microsoft med logo kaffekopp med en tjej som jobbar på en blå laptop
  • Tillgängliga Microsoft 365-konsulter på plats i Stockholm som pratar både svenska och engelska.
  • Microsoft-partner sedan
    2006
  • Lyckade SharePoint-projekt
    0 +

Vi hjälper ditt företag att få ett effektivare samarbete med SharePoint, Teams och intranät som Microsoft 365-konsulter

Intranät

Mobila och intelligenta intranät med SharePoint, som är en del av Microsoft 365 och världens mest använda intranätslösning. Läs mer nedan.

Appar och lösningar

DevCore har byggt och erbjuder flexibla, säkra och prisvärda appar och tjänster i SharePoint som fungerar på intranät och Teams i Microsoft 365.

Teams

Teams i Microsoft 365 samlar hela organisationen för ett effektivare samarbete och en bättre internkommunikation. Samordna, kommunicera och arbeta tillsammans.

Microsoft Office 365

Vi hjälper ditt bolag med allt ifrån behovsanalys, planering, migrering, förvaltning, vidareutveckling och integrationer med Microsoft (Office) 365.

Moderna, effektiva och mobila intranät

Med en modern webbaserad portallösning i Microsoft 365 integreras intranät med massvis av andra appar, tjänster och system som en verksamhet behöver. SharePoint är världens mest använda lösning för intranät och dokumenthantering det är en webbaserad samarbetsplattform som skapar mobila och intelligenta intranät och gruppwebbplatser.

SharePoint har full integration och används enkelt tillsammans med Teams, Outlook och Office-paketet i Microsoft 365.

Behöver ditt företag hjälp?

Kontakta oss

”Har varit riktigt roligt och en ynnest att få jobba med ett så grymt team”

Omdöme från en kund :)

Söker du hjälp med nytt intranät, Teams, SharePoint-utveckling eller hjälp av en Microsoft 365 partner?

Hos oss här i Stockholm hittar ditt bolag SharePoint-konsulter, systemutvecklare och SharePoint-arkitekter med lång erfarenhet som kan hjälpa ditt företag med nytt intranät, Teams konfigurering, uppsättning och implementering. Vi utvecklar även integrationer mot olika system och bygger nya applikationer.

Vi är din partner inom Microsoft 365 med tillgängliga specialister inom SharePoint. Vi är en stark partner till Microsoft men även till andra tech-bolag.

Vi är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005

Vi har lång erfarenhet som SharePoint-utvecklare. Som SharePoint-konsulter har vi skapat både enkla out of the box-installationer till helt skräddarsydda lösningar, allt efter kundens behov och önskemål.

DevCore har arbetat med SharePoint sedan 2005 vi är experter på SharePoint, Teams och Microsoft 365. Vi implementerar, förvaltar, utför löpande support, utvecklar nytt eller hjälper er att förbättra ett tidigare uppsatt system.

Funktionellt intranät

Ett intranät kan du välja att starta upp med en enklare mall eller se till att skräddarsy specifikt för din verksamhets behov från början. Intranät i SharePoint och Microsoft 365 är flexibla och går att forma framåt med nya funktioner och moduler.

Ett produktblad om det funktionella intranätet:

 

Sökdrivet intranät

Välj ett intranät som passar din organisation bäst i SharePoint och Microsoft 365. Det kan vara med fokus på sökbarhet och att hitta rätt, samt att integrera till din verksamhets olika verktyg, appar och tjänster.

Mer om ett sökdrivet intranät:

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Flexibla appar för digitala arbetsplatser

DevCore har byggt och erbjuder flexibla appar för digitala arbetsplatser, lösningarna hjälper dig med hantering av dokument och ärenden direkt i SharePoint, Teams och på intranät i Microsoft 365.

Inga extra inloggningar eller fler licenser krävs. Apparna är dessutom skalbara och anpassningsbara för framtida behov. Tillgängligt, säkert och kostnadseffektivt.

Är du ute efter en lösning som inte listas här? Hör gärna av dig så ser vi om vi kan lösa det.

SharePoint ger ditt företag ett lysande informationsflöde genom hela organisationen

SharePoint-plattformen har mycket bra funktionalitet redan out of the box, men är också en fantastisk plattform att utveckla och skapa nya lösningar och applikationer på.

SharePoint kan användas för hela verksamhetens informationsflöde, såsom intranät, från enskilda användares arbetsytor, till ytor för projekt, team, webbplatser eller ytor för kunder. Det är enkelt och smidigt att distribuera och arbeta med information, filer och dokument genom hela kedjan, som på intranät, via Teams eller genom applikationer som avtalshantering och ärendehantering m.m.

Behöver ni hjälp av kompetenta SharePoint-konsulter?

Kontakta oss

Microsoft 365 samlar ert arbete och gör samarbetet enkelt och kostnadseffektivt

SharePoint finns redan i er Microsoft 365-suite, därför tjänar ni mycket tid och pengar på att använda er av SharePoint som intranätslösning eller för dokumenthantering. Det ger bättre kvalitet och är säkert med versionshantering som sparar allt inom organisationen och gör så att man kan återgå till äldre data.

Det blir lätt och kostnadseffektivt att kommunicera, samarbeta och arbeta tillsammans genom intranät, jobbmejl, kalender, chatt, digitala möten, redigera dokument tillsammans och dela filer inom verksamheten.

I Microsoft 365 för företag (Business) ingår Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive, Teams och SharePoint.

Varför skall man välja intranät i SharePoint?

SharePoint är enkelt att använda som en portal till dina andra system så att du exempelvis får in säljrapporter, aktiekurser eller annat direkt för intranätet och Teams. Dela och arbeta med dokument, skapa listor enligt specifika premisser och rättighetsstyr baserat på Active Directory. Hantera interna dokument, nyheter, rapporter, tävlingar, ärenden, avvikelser, skaderapportering, kalendrar, rumsbokningar, kontaktlistor med mera.

SharePoint ger utmärkt intern kommunikation som kan anpassas i det oändliga, som ett exempel kan de anställda ha personliga startsidor med RSS-feeds, Twitter eller LinkedIn-länkar, interna bloggar , nyheter med mera.

SharePoint är integrerat med Microsoft Office, Outlook och Teams vilket gör att du kan överföra filer till systemet med drag-and-drop. Möjlighet att se intranätets kontaktlistor, gemensamma kalendrar och dokument i Outlook.

Kundcase inom SharePoint

Omfattande uppdrag åt universitet: migrera 3000 sajter till ny SharePoint-miljö

Microsoft slutar ge support för äldre versioner av SharePoint detta gör det nödvändigt för verksamheter att uppgradera sina system efter ett antal år. DevCore hjälpte ett framstående svenskt universitet att migrera hela sin befintliga SharePoint-miljö och intranät, som består av över 3000 webbplatser, från SharePoint 2013 till SharePoint Subscription Edition.

Implementering av ny avtalshantering med migrering av befintliga avtal

Vår kund, ett bolag inom välfärdsteknik, behövde hjälp med att implementera ett nytt avtalshanteringssystem, eftersom ett nytt bolag bildats inom deras koncern. DevCore satte upp en ny innehavare i Microsoft 365 för det

Integrationer till externa system för att visa upp rekryteringsannonser och onboarding direkt på intranät

En kund till oss behövde hjälp med att visa upp aktuell information från externa system på sitt intranät. Vårt uppdrag blev att vidareutveckla deras intranät för att integrera mot två nya system. Dels ville de...

Smidig övergång från Salesforce CRM till Dynamics CRM

DevCore har hjälp kund att så smidigt som möjligt gå över från Salesforce CRM till Dynamics 365 CRM. I uppdraget rensade vi befintlig data i kundens Salesforce, utförde mappning av fält, satte upp nya användare i Dynamics 365 och återskapade Dashboards från...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser