Vårt erbjudande och hur vi jobbar som konsulter på deltid och i projekt

Vi erbjuder kompetens från hela vårt företag utan behovet av att ha flera konsulter på plats. Oftast arbetar vi som konsulter på deltid och i projektform inom webbutveckling, systemutveckling och drift.

I det fall att en kund behöver heltidshjälp eller flera resurser samtidigt, ser vi till att bemanna uppdraget så att vi delar det mellan flera konsulter, då kan kunden räkna med att minst en konsult finns kvar, för att kunna hjälpa till även efter ett avslutat uppdrag.

Vi har flera kunder där vi arbetar som konsulter på deltid för att kontinuerligt drifta samt vidareutveckla applikationer, webb och och olika system. Vi tycker att det är givande och kul att få arbeta och samarbeta med kunder under längre tid, men vi tar också korta projekt.

Vi arbetar som IT-konsulter inom utveckling, projektledning, produktionsledning, administration, med mera, på våra uppdrag.

Här ser ni oss DevCore-konsulter på vår fina innnergård

Få kompetensen från ett helt företag utan behov av flera konsulter på plats

När vi arbetar som konsulter inom webbutveckling eller drift på deltid, leder det till att vi kan ge våra kunder kompetensen från ett helt företag utan att behöva ha flera konsulter eller anställda på plats.

Vi fungerar som företagets extrahjälp eller enda hjälp i de fall där företag behöver mycket olika kompetenser men kanske inte har behov av en heltidskonsult, en heltidsanställd eller när företag har behov av en långsiktig partner och önskar fortsätta arbeta med samma konsulter under en längre tid.

Kontakta oss

”Vi har använt DevCore till våra verksamheter sedan 2005. Vi valde att ha fasta tider på deltid för konsulter istället för att anställa utvecklare själva. Dessutom har vi flera dotterbolag med olika behov vilket gjorde det lämpligt att använda DevCore då de har de olika kompetensinriktningarna på sina konsulter. DevCore har utfört arbetet med gott resultat och jag kan varmt rekommendera dem.”

Omdöme från en kund :)

Kundens behov styr alltid

Hos våra kunder arbetar vi 1-5 dagar i veckan, inom utveckling och drift, på plats deltid eller på distans. Enligt kundens behov, kan vi även dela konsultarbetet på flera personer eller en person t.ex.

Vi arbetar som konsulter och utvecklare inom följande områden:

  • Webbutveckling (C#, VB.NET, PHP, SharePoint, Episerver, Umbraco, React, m.m.)
  • Systemutveckling (C#, VB.NET, PHP)
  • Generell IT-drift (server, PC-support, underhåll m.m.)
  • Rapportutveckling och integration (SQL Server, primärt Reporting Services)
  • CRM (Salesforce och Microsoft Dynamics)

Senaste kundcase

Byggt kunds säljprocess i Salesforce samt skapat integration mot ekonomisystem

Kunden behövde hjälp med implementering av Salesforce CRM för sitt nya stora projekt - en plattform för webbshop och auktioner med mera. Kunden valde att anlita DevCore som Salesforce-konsulter och Salesforce-arkitekter för projektet, då DevCore sedan tidigare är experter inom Salesforce med integrationer och applikationer. I projektet skapade vi en integration mot kundens plattform samt integration mot ekonomisystemet Fortnox. Utöver ovan har DevCore byggt säljprocess, avräkningsrapport, integrerat avtalssignering Oneflow med Salesforce samt stöd för provisionsstegar/provisionstrappor. Med hjälp av Apex-kod. Apex är ett programmeringsspråk utvecklat av Salesforce. Apex gör det möjligt för utvecklare att utföra flödes- och transaktionskontrolls statements på Force.com-plattformsservern i samband med anrop till Force.com API. Apex gör det möjligt för utvecklare att lägga till affärslogik till de flesta systemhändelser, inklusive knappklick, postuppdateringar och Visualforce-sidor med mera.   Behöver du hjälp eller vill du veta mer? Kontakta oss

DevCore har genomfört stort projekt inom Salesforce CRM, ekonomisystem och signeringsplattform

Kunden anlitade DevCore till projektet på grund av stor expertis inom CRM:et och som Salesforce-arkitekter med kunskap inom integrationer och av applikationer. I projektet har DevCore använt sig av Apex och byggt: Säljprocess. Integration mot kundens plattform (webbshop). Integration mot ekonomisystemet. Avräkningsrapport i Salesforce. Integrerat en avtalssigneringsplattform med Salesforce. Samt ordnat stöd för provisionsstegar och provisionstrappor. Projektet avslutades mycket lyckat och fortsättningsvis sköter DevCore förvaltningen vidare för kunden.   Behöver du hjälp eller vill du veta mer? Kontakta oss

Salesforce-app för marknadsföringsplattform i Norden

En sömlös integration med en e-marketing plattform där Salesforce fungerar som master. Skapa en Salesforce-kampanj, lägg till kampanjmedlemmar och få e-post- och klickstatistik för att ytterligare effektivisera marknadsföringen och försäljningen. Integrationen ger beslutsbaserad data för försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter och säkerställer att allt ligger på ett ställe. Appen stöder flera samtidiga konton mot marknadsföringsplattformen, vilket ger kunder som arbetar i flera länder möjlighet att ha separata inställningar och anpassningar för alla länder.   Behöver du hjälp eller vill du veta mer? Kontakta oss

User community för marknadsledande hightech-företag

DevCore har hjälpt ett svenskt marknadsledande högteknologiskt företag att skapa en plattform för sina användare och återförsäljare med hjälp av Salesforce Communities. Med SSO-teknik har användaren möjlighet att logga in med sitt globala kundkonto och registrera supportärenden, hantera sina licenser, uppdatera kontaktinformation och få tillgång till kunskapsbas, artiklar och FAQ.   Behöver du hjälp eller vill du veta mer? Kontakta oss

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser