dotne .net utvecklare i stockholm lila bakgrund

.NET-utvecklare och .NET-konsulter i Stockholm

Är din verksamhet i behov av .NET-utvecklare och .NET Core-utvecklare som kan programmera pålitliga, skalbara och säkra applikationer för att ni ska kunna förbättra er effektivitet och affärsverksamhet?

Våra IT-konsulter och utvecklare har bred kompetens och lång erfarenhet av att hjälpa bolag med .NET- och .NET Core-utveckling allt ifrån mindre konsultuppgifter till att ta ett helhetsgrepp i stora projekt. Vi finns tillgängliga i Stockholm och alla talar både svenska och engelska.

Som .NET- och .NET Core-utvecklare hjälper vi ditt företag med:

 • Att utveckla eller förbättra dina befintliga applikationer för att kunna möta nya behov och krav.

 • Skapa helt nya applikationer för webbplats, desktop och intranät för att hjälpa till att öka effektivitet och produktivitet i din verksamhet.

 • Integrera olika system och verktyg. Din organisation kan behöva integrera era egna system men även externa system (exempelvis databaser) för att förbättra er affärsprocess.

 • Våra kunder behöver ofta hjälp med att utveckla API:er som kan användas av utvecklare eller applikationer för att utbyta data eller funktionalitet.

 • Felsökning och underhåll av dina befintliga applikationer för att säkerställa att de fungerar korrekt och att användarna kan arbeta produktivt.

 

Behöver du hjälp med något ovan?

Funderar du på att anlita .NET-konsulter?

Kontakta oss

Om .NET-plattformen och hur vi arbetar

.NET eller dotnet är en omfattande plattform för mjukvaruutveckling som utvecklats av Microsoft, ramverket (framework) ger en rad olika verktyg och tjänster för att utveckla och köra programvara för Windows, webbapplikationer, mobilapplikationer och andra plattformar. Utvecklare kan använda olika programmeringsspråk med plattformen, såsom C#, F# eller Visual Basic men även webbtekniker som ASP.NET och MVC-ramverk.

Våra IT-konsulter och utvecklare har bred kompetens och lång erfarenhet av .NET. Alla finns tillgängliga på plats i Stockholm och talar både svenska och engelska.

”Av så många olika skäl är vill jag bara nämna att det känns otroligt bra att vara kund hos er, tack! 😊”

Omdöme från en kund :)

DevCore hjälper ditt företag med helheten som en stabil IT-partner

Utöver .NET och .NET Core så erbjuder vi som IT-konsultbolag konsulttjänster inom webb, CRM, intranät, generell utveckling, nätverk, drift och IT-säkerhet.

DevCore är stolt partner till Microsoft (SharePoint, Office 365, Dynamics) Salesforce, Umbraco, Optimizely, Cookiebot, WatchGuard, VMware och Veeam.

Vi är över 50 IT-konsulter som är utvecklare och experter specialiserade på ovan system och tekniker, tillsammans hjälper vi dig att hitta bästa lösningen.

Behöver din verksamhet hjälp med:
 • Intranät och Teams? 
 • Lösningar som avtalshantering eller ärendehantering?
 • Salesforce eller Dynamics?
 • Webb, CMS och analytics?
 • IT-säkerhet och hosting?
 • Brandväggar och nätverk?
 • Utveckling av en ny applikation?

Vi hjälper dig som en trygg och tillgänglig IT-partner.

Kontakta oss

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser