DevCore är Umbraco Certified Gold Partner

Att vara Umbraco Gold Partner är det självklara valet för oss och fundamentalt för att vi ska kunna vara så effektiva och produktiva som möjligt i vårt arbete.

DevCore är Umbraco Certified Gold Partner, detta innebär att vi som Umbraco-konsulter och Umbraco-utvecklare har ett nära samarbete med Umbracos egna utvecklare.

Vi får tillgång till det senaste inom Umbraco samt full support från Umbraco för att kunna ge våra kunder det senaste tekniska stödet och de mest kreativa, unika och bästa lösningarna.

Letar du efter Umbraco-experter?

Som kund kan du alltid känna dig trygg genom att DevCore samarbetar med några av de största förmågorna bakom Umbraco CMS. Ni får då den allra bästa grunden för era projekt.

För att bli Umbraco Gold Partner är det ett krav att ha nödvändiga färdigheter i Umbraco CMS och DevCore har 15 certifierade konsulter, DevCore är Umbraco-experter.

DevCores konsulter får kontinuerlig training i Umbraco för att alltid ha den senaste aktuella kunskapen.

Kontakta oss gärna

"I wanted to let you know how happy we are with the developers at DevCore. They are all great to work with. Not only are they talented developers, they contribute beyond what we ask for by making recommendations and being agile.”

Review from a client :)

Senaste Umbraco kundcase

Lansering av kunds webbplats i Umbraco 9

DevCore lanserade en ny webbplats åt en kund som är verksam inom medicinsk utrustning. Kundens tidigare webbplats fanns i WordPress CMS och den nya sajten byggde DevCore i Umbraco CMS 9, en .Net6 CMS-sajt. Sajtens design gjordes gemensamt av en DevCore-konsult och kunden. Förutom utvecklarna som byggde sajten var vår konsultchef med som projektledare i projektet. DevCore hjälpte även med cert, proxy och andra serverfrågor. Slutresultatet blev en mycket snyggare, snabbare och modernare webbplats.

Nyutvecklad Umbraco-site med hosting i Umbraco Cloud

En helt ny responsiv Umbraco-site byggd på tema från uskinned.net. Hosting sker i Umbraco Cloud med sökfunktionalitet från Google Custom Search.

Ny webbplats byggd i Umbraco 8 CMS

DevCore har lanserat en ny webbplats åt kund i Umbraco 8. Siten är en systersite till kundens tidigare webbplats som DevCore också förvaltar. DevCore står för hostingen av båda siterna. Siten byggdes under kort tid utan att behöva tumma på kvalitén. Detta har inneburit att DevCore skapat en ny kvalitetsprodukt att erbjuda till exempelvis mindre företag, som gärna vill ha en bra kvalitativ sajt men som eventuellt inte har kapital för en större och mer avancerad webbsida. I projektet ingick UX design, implementation, deploy, uppsättning, uppläggning av källkoden i källkodshanterare (git versionshanteringsprogram) och uppsättning av byggpaket för deployer till Octopus Deploy (för att automatisera de mest komplicerade delarna av DevOps). Hemsidan sattes upp i Devcores proxy med SSL. Projektet lyckades och tog mindre tid än de estimerade och uppskattade timmarna. Vi kan alltså även erbjuda kvalitetssiter i mindre format, på mindre tid, till kunder som kräver det ibland.

Umbraco-projekt startat i Umbraco Cloud

Umbraco-projektet är startat i Umbraco Cloud av DevCores Umbraco-utvecklare. Webbsidan är byggd för DevCore och av DevCore för att fungera som en startsida där konsulterna har tillgång till aktuell info och content av intresse.

Vill du ha hjälp med Umbraco och CMS? Hör av dig :-)

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser