microsoft teams på mobil som tjej håller i framför en laptop

Teams

Navet som samlar din organisations alla konversationer, appar, verktyg, kontakter, boards, dokument och annat innehåll på ett ställe i Microsoft Office 365. DevCore är experter på Teams och Teams-konsulter.

Med Teams, kan du arbeta effektivare genom att du och dina kollegor kan skapa och fatta beslut som sparas på en delad arbetsyta. En plattform för all kommunikation, dela dokument samt samredigera era projekt och arbeten.

Vi kan hjälpa er med allt inom Teams som Teams-konsulter och Microsoft 365-konsulter. DevCore kan hjälpa er att sätta upp en effektiv Teams-lösning och en sömlös integration med övriga Office365-appar. Vi utbildar er personal i det nya arbetssättet så att alla på er arbetsplats kommer igång skyndsamt med Teams. Vi är även utvecklare så vi kan bygga lösningar som möter era behov och även integrera med andra system som ni behöver eller vill jobba med.

 

Behöver du hjälp med Teams eller Microsoft Office 365?

Kontakta oss

Med Teams kan du

  • Skapa och dela information med kollegor organiserade i kanaler.
  • Ha effektiva online möten eller webinars som du kan spela in.
  • Få en samlad vy av ditt dagliga arbete och din framtida planering.
  • I kanalens flikar skapa åtkomst till andra Microsoft Office 365-appar.

“Det som gör DevCore till en fantastisk partner till oss är deras servicekänsla, flexibilitet, snabbhet och förmåga att veta vad, och hur, vi vill ha det. Deras stöd och breda kompetens skapar trygghet för oss som organisation.”

Omdöme från en kund :)

Kanaler

I Teams kan du och dina kollegor chatta i separata kanaler. Du kan sedan historiskt spåra tidigare chatt-konversationer för att se vad som diskuterats. Kanalchatten gör att du kan minska ditt mailade till dina kollegor som då eliminerar risken att mail kommer bort eller liknande. Som teams-ägare kan du också delvis styra rättigheter vad medlemmar och respektive gäster får göra i en kanal.

I varje kanal kan du och dina kollegor arbeta med Wiki-sidor till anteckningar som gäller den kanalen ni har ert samarbete i.

I varje kanal kan du och dina kollegor också arbeta med OneNote till anteckningar som gäller den kanalen ni har ert samarbete i.

De dokument eller bilder du vill dela med dina kollegor kan du bifoga i kanalen. De sparas i en mapp i det gemensamma biblioteket i den Office365 gruppen som Teams ligger ovanpå. Mappen har normalt samma namn som kanalen.

Onlinemöten och webinars

Med Teams kan du ha online möten med dina kollegor och externa deltagare. Har du mötet i en kanal sparas mötet i kanalen och har du spelat in mötet ligger länken till videon i Stream. I Stream, där videon sparas, där du kan organisera, redigera och dela dina videos med kollegor eller externa deltagare.

Du kan också använda Teams för att hålla Webinars för ett större antal personer.

Du kan spela in instruktionsvideos som du kan dela med interna och externa användare. Använder ni moderna SharePoint online sidor kan videorna integreras smidigt på webbsidan.

Din personliga planering och dina dokument

För din personliga planering kan du se din Outlook kalender och skapa mötesinbjudningar direkt från Teams.

Du kan också se dina senaste dokument du sparat i molnet, se andra dokument som sparats i andra Teamskanaler och i OneDrive.

Extensions och extra funktionalitet

Med Extensions kan du lägga till dina favorittjänster från Microsoft och tredje parts utvecklare eller skapa anpassade appar för dina unika företagsbehov.

Du kan också lägga till funktionalitet från andra delar av Microsoft 365 som Planner och SharePoint.

Kundcase Teams

Smidig övergång från Salesforce CRM till Dynamics CRM

DevCore har hjälp kund att så smidigt som möjligt gå över från Salesforce CRM till Dynamics 365 CRM. I uppdraget rensade vi befintlig data i kundens Salesforce, utförde mappning av fält, satte upp nya användare i Dynamics 365 och återskapade Dashboards från...

DevCore har hjälpt kunder med att agera på att få sin Microsoft 365-data till Sverige

Det var viktigt för flera kunder att hinna agera innan sista maj 2022, på grund av GDPR samt för de som behövde få sin organisations data sparad mer lokalt. Data det gällde var från Teams, Microsoft 365...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser