Episerver vs Umbraco

Behöver ditt företag hjälp med CMS eller ny webbplats? Vi är CMS-konsulter med grym kunskap inom CMS, vi hjälper gärna till.

Episerver/Optimizely

Kraftfullt CMS och DXP en allt-i-ett-lösning som förenar upplevelser i alla digitala kanaler. Vi hjälper er med implementering, migrering, förvaltning och vidareutveckling, även av äldre versioner av Epi CMS.

Umbraco

Världens mest vänliga CMS som är Open Source och passar de flesta företag och verksamheter. Vi hjälper er med implementering, migrering, förvaltning och vidareutveckling av alla versioner.

Fler CMS

Concrete5, WordPress med flera. Vi hjälper er gärna med implementering, migrering, förvaltning och vidareutveckling av CMS. Det ni använder idag eller om ni är i behov av något nytt.

Episerver vs Umbraco

CMS - Content Management System

DevCore arbetar med marknadens samtliga större CMS-verktyg (Content Management System), såväl kommersiella som med öppen källkod och oberoende av plattform.

Nedan ser ni vilka CMS vi oftast arbetar med men vi har även erfarenhet av t.ex. Dotnetnuke och Typo3.

Många fler CMS existerar och vi har erfarenhet av de flesta men kontakta oss gärna för rekommendation av rätt system för just era behov.

Vi hjälper dig att hitta rätt lösning

När vi arbetar med nyutveckling av webshoppar och hemsidor så börjar vi med en analys av kundens behov och de olika CMS och shop-lösningar som idag finns på marknaden

DevCore hjälper verksamheter att implementera, migrera, uppgradera, integrera och vidareutveckla sitt CMS-system.

”Sedan vi valde att anlita DevCore för snart 2 år sedan har deras konsulter jobbat på ett professionellt och kreativt sätt. De är duktiga på att förstå våra problem och föreslå lösningar, men även ge rekommendationer på bättre lösningar.”

Omdöme från en kund :)

CMS kundcase

Salesforce integration till Episerver

DevCore har skapat en integration av FAQ, kontaktformulär och annan information för att föra data fram och tillbaka mellan Episerver CMS och Salesforce CRM. Lösningen inkluderar hämtning av data, design av mellanlagrings databas, presentation av data och implementation i produktionsmiljö.   Behöver du hjälp eller vill du veta mer? Kontakta oss

Webbintegration mot bakomliggande system i PHP

DevCore har utvecklat en hemsida samt en CMS-integrerad webbapplikation i Concrete5, för att hantera ett femtiotal portföljbolag inom läkemedelsbranschen och presentera dess kliniska prövningar och status på ett snyggt, skalbart och överskådligt sätt vi har även byggt en integration för börskurser. Behöver du hjälp eller vill du veta mer? Kontakta oss  

Lansering av kunds webbplats i Umbraco 9

DevCore lanserade en ny webbplats åt en kund som är verksam inom medicinsk utrustning. Kundens tidigare webbplats fanns i WordPress CMS och den nya sajten byggde DevCore i Umbraco CMS 9, en .Net6 CMS-sajt. Sajtens design gjordes gemensamt av en DevCore-konsult och kunden. Förutom utvecklarna som byggde sajten var vår konsultchef med som projektledare i projektet. DevCore hjälpte även med cert, proxy och andra serverfrågor. Slutresultatet blev en mycket snyggare, snabbare och modernare webbplats.

Förbättring av digitaliseringen genom att förnya kunds digitala plattformar (CMS, CRM, LMS)

Nu är ett omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört. Den grundläggande förändringen var ett byte av CRM-systemet, som tidigare var byggt i SharePoint men som nu skulle bytas till Lime CRM. DevCore hade arbetat med kunden tidigare och har även sedan två år tillbaka arbetat med kundens CMS webb-plattform i Episerver DXP. I Epi DXP finns en mängd integrationer till det gamla CRM-systemet, som nu byggts om för att gå emot Lime CRM. Kunden hade sedan tidigare en extern plattform; Trippus. Trippus-verktyget hanterade de event, utbildningar, konferenser, möten och kurser som säljs och i Trippus hade man varit väldigt låst i vad som hade kunnat göras och förändras. I samband med att CRM-systemet byttes ut gick man även över till att använda en ny utbildningsmodul. Detta möjliggjorde att DevCore kunde integrera och bygga ett helt skräddarsytt flöde för bokning och hantering av utbildningar på kundens webbplats i Epi. React (react.js) valdes ut som teknik av konsulterna, och mycket fokus lades även på att ta fram en snygg och bra design och användarupplevelse (UX). Utöver kopplingar till Lime CRM så byggdes även integrationer mot Totara som kunden använder som LMS (Learning Management System). DevCores expertis och långa erfarenhet av att bygga integrationer mellan olika system, var en stor nyckel till projektets framgång. Kunden har nu en mycket bättre lösning för alla sina plattformar och möjligheter har skapats för att förnya och förbättra efter de önskemål som finns i verksamheten, nu och framöver – vilket tidigare saknades.

Integrationer mellan EduAdmin och kunders system samt webbplatser

EduAdmin är ett kursadministrationssystem som används av företag, föreningar, kommuner och landsting i hela Sverige. DevCore har vid flera tillfällen skapat integrationer mellan EduAdmin API och kunders olika CMS-system. Det har utvecklats till våra kunder för att bl.a. få fler intresseanmälningar och deltagare till utbildningar och bokningar genom att erbjuda kompletta söktjänster för att på ett enkelt sätt hitta information om t.ex. tillgängliga kurser. Kunden väljer själv vad som skall erbjudas och synas på webbplatsen, på ett enkelt och smidigt sätt.

Kundportal utvecklad i Salesforce Community

DevCore har utvecklat en kundportal med Salesforce Community Cloud med integrationer mot bland annat digital signering och kreditvärdighetssystem.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser