VMware

DevCore är VMware-partner och tar hand om och uppdaterar er miljö och ser till att era system har så kort nedtid som möjligt. Detta sker genom kontinuerlig övervakning och säkerställda uppdateringar.

Vi virtualiserar mer än gärna er miljö för säkrare drift och återställning och rekommenderar här olika VMware-lösningar beroende på behov. DevCore patchar, övervakar och säkerställer backuper, servrar och klientdatorer.

Alltid redo. Vi har även beroende på behov 24/7-support och har möjlighet att rycka in vid ledigheter, semestrar och dylikt.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur vi på DevCore kan hjälpa er verksamhet med VMware, övervakning och uppdateringar? Hör gärna av dig till oss för mer information eller om du har andra frågor.

Kontakta oss

”Vi har använt DevCore till våra verksamheter sedan 2005. Vi valde att ha fasta tider på deltid för konsulter istället för att anställa utvecklare själva. Dessutom har vi flera dotterbolag med olika behov vilket gjorde det lämpligt att använda DevCore då de har de olika kompetensinriktningarna på sina konsulter. DevCore har utfört arbetet med gott resultat och jag kan varmt rekommendera dem.”

Omdöme från en kund :)

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser