• IT-konsulter
    0
  • Lyckade IT-projekt
    300+

Om DevCore och utveckling

DevCore har lång erfarenhet av att hjälpa företag med uppsättning av såväl enklare till mycket avancerade webbplatser och system. Vi är experter på Salesforce, Umbraco, Optimizely/Episerver och SharePoint i Microsoft Office 365 men även generell utveckling, uppsättning av ren kod i .NET och enligt olika frontend-ramverk. Vi skapar backoffice-lösningar, arbetar med integrationer, rapporter, applikationsutveckling, UX- och gränssnittsdesign, systemutveckling, allt kring affärssystem och analyser av data.

Vi tar över befintliga projekt eller startar helt nya. Vi jobbar som projektledare för hela projekt, eller delvis, beroende på era behov. Vi arbetar alltid enligt agil metodik.

DevCore är ett tryggt konsultbolag med expertis inom flera områden. Vi är över 50 trevliga, taggade och tillgängliga IT-konsulter. Hör gärna av dig om ni behöver hjälp.

Systemutveckling, webbutveckling, CMS eller CRM?

Vill ni förbättra ert nuvarande system? Behöver ni hjälp med att vidareutveckla ett system eller helt byta ut det? Hur väljer ni rätt IT-system och vad passar ert företag bäst?

Känns det krångligt eller jobbigt att hitta rätt i IT-djungeln bland alla CMS och CRM-system, innehållshanteringssystem, programvaror, integrationer och publiceringsverktyg? - Vi förstår det.

Vi hjälper ert företag att bena ut vad just er organisation behöver och vad ni inte behöver.

Hur vår breda kunskap ger mervärde för er som kund

När vi jobbar med nyutveckling, arbetar vi med olika programmeringsspråk (främst .NET och PHP men alltid objektorienterat), plattformar (Windows och Linux), CMS (oftast men inte enbart SharePoint, Episerver eller Umbraco) och CRM (Salesforce och Dynamics).

Kombinationen av kompetens inom olika system och områden gör att våra IT-konsulter kan se helheten ute hos våra kunder. Det har lett till att våra lösningar skapat mervärde genom att vara mer kostnadseffektiva och starkare/stabilare än de idéer som skissats på vid start.

I och med vår breda kunskap kan vi fatta strategiska beslut och välja de lösningar som passar kunden även framåt med hänsyn till att kunna bygga vidare på system men också ta hänsyn till integrationer som kan behöva läggas till i framtiden.

”Vill bara säga att ni är det bästa teamet jag någonsin har jobbat med.”

Omdöme från en kund :)

Vi innehar flertalet Microsoft-certifikat och är Microsoft Partner

De olika kompetensområdena innebär att våra IT-konsulter bland annat innehar flertalet Microsoft-certifikat inom .NET-utveckling (webbutveckling och systemutveckling), SharePoint, Exchange och Windows Server.

Att inneha .NET-certifikat är grunden för att förstå och skapa bra lösningar för både Episerver och SharePoint men även all webbutveckling och systemutveckling inom Microsofts programpaket.

DevCore är Microsoft Gold Partner och Gold Certified Partner inom följande kompetensområden:

  • Gold Application Development
  • Gold Application Integration
  • Gold Cloud Platform
  • Gold DevOps

Samt Silver Certified partner inom:

  • Silver Small and Midmarket Cloud Solutions.

Vi nyutvecklar, vidareutvecklar och skräddarsyr system

Vi bistår företag som deltidskonsulter eller i projekt med allt från avancerad system- och webbutveckling till affärssystemsimplementationer, data-analyser, integrationer och rapporteringslösningar (främst inom Microsoft Reporting Services).

Vi arbetar med vidareutveckling av kunders egna system, ren nyutveckling och många färdiga lösningar som behöver skräddarsys för kunders behov. Exempelvis: SharePoint, diverse CMS (Primärt: Episerver, Umbraco, WordPress och Concrete5), CRM-system (Salesforce, SuperOffice och Dynamics) med flera.

DevCore har mycket goda referenser inom uppdrag som SharePoint-konsulter, Episerver-konsulter, Umbraco-konsulter och inom webbutveckling för skräddarsydda lösningar i både PHP och C#.

DevCore Drift

Vår nätverks- och driftgrupp bistår företag med drift av sin IT-miljö. Vi hjälper kunder med infrastruktur, installationer, uppgraderingar, uppsättningar av nya kontor, brandväggar, serverdrift, backuper, återställningar och kontinuerlig PC-support.

Vi har utfört många migreringar till Microsoft 365 med Teams och till SharePoint Online.

Vi hjälper företag som Microsoft 365-konsulter och nätverkskonsulter, vi erbjuder IT-support och suverän hosting.

Kundcase

Byggt kunds säljprocess i Salesforce samt skapat integration mot ekonomisystem

Kunden behövde hjälp med implementering av Salesforce CRM för sitt nya stora projekt - en plattform för webbshop och auktioner med mera. Kunden valde att anlita DevCore som Salesforce-konsulter och Salesforce-arkitekter för projektet, då DevCore sedan tidigare är experter inom Salesforce med integrationer och applikationer. I projektet skapade vi en integration mot kundens plattform samt integration mot ekonomisystemet Fortnox. Utöver ovan har DevCore byggt säljprocess, avräkningsrapport, integrerat avtalssignering Oneflow med Salesforce samt stöd för provisionsstegar/provisionstrappor. Med hjälp av Apex-kod. Apex är ett programmeringsspråk utvecklat av Salesforce. Apex gör det möjligt för utvecklare att utföra flödes- och transaktionskontrolls statements på Force.com-plattformsservern i samband med anrop till Force.com API. Apex gör det möjligt för utvecklare att lägga till affärslogik till de flesta systemhändelser, inklusive knappklick, postuppdateringar och Visualforce-sidor med mera.   Behöver du hjälp eller vill du veta mer? Kontakta oss

DevCore har genomfört stort projekt inom Salesforce CRM, ekonomisystem och signeringsplattform

Kunden anlitade DevCore till projektet på grund av stor expertis inom CRM:et och som Salesforce-arkitekter med kunskap inom integrationer och av applikationer. I projektet har DevCore använt sig av Apex och byggt: Säljprocess. Integration mot kundens plattform (webbshop). Integration mot ekonomisystemet. Avräkningsrapport i Salesforce. Integrerat en avtalssigneringsplattform med Salesforce. Samt ordnat stöd för provisionsstegar och provisionstrappor. Projektet avslutades mycket lyckat och fortsättningsvis sköter DevCore förvaltningen vidare för kunden.   Behöver du hjälp eller vill du veta mer? Kontakta oss

Salesforce-app för marknadsföringsplattform i Norden

En sömlös integration med en e-marketing plattform där Salesforce fungerar som master. Skapa en Salesforce-kampanj, lägg till kampanjmedlemmar och få e-post- och klickstatistik för att ytterligare effektivisera marknadsföringen och försäljningen. Integrationen ger beslutsbaserad data för försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter och säkerställer att allt ligger på ett ställe. Appen stöder flera samtidiga konton mot marknadsföringsplattformen, vilket ger kunder som arbetar i flera länder möjlighet att ha separata inställningar och anpassningar för alla länder.   Behöver du hjälp eller vill du veta mer? Kontakta oss

User community för marknadsledande hightech-företag

DevCore har hjälpt ett svenskt marknadsledande högteknologiskt företag att skapa en plattform för sina användare och återförsäljare med hjälp av Salesforce Communities. Med SSO-teknik har användaren möjlighet att logga in med sitt globala kundkonto och registrera supportärenden, hantera sina licenser, uppdatera kontaktinformation och få tillgång till kunskapsbas, artiklar och FAQ.   Behöver du hjälp eller vill du veta mer? Kontakta oss

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser