utomhus tjej kollar mobilen

Färdiga appar och lösningar för intranät, Teams och SharePoint i Microsoft 365

Arbetar du med Teams, SharePoint eller intranät i Microsoft 365? Då sitter din organisation på en guldgruva, det går nämligen lätt att få tillgång till och börja använda appar för en digital arbetsplats, exempelvis hantering av ärenden, avtal, frånvaro och olika typer av planering.

Företagslösningarna fungerar direkt i SharePoint som är en del av Microsoft 365, där intranät, Office-paketet och Teams bland annat ingår. Våra lösningar är flexibla, säkra och kostnadseffektiva, det krävs inga fler inloggningar eller att behöva köpa på sig fler licenser.

DevCore har byggt flera smidiga verktyg som hjälper verksamheter att nå upp till målet att bli digitala arbetsplatser. Du kan utföra tidskrävande arbetsuppgifter digitalt och smidigt tillsammans med medarbetare, helt på distans.

Vi har byggt flertalet färdiga lösningar exempelvis avtalshantering, ärendehantering, attestering, frånvarohantering och avvikelsehantering, men med SharePoints kraftfulla plattform som bas kan vi som utvecklare bygga nya applikationer och skräddarsy lösningar för just din verksamhet.

 

Vill du få bort tidskrävande arbetsuppgifter?

Vi erbjuder flexibla och säkra applikationer.

Kontakta oss

  • Färdiga SharePoint-appar
    0
  • Utvecklat i SharePoint sedan
    0
  • Microsoft partner sedan
    0

Våra färdiga lösningar idag

Letar ni efter ett verktyg för att lösa en annan typ av uppgift? Vi kan skräddarsy en ny lösning genom att exempelvis använda grunden i någon av de färdiga lösningarna. Hör gärna av er till oss, så ser vi om vi kan lösa det.

Fördelar med DevCore färdiga applikationer för företag

Lösningarna implementeras i er organisations befintliga IT-miljö och fungerar direkt i SharePoint, med intranät och Teams i Microsoft 365. Det krävs inga extra licenser eller fler inloggningar. Det blir mer kostnadseffektivt än många andra alternativ på marknaden.

Applikationerna är skalbara och anpassas för att möta era behov idag och i framtiden. Det är enkelt att ansluta till och redigera i systemen på distans, exempelvis via hemmakontoret, Outlook, jobbkalendern och Microsoft Teams.

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005. Vi har gedigen kunskap inom alla delar i SharePoint.

”Har varit riktigt roligt och en ynnest att få jobba med ett så grymt team”

Omdöme från en kund :)

Kundcase SharePoint och Microsoft 365

Omfattande uppdrag åt universitet: migrera 3000 sajter till ny SharePoint-miljö

Microsoft slutar ge support för äldre versioner av SharePoint detta gör det nödvändigt för verksamheter att uppgradera sina system efter ett antal år. DevCore hjälpte ett framstående svenskt universitet att migrera hela sin befintliga SharePoint-miljö och intranät, som består av över 3000 webbplatser, från SharePoint 2013 till SharePoint Subscription Edition.

Implementering av ny avtalshantering med migrering av befintliga avtal

Vår kund, ett bolag inom välfärdsteknik, behövde hjälp med att implementera ett nytt avtalshanteringssystem, eftersom ett nytt bolag bildats inom deras koncern. DevCore satte upp en ny innehavare i Microsoft 365 för det

Integrationer till externa system för att visa upp rekryteringsannonser och onboarding direkt på intranät

En kund till oss behövde hjälp med att visa upp aktuell information från externa system på sitt intranät. Vårt uppdrag blev att vidareutveckla deras intranät för att integrera mot två nya system. Dels ville de...

Smidig övergång från Salesforce CRM till Dynamics CRM

DevCore har hjälp kund att så smidigt som möjligt gå över från Salesforce CRM till Dynamics 365 CRM. I uppdraget rensade vi befintlig data i kundens Salesforce, utförde mappning av fält, satte upp nya användare i Dynamics 365 och återskapade Dashboards från...

DevCore har hjälpt kunder med att agera på att få sin Microsoft 365-data till Sverige

Det var viktigt för flera kunder att hinna agera innan sista maj 2022, på grund av GDPR samt för de som behövde få sin organisations data sparad mer lokalt. Data det gällde var från Teams, Microsoft 365...

Ny version av Diarieföring i SharePoint åt kommunägt VA-driftbolag

DevCore har anpassat och implementerat DevCore Diarieföring i SharePoint, som även fungerar för intranät och Teams i Microsoft Office 365, åt kommunägt VA-driftbolag. DevCore Diarieföring, för SharePoint, är en komplett...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser