Vårt erbjudande och hur vi jobbar som konsulter på deltid och i projekt

Vi erbjuder kompetens från ett helt företag utan behovet av flera konsulter. Vi arbetar inom webbutveckling, systemutveckling och drift. DevCore har valt att arbeta som konsulter på deltid och i projektform.

I det fall att en kund behöver heltidshjälp eller flera resurser så ser vi till att bemanna uppdraget så att vi delar det mellan flera konsulter, då kan kunden räkna med att minst en konsult finns kvar, för att kunna hjälpa till även efter ett avslutat projekt.

Vi har flera kunder där vi arbetar som utvecklare på deltid för att kontinuerligt drifta samt vidareutveckla applikationer, webb och system och vi tycker att det är jättekul att få arbeta med kunder under en längre tid och inte bara i korta projekt.

Här ser ni oss DevCore-konsulter på vår fina innnergård

Få kompetensen från ett helt företag utan behov av flera konsulter på plats

När vi arbetar som konsulter inom webbutveckling eller drift på deltid, leder det till att vi kan ge våra kunder kompetensen från ett helt företag utan att behöva ha flera konsulter eller anställda på plats.

Vi fungerar som företagets extrahjälp eller enda hjälp i de fall där företag behöver mycket olika kompetenser men kanske inte har behov av en heltidskonsult, en heltidsanställd eller när företag har behov av en långsiktig partner och önskar fortsätta arbeta med samma konsulter under en längre tid.

Kontakta oss

”Vi har använt DevCore till våra verksamheter sedan 2005. Vi valde att ha fasta tider på deltid för konsulter istället för att anställa utvecklare själva. Dessutom har vi flera dotterbolag med olika behov vilket gjorde det lämpligt att använda DevCore då de har de olika kompetensinriktningarna på sina konsulter. Vi har dessutom haft David Goldman som ansvarig för helhetsstrategin. DevCore har utfört arbetet med gott resultat och jag kan varmt rekommendera dem.”

Omdöme från en fantastisk kund. Hör gärna av dig för fler kundreferenser :)

Kundens behov styr alltid

Hos våra kunder arbetar vi 1-5 dagar i veckan, inom utveckling och drift, på plats deltid eller på distans. Enligt kundens behov, kan vi även dela konsultarbetet på flera personer eller en person t.ex.

Vi arbetar som konsulter och utvecklare inom följande områden:

  • Webbutveckling (C#, VB.NET, PHP, SharePoint, Episerver, Umbraco, React, m.m.)
  • Systemutveckling (C#, VB.NET, PHP)
  • Generell IT-drift (server, PC-support, underhåll m.m.)
  • Rapportutveckling och integration (SQL Server, primärt Reporting Services)
  • CRM (Salesforce och Microsoft Dynamics)

Senaste kundcase

"Coronaplanerare" implementerad för kund direkt i Microsoft Teams och SharePoint intranät i Microsoft Office 365

Lösningen implementeras direkt i organisationens befintliga IT-miljö för att förebygga trängsel och skapa...

Omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört

Byte av CRM och gamla utbildningsmodulen byttes mot en ny app vilket resulterade i ett skräddarsytt flöde för...

Lansering av kundsite i Umbraco 9

DevCore lanserade en ny webbplats åt kund verksam inom medicinsk utrustning. Kundens tidigare sajt fanns i WordPress CMS och den nya sajten byggde DevCore i Umbraco CMS 9, en .Net6 CMS-sajt. Sajtens design gjordes gemensamt av en DevCore-konsult och kunden. Förutom utvecklarna som byggde var vår konsultchef med som projektledare i projektet. Samt hjälp med cert, proxy och andra serverfrågor. Slutresultatet blev en mycket snyggare, snabbare och modernare webbplats.

DevCore har hjälpt kunder med att agera på att få sin Microsoft 365-data till Sverige

Det var viktigt för flera kunder att hinna agera innan sista maj 2022, på grund av GDPR samt för de som behövde få sin organisations data sparad mer lokalt. Datan det gällde var från Teams, Microsoft 365, SharePoint och Exchange med mera. Azure och Microsoft 365 hade ett sista datum för agerande i sin organisations Microsoft 365 admin center. Vilket DevCore hjälpt kunder med att utföra. Detta gjorde det möjligt att få data migrerat från nuvarande europeiska datacenter till de datacenter som nyligen öppnat i Sverige.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser