Diarieföring i SharePoint

Är ni skyldiga att diarieföra handlingar och behöver ett bra diariesystem för detta? Här hittar du ett bra diarieföringssystem som hjälper er med diarieföringsregistrering och som fungerar för alla organisationer på intranät och Teams i Microsoft (Office) 365.

Vi erbjuder ett smidigt och säkert diarium för statliga- och kommunala myndigheter samt andra verksamheter. Appen är ett komplett digitalt diarieföringssystem i SharePoint, som är en del av Microsoft Office 365. Appen fungerar såväl med Microsoft Teams som på intranät i Microsoft Office 365. Modulen implementeras i er befintliga IT-miljö vilket gör att inga fler inloggningar krävs och heller inga extra licenser, det blir kostnadseffektivt och prisvärt.

 

Vill du veta mer om digital diarieföring?

Se en demo?

Kontakta oss

Ett flexibelt diariehanteringssystem för framtiden

Diariehanteringssystemet är flexibelt och skalbart för ändrade krav eller behov i framtiden. Vår SharePoint-applikation är webbaserad och skräddarsydd för att enkelt och effektivt hantera och arkivera ärenden för e-diarium enligt förvaltningslagen.

Diarieför och registrera ärenden via SharePoint, på intranätet eller via Microsoft Teams med möjlighet att anpassa och skala upp för ändrade krav eller behov framåt.

DevCore Diarieföring fördelar

 • Prisvärt och kostnadseffektivt.
 • Skräddarsys för att passa era behov och krav.
 • Skalbart för ändrade framtida behov.
 • Används via intranät, Teams eller var som helst i SharePoint.
 • Inget behov av flera inloggningar.
 • Inga extra licenser krävs.
 • Framåt är ni inte låsta till en byrå/ett konsultbolag.
 • Går att anpassa till engelska och andra språk.

DevCore Diarieföring funktioner

 • Tilldela, avisera och påminna medarbetare/användare
 • Kontrollera och välja vilka avdelningar eller användare som skall ha access till vad
 • Lagra och hantera dokument centralt och säkert i SharePoints dokumentbibliotek
 • Arkiveringsfunktion
 • Integrerat med Active Directory
 • Versionshantering och historik
 • Med mera!

Ett säkert system

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005.

Gällande data i systemet så håller sig det inom er organisation och använder sig av samma regelverk kring lagring som övrig data, det innebär att applikationen skyddas av den säkerhetsinfrastruktur som tillhandahålls och används av Microsofts egna tjänster.

Experter på SharePoint och dess lösningar sedan 2005

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005. Vi har byggt ett flertal lösningar som utför olika uppgifter som hjälper verksamheter att spara tid och pengar.

Klicka dig vidare bland länkarna för att läsa mer om vad vi erbjuder och våra färdiga företagslösningar. Saknar du någon app eller funktion? Hör gärna av dig till oss så ser vi om det är något vi kan lösa eller bygga.

”Jag har varit inne och kollat lite på Diarieföringsmodulen som Patrik meddelade att han hade satt upp förra veckan – det är vackert så att tårarna sprutar 😊”

Omdöme från en kund :)

Senaste kundcase SharePoint

DevCore håller i SharePoint-utbildning åt företag i återvinningsbranschen

Företaget i fråga är verksamt inom svenska återvinningsbranschen med flera bifirmor inom miljö, materialåtervinning, källsortering, renhållning, åkeriverksamhet men även forskning och utveckling...

Omfattande uppdrag åt universitet: migrera 3000 sajter till ny SharePoint-miljö

Microsoft slutar ge support för äldre versioner av SharePoint detta gör det nödvändigt för verksamheter att uppgradera sina system efter ett antal år. DevCore hjälpte ett framstående svenskt universitet att migrera hela sin befintliga SharePoint-miljö och intranät, som består av...

Implementering av ny avtalshantering med migrering av befintliga avtal

Vår kund, ett bolag inom välfärdsteknik, behövde hjälp med att implementera ett nytt avtalshanteringssystem, eftersom ett nytt bolag bildats inom deras koncern. DevCore satte upp en ny innehavare i Microsoft 365 för det...

Nytt intranät i SharePoint

DevCore har byggt en ny intranäts-site, ett nytt intranät, till ett bolag inom försäljning av display-material, i SharePoint Online med designanpassningar för exempelvis global navigering, footer...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser