it konsulter utvecklare på devcore kontoret i stockholm

Vårt erbjudande till dig - hur vi jobbar som konsulter

Vi erbjuder dig kompetens från hela vårt företag utan behovet av att ha flera konsulter på plats, oftast arbetar vi som konsulter på deltid och i projektform inom webbutveckling, systemutveckling och drift.

I det fall att du som kund behöver heltidshjälp eller flera resurser samtidigt, ser vi oftast till att bemanna uppdraget delat på flera konsulter, då kan du räkna med att minst en konsult finns tillgänglig för fortsatt förvaltning och support.

För många av våra kunder arbetar vi som IT-konsulter på deltid för att kontinuerligt drifta samt vidareutveckla applikationer, bygga integrationer, webbplatser och olika system. Vi tycker att det är givande och kul att få arbeta nära och samarbeta med kunder under längre tid, men vi tar oss också an korta projekt.

På våra kunduppdrag arbetar vi som IT-konsulter inom system- och webbutveckling, systemarkitekturer, IT-projektledning, produktionsledning, systemintegrationer, IT-administration, nätverksteknik och drift.

Tillgängliga IT-konsulter på plats i Stockholm och alla talar både svenska och engelska

Det som också är bra att veta är att vi finns alla på plats här i Stockholm, alla vi IT-konsulter pratar både svenska och engelska. Beroende på vad du som kund behöver och kräver så konsultar vi på plats hos er, hemifrån eller via hybridupplägg. Vi är flexibla.

 

”Vi har använt DevCore till våra verksamheter sedan 2005. Vi valde att ha fasta tider på deltid för konsulter istället för att anställa utvecklare själva. Dessutom har vi flera dotterbolag med olika behov vilket gjorde det lämpligt att använda DevCore då de har de olika kompetensinriktningarna på sina konsulter. DevCore har utfört arbetet med gott resultat och jag kan varmt rekommendera dem.”

Omdöme från en kund :)

Ditt behov styr alltid

För våra kunder arbetar vi 1-5 dagar i veckan, inom utveckling och drift, på plats, med hybridlösning eller på distans. På timmar, deltid eller heltid. Enligt din organisations behov kan vi dela upp konsultarbetet på en eller flera personer.


Hör gärna av dig med dina funderingar.

Vi svarar gärna på frågor.

Kontakta oss

Vi erbjuder dig konsulttjänster inom:

  • Webbutveckling (C#, VB.NET, PHP, SharePoint, Episerver, Umbraco, React, med mera.)
  • Systemutveckling (C#, VB.NET, PHP, integrationer, med mera.)
  • Microsoft 365, SharePoint, intranät, Teams och applikationer.
  • Generell IT-drift (server, PC-support, underhåll, säkerhet med mera.)
  • Rapportutveckling och integration (SQL Server, primärt Reporting Services)
  • CRM-system (Salesforce och Microsoft Dynamics 365)

Senaste kundcase

Projektledning och affärsutveckling med Salesforce

DevCore har systemutvecklat lett ett projekt och stått för affärsutvecklingen i Salesforce CRM för bl.a. ett stort finansbolag, som skulle expandera till resten av Norden, med tillhörande integrationer...

DevCore håller i SharePoint-utbildning åt företag i återvinningsbranschen

Företaget i fråga är verksamt inom svenska återvinningsbranschen med flera bifirmor inom miljö, materialåtervinning, källsortering, renhållning, åkeriverksamhet men även forskning och utveckling...

Optimering av kunds arbetsätt och processer med Salesforce CRM

Kunden ville först byta ut sitt Salesforce CRM – vi hjälpte då istället till att få ut fulla värdet av kundens tidigare investering. Chansen kom till oss att ge deras organisation nytt liv och implementera bättre

DevCore utförde Salesforce-utbildning för anställda på finskt bolag

DevCore har hållit i en Training Services och User Training i Salesforce för personal på ett finskt bolag som utvecklar, tillverkar och säljer mätutrustning samt sensorer för mätning och reglering av...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser