umbraco gold partner guldfärgat

DevCore - först i Stockholm att bli Umbraco Gold Partner

Att vara Umbraco Certified Gold Partner är det självklara valet för oss och fundamentalt för att vi ska kunna vara så effektiva och produktiva som möjligt i vårt arbete.

DevCore är Umbraco Certified Gold Partner, detta innebär att vi som Umbraco-konsulter och Umbraco-utvecklare har ett nära samarbete med Umbracos egna utvecklare. Vi var det första bolaget i Stockholm att bli Umbraco guldpartner.

Vi får tillgång till det senaste inom Umbraco samt full support från Umbraco för att kunna ge våra kunder det senaste tekniska stödet och de mest kreativa, unika och bästa lösningarna.

 

Letar du efter komptententa utvecklare och Umbraco-experter?

Kontakta oss

Känn dig trygg - vi arbetar med de största förmågorna

Som kund kan du alltid känna dig trygg genom att DevCore samarbetar med några av de största förmågorna bakom Umbraco CMS. Ni får då den allra bästa grunden för era projekt.

För att bli Umbraco Gold Partner är det ett krav att ha nödvändiga färdigheter i Umbraco CMS och DevCore har 15 certifierade Umbraco-utvecklare och konsulter, DevCore är Umbraco-experter.

DevCores konsulter får kontinuerlig training i Umbraco för att alltid ha den senaste aktuella kunskapen.

"I wanted to let you know how happy we are with the developers at DevCore. They are all great to work with. Not only are they talented developers, they contribute beyond what we ask for by making recommendations and being agile.”

Review from a client :)

Senaste Umbraco kundcase

DevCore har nyutvecklat en webbplats i Umbraco CMS för ett religiöst samfund.

DevCore har designat och utvecklat en ny webbplats (webbsida, hemsida eller site för företag) för ett religiöst samfund. Sajten är byggd i Umbraco och har även Umbraco Forms. För att hantera...

DevCore förvaltar Umbraco-site åt utbildningsföretag

DevCore tog över förvaltningen av företagets Umbraco-webbplats (webbsida, hemsida), och byggde ut kursdelen på siten så att inloggade användare kunde ta del av kursmaterial. DevCore hostar även...

Övertagande utav existerande webbplats byggd i Umbraco CMS

DevCore har tagit över förvaltningen av en Umbraco-site (webbsida eller hemsida) inom en oberoende organisation specialiserad på neurologi. Utöver förvaltning samt nyutveckling så...

Ny webbplats byggd i Umbraco 8 CMS med olika integrationer

DevCore har lanserat en ny webbplats åt kund i Umbraco 8. Siten är en systersite till kundens tidigare webbplats som DevCore också förvaltar. DevCore står för hostingen av båda siterna. Siten byggdes under kort...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser