Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

 

Maximera effektiviteten med Azure

Microsoft Azure erbjuder en rad verktyg och tjänster som gör det möjligt för ditt företag att automatisera processer och öka effektiviteten. Oavsett operativsystem eller programmeringsspråk ger Azure en flexibel och säker miljö för utveckling och drift av applikationer.

Molnlösningar för alla behov

Azure är Microsofts kraftfulla molnplattform, som stödjer en mängd olika verktyg, inklusive SQL Server och andra databashanteringstjänster. Med Azure kan ditt företag inte bara förbättra era befintliga system utan också skapa nya, innovativa lösningar.

DevCore är din Azure-partner i Stockholm

På DevCore har vi lång erfarenhet av att arbeta med Azure. Våra certifierade konsulter har hjälpt företag i olika branscher med allt från migrering till strategisk planering och kontinuerlig support. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och har dokumenterat bra resultat med våra kunder.

Vårt team i Stockholm av projektledare, utvecklare och arkitekter arbetar nära våra kunder för att säkerställa att varje Azure-implementation är framgångsrik. Vi tar hand om allt från initial planering och migrering till löpande optimering och support. Mer om Azure här.

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med Azure?

DevCore har lång erfarenhet inom Azure-plattformen, och vi hjälper dagligen företag att optimera och effektivisera sina IT-processer.

Vårt erfarna Azure-team är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig.

Kontakta oss idag!

Fler nyheter & tips

DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.

Läs mer

Så optimerar ledande medtech-bolag Dynamics 365 CRM

Ett svenskt företag som är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara har använt Dynamics 365 CRM i flera år. Nu har DevCore gått in som ny förvaltningspartner för att ytterligare effektivisera användningen av plattformen.

Läs mer

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser