnoterat metallföretag som lanseras i dagarna. Siten är gjord i Episerver 9 samt använder ImageVault för bildhantering. 

DevCore har levererat resurser inom både front-end och back-end, och vi är mycket stolta över resultatet och tacksamma över förtroendet från en helt ny kund. 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Kontakta oss på 08244030, via mail på info@devcore.se eller via formuläret till höger. 

DevCore testar HTTP/2

Episerver har nyligen fått officiellt stöd för Windows Server 2016. Med Windows Server 2016 kommer IIS 10 och nyheter som moderna TLS cipher suites samt HTTP/2 stöd.

HTTP/2 är efterlängtat då det på flera sätt effektiviserar datautbyte mellan server och browser jämfört med HTTP/1.1.

I samband med att vi nu flyttar www.devcore.se till en ny IIS 10 host, så har vi utöver att slå på HTTP/2, passat på att göra en del optimeringar för att snabba upp siten.

Det finns alltid mer att skruva på, men vi är nöjda med hur rapp siten är nu. Testa gärna att klicka runt. :)

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Kontakta oss på 08-24 40 30, via mail på info@devcore.se eller via formuläret till höger.

AV.se vinner web service award utmärkelse

Devcore vill med glädje meddela att AV.se (Arbetsmiljöverket) tog hem vinsten i klassen Samhällskommunikation vid utdelningen av web service award som ägde rum i veckan. Devcore har sedan 2015 kontinuerligt arbetat med att hjälpa Arbetsmiljöverket med deras utveckling av siten i Episerver CMS. Stort grattis till Arbetstmiljöverket och alla inblandade parter. Mot fler framgångar under 2017.

Devcore och våra konsulter har mycket stark erfarnhet och kompetens inom Episerver och har ännu en gång på detta sätt visat att vi bygger bra webb för framtiden.

Läs mer om motiveringen "Arbetsmiljöverket: Tung information ska vara lätt att nå" här.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Kontakta oss på 08-24 40 30, via mail på info@devcore.se eller via formuläret till höger.