WatchGuard

DevCore är guldpartner till WatchGuard och våra konsulter är certifierade WatchGuard-specialister. Vi har arbetat med WatchGuard sedan 2008 och är enormt nöjda med produktserien.

WatchGuard erbjuder en säkerhetsprodukt med hög säkerhet och prestanda för en rimlig prislapp som passar utmärkt för small- & medium-business segmentet. DevCore supporterar WatchGuard rakt igenom med samtliga av deras produkter, vi hjälper till med allt från inköp, konfiguration och uppsättning av brandväggslösning. Vid intresse kan vi även på distans administrera och övervaka er brandvägg.

Gränssnittet i WatchGuard är väldigt intuitivt och lättarbetat, och tillsammans med WatchGuard Dimension får du en grafisk och snyggt presenterad översikt av all trafik som går genom ditt nätverk.

apogee 2021 Nordics Partner of the Year

Vi blev Nordics Partner of the Year på Apogee 2022.

”DevCore har under flera år hjälpt oss med IT-utveckling och -support och gör ett mycket bra jobb! Konsulterna är kompetenta, serviceinriktade och härliga att ha att göra med. Vi är mycket nöjda med DevCore!”

Omdöme från en kund :)

Vi bedriver hemsidan WatchGuardspecialisten.se

Vi bedriver hemsidan WatchGuardspecialisten.se där du kan köpa alla WatchGuards produkter såsom brandväggar, access-punkter, säkerhetsprodukter och licenser till förmånliga priser. Kontakta oss gärna för mer information via watchguardspecialisten.se eller genom att fylla i formuläret här nedanför.

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser