blå laptop surface med en tjejs händer på

Microsoft Office 365

Som Microsoft 365-konsulter kan vi hjälpa er med allt från behovsanalys, planering och genomförande av ert byte till Microsoft 365.

Oavsett om ni är ett nystartat företag eller om ni bara vill förnya eller effektivisera er IT-miljö, så är Microsoft 365 en mycket bra och relativt enkel lösning att implementera och att använda. Till en låg fast månadskostnad får ni tillgång till senaste Exchange, SharePoint, Office-programvaror och Teams ("Skype för företag") i molnet via Microsoft 365.

Du kan välja helt fritt och bara betala för det du vill använda, det är väldigt lätt att skala upp och ner baserat på behov. Detta gör att det är enormt tidssparande och väldigt ekonomiskt alternativ till att ha en egen serverpark. Du slipper att ha allt från avancerad administration, stora inköpskostnader, krångliga backuper och all annan hantering av din interna IT-miljö.

Är du i behov av Microsoft 365-konsulter?

Kontakta oss

  • Tillgängliga Microsoft 365-konsulter på plats i Stockholm som pratar både svenska och engelska.
  • IT-konsulter
    0 +
  • Lyckade IT-projekt
    0 +

Certifierade Microsoft Office 365-konsulter med stor erfarenhet

Våra konsulter är certifierade i Office 365 och har genomfört flertalet migreringar och helt nya uppsättningar för alla typer av kunder. DevCores konsulter kan hjälpa till med allt från att utvärdera migreringen, planera och administrera, men även vidareutveckla en redan befintlig Office365-miljö för att se hur den kan bli ännu effektivare.

SharePoint Online

Är du intresserad av att börja använda SharePoint? Komma igång och arbeta med ett effektivt och intuitivt intranät. Få ordning och reda på era dokument och säkra upp er information med hjälp av SharePoints versionshantering. Arbeta direkt i Office mot era dokument och bibliotek i SharePoint utan att krångla med sökvägar eller extra klick.

DevCores konsulter hjälper er hela vägen från att sätta upp ett första intranät, till att ta fram skräddarsydda lösningar och utbildningar för era användare.

”DevCore har under flera år hjälpt oss med IT-utveckling och -support och gör ett mycket bra jobb! Konsulterna är kompetenta, serviceinriktade och härliga att ha att göra med. Vi är mycket nöjda med DevCore!”

Omdöme från en kund :)

Skype för Företag

Kommunicera internt med ett snabbt och enkelt verktyg som direkt integrerar med både ditt mail-system och din jobbkalender. Allt ifrån videochatt och videokonferenser, internt som externt, det spelar ingen roll. Se kollegornas tillgänglighet i realtid och nå dem – på rekordtid!

Exchange Online

Som Exchange-konsulter flyttar vi er E-post antingen från er interna E-postserver eller från er nuvarande E-postleverantör till Exchange Online. Slipp krångel med separata inloggningar för E-post, krångel med att ansluta mobiltelefoner och surfplattor med mera, samma login/inloggning gäller för hela Office 365 och det kan självklart synkroniseras med ert befintliga AD (Active Directory). Ni får tillgång till resursbokningar, webbmail, arbetskalendrar, distributionslistor, grupplådor för E-post och obegränsat antal mail-alias för samtliga av era domäner.

Allt det man förväntar sig av ett mailsystem, till en vettig prislapp!

Office 365-konsulter

DevCore Drift har flertalet konsulter som är redo att hjälpa er med allt ni behöver inom Microsoft Office 365.

Migrering, effektivisering eller en allmän översyn, vi löser det.

Vi gör enkla standarduppsättningar till mer avancerade uppsättningar, med eller utan SharePoint Online och övriga programvaror. Allt för att det skall passa era specifika behov och krav.

Kundcase Microsoft Office 365

DevCore har hjälpt kunder att få sin Microsoft 365-data till Sverige

Det var viktigt för flera kunder att hinna agera innan sista maj 2022, på grund av GDPR samt för de som behövde få sin organisations data sparad mer lokalt. Data det gällde var från Teams, Microsoft 365...

Smidig övergång från Salesforce CRM till Dynamics CRM

DevCore har hjälp kund att så smidigt som möjligt gå över från Salesforce CRM till Dynamics 365 CRM. I uppdraget rensade vi befintlig data i kundens Salesforce, utförde mappning av fält, satte upp nya användare i Dynamics 365 och återskapade Dashboards från...

Ny version av Diarieföring i SharePoint åt kommunägt VA-driftbolag

DevCore har anpassat och implementerat DevCore Diarieföring i SharePoint, som även fungerar för intranät och Teams i Microsoft Office 365, åt kommunägt VA-driftbolag. DevCore Diarieföring, för SharePoint, är en komplett...

DevCore Ärendehantering i SharePoint, Microsoft Office 365

DevCore har skapat en färdig modul för Ärendehantering till SharePoint. Denna modul/add in/add on/tillägg/lösning bygger på fyra SharePoint-listor och har en site som presenterar den viktigaste informationen: mina ärenden, brådskande ärenden, ärenden utan ansvarig, nya ärenden (de som mejlas...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser