Vårt erbjudande och hur vi jobbar som konsulter på deltid och i projekt

Vi erbjuder kompetens från hela vårt företag utan behovet av att ha flera konsulter på plats. Oftast arbetar vi som konsulter på deltid och i projektform inom webbutveckling, systemutveckling och drift.

I det fall att en kund behöver heltidshjälp eller flera resurser samtidigt, ser vi till att bemanna uppdraget så att vi delar det mellan flera konsulter, då kan kunden räkna med att minst en konsult finns kvar, för att kunna hjälpa till även efter ett avslutat uppdrag.

Vi har flera kunder där vi arbetar som konsulter på deltid för att kontinuerligt drifta samt vidareutveckla applikationer, webb och och olika system. Vi tycker att det är givande och kul att få arbeta och samarbeta med kunder under längre tid, men vi tar också korta projekt.

Vi arbetar som IT-konsulter inom utveckling, projektledning, produktionsledning, administration, med mera, på våra uppdrag.

Här ser ni oss DevCore-konsulter på vår fina innnergård

Få kompetensen från ett helt företag utan behov av flera konsulter på plats

När vi arbetar som konsulter inom webbutveckling eller drift på deltid, leder det till att vi kan ge våra kunder kompetensen från ett helt företag utan att behöva ha flera konsulter eller anställda på plats.

Vi fungerar som företagets extrahjälp eller enda hjälp i de fall där företag behöver mycket olika kompetenser men kanske inte har behov av en heltidskonsult, en heltidsanställd eller när företag har behov av en långsiktig partner och önskar fortsätta arbeta med samma konsulter under en längre tid.

Kontakta oss

”Vi har använt DevCore till våra verksamheter sedan 2005. Vi valde att ha fasta tider på deltid för konsulter istället för att anställa utvecklare själva. Dessutom har vi flera dotterbolag med olika behov vilket gjorde det lämpligt att använda DevCore då de har de olika kompetensinriktningarna på sina konsulter. DevCore har utfört arbetet med gott resultat och jag kan varmt rekommendera dem.”

Omdöme från en kund :)

Kundens behov styr alltid

Hos våra kunder arbetar vi 1-5 dagar i veckan, inom utveckling och drift, på plats deltid eller på distans. Enligt kundens behov, kan vi även dela konsultarbetet på flera personer eller en person t.ex.

Vi arbetar som konsulter och utvecklare inom följande områden:

  • Webbutveckling (C#, VB.NET, PHP, SharePoint, Episerver, Umbraco, React, m.m.)
  • Systemutveckling (C#, VB.NET, PHP)
  • Generell IT-drift (server, PC-support, underhåll m.m.)
  • Rapportutveckling och integration (SQL Server, primärt Reporting Services)
  • CRM (Salesforce och Microsoft Dynamics)

Senaste kundcase

Implementering av ny avtalshantering med migrering av befintliga avtal

Vår kund, ett bolag inom välfärdsteknik, behövde hjälp med att implementera ett nytt avtalshanteringssystem, eftersom ett nytt bolag bildats inom deras koncern. DevCore satte upp en ny innehavare i Microsoft 365 för det

Integrationer till externa system för att visa upp rekryteringsannonser och onboarding direkt på intranät

En kund till oss behövde hjälp med att visa upp aktuell information från externa system på sitt intranät. Vårt uppdrag blev att vidareutveckla deras intranät för att integrera mot två nya system. Dels ville de...

DevCore utförde Salesforce-utbildning för anställda på finskt bolag

DevCore har hållit i en Training Services och User Training i Salesforce för personal på ett finskt bolag som utvecklar, tillverkar och säljer mätutrustning samt sensorer för mätning och reglering av

Optimering av kunds arbetsätt och processer med Salesforce CRM

Kunden ville först byta ut sitt Salesforce CRM – vi hjälpte då istället till att få ut fulla värdet av kundens tidigare investering. Chansen kom till oss att ge deras organisation nytt liv och implementera bättre

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser