Behöver ditt företag hjälp med CMS eller ny webbplats?

Episerver/Optimizely

Kraftfullt CMS och DXP en allt-i-ett-lösning som förenar upplevelser i alla digitala kanaler. Vi hjälper er med implementering, migrering, förvaltning och vidareutveckling, även av äldre versioner av Epi CMS.

Umbraco

Världens mest vänliga CMS som är Open Source och passar de flesta företag och verksamheter. Vi hjälper er med implementering, migrering, förvaltning och vidareutveckling av alla versioner.

Fler CMS

Concrete5, WordPress med flera. Vi hjälper er gärna med implementering, migrering, förvaltning och vidareutveckling av CMS. Det ni använder idag eller om ni är i behov av något nytt.

CMS - Content Management System

Vi är webbutvecklare och IT-konsulter och arbetar med marknadens samtliga större CMS-verktyg (Content Management System), såväl kommersiella som med öppen källkod och oberoende av plattform.

Nedan ser ni vilka CMS vi oftast arbetar med men vi har även erfarenhet av t.ex. Dotnetnuke och Typo3. Många fler CMS existerar och vi har erfarenhet av de flesta men kontakta oss gärna för rekommendation av rätt system för just era behov.

”Sedan vi valde att anlita DevCore för snart 2 år sedan har deras konsulter jobbat på ett professionellt och kreativt sätt. De är duktiga på att förstå våra problem och föreslå lösningar, men även ge rekommendationer på bättre lösningar.”

Omdöme från en kund :)

Vi hjälper din verksamhet att hitta rätt lösning

När vi arbetar med nyutveckling av webbshoppar, siter och hemsidor så börjar vi med en analys av kundens behov och de olika CMS- och E-handel- eller webbshoplösningar som idag finns på marknaden.

DevCore hjälper verksamheter att implementera, migrera, uppgradera, integrera med andra system och vidareutveckla sina CMS-system. Vi hjälper även företag att hitta vilket CMS som passar dem bäst - idag och för framtiden.

 

Behöver ni hjälp med webb och CMS?
Kontakta oss

Kundcase inom CMS

Webbplats åt internationellt bolag i sjöfartsbranschen

Tillsammans med kunden som har över 40 år i branschen för design och tillverkning av inredning till fartyg har vi tagit fram en ny webbplats. Vi har stått för design och uppsättning av hela sajten i Wordpress...

DevCore har nyutvecklat en webbplats i Umbraco CMS för ett religiöst samfund.

DevCore har designat och utvecklat en ny webbplats (webbsida, hemsida eller site för företag) för ett religiöst samfund. Sajten är byggd i Umbraco och har även Umbraco Forms. För att hantera...

DevCore utför uppgraderingar för flera företags äldre CMS och webbplatser till Optimizely CMS 12

DevCore hjälper nu flera kunder att uppgradera sina äldre Episerver och Optimizely CMS och webbplatser till Optimizely CMS 12. Det gäller både mindre webbar och större mer komplexa webbplatser, vi bygger även om delar som använder utgången äldre teknik, som inte är kompatibel med...

Integrationer mellan EduAdmin och kunders system samt webbplatser

EduAdmin är ett kursadministrationssystem som används av företag, föreningar, kommuner och landsting i hela Sverige.
DevCore har vid flera tillfällen skapat integrationer mellan EduAdmin API och kunders olika...

Förbättring av digitaliseringen genom att förnya kunds digitala plattformar (CMS, CRM, LMS)

Nu är ett omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört. Den grundläggande förändringen var ett byte av...

DevCore förvaltar Umbraco-site åt utbildningsföretag

DevCore tog över förvaltningen av företagets Umbraco-webbplats (webbsida, hemsida), och byggde ut kursdelen på siten så att inloggade användare kunde ta del av kursmaterial. DevCore hostar även...

DevCore hjälper företag med helheten som en stabil IT-partner

Utöver webb och CMS så är vi även experter på CRM, intranät, generell utveckling, nätverk, drift och IT-säkerhet.

DevCore är stolt partner till Microsoft (SharePoint, Office 365, Dynamics) Salesforce, Umbraco, Optimizely, Cookiebot, WatchGuard, VMware och Veeam.

Vi är utvecklare och experter specialiserade på ovan system och tekniker, vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna.

Behöver din verksamhet hjälp med:
  • Intranät och Teams? 
  • Lösningar som avtalshantering eller ärendehantering?
  • Salesforce eller Dynamics?
  • Webb och CMS?
  • IT-säkerhet och hosting?
  • Brandväggar och nätverk?
  • Utveckla eller bygga en ny applikation?

Vi hjälper dig som en trygg, stabil och tillgänglig IT-partner.

Kontakta oss

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser