Certifierade Umbraco-konsulter

Som certifierade Umbraco-utvecklare och Umbraco-konsulter skapar vi, vidareutvecklar och integrerar Umbraco för både enkla installationer och skräddarsydda lösningar, allt efter dina behov och önskemål.

DevCore har 15 certifierade Umbraco-konsulter som utför projekt och utveckling i Umbraco och vi är givetvis Umbraco Gold Partner. Vi kan hjälpa dig med "Everything Umbraco". Vi erbjuder också utbildning, genomgång, dokumentation, service, support och hosting av Umbraco.

Meriterade Umbraco-konsulter med stor erfarenhet

Våra Umbraco-konsulter har stor erfarenhet av att skapa sajter från grunden och även att ta över projekt eller befintlig lösning. Vi arbetar gärna nära våra kunder, antingen från vårt kontor eller på plats. Våra konsulter är även vana att jobba med interna designavdelningar eller externa byråer.

”Samarbete mellan DevCore och oss har pågått under mer än fem års tid. DevCore har alltid på ett positivt och hjälpsamt sätt, samt inom riktlinjer och budgets som överenskommits, levererat det vi har efterfrågat. Vi kan därför varmt rekommendera DevCore för liknande uppgifter i andra sammanhang.”

Omdöme från en fantastisk kund. Hör gärna av dig för fler kundreferenser :)

Senaste kundcase Umbraco

Lansering av kundsite i Umbraco 9

DevCore lanserade en ny webbplats åt kund verksam inom medicinsk utrustning. Kundens tidigare sajt fanns i WordPress CMS och den nya sajten byggde DevCore i Umbraco CMS 9, en .Net6 CMS-sajt. Sajtens design gjordes gemensamt av en DevCore-konsult och kunden. Förutom utvecklarna som byggde var vår konsultchef med som projektledare i projektet. Samt hjälp med cert, proxy och andra serverfrågor. Slutresultatet blev en mycket snyggare, snabbare och modernare webbplats.

Nyutvecklad Umbraco-site med hosting i Umbraco Cloud

En helt ny responsiv Umbraco-site byggd på tema från uskinned.net. Hosting sker i Umbraco Cloud med sökfunktionalitet från Google Custom Search.

Ny webbplats byggd i Umbraco 8 CMS

DevCore har lanserat en ny webbplats åt kund i Umbraco 8. Siten är en systersite till kundens tidigare webbplats som DevCore också förvaltar. DevCore står för hostingen av båda siterna. Siten byggdes under kort tid utan att behöva tumma på kvalitén. Detta har inneburit att DevCore skapat en ny kvalitetsprodukt att erbjuda till exempelvis mindre företag, som gärna vill ha en bra kvalitativ sajt men som eventuellt inte har kapital för en större och mer avancerad webbsida. I projektet ingick UX design, implementation, deploy, uppsättning, uppläggning av källkoden i källkodshanterare (git versionshanteringsprogram) och uppsättning av byggpaket för deployer till Octopus Deploy (för att automatisera de mest komplicerade delarna av DevOps). Hemsidan sattes upp i Devcores proxy med SSL. Projektet lyckades och tog mindre tid än de estimerade och uppskattade timmarna. Vi kan alltså även erbjuda kvalitetssiter i mindre format, på mindre tid, till kunder som kräver det ibland.

Umbraco-projekt startat i Umbraco Cloud

Umbraco-projektet är startat i Umbraco Cloud av DevCores Umbraco-utvecklare. Webbsidan är byggd för DevCore och av DevCore för att fungera som en startsida där konsulterna har tillgång till aktuell info och content av intresse.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser