Färdiga lösningar för intranät, Teams och SharePoint i Microsoft 365

Arbetar du i Teams, intranät eller med Outlook? Då sitter din organisation på en guldgruva. Vi har skapat flera användbara lösningar, appar och verktyg i SharePoint som fungerar i Teams och på intranätet som utför avtalshantering, ärendehantering, diarieföring med mera.

Vi har färdiga företagslösningar för SharePoint och Teams i Microsoft 365. DevCore har byggt flera smidiga verktyg för administration och dokumenthantering med mera. Som utför uppgifter säkert, enkelt, flexibelt och kostnadseffektivt med kompletta och effektiva lösningar.

DevCore har byggt och utvecklat flera användbara system som hjälper företag och organisationer med olika typer av arbetsuppgifter. Lösningarna implementeras direkt i er befintliga IT-miljö, vilket gör att det blir kostnadseffektivt, samtidigt som systemen är både skalbara och anpassningsbara för era framtida behov. Det behövs inga extra licenser eller krav på fler inloggningar.

Våra färdiga lösningar idag

Letar ni efter ett verktyg för att lösa en annan typ av uppgift? Vi kan skräddarsy en ny lösning genom att exempelvis använda grunden i någon av de färdiga lösningarna. Hör gärna av er till oss, så ser vi om vi kan lösa det.

Fördelar med DevCore färdiga applikationer för företag

Lösningarna implementeras i er organisations befintliga IT-miljö och fungerar direkt i SharePoint, med intranät och Teams i Microsoft 365. Det krävs inga extra licenser eller fler inloggningar. Det blir mer kostnadseffektivt än många andra alternativ på marknaden.

Applikationerna är skalbara och anpassas för att möta era behov idag och i framtiden. Det är enkelt att ansluta till och redigera i systemen på distans, exempelvis via hemmakontoret, Outlook, jobbkalendern och Microsoft Teams.

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005. Vi har gedigen kunskap inom alla delar i SharePoint.

”Har varit riktigt roligt och en ynnest att få jobba med ett så grymt team”

Omdöme från en kund :)

Senaste kundcase SharePoint

Förbättring av digitaliseringen genom att förnya kunds digitala plattformar (CMS, CRM, LMS)

Nu är ett omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört. Den grundläggande förändringen var ett byte av CRM-systemet, som tidigare var byggt i SharePoint men som nu skulle bytas till Lime CRM. DevCore hade arbetat med kunden tidigare och har även sedan två år tillbaka arbetat med kundens CMS webb-plattform i Episerver DXP. I Epi DXP finns en mängd integrationer till det gamla CRM-systemet, som nu byggts om för att gå emot Lime CRM. Kunden hade sedan tidigare en extern plattform; Trippus. Trippus-verktyget hanterade de event, utbildningar, konferenser, möten och kurser som säljs och i Trippus hade man varit väldigt låst i vad som hade kunnat göras och förändras. I samband med att CRM-systemet byttes ut gick man även över till att använda en ny utbildningsmodul. Detta möjliggjorde att DevCore kunde integrera och bygga ett helt skräddarsytt flöde för bokning och hantering av utbildningar på kundens webbplats i Epi. React (react.js) valdes ut som teknik av konsulterna, och mycket fokus lades även på att ta fram en snygg och bra design och användarupplevelse (UX). Utöver kopplingar till Lime CRM så byggdes även integrationer mot Totara som kunden använder som LMS (Learning Management System). DevCores expertis och långa erfarenhet av att bygga integrationer mellan olika system, var en stor nyckel till projektets framgång. Kunden har nu en mycket bättre lösning för alla sina plattformar och möjligheter har skapats för att förnya och förbättra efter de önskemål som finns i verksamheten, nu och framöver – vilket tidigare saknades.

"Coronaplanerare" implementerad för kund direkt i Microsoft Teams och SharePoint intranät i Microsoft Office 365

Lösningen implementeras direkt i organisationens befintliga IT-miljö för att förebygga trängsel och skapa...

DevCore har hjälpt kunder med att agera på att få sin Microsoft 365-data till Sverige

Det var viktigt för flera kunder att hinna agera innan sista maj 2022, på grund av GDPR samt för de som behövde få sin organisations data sparad mer lokalt. Datan det gällde var från Teams, Microsoft 365, SharePoint och Exchange med mera. Azure och Microsoft 365 hade ett sista datum för agerande i sin organisations Microsoft 365 admin center. Vilket DevCore hjälpt kunder med att utföra. Detta gjorde det möjligt att få data migrerat från nuvarande europeiska datacenter till de datacenter som nyligen öppnat i Sverige.

Ny version av DevCore Diarieföring åt kommunägt VA-driftbolag

DevCore har anpassat och implementerat DevCore Diarieföring i SharePoint åt kommunägt VA-driftbolag. DevCore Diarieföring, för SharePoint, är en komplett lösning för att sköta alla diarieärenden för bl.a. kommuner och myndigheter och andra verksamheter. DevCore Diarieföring för VA-bolaget är byggt med SharePoint i botten med dess ingående basfunktionalitet. Sedan har funktionaliteten vidareutvecklats och anpassats för en enkel och effektiv hantering av ärenden. När ett ärende är avslutat så blir det låst för alla användare så att ingenting kan förändras i efterhand. DevCore har byggt ett säkert diarium för kunden, som säkerställer de krav som ställs på att myndigheter skall diareföra alla allmäna handlingar. Lösningen går att få anpassad efter önskemål, krav och arbetssätt.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser