Episerver Find och Optimizely Search & Navigation

Ett helt nytt sätt att arbeta med sök och presentation av information på din hemsida eller ditt intranät.

Optimizely Search & Navigation (tidigare Episerver Find) är en sökmotor som ger utvecklare möjlighet att bygga fantastiska sökupplevelser på webbplatser, intranät och nästan alla typer av system som har textinnehåll. För en bättre användarupplevelse, mer underhållande för utvecklare, kortare utvecklingscykler och mer kostnadseffektivt.

 

Behöver du hjälp med Episerver Find?

Kontakta oss

Funktioner i Episerver Find

  • Kan konfigueras så att den söker i data inte bara på din webb utan även genom externa källor, så som er blogg eller andra sidor utanför Episerver.
  • Kan med hjälp av kundens besök guida kunden direkt från google till kontakt eller konvertering.
  • Hjälper kunden att hitta rätt innehåll och dig som webbägare att presentera riktat innehåll baserat på det kunden söker.
  • Ger dig möjlighet att tagga innehållet när du skapar det så att det presenteras baserat på det sökord du vill, när du vill samt självklart synonymer på olika ord.
  • Med starka funktioner för fasettering och filtrering kan du hjälpa besökaren att lätt filtrera ut den information de söker. Kanske vill de hitta ett recept med vissa ingredienser? Eller kommande evenemang i sin närhet?

 

  • Ger dig möjlighet att automatiskt generera sidor baserat på kundens sökfrågor så att det presenteras information som är mest relevant för kunden i samband med sökningen.
  • Episerver Find har även funktioner för rekommenderat relaterat innehåll och best bets.
  • Guidad sök (du börjar söka på ett ord och det visas upp alternativ) lär sig därefter hur kunder söker på din site och kan optimera förslag och sökresultat för din konvertering.
  • Kan användas för att på ett smidigt sätt ta fram passande information att visa på dina sidor. Till exempel filtrerade listor baserade på taggar och kopplingar mellan sidor, så som att lista de 5 populäraste artiklarna kopplade till en produkt.

”DevCore har under flera år hjälpt oss med IT-utveckling och -support och gör ett mycket bra jobb! Konsulterna är kompetenta, serviceinriktade och härliga att ha att göra med. Vi är mycket nöjda med DevCore!”

Omdöme från en kund :)

Kundcase Episerver och Optimizely

Ny site för globalt företag inom läkemedelstransporter i Episerver DXC

DevCore har byggt en ny webbplats (webbsida, hemsida) för ett globalt företag inom läkemedelstransport-branschen i Episerver molntjänst DXC. Utöver Episerver CMS används premium-söken...

Ny site i Episerver CMS med avancerad sökfunktion (Episerver Find)

DevCore har byggt ny hemsida (webbplats eller webbsida) för svensk miljöorganisation på Episerver CMS med en avancerad sökfunktion baserad på Episerver Find. Till det är också en integration...

Övertagande utav existerande webbplats med nya projekt och vidareförvaltning åt tungviktare i CMS-branchen

Omarbetning utav existerande kodbas för att ge webbplatsen (hemsidan, webbsidan eller siten för företaget) ett mer modernt utseende, rejält förbättra performance/prestanda och uppfylla kraven för...

Ny informativ webbplats åt ideellt företag med inriktning på miljöns hållbarhet

Ny webbsida (hemsida eller site för företag) utvecklad i Episerver CMS 11 med integrationer mot externa datakällor och avancerad sökfunktionalitet med Episerver find...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser