Nyheter

DevCore utför omfattande uppdrag inom Episerver samt Salesforce åt kund.

DevCore har nu ett flertal konsulter ute på uppdrag hos förening inom standardisering. DevCore förvaltar deras webb och alla interna IT-system, samt sköter projektledningen och förvaltningsledningen, det gäller bl.a. Episerver, Epi Commerce, .NET Core, API:er m.m.

DevCore implementerar även Salesforce, bygger nytt affärssystem där första versionen skall lanseras innan sommaren.

DevCores konsulter på plats är bl.a. Senior Episerver Find-konsulter, Senior .NET-utvecklare och IT-förvaltningsutvecklare, förvaltningsprojektledare.
Salesforce administratörer, arkitekter samt utvecklare.

 

Vill ni veta hur vi kan hjälpa ert företag att möta just era behov?

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

DevCore rekryterar ny Salesforce-administratör.

Dags att rekrytera nytt till vårt härliga Salesforce Team, idag började Pardis hos oss. Vi hälsar henne varmt välkommen till DevCore, hon kommer att jobba som Salesforce admin.

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig boosta din produktivitet med Salesforce? Kontakta oss!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Ny webbshop i Episerver Commerce!

Idag lanserade DevCore en ny webbshop, gjord i Episerver Commerce, åt ett bolag inom högre teknisk utbildning. Webbshopen kommer att sälja onlinekurser för cirka 200 klassrumskurser.

Utöver själva e-handelsdelen så har vi byggt en koppling till Totara LMS som automatiskt skapar upp användare och bokningar där vid beställning.

 

Vill ni veta mer?

Kontakta gärna oss på info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

CPQ implementation i Salesforce

DevCore startar i nästa vecka med en CPQ Implementation i Salesforce för ett stort bolag verksamma inom medicintekniska produkter.

DevCore släpper färdig modul för Attestering!

DevCore har nu släppt en Attesteringsfunktion för SharePoint.

Med DevCore Attestering kan du försäkra dig om att personer har tagit del av viktiga policys, säkerhetsföreskrifter m.m. 

Det blir smidigt att se dokument som ligger uppe för attestering, exempelvis för en anställd, direkt på intranätets startsida.

Som ansvarig kontrollerar du vilka personer och/eller avdelningar/grupper som ska attestera vilka dokument och får samtidigt en överblick över vilka som har, och inte har attesterat.

 

Vill du veta hur vi kan hjälpa ert företag att möta just era behov?

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

 

 

Fler kunder väljer Episerver DXC

Fler och fler kunder väljer att köra Episerver DXC tillsammans med DevCore. DXC, eller Digital eXperience Cloud är Episervers molntjänst som är baserad på Microsoft Azure, där det även ingår tillläggsprodukter så som Episerver Find och Cloudflare CDN.

När Episerver introducerade ”specialisering” för Partners så var DevCore ett av de första bolagen att uppnå kraven för DXC-specialisering.

DevCore har både byggt nya webbplatser från grunden i DXC samt migrerat klassiskt hostade webbplatser till DXC med väldigt goda resultat och kundnöjdhet.

DevCores kund är nominerad till Sveriges bästa webbplats!

"Den 30 januari utses Sveriges bästa webbplats, app och intranät. 20 företag, organisationer och myndigheter är nominerade i fem kategorier. Tävlingen utgår ifrån Sveriges största webbplatsundersökning med svar från över 147 000 respondenter. Undersökningen utförs av Web Service Award." Läs mer här.

DevCore växer på Salesforce-sidan, vi välkomnar Jocke!

DevCore rekryterar en ny stjärna till vårt härliga Salesforce-Team. Efterfrågan för Salesforce växer så det knakar, en positiv utveckling, och DevCore gör sitt bästa för att möta det stora behovet på marknaden.

Varmt välkommen Jocke! :-)

Nytt Ramavtal skrivet!

DevCore skriver nytt bra Ramavtal med bolag som bedriver försäljning och utbilding i standarder. Avtalet gäller för Sharepoint, Salesforce och Episerver!