Om DevCore

DevCore är ett IT-konsultbolag med huvudkontor i Stockholm, vi hjälper företag med affärssystem, webbutveckling, dokumenthantering, intranät, analyser av data, rapportering och systemutveckling. Vi består av 50+ tillgängliga och kompetenta IT-konsulter, med bas i Stockholm city och alla talar svenska och engelska.

Bolaget grundades 2000 och har drivits i nuvarande regi sedan 2006. Vi har en stabil tillväxt och mycket god ekonomi, vi tar över befintliga projekt eller startar helt nya och kan ta ett helhetsgrepp om nya stora projekt eller arbeta med löpande support och förvaltning, även mindre projekt kan vara intressant. Hör gärna av dig med vad ni behöver hjälp med, så ser vi hur vi kan hjälpa till. Vi arbetar alltid enligt agil metodik.

Vi blir gärna ditt bolags IT-partner

Vi kan hjälpa er med förvaltning, löpande support, olika projekt och IT-drift. Våra konsulter är tillgängliga, ni når oss via ärendehanteringssystem för support och direkt på telefon. Våra fokusområden:

  • Webb (Optimizely/Episerver, Umbraco med flera CMS)
  • Intranät och dokumenthantering (SharePoint, Teams och Microsoft Office 365)
  • CRM (Salesforce och Microsoft Dynamics)
  • Systemintegrationer mellan ovan nämnda plattformar och externa system.
  • Vi bygger nya applikationer och har färdiga lösningar för både SharePoint och Salesforce (avtalshantering, ärendehantering m.fl.)
  • IT-drift, IT-säkerhet, nätverk, underhåll och support samt hosting.

Behöver ditt bolag hjälp?

Vill ni förbättra era nuvarande system? Behöver ni hjälp med att vidareutveckla ett system eller helt byta ut det? Hur väljer ni rätt IT-system och vad passar ert företag bäst?

Vi hjälper ditt företag att bena ut vad just er organisation behöver men även vad ni inte behöver. Vi är utvecklare och IT-experter.

 

Kontakta oss

Vår breda kunskap ger mervärde för våra kunder

I och med kombinationen av kompetens inom olika system och områden kan våra IT-konsulter hjälpa er med helheten och våra kunder har tillgång till hela vårt företags kompetens.

Vi kan hjälpa er fatta strategiska beslut och välja de lösningar som passar er även i framtiden med hänsyn till att kunna bygga vidare på system men också ta hänsyn till integrationer som kan behöva läggas till i framtiden. Våra lösningar blir ofta mer kostnadseffektiva och stabila än de idéer som man kan ha haft innan start.

Som IT-konsulter nyutvecklar, vidareutvecklar och skräddarsyr vi system

Vi bistår företag som deltidskonsulter eller i projekt med avancerad systemutveckling, webbutveckling, affärssystemsimplementationer, dataanalyser, integrationer och rapporteringslösningar (främst inom Microsoft Reporting Services).

Vi arbetar med vidareutveckling av kunders egna system, ren nyutveckling och med många färdiga lösningar som behöver skräddarsys för kunders behov. Nedan kan du klicka dig vidare för att få reda på mer om våra olika konsultområden.

”Vill bara säga att ni är det bästa teamet jag någonsin har jobbat med.”

Omdöme från en kund :)

Kundcase

Integrationer mellan EduAdmin och kunders system samt webbplatser

EduAdmin är ett kursadministrationssystem som används av företag, föreningar, kommuner och landsting i hela Sverige.
DevCore har vid flera tillfällen skapat integrationer mellan EduAdmin API och kunders olika...

Implementering av ny avtalshantering med migrering av befintliga avtal

Vår kund, ett bolag inom välfärdsteknik, behövde hjälp med att implementera ett nytt avtalshanteringssystem, eftersom ett nytt bolag bildats inom deras koncern. DevCore satte upp en ny innehavare i Microsoft 365 för det

Integrationer till externa system för att visa upp rekryteringsannonser och onboarding direkt på intranät

En kund till oss behövde hjälp med att visa upp aktuell information från externa system på sitt intranät. Vårt uppdrag blev att vidareutveckla deras intranät för att integrera mot två nya system. Dels ville de...

DevCore utförde Salesforce-utbildning för anställda på finskt bolag

DevCore har hållit i en Training Services och User Training i Salesforce för personal på ett finskt bolag som utvecklar, tillverkar och säljer mätutrustning samt sensorer för mätning och reglering av

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser