• Tillgängliga systemutvecklare på plats i Stockholm som pratar både svenska och engelska.
  • IT-konsulter
    0 +
  • Lyckade IT-projekt
    0 +
  • Grundades år
    0

Systemutveckling och systemutvecklare i Stockholm

Behöver du hjälp med att ta fram eller vidareutveckla en site, applikation, ett affärssystem, webbshop/E-handel, bygga och analysera rapporter eller integrera system med varandra? 

Vi på DevCore har många års erfarenhet av avancerad webbutveckling och systemutveckling inom ASP, .NET, C#, Azure, XML, PHP, C++ och HTML, CSS, JavaScript, TypeScript, React, Angular, Vue. Vi kan hjälpa ditt företag med det mesta inom utveckling.

Kombinationen av kompetens inom olika system gör så att vi som IT-konsulter eller som din bolags IT-partner kan hjälpa dig med helheten, våra lösningar skapar starka mervärden och blir ofta bättre, billigare eller stabilare än det som skissats upp från början.

Behöver du hjälp med att utveckla ett nytt system eller att förbättra ett befintligt?

Kontakta oss

”DevCore har under lång tid varit leverantör av tjänster åt mig inom flertalet tekniker (PHP, SQL m fl) och områden (Salesforce, Episerver m fl). DevCores styrka är att de är extremt lyhörda för kundens behov och alltid levererar.”

Omdöme från en kund :)

Utveckling och DevCore

Bistår företag som deltidskonsulter eller i projekt med allt från avancerad system- och webbutveckling till affärssystemsimplementationer, data-analyser, integrationer och rapporteringslösningar (främst inom Microsoft Reporting Services).

Vi arbetar med vidareutveckling av kunders egna system, ren nyutveckling och många färdiga lösningar som behöver skräddarsys för kunders behov. Exempelvis: SharePoint, diverse CMS-system (primärt Episerver, WordPress, Concrete5 och Umbraco), CRM-system (Salesforce och SuperOffice) och mycket annat.

DevCore har mycket goda referenser inom uppdrag som SharePointkonsulter, Episerverkonsulter och inom webbutveckling för skräddarsydda lösningar i både PHP och C#.

Behöver du hjälp med ERP och databaser?

DevCore kan hjälpa dig med planering, konfigurering och installation av integrationsdatabaser för att samla data på ett och samma ställe. Från denna databas arbetar vi sedan med att sätta upp rapportering eller hantering av data enligt dina behov och önskemål.

Det kan vara så att du vill presentera en viss deldata ifrån ett system till ett annat, eller bara föra över data mellan exempelvis säljstödssystem och ekonomisystem.

DevCore är Microsoft Partner sedan 2006, mer om våra partnerskap här.

Kundcase systemutveckling, ERP och databaser

Ny applikation i React och Redux med karta och sökfunktion till webbplats

DevCore byggde en ruttplanerare som visar tillgängliga stationer och flygplatser på en karta. Resultatet blir en planering av en rutt beroende på vilka stationer och flygplatser som användaren har valt. Det...

DevCore har nyutvecklat Umbraco-sajt för religiöst samfund.

DevCore har designat och utvecklat en ny webbplats (webbsida, hemsida eller site för företag) för ett religiöst samfund. Sajten är byggd i Umbraco och har även Umbraco Forms. För att hantera...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser