Nyheter

Ransomeware-attacken drabbade 1500 företag, ta del av webinaret och läs mer om cyberattacken

Cyberattacken ägde rum fredagen den 2 juli, då minst åtta MSPs (managed service providers) drabbades av ransomware som infekterade deras infrastruktur och kunder. Händelsen har enligt uppgift påverkat upp till 1500 företag. Medlemmar i REvil är ansvariga för attacken och de begär 70 miljoner dollar i lösensumma.

I ett webinar från WatchGuard får vi reda på mer, när Corey Nachreiner (Chief Technology Officer) och Marc Laliberte (Senior Security Analyst) diskuterar hur attacken kunde ske och vad en organisation kan göra för att skydda sig.

Här finner ni länken till webinaret Learnings from the Kaseya Supply Chain Attack and Mass Ransomware Incident July 8 2021 - 8am PDT (3pm GMT)

 

Edit: Här kan du se webinaret om ransomware och cybersäkerhet on-demand!

 

Ransomware är skadlig kod, som ständigt förändras, och är utformad för att kryptera filer på en enhet, vilket gör alla filer och de system som är beroende av dem oanvändbara. Skadliga aktörer kräver sedan en lösensumma i utbyte mot dekryptering.

 

 

DevCore är Watchguard Gold Partner. 

Vi är experter på brandväggar, Wi-Fi och säkerhet sedan 10 år tillbaka.

2014 startade vi sajten watchguardspecialisten.se

DevCore är återförsäljare av WatchGuards samtliga produkter. Virtuella brandväggar, licenser och tillbehör.

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png

DevCore har byggt integrationer mellan Salesforce och CM1 åt finansbolag

Kunden är verksam inom finansbranschen med att marknadsföra olika upplägg och strategier åt företag på B2B-marknaden.

Kunden använder sig av systemstödet CM1 för AML-processer, alltså Anti-Money Laundering-processer. Cm1 är den marknadsledande tjänsten för detta i Norden, det är en tjänst som onboardar, följer upp kundrelationer och övervakar finansiella transaktioner.

Den första systemintegrationen som DevCore byggde och produktionssatte innebar att en XML-fil laddas upp till Softronics FTP, där den läses in dagligen.

Detta sparar bolaget mycket tid och handpåläggning, eftersom informationen om nya kunder tidigare knappades in i CM1 manuellt av medarbetarna.

Den andra integrationen är en direktscreening via deras API. Det innebär att integrationen ger kunden ett initialt svar om en person kan finnas med på någon PEP- (Politically Exposed Person) eller sanktionslista. Då kunden lyder under penningtvättslagen, och därmed alltid måste kontrollera personer mot PEP- och sanktionslistor, så frigör denna systemintegration mycket tid som kan läggas på annat, men det gör även att säkerheten förbättras.

 

 

Behöver ni hjälp med Salesforce CRM?

Behöver ni hjälp med systemintegrationer?

Kontakta oss på info@devcore.se eller ring kontoret på 08-24 40 30

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png

Umbraco Codegarden startar idag 9-11 juni, öppet för alla!

 

Idag startar Umbraco Codegarden 2021 och håller på till och med 11 juni.

I år är Codegarden gratis och öppet för alla. En unik upplevelse och ett perfekt tillfälle för dig, och ditt team, att ta reda på de senaste innovationerna och inspireras av nya idéer!

Codegarden inleds idag med Pre-Party och Umbraco Awards och följs av två dagar fullspäckade med spännande samtal (10-11 juni) och Package Awards.

Oavsett om du har använt Umbraco CMS tidigare, eller inte, är Codegarden öppet för alla och ger relevant branschinsikt. Umbracos talare kommer att ge information om alltifrån molnprogramvara till ASP. NET Core 5 till tillgänglighet. Codegarden är en intressant upplevelse för både utvecklare, kreativa och företagare, så konferensagendan kommer att ha något på menyn för alla.

 

 

DevCore är Umbraco Gold Partner sedan 2017, och vi kommer självklart att vara på plats under Umbraco Codegarden 2021.

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png

Ny version av Umbraco släppt!

Världens vänligaste CMS har släppt version 8.14 nu i dagarna.

Nyheterna är:

✔ Media Picker – med efterfrågad funktionalitet för content editors och fler funktioner för utvecklare med mer flexibilitet. Allt i nytt gränsnitt!

✔ Backoffice notifieringar

✔ Block List editor-uppdateringar

✔ och mycket mera! 
Mer info om nya releasen från Umbraco finns här.

 

Är ni nyfikna på vad Umbraco CMS kan göra för er? - Kontakta oss gärna, så berättar vi mer!

 

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Följ oss på LinkedIn linkedin.png

DevCore lanserar webbplats i Epi med intranätsdel till statlig kund

Kunden är verksam inom arbetsmarknad- och utbildningspolitik, och nu har deras nya publika webbsajt i Episerver gått live. På webbplatsen har det även byggts en sajtdel bakom inloggning, ett intranät.

Utöver ovan så har DevCore även byggt en lösning för publikation och externa tidskrifter för att kunden skall ha en bra överblick över det området. Likaså har det skapats en funktion för seminarium på sidan.

I detta projekt har DevCore stått för projektledning, design och utveckling.

 

 

Är ni nyfikna på vad Episerver, DXP, Optimizely eller Umbraco CMS kan göra för er?

Kontakta oss gärna, så berättar vi mer!

 

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Följ oss på LinkedIn linkedin.png

DevCore rekryterar frontend-utvecklare till vår fantastiska webbgrupp!

Det har varit ett stort tryck på webbteamet, med programmering och problemlösning, så det är väldigt uppskattat att Evelina kommer in som en ny stjärna där.

Hon kommer att jobba som frontend-utvecklare, med bland annat JavaScript, HTML och CSS. Skapa interaktivt och responsivt innehåll för webbplatser.

Så att DevCore kan fortsätta utveckla dynamiska och interagerande webbplatser åt våra kunder.

Hela DevCore välkomnar Evelina, och vi hoppas att hon ska trivas hos oss! 😊

 

 

Läs mer om våra härliga konsulter här!

Läs mer om webbutveckling här.

Kontakta oss gärna på info@devcore.se eller på telefon 08-24 40 30

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png

DevCore vann offentlig upphandling gällande migrering, utveckling och förvaltning av Salesforce för svenskt statligt moderbolag inom näringslivet

DevCore vann den offentliga upphandlingen och ska därmed bistå det statliga bolaget med migrering till nytt CRM-system samt utveckling och förvaltning av Salesforce. Kunden är moderbolaget i en koncern med 16 dotterbolag verksamma inom att stärka det svenska näringslivet och att verka för en hållbar tillväxt.

Målet med projektet initialt är att möjliggöra för kunden att själv kunna hantera hela kundresan på nya CRM-plattformen. I första versionen av kundens CRM och kundtjänstlösning ges support för processer som t.ex. kundkontakter, marknadsföringsprocesser, försäljningsprocesser, kunderbjudanden, granskning och uppföljning av leverabler, deras påverkan och andra supportprocesser för att komplettera och möjliggöra de tidigare nämnda.

Migrering sker från nuvarande Caesar CRM, från SuperOffice Business Solutions. Utöver dessa system används idag även: Super Office Service, cLO och cLA för kreditberedning och kreditförvaltning samt Saint för rapporter.

CRM-lösningen kommer att vara verksamhetssystemet för kunder och intressenter som leads, prospekts, kunder, samarbetspartners, leverantörer och borgenärer m.m. Lösningen skall förbättra arbetsprocesser, minska tid för felhantering, öka tillgänglighet och sökbarhet till information och ge tydligare styrning av processer.

 

I 15 år har DevCore utvecklat processer för support som kan anpassas till sina kunders specifika behov och krav. Därför kan kundens supportkrav hanteras utan svårigheter. Utveckling kan också ske framåt för att säkerställa kundens framgång.

Analysfasen är igång och DevCore kommer nu att arbeta som Salesforce-utvecklare, Applikationsutvecklare, Senior Projektledare, Systemintegratör, Lösningsarkitekt och Salesforce Tech Lead i projektet framöver.

Under året kommer alla integrationer till externa system implementeras samt det fullständiga genomförandet av systemet kommer att dokumenteras och levereras till underhållsorganisationen i verksamheten.

DevCore står för utbildning av kundens användare (data från Microsoft Azure) i de olika systemen samt ger även vägledning och utför workshops löpande. Under rådande omständigheter kommer det att ske mestadels via kommunikationsplattformen och samarbetsverktyget Microsoft Teams.

 

Aktuella Salesforce-produkter är:

 

Avtalet sträcker sig över minst två års tid. Vidareutveckling och konfigurering av CRM-lösningen kan ske stegvis i projekt framåt.

 

 

Vill ni veta hur ni kan arbeta mer strukturerat och effektivt med era kundrelationer?

Kontakta oss gärna på info@devcore.se eller ring kontoret på 08-24 40 30

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png

Salesforce implementeras för kund med Sales Cloud, Service Cloud, Pardot samt integration mot kundens egen applikation

Kunden är ett bolag som bedriver utveckling, drift och underhåll av dokumenthanteringslösningar för bygg- och fastighetssektorn.

DevCore implementerar Salesforce, Sales Cloud, Service Cloud och Pardot åt kunden samt integrerar mot kundens egen applikation. Kundens egna app hjälper entrepenadbolag att hålla koll på bygghandlingar, projektplaner och ritningar.

Utöver integration mot kundens app integrerar vi även mot ett B2B-abonnemangs- och faktureringshanteringssystem; Younium.

Integrationen är baserad på Youniums egna integrationsprogramvara som installerats i Salesforce miljö. Teknikerna som används för Younium-integrationen är huvudsakligen automatiseringar och justeringar av arbetsflöde för att fungera med Younium connector och kunna ansluta till de systemen som finns och skall användas.

Automatiseringarna är flows och apex. Justering av arbetsflöden görs med Custom-fält, valideringsregler, approval-processer, layouts, Paths, Quick actions m.m.

 

Läs mer om:

Salesforce

Sales Cloud

Service Cloud

Pardot

 

 

DevCore är experter på Salesforce och vi är Salesforce Partner sedan 2011.

Kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa er!

Kontakta info@devcore.se eller ring kontoret på 08-24 40 30

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png

DevCore hjälper kund med implementering av Salesforce CRM och Pardot, det kompletta B2B Marketing Automation-verktyget

Kunden är ett bolag verksamt inom tele- och datakommunikationstjänster, som erbjuder telefonväxlar och bygger system och lösningar för kundservice globalt. Företaget hjälper sina kunder att migrera från deras äldre PBX till Microsoft Teams samt Skype for Business för att förbättra och optimera kommunikationen mellan företag och kunder.

 

DevCore implementerar Salesforce för kunden och Marketing Automation-verktyget Pardot.

Pardot är det användarvänliga och kompletta B2B-verktyget för automatiserad marknadsföring och leadgenerering, det ser till så att kommunikationen går ut vid rätt tillfälle, till rätt kunder med uppföljning för bästa resultat och framgång.

Öka er pipeline, generera högkvalitativa leads i ett jämnt flöde, beräkna avkastningen på investeringar och ROI för marknadsföring, skapa segmenterade listor som är skräddarsydda efter dina exakta specifikationer och distribuera samt administrera marknadsföringskampanjer online som hjälper er att öka intäkterna och maximera effektiviteten. Få inblick i vilka kampanjer och insatser som driver nya affärer och vilket innehåll som bäst når ut till dina e-postmottagare. Optimera och upprepa med hjälp av e-post A / B-test och SPAM-analys bland annat.

Engagera kunder med dynamiska, personanpassade kampanjer. Med Pardot skapas betydande relationer! Läs mer om Pardot här.

 

 

Vill ni veta mer om hur vi på DevCore kan hjälpa er optimera sälj och marknadsföringen på ert företag?

DevCore är Salesforce Partner sedan 2011, vi är experter på Salesforce.

Kontakta oss gärna på info@devcore.se eller ring kontoret på 08-24 40 30

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png