Avtalshantering i SharePoint

Vill du vinna tid och hinna förhandla fram bättre villkor med kunder och leverantörer utan stress? Omförhandla, förnya eller säg upp avtal i tid med ett avtalssystem som är utbyggbart, modernt och kostnadseffektivt. Övervaka alla avtal och kontrakt på företaget med ett komplett avtalshanteringssystem som fungerar direkt på intranät & Teams i Microsoft 365.

DevCore Avtalshantering är en smidig och modern företagslösning som fungerar i er befintliga IT-miljö. Appen är byggd i SharePoint och interagerar med intranät, Teams och Microsoft Office 365. Det krävs inga extra licenser eller flera inloggningar, vilket gör det kostnadseffektivt.

Avtalshanteringen är ett komplett system men även skalbart för ändrade framtida behov. Avtalshanteringssystemet kan användas som avtalskalender och för alla typer av kontrakt såsom kundavtal, leverantörsavtal, anställningsavtal, medarbetaravtal, hyresavtal, GDPR-avtal, konsultavtal, sekretessavtal, NDA, ansökningar och andra affärsöverenskommelser samt kontrakt. Avtalsystemet anpassas för att följa de behov och krav ni har på företaget idag och för framtiden.

 

Vill du veta mer om digital avtalshantering eller se en demo?

Kontakta oss

Full koll på när avtal skall sägas upp, förnyas eller omförhandlas

Företag sparar otroligt med tid och pengar på att ha koll på när avtal och kontrakt ska sägas upp, förnyas eller omförhandlas. Med DevCore Avtalshantering i SharePoint blir det enkelt och avtal arkiveras samt sparas säkert och tryggt med åtkomst av behöriga från t.ex. intranät eller Teams.

Den digitala avtalshanteringen fungerar direkt i SharePoint, på intranät och Teams i Microsoft (Office) 365. Applikationen implementeras i din organisations befintliga IT-miljö, vilket betyder att inga extra licenser krävs och man behöver inte logga in i externa system.

Produktblad för DevCore Avtalshantering

Här kan du kika på produktbladet för DevCore Avtalshantering. Lösningen är byggd i SharePoint och appen fungerar med Teams och intranät i Microsoft 365. Kontakta oss för en kostnadsfri demo med våra SharePoint-experter.

DevCore Avtalshantering - PDF

Vi är experter på SharePoint sedan 2005

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005.

Våra system är säkra, data i systemet håller sig inom din organisation och använder sig av samma regelverk kring lagring som övrig data, det innebär att applikationen skyddas av den säkerhetsinfrastruktur som tillhandahålls och används av Microsofts egna tjänster.

Integration. Vi kan bygga integrationer mot andra system t.ex. för digital signering i Scrive, GetAccept eller DocuSign.

Vi har byggt ett flertal olika applikationer. Saknar du någon funktion? Hör av dig så kanske vi lätt kan lösa det åt er.

Funktioner och fördelar med DevCore Avtalshantering i SharePoint

 • Fungerar bra med intranät, Teams och Microsoft 365.
 • Skapa avtalslistor och sätt taggning.
 • Sätt behörigheter för olika typer av avtal.
 • Hantera engångsavtal, löpande avtal, abonnemang, perioder m.m.
 • Sök i avtal och bland metadata.
 • Anpassa egna vyer efter behov.
 • Dashboard med översikt.
 • Färgkodning efter prioritet.
 • Påminnelser sänds ut om avtal som behöver granskas och hanteras.
 • Färgmarkering efter prioritering för bra överblick.
 • Statistik och uppföljning.
 • Säker och trygg arkivering och lagring.
 • Går att anpassa för alla språk såsom engelska.
 • Det är enkelt att ansluta till och redigera i systemet på distans t.ex. hemifrån, från kontoret, på intranätet, i Outlook, jobbkalendern och Microsoft Teams.

”Sedan vi valde att anlita DevCore för snart 2 år sedan har deras konsulter jobbat på ett professionellt och kreativt sätt. De är duktiga på att förstå våra problem och föreslå lösningar, men även ge rekommendationer på bättre lösningar.”

Omdöme från en kund :)

Ett säkert system

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005.

Gällande data i systemet så håller sig det inom er organisation och använder sig av samma regelverk kring lagring som övrig data, det innebär att applikationen skyddas av den säkerhetsinfrastruktur som tillhandahålls och används av Microsofts egna tjänster.

Senaste kundcase SharePoint

Avvikelse- och riskhanteringssystem för företag inom maskin- och industriprodukter

DevCore har implementerat ett nytt avvikelsesystem, åt ett svenskt företag inom maskin- och industriprodukter. Avvikelsesystemet är en SharePoint-applikation och kan användas via intranätet, Teams och med Microsoft 365. Support ingår om det skulle behövas, och självkl...

Ny version av Diarieföring i SharePoint åt kommunägt VA-driftbolag

DevCore har anpassat och implementerat DevCore Diarieföring i SharePoint, som även fungerar för intranät och Teams i Microsoft Office 365, åt kommunägt VA-driftbolag. DevCore Diarieföring, för SharePoint, är en komplett...

DevCore håller i SharePoint-utbildning åt företag i återvinningsbranschen

Företaget i fråga är verksamt inom svenska återvinningsbranschen med flera bifirmor inom miljö, materialåtervinning, källsortering, renhållning, åkeriverksamhet men även forskning och utveckling...

Omfattande uppdrag åt universitet: migrera 3000 sajter till ny SharePoint-miljö

Microsoft slutar ge support för äldre versioner av SharePoint detta gör det nödvändigt för verksamheter att uppgradera sina system efter ett antal år. DevCore hjälpte ett framstående svenskt universitet att migrera hela sin befintliga SharePoint-miljö och intranät, som består av...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser