Avtalshantering i SharePoint

Är du ute efter ett komplett avtalshanteringssystem som fungerar direkt på intranät & Teams? Med avtalshantering i Microsoft 365 samlar och övervakar du alla avtal och kontrakt på företaget. Omförhandla, förnya eller säg upp avtal i tid med ett avtalssystem som är utbyggbart, modernt och kostnadseffektivt.

DevCore Avtalshantering är en smidig och modern företagslösning som fungerar i er befintliga IT-miljö. Appen är byggd i SharePoint och interagerar med intranät, Teams och Microsoft Office 365. Det krävs inga extra licenser eller flera inloggningar, vilket gör det kostnadseffektivt.

Avtalshanteringen är ett komplett som system men även skalbart för ändrade framtida behov. Avtalshanteringssystemet kan användas som avtalskalender och för alla typer av kontrakt såsom kundavtal, leverantörsavtal, anställningsavtal, medarbetaravtal, hyresavtal, GDPR-avtal, konsultavtal, sekretessavtal, NDA, ansökningar och andra affärsöverenskommelser samt kontrakt. Det går att använda Avtalsystemet anpassas för att följa de behov och krav ni har på företaget idag och för framtiden.

 

Vill du veta mer om digital avtalshantering?

Se en demo?

Kontakta oss

Full koll på när avtal skall sägas upp, förnyas eller omförhandlas

Företag sparar otroligt med tid och pengar på att få koll på när avtal och kontrakt ska sägas upp, förnyas eller omförhandlas. Med DevCore Avtalshantering blir det enkelt och avtalen arkiveras samt sparas säkert och tryggt med åtkomst av behöriga från t.ex. intranätet eller Teams.

Den digitala avtalshanteringen fungerar direkt i SharePoint, på intranät och Teams i Microsoft (Office) 365. Applikationen implementeras i er organisations befintliga IT-miljö, vilket betyder att inga extra licenser krävs och man behöver inte logga in i externa system.

Vi är experter på SharePoint sedan 2005

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005.

Våra system är säkra, gällande data i systemet så håller sig det inom er organisation och använder sig av samma regelverk kring lagring som övrig data, det innebär att applikationen skyddas av den säkerhetsinfrastruktur som tillhandahålls och används av Microsofts egna tjänster.

Integration. Vi kan bygga integrationer mot andra system t.ex. för digital signering i Scrive, GetAccept eller DocuSign.

Vi har byggt ett flertal olika applikationer. Saknar du någon funktion? Hör av dig så kanske vi lätt kan lösa det åt er.

Funktioner och fördelar med DevCore Avtalshantering i SharePoint

 • Fungerar bra med intranät, Teams och Microsoft 365.
 • Skapa avtalslistor och sätt taggning.
 • Sätt behörigheter för olika typer av avtal.
 • Hantera engångsavtal, löpande avtal, abonnemang, perioder m.m.
 • Sök i avtal och bland metadata.
 • Anpassa egna vyer efter behov.
 • Dashboard med översikt.
 • Färgkodning efter prioritet.
 • Påminnelser sänds ut om avtal som behöver granskas och hanteras.
 • Färgmarkering efter prioritering för bra överblick.
 • Statistik och uppföljning.
 • Säker och trygg arkivering och lagring.
 • Går att anpassa för alla språk såsom engelska.
 • Det är enkelt att ansluta till och redigera i systemet på distans t.ex. hemifrån, från kontoret, på intranätet, i Outlook, jobbkalendern och Microsoft Teams.

Ett säkert system

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005.

Gällande data i systemet så håller sig det inom er organisation och använder sig av samma regelverk kring lagring som övrig data, det innebär att applikationen skyddas av den säkerhetsinfrastruktur som tillhandahålls och används av Microsofts egna tjänster.

”Sedan vi valde att anlita DevCore för snart 2 år sedan har deras konsulter jobbat på ett professionellt och kreativt sätt. De är duktiga på att förstå våra problem och föreslå lösningar, men även ge rekommendationer på bättre lösningar.”

Omdöme från en kund :)

Senaste kundcase SharePoint

Implementering av ny avtalshantering med migrering av befintliga avtal

Vår kund, ett bolag inom välfärdsteknik, behövde hjälp med att implementera ett nytt avtalshanteringssystem, eftersom ett nytt bolag bildats inom deras koncern. DevCore satte upp en ny innehavare i Microsoft 365 för det

Integrationer till externa system för att visa upp rekryteringsannonser och onboarding direkt på intranät

En kund till oss behövde hjälp med att visa upp aktuell information från externa system på sitt intranät. Vårt uppdrag blev att vidareutveckla deras intranät för att integrera mot två nya system. Dels ville de...

DevCore har hjälpt kunder med att agera på att få sin Microsoft 365-data till Sverige

Det var viktigt för flera kunder att hinna agera innan sista maj 2022, på grund av GDPR samt för de som behövde få sin organisations data sparad mer lokalt. Data det gällde var från Teams, Microsoft 365...

Ny version av Diarieföring i SharePoint åt kommunägt VA-driftbolag

DevCore har anpassat och implementerat DevCore Diarieföring i SharePoint, som även fungerar för intranät och Teams i Microsoft Office 365, åt kommunägt VA-driftbolag. DevCore Diarieföring, för SharePoint, är en komplett...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser