Färdiga lösningar för intranät, Teams och SharePoint i Microsoft 365

Arbetar du i Teams, intranät eller med Outlook? Då sitter din organisation på en guldgruva. Vi har skapat flera användbara lösningar, appar och verktyg i SharePoint som fungerar i Teams och på intranätet såsom dokumenthantering, ärendehantering och andra smidiga verktyg.

Vi har färdiga företagslösningar för SharePoint och Teams i Microsoft 365. DevCore har flera skalbara program/appar för administration och dokumenthantering med mera. Som utför ert arbete säkert, enkelt, flexibelt och kostnadseffektivt med kompletta och effektiva lösningar.

DevCore har byggt och utvecklat flera användbara system som hjälper företag och organisationer med olika typer av arbetsuppgifter. Lösningarna implementeras direkt i er befintliga IT-miljö, vilket gör att det blir kostnadseffektivt, samtidigt som systemen är både skalbara och anpassningsbara för era framtida behov. Det behövs inga extra licenser eller krav på fler inloggningar.

Våra färdiga lösningar idag

Letar ni efter ett verktyg för att lösa en annan typ av uppgift? Vi kan skräddarsy en ny lösning genom att exempelvis använda grunden i någon av de färdiga lösningarna. Hör gärna av er till oss, så ser vi om vi kan lösa det.

Fördelar med DevCore färdiga applikationer för företag

Lösningarna implementeras i er organisations befintliga IT-miljö och fungerar direkt i SharePoint, med intranät och Teams i Microsoft 365. Det krävs inga extra licenser eller fler inloggningar. Det blir mer kostnadseffektivt än många andra alternativ på marknaden.

Applikationerna är skalbara och anpassas för att möta era behov idag och i framtiden. Det är enkelt att ansluta till och redigera i systemen på distans, exempelvis via hemmakontoret, Outlook, jobbkalendern och Microsoft Teams.

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005. Vi har gedigen kunskap inom alla delar i SharePoint.

”Har varit riktigt roligt och en ynnest att få jobba med ett så grymt team”

Omdöme från en fantastisk kund. Hör gärna av dig för fler kundreferenser :)

Senaste kundcase SharePoint

"Coronaplanerare" implementerad för kund direkt i Microsoft Teams och SharePoint intranät i Microsoft Office 365

Lösningen implementeras direkt i organisationens befintliga IT-miljö för att förebygga trängsel och skapa...

Omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört

Byte av CRM och gamla utbildningsmodulen byttes mot en ny app vilket resulterade i ett skräddarsytt flöde för...

DevCore har hjälpt kunder med att agera på att få sin Microsoft 365-data till Sverige

Det var viktigt för flera kunder att hinna agera innan sista maj 2022, på grund av GDPR samt för de som behövde få sin organisations data sparad mer lokalt. Datan det gällde var från Teams, Microsoft 365, SharePoint och Exchange med mera. Azure och Microsoft 365 hade ett sista datum för agerande i sin organisations Microsoft 365 admin center. Vilket DevCore hjälpt kunder med att utföra. Detta gjorde det möjligt att få data migrerat från nuvarande europeiska datacenter till de datacenter som nyligen öppnat i Sverige.

Ny version av DevCore Diarieföring åt kommunägt VA-driftbolag

DevCore har anpassat och implementerat DevCore Diarieföring i SharePoint åt kommunägt VA-driftbolag. DevCore Diarieföring, för SharePoint, är en komplett lösning för att sköta alla diarieärenden för bl.a. kommuner och myndigheter och andra verksamheter. DevCore Diarieföring för VA-bolaget är byggt med SharePoint i botten med dess ingående basfunktionalitet. Sedan har funktionaliteten vidareutvecklats och anpassats för en enkel och effektiv hantering av ärenden. När ett ärende är avslutat så blir det låst för alla användare så att ingenting kan förändras i efterhand. DevCore har byggt ett säkert diarium för kunden, som säkerställer de krav som ställs på att myndigheter skall diareföra alla allmäna handlingar. Lösningen går att få anpassad efter önskemål, krav och arbetssätt.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser