it konsulter utvecklare på devcore kontoret i stockholm

Vårt erbjudande till dig - hur vi jobbar som konsulter

Vi erbjuder dig kompetens från hela vårt företag utan behovet av att ha flera konsulter på plats, oftast arbetar vi som konsulter på deltid och i projektform inom webbutveckling, systemutveckling och drift.

I det fall att du som kund behöver heltidshjälp eller flera resurser samtidigt, ser vi oftast till att bemanna uppdraget delat på flera konsulter, då kan du räkna med att minst en konsult finns tillgänglig för fortsatt förvaltning och support.

För många av våra kunder arbetar vi som IT-konsulter på deltid för att kontinuerligt drifta samt vidareutveckla applikationer, bygga integrationer, webbplatser och olika system. Vi tycker att det är givande och kul att få arbeta nära och samarbeta med kunder under längre tid, men vi tar oss också an korta projekt.

På våra kunduppdrag arbetar vi som IT-konsulter inom system- och webbutveckling, systemarkitekturer, IT-projektledning, produktionsledning, systemintegrationer, IT-administration, nätverksteknik och drift.

Tillgängliga IT-konsulter på plats i Stockholm och alla talar både svenska och engelska

Det som också är bra att veta är att vi finns alla på plats här i Stockholm, alla vi IT-konsulter pratar både svenska och engelska. Beroende på vad du som kund behöver och kräver så konsultar vi på plats hos er, hemifrån eller via hybridupplägg. Vi är flexibla.

 

”Vi har använt DevCore till våra verksamheter sedan 2005. Vi valde att ha fasta tider på deltid för konsulter istället för att anställa utvecklare själva. Dessutom har vi flera dotterbolag med olika behov vilket gjorde det lämpligt att använda DevCore då de har de olika kompetensinriktningarna på sina konsulter. DevCore har utfört arbetet med gott resultat och jag kan varmt rekommendera dem.”

Omdöme från en kund :)

Ditt behov styr alltid

Hos våra kunder arbetar vi 1-5 dagar i veckan, inom utveckling och drift, på plats deltid eller på distans. Enligt kundens behov, kan vi även dela konsultarbetet på flera personer eller en person t.ex.


Hör gärna av dig med dina funderingar - vi svarar gärna på frågor.

Kontakta oss

Vi är utvecklare och konsulter inom följande områden:

  • Webbutveckling (C#, VB.NET, PHP, SharePoint, Episerver, Umbraco, React, m.m.)
  • Systemutveckling (C#, VB.NET, PHP)
  • Generell IT-drift (server, PC-support, underhåll m.m.)
  • Rapportutveckling och integration (SQL Server, primärt Reporting Services)
  • CRM (Salesforce och Microsoft Dynamics)

Senaste kundcase

DevCore har hjälpt kunder att få sin Microsoft 365-data till Sverige

Det var viktigt för flera kunder att hinna agera innan sista maj 2022, på grund av GDPR samt för de som behövde få sin organisations data sparad mer lokalt. Data det gällde var från Teams, Microsoft 365...

Omfattande uppdrag åt universitet: migrera 3000 sajter till ny SharePoint-miljö

Microsoft slutar ge support för äldre versioner av SharePoint detta gör det nödvändigt för verksamheter att uppgradera sina system efter ett antal år. DevCore hjälpte ett framstående svenskt universitet att migrera hela sin befintliga SharePoint-miljö och intranät, som består av över 3000 webbplatser, från SharePoint 2013 till SharePoint Subscription Edition.

Implementering av ny avtalshantering med migrering av befintliga avtal

Vår kund, ett bolag inom välfärdsteknik, behövde hjälp med att implementera ett nytt avtalshanteringssystem, eftersom ett nytt bolag bildats inom deras koncern. DevCore satte upp en ny innehavare i Microsoft 365 för det

DevCore har nyutvecklat en webbplats i Umbraco CMS för ett religiöst samfund.

DevCore har designat och utvecklat en ny webbplats (webbsida, hemsida eller site för företag) för ett religiöst samfund. Sajten är byggd i Umbraco och har även Umbraco Forms. För att hantera...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser