Episerver vs Umbraco

Behöver ditt företag hjälp med CMS eller ny webbplats? Vi är CMS-konsulter med grym kunskap inom CMS, vi hjälper gärna till.

Episerver/Optimizely

Kraftfullt CMS och DXP en allt-i-ett-lösning som förenar upplevelser i alla digitala kanaler. Vi hjälper er med implementering, migrering, förvaltning och vidareutveckling, även av äldre versioner av Epi CMS.

Umbraco

Världens mest vänliga CMS som är Open Source och passar de flesta företag och verksamheter. Vi hjälper er med implementering, migrering, förvaltning och vidareutveckling av alla versioner.

Fler CMS

Concrete5, WordPress med flera. Vi hjälper er gärna med implementering, migrering, förvaltning och vidareutveckling av CMS. Det ni använder idag eller om ni är i behov av något nytt.

Episerver vs Umbraco

CMS - Content Management System

DevCore arbetar med marknadens samtliga större CMS-verktyg (Content Management System), såväl kommersiella som med öppen källkod och oberoende av plattform.

Nedan ser ni vilka CMS vi oftast arbetar med men vi har även erfarenhet av t.ex. Dotnetnuke och Typo3.

Många fler CMS existerar och vi har erfarenhet av de flesta men kontakta oss gärna för rekommendation av rätt system för just era behov.

Vi hjälper dig att hitta rätt lösning

När vi arbetar med nyutveckling av webshoppar och hemsidor så börjar vi med en analys av kundens behov och de olika CMS och shop-lösningar som idag finns på marknaden

DevCore hjälper verksamheter att implementera, migrera, uppgradera, integrera och vidareutveckla sitt CMS-system.

”Sedan vi valde att anlita DevCore för snart 2 år sedan har deras konsulter jobbat på ett professionellt och kreativt sätt. De är duktiga på att förstå våra problem och föreslå lösningar, men även ge rekommendationer på bättre lösningar.”

Omdöme från en fantastisk kund. Hör gärna av dig för fler kundreferenser :)

CMS kundcase

Omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört

Byte av CRM och gamla utbildningsmodulen byttes mot en ny app vilket resulterade i ett skräddarsytt flöde för...

Lansering av kundsite i Umbraco 9

DevCore lanserade en ny webbplats åt kund verksam inom medicinsk utrustning. Kundens tidigare sajt fanns i WordPress CMS och den nya sajten byggde DevCore i Umbraco CMS 9, en .Net6 CMS-sajt. Sajtens design gjordes gemensamt av en DevCore-konsult och kunden. Förutom utvecklarna som byggde var vår konsultchef med som projektledare i projektet. Samt hjälp med cert, proxy och andra serverfrågor. Slutresultatet blev en mycket snyggare, snabbare och modernare webbplats.

Integrationer mellan EduAdmin och kunders system samt webbplatser

EduAdmin är ett kursadministrationssystem som används av företag, föreningar, kommuner och landsting i hela Sverige. DevCore har vid flera tillfällen skapat integrationer mellan EduAdmin API och kunders olika CMS-system. Det har utvecklats till våra kunder för att bl.a. få fler intresseanmälningar och deltagare till utbildningar och bokningar genom att erbjuda kompletta söktjänster för att på ett enkelt sätt hitta information om t.ex. tillgängliga kurser. Kunden väljer själv vad som skall erbjudas och synas på webbplatsen, på ett enkelt och smidigt sätt.

Kundportal utvecklad i Salesforce Community

DevCore har utvecklat en kundportal med Salesforce Community Cloud med integrationer mot bland annat digital signering och kreditvärdighetssystem.

Ny site för globalt företag inom läkemedelstransporter i Episerver DXC

DevCore har byggt en ny site för ett globalt företag inom läkemedelstransport-branschen i Episerver molntjänst DXC. Utöver Episerver CMS används premium-söken Episerver Find, och Cloudflare CDN, varav båda produkterna ingår i DXC. Vid tester med flera olika verktyg så får webbplatsen högsta betyg från flera olika geografiska mätpunkter runt om i världen när det kommer till laddningstider av sidan.

Ny site i Episerver med InRiver-integration och ImageVault

DevCore har tagit fram design och implementation för en ny site. Kunden har också en stor produktdatabas i InRiver som har integrerats med siten för att visa upp som en sökbar produktkatalog. ImageVault används som DAM (Digital Asset Management) för att hantera bilder och rörlig media.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser