Microsoft Azure-konsulter

Söker du Azure-support? Oavsett om du behöver hjälp med Azure-plattformen, skräddarsydda lösningar eller hosting, hjälper vi gärna till. Vi är din Azure-partner i Sverige som erbjuder stöd med migrering, strategi och löpande support. Våra certifierade Azure-konsulter har lång erfarenhet av att hjälpa företag i alla storlekar.


Automatisera och effektivisera era processer

Med Azure kan hela din organisation automatisera era processer och även dra nytta av en mängd andra funktioner som ökar effektiviteten, säkerheten och framstegen i er IT-miljö. 

Mångsidig tjänst som ger stora möjligheter

Azure är Microsofts egna molnlösning och webbportal. Azure är en mångsidig tjänst som stöder alla operativsystem, olika programmeringsspråk och en mängd verktyg som SQL Server med flera. 

Det blir möjligt att utveckla och testa nya tekniska tjänster på ett säkert och innovativt sätt. Du får möjlighet att automatisera processer och effektivisera ditt arbete.

 

Är du nyfiken på Azure?

Behöver du hjälp med support eller integration? 

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag i alla typer av branscher, med Azure-lösningar och Azure-hosting som Azure-konsulter.

Vi gillar att svara på frågor kring Azure. Hör gärna av dig.


Kontakta oss idag!

Vad är Azure?

Azure är Microsofts molnplattform och webbportal som erbjuder en omfattande uppsättning fantastiska tjänster och lösningar för företag. Det är väldigt vanligt att använda Azure till integrationslösningar, som optimerar och snabbar på arbetsprocesser.

Vad används Azure till?

 

  • Integrationslösningar.
  • Programutveckling. Skapa och hantera appar oavsett plattform och språk.
  • AI. Analysera bilder, tal och göra prognoser med hjälp av data.
  • Molnmigrering och modernisering.
  • Data och analys.
  • Hybridmoln och infrastruktur.
  • Internet of Things (IoT).
  • Säkerhet och styrning.

Hur DevCore hjälper dig

På DevCore har vi många års erfarenhet med djup kunskap i Azure-plattformen. Vi leder och guidar kunder genom molnmodernisering. Vi startar nya projekt där vi hjälper till som projektledare, utvecklare, arkitekter och specialister med rätt strategi och struktur. 

Dessutom ger vi förstås löpande support, ger förslag på förbättringar och hjälper till med migration samt att ta över från andra Azure-byråer när det behövs. Vi har förstås dokumenterad erfarenhet och företagsreferenser.

Hör av dig så ser vi hur vi kan hjälpa just din organisation!

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser