Microsoft Office 365

Som Microsoft 365-konsulter kan vi hjälpa er med allt från behovsanalys, planering och genomförande av ert byte till Microsoft 365.

Oavsett om ni är ett nystartat företag eller om ni bara vill förnya eller effektivisera er IT-miljö, så är Microsoft 365 en mycket bra och relativt enkel lösning att implementera och att använda. Till en låg fast månadskostnad får ni tillgång till senaste Exchange, SharePoint, Office-programvaror och Teams ("Skype för företag") i molnet via Microsoft 365.

Du kan välja helt fritt och bara betala för det du vill använda, det är väldigt lätt att skala upp och ner baserat på behov. Detta gör att det är enormt tidssparande och väldigt ekonomiskt alternativ till att ha en egen serverpark. Du slipper att ha allt från avancerad administration, stora inköpskostnader, krångliga backuper och all annan hantering av din interna IT-miljö.

Är du i behov av Microsoft 365-konsulter?

Kontakta oss

  • Tillgängliga Microsoft 365-konsulter på plats i Stockholm som pratar både svenska och engelska.
  • IT-konsulter
    0 +
  • Lyckade IT-projekt
    0 +

Certifierade Microsoft Office 365-konsulter med stor erfarenhet

Våra konsulter är certifierade i Office 365 och har genomfört flertalet migreringar och helt nya uppsättningar för alla typer av kunder. DevCores konsulter kan hjälpa till med allt från att utvärdera migreringen, planera och administrera, men även vidareutveckla en redan befintlig Office365-miljö för att se hur den kan bli ännu effektivare.

SharePoint Online

Är du intresserad av att börja använda SharePoint? Komma igång och arbeta med ett effektivt och intuitivt intranät. Få ordning och reda på era dokument och säkra upp er information med hjälp av SharePoints versionshantering. Arbeta direkt i Office mot era dokument och bibliotek i SharePoint utan att krångla med sökvägar eller extra klick.

DevCores konsulter hjälper er hela vägen från att sätta upp ett första intranät, till att ta fram skräddarsydda lösningar och utbildningar för era användare.

”DevCore har under flera år hjälpt oss med IT-utveckling och -support och gör ett mycket bra jobb! Konsulterna är kompetenta, serviceinriktade och härliga att ha att göra med. Vi är mycket nöjda med DevCore!”

Omdöme från en kund :)

Skype för Företag

Kommunicera internt med ett snabbt och enkelt verktyg som direkt integrerar med både ditt mail-system och din jobbkalender. Allt ifrån videochatt och videokonferenser, internt som externt, det spelar ingen roll. Se kollegornas tillgänglighet i realtid och nå dem – på rekordtid!

Exchange Online

Som Exchange-konsulter flyttar vi er E-post antingen från er interna E-postserver eller från er nuvarande E-postleverantör till Exchange Online. Slipp krångel med separata inloggningar för E-post, krångel med att ansluta mobiltelefoner och surfplattor med mera, samma login/inloggning gäller för hela Office 365 och det kan självklart synkroniseras med ert befintliga AD (Active Directory). Ni får tillgång till resursbokningar, webbmail, arbetskalendrar, distributionslistor, grupplådor för E-post och obegränsat antal mail-alias för samtliga av era domäner.

Allt det man förväntar sig av ett mailsystem, till en vettig prislapp!

Office 365-konsulter

DevCore Drift har flertalet konsulter som är redo att hjälpa er med allt ni behöver inom Microsoft Office 365.

Migrering, effektivisering eller en allmän översyn, vi löser det.

Vi gör enkla standarduppsättningar till mer avancerade uppsättningar, med eller utan SharePoint Online och övriga programvaror. Allt för att det skall passa era specifika behov och krav.

Kundcase Microsoft Office 365

Avvikelse- och riskhanteringssystem för företag inom maskin- och industriprodukter

DevCore har implementerat ett nytt avvikelsesystem, åt ett svenskt företag inom maskin- och industriprodukter. Avvikelsesystemet är en SharePoint-applikation och kan användas via intranätet, Teams och med Microsoft 365. Support ingår om det skulle behövas, och självkl...

Ny version av Diarieföring i SharePoint åt kommunägt VA-driftbolag

DevCore har anpassat och implementerat DevCore Diarieföring i SharePoint, som även fungerar för intranät och Teams i Microsoft Office 365, åt kommunägt VA-driftbolag. DevCore Diarieföring, för SharePoint, är en komplett...

DevCore håller i SharePoint-utbildning åt företag i återvinningsbranschen

Företaget i fråga är verksamt inom svenska återvinningsbranschen med flera bifirmor inom miljö, materialåtervinning, källsortering, renhållning, åkeriverksamhet men även forskning och utveckling...

Ledande nordisk leverantör av elprodukter ser nu försäljningsdata direkt med Salesforce & Tableau

Kunden i fråga använder ett excel-dokument som källa, där ny information manuellt läggs in en gång i månaden, efter att den kommit in från olika återförsäljare. En medarbetare på företaget har sedan behövt ta ut adekvat...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser