Framgångsrik molnmodernisering med DevCore och Microsoft Azure

Bakgrund

Azure-teamet på DevCore har lång erfarenhet av att leda och guida företag genom molnmodernisering och integrationslösningar med Microsoft Azure. Vi arbetar som projektledare, utvecklare, arkitekter och specialister för att säkerställa att varje projekt har rätt strategi och struktur från start till mål.

Utmaningar

Vi får uppdrag involverade företag i olika branscher där främst integration och effektivitet är avgörande. Företag står inför utmaningar att migrera sina befintliga system till Azure, samtidigt som de behöver en pålitlig partner för att stödja deras långsiktiga strategiska mål.

Lösningar

Våra certifierade Azure-konsulter går in och tar över projekt. Vi startar med en grundlig analys och planering, där vi utformar en skräddarsydd lösning för att möta företagets specifika behov. Under projektets gång tillhandahåller vi löpande support, strategiska förbättringsförslag och hjälp med att migrera system från tidigare leverantörer.

Implementering

Vårt team i Stockholm, bestående av erfarna projektledare, utvecklare och arkitekter, arbetar nära kunden för att säkerställa en smidig och framgångsrik Azure-implementation. Vi tar hand om allt från den initiala planeringen och migreringen till den kontinuerliga optimeringen och supporten.

Resultat

Genom vårt arbete kan företag inte bara genomföra en lyckad migrering till Azure, utan också förbättra sina interna processer och öka effektiviteten. Våra insatser leder till dokumenterat bra resultat och hög kundnöjdhet. Företag får en stabil och skalbar lösning som stödjer deras långsiktiga tillväxt.

Slutsats

Med DevCore som partner kan företag i alla branscher dra nytta av vår expertis inom Azure. Oavsett om det gäller migrering, strategisk planering eller kontinuerlig support, är vårt mål att säkerställa att varje kund får den bästa möjliga lösningen för sina unika behov. DevCore finns i Stockholm, Sverige.

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag med Azure? 

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att lyckas.

Kontakta oss idag!

Relaterade kundcase

Avvikelse- och riskhanteringssystem för företag inom maskin- och industriprodukter

DevCore har implementerat ett nytt avvikelsesystem, åt ett svenskt företag inom maskin- och industriprodukter. Avvikelsesystemet är en SharePoint-applikation och kan användas via intranätet, Teams och med Microsoft 365. Support ingår om det skulle behövas, och självkl...

DevCore håller i SharePoint-utbildning åt företag i återvinningsbranschen

Företaget i fråga är verksamt inom svenska återvinningsbranschen med flera bifirmor inom miljö, materialåtervinning, källsortering, renhållning, åkeriverksamhet men även forskning och utveckling...

Ledande nordisk leverantör av elprodukter ser nu försäljningsdata direkt med Salesforce & Tableau

Kunden i fråga använder ett excel-dokument som källa, där ny information manuellt läggs in en gång i månaden, efter att den kommit in från olika återförsäljare. En medarbetare på företaget har sedan behövt ta ut adekvat...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser