• Tillgängliga SharePoint-konsulter på plats i Stockholm.
  • Microsoft-partner sedan
    2006
  • Lyckade SharePoint-projekt
    0 +

Optimera ditt samarbete med Microsoft 365: SharePoint, Teams & intranät

Intranät

Mobila och kraftfulla intranät med världens mest använda intranätslösning - SharePoint i Microsoft 365. Behöver du hjälp? Läs mer nedan. Vi är specialister på SharePoint och intranät.

Appar och lösningar

Förbättra era processer med lösningar i SharePoint. Flexibla, säkra och prisvärda appar för intranät och Teams i Microsoft 365. Avtalshantering, diarieföring, ärendehantering, med mera!

Teams

Teams samlar hela din organisation för ett effektivare samarbete och en bättre internkommunikation. Samordna, kommunicera och arbeta tillsammans. Vi implementerar och förvaltar.

Microsoft Office 365

Funderar ni över att implementera Microsoft 365? Eller behöver ni hjälp att förvalta, vidareutveckla eller integrera mot fler system? Vi är specialister och Microsoft Partner.

Moderna, effektiva och mobila intranät - för alla bolag

Med en modern webbaserad portallösning i Microsoft 365 integreras intranät med massvis av andra appar, tjänster och system som en verksamhet behöver. SharePoint är världens mest använda lösning för intranät och dokumenthantering det är en webbaserad samarbetsplattform som skapar mobila och intelligenta intranät och gruppwebbplatser.

SharePoint har full integration och används enkelt tillsammans med Teams, Outlook och Office-paketet i Microsoft 365.

Behöver ditt företag hjälp med intranät eller Microsoft 365? 

Kontakta oss idag!

”Har varit riktigt roligt och en ynnest att få jobba med ett så grymt team”

Omdöme från en kund :)

Behöver din organisation hjälp med intranät, Teams eller SharePoint-utveckling?

Hos oss här i Stockholm hittar ditt bolag SharePoint-konsulter, systemutvecklare och SharePoint-arkitekter med lång erfarenhet som kan hjälpa ditt företag med nytt intranät, Teams konfigurering, uppsättning och implementering. Vi utvecklar även integrationer mot olika system och bygger nya applikationer.

Vi är din partner inom Microsoft 365 med tillgängliga specialister inom SharePoint. Vi är en stark partner till Microsoft men även till andra tech-bolag.

Vi är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005

Vi har lång erfarenhet som SharePoint-utvecklare. Som SharePoint-konsulter har vi skapat både enkla out of the box-installationer till helt skräddarsydda lösningar, allt efter kundens behov och önskemål.

DevCore har arbetat med SharePoint sedan 2005 vi är experter på SharePoint, Teams och Microsoft 365. Vi implementerar, förvaltar, utför löpande support, utvecklar nytt eller hjälper er att förbättra ett tidigare uppsatt system.

Funktionellt intranät

Ett intranät kan du välja att starta upp med en enklare mall eller se till att skräddarsy specifikt för din verksamhets behov från början. Intranät i SharePoint och Microsoft 365 är flexibla och går att forma framåt med nya funktioner och moduler.

Ett produktblad om det funktionella intranätet:

 

Sökdrivet intranät

Välj ett intranät som passar din organisation bäst i SharePoint och Microsoft 365. Det kan vara med fokus på sökbarhet och att hitta rätt, samt att integrera till din verksamhets olika verktyg, appar och tjänster.

Mer om ett sökdrivet intranät:

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Flexibla appar för digitala arbetsplatser

DevCore har byggt och erbjuder flexibla appar för digitala arbetsplatser, lösningarna hjälper dig med hantering av dokument och ärenden direkt i SharePoint, Teams och på intranät i Microsoft 365.

Inga extra inloggningar eller fler licenser krävs. Apparna är dessutom skalbara och anpassningsbara för framtida behov. Tillgängligt, säkert och kostnadseffektivt.

Är du ute efter en lösning som inte listas här? Hör gärna av dig så ser vi om vi kan lösa det.

SharePoint ger ditt företag ett lysande informationsflöde genom hela organisationen

SharePoint-plattformen har mycket bra funktionalitet redan out of the box, men är också en fantastisk plattform att utveckla och skapa nya lösningar och applikationer på.

SharePoint kan användas för hela verksamhetens informationsflöde, såsom intranät, från enskilda användares arbetsytor, till ytor för projekt, team, webbplatser eller ytor för kunder. Det är enkelt och smidigt att distribuera och arbeta med information, filer och dokument genom hela kedjan, som på intranät, via Teams eller genom applikationer som avtalshantering och ärendehantering m.m.

Behöver ni hjälp av kompetenta SharePoint-konsulter?

Kontakta oss

Microsoft 365 samlar ert arbete och gör samarbetet enkelt och kostnadseffektivt

SharePoint finns redan i er Microsoft 365-suite, därför tjänar ni mycket tid och pengar på att använda er av SharePoint som intranätslösning eller för dokumenthantering. Det ger bättre kvalitet och är säkert med versionshantering som sparar allt inom organisationen och gör så att man kan återgå till äldre data.

Det blir lätt och kostnadseffektivt att kommunicera, samarbeta och arbeta tillsammans genom intranät, jobbmejl, kalender, chatt, digitala möten, redigera dokument tillsammans och dela filer inom verksamheten.

I Microsoft 365 för företag (Business) ingår Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive, Teams och SharePoint.

Varför skall man välja intranät i SharePoint?

SharePoint är enkelt att använda som en portal till dina andra system så att du exempelvis får in säljrapporter, aktiekurser eller annat direkt för intranätet och Teams. Dela och arbeta med dokument, skapa listor enligt specifika premisser och rättighetsstyr baserat på Active Directory. Hantera interna dokument, nyheter, rapporter, tävlingar, ärenden, avvikelser, skaderapportering, kalendrar, rumsbokningar, kontaktlistor med mera.

SharePoint ger utmärkt intern kommunikation som kan anpassas i det oändliga, som ett exempel kan de anställda ha personliga startsidor med RSS-feeds, Twitter eller LinkedIn-länkar, interna bloggar , nyheter med mera.

SharePoint är integrerat med Microsoft Office, Outlook och Teams vilket gör att du kan överföra filer till systemet med drag-and-drop. Möjlighet att se intranätets kontaktlistor, gemensamma kalendrar och dokument i Outlook.

Kundcase inom SharePoint

Framgångsrik molnmodernisering med DevCore och Microsoft Azure

Bakgrund Azure-teamet på DevCore har lång erfarenhet av att leda och guida företag genom molnmodernisering med Microsoft Azure. Vi arbetar som projektledare, utvecklare, arkitekter och specialister för att säkerställa att varje projekt har rätt strategi och struktur från start till mål. Utmaningar Vi får uppdrag involverade...

Avvikelse- och riskhanteringssystem för företag inom maskin- och industriprodukter

DevCore har implementerat ett nytt avvikelsesystem, åt ett svenskt företag inom maskin- och industriprodukter. Avvikelsesystemet är en SharePoint-applikation och kan användas via intranätet, Teams och med Microsoft 365. Support ingår om det skulle behövas, och självkl...

Ny version av Diarieföring i SharePoint åt kommunägt VA-driftbolag

DevCore har anpassat och implementerat DevCore Diarieföring i SharePoint, som även fungerar för intranät och Teams i Microsoft Office 365, åt kommunägt VA-driftbolag. DevCore Diarieföring, för SharePoint, är en komplett...

DevCore håller i SharePoint-utbildning åt företag i återvinningsbranschen

Företaget i fråga är verksamt inom svenska återvinningsbranschen med flera bifirmor inom miljö, materialåtervinning, källsortering, renhållning, åkeriverksamhet men även forskning och utveckling...

Vi hjälper ditt företag. Kontakta oss.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser