Om DevCore

DevCore är ett IT-konsultbolag med 50+ IT-konsulter. Huvudkontoret finns i Stockholm, vi hjälper företag och bolag med affärssystem, systemutveckling, webbutveckling, dokumenthantering, intranät, analyser av data, rapportering, nätverk och drift.

Bolaget DevCore grundades år 2000 och har drivits i nuvarande regi sedan 2006. Vi har en stabil tillväxt och god ekonomi men också en drös av nöjda kunder, leverantörer, partners och medarbetare (klicka dig gärna vidare på vår site för att lära dig mer om oss).

Behöver ni hjälp med ett helhetsgrepp om nya stora projekt eller med löpande support och förvaltning? Vi arbetar alltid enligt agil metodik och tar över befintliga IT-projekt eller startar helt nya. Med vår breda kunskap kan vi hjälpa dig - att välja oss som IT-partner är ett bra beslut.

 

Hör gärna av dig med dina funderingar - vi svarar gärna på frågor.

Kontakta oss

Vill du ha en stabil IT-partner?

Vi kan hjälpa dig med webb- och systemutveckling, analyser, rapporter, förvaltning, löpande support, IT-projekt, systemintegrationer, nätverk samt drift. Som en trygg IT-partner hjälper vi gärna din verksamhet att reda ut vad ni behöver (och inte behöver). Läs mer om vårt erbjudande till dig och hur vi jobbar.

Vi är tillgängliga på plats i Stockholm och alla pratar både svenska och engelska.

Kontakta oss

Våra fokusområden

”Vill bara säga att ni är det bästa teamet jag någonsin har jobbat med.”

Omdöme från en kund :)

Behöver du hjälp med att bena ut vad ditt företag behöver?

Vill ni förbättra era nuvarande system? Behöver ni hjälp med att vidareutveckla ett system eller helt byta ut det? Hur väljer ni rätt IT-system och vad passar ert företag bäst?

Vi hjälper ditt företag att bena ut vad just er organisation behöver men även vad ni inte behöver. Vi är utvecklare och IT-specialister.

Vi bistår företag som deltidskonsulter eller i projekt med avancerad systemutveckling, webbutveckling, affärssystemsimplementationer, dataanalyser, integrationer och rapporteringslösningar.

Vi arbetar med vidareutveckling av kunders egna system, ren nyutveckling och med många färdiga lösningar som behöver skräddarsys för kunders behov.

Vår breda kunskap ger dig mervärde

I och med kombinationen av kompetens inom olika system och områden kan våra IT-konsulter hjälpa er med helheten och våra kunder har tillgång till hela vårt företags kompetens.

Vi kan hjälpa er fatta strategiska beslut och välja de lösningar som passar er även i framtiden med hänsyn till att kunna bygga vidare på system men också ta hänsyn till integrationer som kan behöva läggas till i framtiden. Våra lösningar blir ofta mer kostnadseffektiva och stabila än de idéer som man kan ha skissat på vid start.

Kontakta oss

Kundcase

Omfattande uppdrag åt universitet: migrera 3000 sajter till ny SharePoint-miljö

Microsoft slutar ge support för äldre versioner av SharePoint detta gör det nödvändigt för verksamheter att uppgradera sina system efter ett antal år. DevCore hjälpte ett framstående svenskt universitet att migrera hela sin befintliga SharePoint-miljö och intranät, som består av över 3000 webbplatser, från SharePoint 2013 till SharePoint Subscription Edition.

Implementering av ny avtalshantering med migrering av befintliga avtal

Vår kund, ett bolag inom välfärdsteknik, behövde hjälp med att implementera ett nytt avtalshanteringssystem, eftersom ett nytt bolag bildats inom deras koncern. DevCore satte upp en ny innehavare i Microsoft 365 för det

DevCore har nyutvecklat en webbplats i Umbraco CMS för ett religiöst samfund.

DevCore har designat och utvecklat en ny webbplats (webbsida, hemsida eller site för företag) för ett religiöst samfund. Sajten är byggd i Umbraco och har även Umbraco Forms. För att hantera...

DevCore utför uppgraderingar för flera företags äldre CMS och webbplatser till Optimizely CMS 12

DevCore hjälper nu flera kunder att uppgradera sina äldre Episerver och Optimizely CMS och webbplatser till Optimizely CMS 12. Det gäller både mindre webbar och större mer komplexa webbplatser, vi bygger även om delar som använder utgången äldre teknik, som inte är kompatibel med...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser