Episerver Find/Optimizely Search & Navigation

Ett helt nytt sätt att arbeta med sök och presentation av information på din hemsida eller ditt intranät.

Optimizely Search & Navigation (tidigare Episerver Find) är en sökmotor som ger utvecklare möjlighet att bygga fantastiska sökupplevelser på webbplatser, intranät och nästan alla typer av system som har textinnehåll. För en bättre användarupplevelse, mer underhållande för utvecklare, kortare utvecklingscykler och mer kostnadseffektivt.

Funktioner i Episerver Find

  • Kan konfigueras så att den söker i data inte bara på din webb utan även genom externa källor, så som er blogg eller andra sidor utanför Episerver.
  • Kan med hjälp av kundens besök guida kunden direkt från google till kontakt eller konvertering.
  • Hjälper kunden att hitta rätt innehåll och dig som webbägare att presentera riktat innehåll baserat på det kunden söker.
  • Ger dig möjlighet att tagga innehållet när du skapar det så att det presenteras baserat på det sökord du vill, när du vill samt självklart synonymer på olika ord.
  • Med starka funktioner för fasettering och filtrering kan du hjälpa besökaren att lätt filtrera ut den information de söker. Kanske vill de hitta ett recept med vissa ingredienser? Eller kommande evenemang i sin närhet?

 

  • Ger dig möjlighet att automatiskt generera sidor baserat på kundens sökfrågor så att det presenteras information som är mest relevant för kunden i samband med sökningen.
  • Episerver Find har även funktioner för rekommenderat relaterat innehåll och best bets.
  • Guidad sök (du börjar söka på ett ord och det visas upp alternativ) lär sig därefter hur kunder söker på din site och kan optimera förslag och sökresultat för din konvertering.
  • Kan användas för att på ett smidigt sätt ta fram passande information att visa på dina sidor. Till exempel filtrerade listor baserade på taggar och kopplingar mellan sidor, så som att lista de 5 populäraste artiklarna kopplade till en produkt.

”DevCore har under flera år hjälpt oss med IT-utveckling och -support och gör ett mycket bra jobb! Konsulterna är kompetenta, serviceinriktade och härliga att ha att göra med. Vi är mycket nöjda med DevCore!”

Hör gärna av dig för fler omdömen :)

Senaste kundcase Episerver/Optimizely

Ny site för globalt företag inom läkemedelstransporter i Episerver DXC

DevCore har byggt en ny site för ett globalt företag inom läkemedelstransport-branschen i Episerver molntjänst DXC. Utöver Episerver CMS används premium-söken Episerver Find, och Cloudflare CDN, varav båda produkterna ingår i DXC. Vid tester med flera olika verktyg så får webbplatsen högsta betyg från flera olika geografiska mätpunkter runt om i världen när det kommer till laddningstider av sidan.

Ny site i Episerver CMS med avancerad sökfunktion (Episerver Find)

DevCore har byggt ny site för svensk miljöorganisation på Episerver CMS med en avancerad sökfunktion baseread på Episerver Find. Till det är också en integration implementerad mot organisationens CRM (Microsoft Dynamics) som syncar data om såväl produkter som annan information för att förse siten med ständigt uppdaterad information.

Webbshop gjord i EPiServer Commerce inklusive Salesforce integration

DevCore har varit med och utvecklat en webbshop åt ett teknikföretag byggd i EPiServer 9 och EPiServer Commerce 9. Den har även EPiServer Find-integration samt SalesForce-integration. 

Filtrerings- och sökintegration byggd med ReachMee & Episerver

Devcore har byggt en integration mellan ReachMee Rekryteringssystem & Episerver för att synka in / skapa sidor för jobb-annonser för att sedan kunna filtrera och söka bland dem på publik sida.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser