Systemutveckling

DevCore har många års erfarenhet av avancerad webbutveckling och systemutveckling inom ASP, .NET, C#, Java, XML, PHP, JavaScript, C++ och HTML/CSS.

Vi har utvecklat sajter samt applikationer inom allt från poker och webbshoppar till skräddarsydda applikationer för affärssystem, integrationer, mobilapplikationer och rapporter.

Kombinationen av kompetens inom olika system gör så att vi kan se helheten ute hos våra kunder, det har lett till att våra lösningar skapar starka mervärden och ofta bättre, billigare eller starkare lösningar än det som skissats upp från början.

Är du i behov av systemutvecklare?

Kontakta oss

ERP och databaser

DevCore hjälper kunder med planering, konfigurering och installation av integrationsdatabaser för att samla data åt kund på ett och samma ställe. Från denna databas arbetar vi sedan med att sätta upp rapportering eller hantering av data enligt kundens behov och önskemål.

Det kan vara så att en kund vill presentera en viss deldata ifrån ett system till ett annat, eller bara föra över data mellan säljstödssystem och ekonomisystem. DevCore är även Microsoft Partner.

”DevCore har under lång tid varit leverantör av tjänster åt mig inom flertalet tekniker (PHP, SQL m fl) och områden (Salesforce, Episerver m fl). DevCores styrka är att de är extremt lyhörda för kundens behov och alltid levererar.”

Omdöme från en kund :)

DevCore Utveckling

Bistår företag som deltidskonsulter eller i projekt med allt från avancerad system- och webbutveckling till affärssystemsimplementationer, data-analyser, integrationer och rapporteringslösningar (främst inom Microsoft Reporting Services).

Vi arbetar med vidareutveckling av kunders egna system, ren nyutveckling och många färdiga lösningar som behöver skräddarsys för kunders behov. Exempelvis: SharePoint, diverse CMS-system (primärt Episerver, WordPress, Concrete5 och Umbraco), CRM-system (Salesforce och SuperOffice) och mycket annat.

DevCore har mycket goda referenser inom uppdrag som SharePointkonsulter, Episerverkonsulter och inom webbutveckling för skräddarsydda lösningar i både PHP och C#.

Kundcase systemutveckling, ERP och databaser

Ny mediabank DAM till kund integration med bland annat Episerver DXP

Ny mediabank lanserad som ersatte kundens gamla mediabank som hostades av QBank - Digital Asset Management. Byte av DAM (Digital Assets Manager) leverantör skedde till Digizuite ApS där alla...

DevCore har genomfört stort projekt inom Salesforce CRM, ekonomisystem och signeringsplattform

Kunden anlitade DevCore till projektet på grund av stor expertis inom CRM:et och som Salesforce-arkitekter med kunskap inom integrationer och av applikationer. I projektet har DevCore använt...

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser