Övervakning

Är ni i behov av trygg drift, backup-lösningar, nätverk eller total övervakning? Vi har gedigen kunskap och har högsta fokus på tillgänglighet och säkerhet.

Trygg drift. DevCore levererar lösningar med hög säkerhet, tillgänglighet och produktivitet. Vi samarbetar med de största leverantörerna och kan därför trygga er drift.

Backup. Vi erbjuder allt ifrån installation och konfigurering av backupsystem, till övervakning och kontroll av upptagen data. Vi tillhandahåller backup mot bandstation/extern disk, och även onlinebaserad backup. Allt för att kunna erbjuda en så säker och effektiv backuplösning som möjligt.

Server- och klient-miljö. DevCore Network erbjuder en total övervakning av er servermiljö likväl som er klientmiljö. Med hjälp av väl utarbetad programvara kan vi övervaka er servermiljö utan att vara på plats, och att vi får varningar omedelbart utifall något skulle hända.

”DevCore har under flera år hjälpt oss med IT-utveckling och -support och gör ett mycket bra jobb! Konsulterna är kompetenta, serviceinriktade och härliga att ha att göra med. Vi är mycket nöjda med DevCore!”

Omdöme från en kund :)

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser