• IT-konsulter
    0
  • Lyckade IT-projekt
    300+

Om DevCore och utveckling

DevCore har lång erfarenhet av att hjälpa företag med uppsättning av såväl enklare till mycket avancerade webbplatser och system. Vi är experter på Salesforce, Umbraco, Optimizely/Episerver och SharePoint i Microsoft Office 365 men även generell utveckling, uppsättning av ren kod i .NET och enligt olika frontend-ramverk. Vi skapar backoffice-lösningar, arbetar med integrationer, rapporter, applikationsutveckling, UX- och gränssnittsdesign, systemutveckling, allt kring affärssystem och analyser av data.

Vi tar över befintliga projekt eller startar helt nya. Vi jobbar som projektledare för hela projekt, eller delvis, beroende på era behov. Vi arbetar alltid enligt agil metodik.

DevCore är ett tryggt konsultbolag med expertis inom flera områden. Vi är över 50 trevliga, taggade och tillgängliga IT-konsulter. Hör gärna av dig om ni behöver hjälp.

Systemutveckling, webbutveckling, CMS eller CRM?

Vill ni förbättra ert nuvarande system? Behöver ni hjälp med att vidareutveckla ett system eller helt byta ut det? Hur väljer ni rätt IT-system och vad passar ert företag bäst?

Känns det krångligt eller jobbigt att hitta rätt i IT-djungeln bland alla CMS och CRM-system, innehållshanteringssystem, programvaror, integrationer och publiceringsverktyg? - Vi förstår det.

Vi hjälper ert företag att bena ut vad just er organisation behöver och vad ni inte behöver.

Hur vår breda kunskap ger mervärde för er som kund

När vi jobbar med nyutveckling, arbetar vi med olika programmeringsspråk (främst .NET och PHP men alltid objektorienterat), plattformar (Windows och Linux), CMS (oftast men inte enbart SharePoint, Episerver eller Umbraco) och CRM (Salesforce och Dynamics).

Kombinationen av kompetens inom olika system och områden gör att våra IT-konsulter kan se helheten ute hos våra kunder. Det har lett till att våra lösningar skapat mervärde genom att vara mer kostnadseffektiva och starkare/stabilare än de idéer som skissats på vid start.

I och med vår breda kunskap kan vi fatta strategiska beslut och välja de lösningar som passar kunden även framåt med hänsyn till att kunna bygga vidare på system men också ta hänsyn till integrationer som kan behöva läggas till i framtiden.

”Vill bara säga att ni är det bästa teamet jag någonsin har jobbat med.”

Omdöme från en fantastisk kund. Hör gärna av dig för fler kundreferenser :)

Vi innehar flertalet Microsoft-certifikat och är Microsoft Partner

De olika kompetensområdena innebär att våra IT-konsulter bland annat innehar flertalet Microsoft-certifikat inom .NET-utveckling (webbutveckling och systemutveckling), SharePoint, Exchange och Windows Server.

Att inneha .NET-certifikat är grunden för att förstå och skapa bra lösningar för både Episerver och SharePoint men även all webbutveckling och systemutveckling inom Microsofts programpaket.

DevCore är Microsoft Gold Partner och Gold Certified Partner inom följande kompetensområden:

  • Gold Application Development
  • Gold Application Integration
  • Gold Cloud Platform
  • Gold DevOps

Samt Silver Certified partner inom:

  • Silver Small and Midmarket Cloud Solutions.

Vi nyutvecklar, vidareutvecklar och skräddarsyr system

Vi bistår företag som deltidskonsulter eller i projekt med allt från avancerad system- och webbutveckling till affärssystemsimplementationer, data-analyser, integrationer och rapporteringslösningar (främst inom Microsoft Reporting Services).

Vi arbetar med vidareutveckling av kunders egna system, ren nyutveckling och många färdiga lösningar som behöver skräddarsys för kunders behov. Exempelvis: SharePoint, diverse CMS (Primärt: Episerver, Umbraco, WordPress och Concrete5), CRM-system (Salesforce, SuperOffice och Dynamics) med flera.

DevCore har mycket goda referenser inom uppdrag som SharePoint-konsulter, Episerver-konsulter, Umbraco-konsulter och inom webbutveckling för skräddarsydda lösningar i både PHP och C#.

DevCore Drift

Vår nätverks- och driftgrupp bistår företag med drift av sin IT-miljö. Vi hjälper kunder med infrastruktur, installationer, uppgraderingar, uppsättningar av nya kontor, brandväggar, serverdrift, backuper, återställningar och kontinuerlig PC-support.

Vi har utfört många migreringar till Microsoft 365 med Teams och till SharePoint Online.

Vi hjälper företag som Microsoft 365-konsulter och nätverkskonsulter, vi erbjuder IT-support och suverän hosting.

Kundcase

"Coronaplanerare" implementerad för kund direkt i Microsoft Teams och SharePoint intranät i Microsoft Office 365

Lösningen implementeras direkt i organisationens befintliga IT-miljö för att förebygga trängsel och skapa...

Omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört

Byte av CRM och gamla utbildningsmodulen byttes mot en ny app vilket resulterade i ett skräddarsytt flöde för...

Lansering av kundsite i Umbraco 9

DevCore lanserade en ny webbplats åt kund verksam inom medicinsk utrustning. Kundens tidigare sajt fanns i WordPress CMS och den nya sajten byggde DevCore i Umbraco CMS 9, en .Net6 CMS-sajt. Sajtens design gjordes gemensamt av en DevCore-konsult och kunden. Förutom utvecklarna som byggde var vår konsultchef med som projektledare i projektet. Samt hjälp med cert, proxy och andra serverfrågor. Slutresultatet blev en mycket snyggare, snabbare och modernare webbplats.

DevCore har hjälpt kunder med att agera på att få sin Microsoft 365-data till Sverige

Det var viktigt för flera kunder att hinna agera innan sista maj 2022, på grund av GDPR samt för de som behövde få sin organisations data sparad mer lokalt. Datan det gällde var från Teams, Microsoft 365, SharePoint och Exchange med mera. Azure och Microsoft 365 hade ett sista datum för agerande i sin organisations Microsoft 365 admin center. Vilket DevCore hjälpt kunder med att utföra. Detta gjorde det möjligt att få data migrerat från nuvarande europeiska datacenter till de datacenter som nyligen öppnat i Sverige.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser