WordPress

WordPress är idag världens mest använda CMS-system. De största fördelarna med WordPress är att det är mycket lättanvänt men har samtidigt i princip oändliga påbyggnadsmöjligheter med dess goda tema- och plugin-stöd.

WordPress passar både den som vill ha en enkel blogg såväl som på en nyhetsredaktion. WordPress är ett av de mest kända öppna källkodsprojekten med ett stort community av utvecklare och användare.

Med befintliga WordPress-appar för Android, iPhone och Windows Phone kan du hantera och publicera nyheter direkt från mobilen och surfplattan.

WordPress och sökmotoroptimering

Med rätt tema är WordPress mycket sökmotorvänligt. Som standard används så kallade ”pretty URL:s” där sidrubrikerna ligger i länkarna och du som administratör kan när som helst enkelt ändra nyckelord och metataggar för sajten.

DevCore som konsulter och WordPress

Vi har utvecklat ett flertal sajter med WordPress och har flera konsulter med erfarenhet av utveckling av teman och plugin-moduler mot WordPress samt avancerad utveckling i PHP (vilket WordPress bygger på). Vi hjälper dig hela vägen från att komma igång till att lyfta er sajt till nästa nivå eller uppgradera genom att bygga in e-handelsstöd och göra integrationer med era andra IT-system ifrån WordPress.

”Vi har under ett flertal år arbetat med DevCore som IT-partner. Under denna tid har vårt företag och dotterbolag genomgått stora förändringar, vilket också påverkat kraven på vår IT-miljö. Vi ser ett stort värde i DevCores breda kompetens, vilket gjort att vi istället för att anställa egna IT-medarbetare fullt ut kan köpa den kompetens vi behöver."

Omdöme från en kund :)

Senaste kundcase WordPress

Webbplats åt internationellt bolag i sjöfartsbranschen

Tillsammans med kunden som har över 40 år i branschen för design och tillverkning av inredning till fartyg har vi tagit fram en ny webbplats. Vi har stått för design och uppsättning av hela sajten i Wordpress...

Blogg åt forskningsfrämjande bolag

DevCore har utvecklat en interaktiv blogg i WordPress med kategoriseringar, arkivering och grafisk presentation samt enkelhet i samarbete med extern designbyrå...

Webbsida åt telebolag

DevCore har utvecklat och designat en hemsida med CMS-plattformen WordPress åt ett telekombolag för enklare hantering av produkter, nyheter, FAQ, kontaktformulär mm...

Webbplats som del av en app med integration mot kundens egna API

DevCore har byggt en site (webbsida eller hemsida) i WordPress CMS för att skapa dynamiskt innehåll i en applikation. Sajten får data från kundens API och visar medarbetares profiler och...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser