Diarieföring i SharePoint

Är ni skyldiga att diarieföra handlingar och behöver ett bra diariesystem för detta? Här hittar du ett diarieföringssystem som hjälper er med diarieföringsregistrering, rapportering och som fungerar för alla organisationer på intranät och Teams i Microsoft (Office) 365.

Vi erbjuder ett smidigt och säkert diarium för statliga- och kommunala myndigheter samt verksamheter i privat sektor. Appen är ett komplett digitalt diarieföringssystem i plattformen SharePoint, en del av Microsoft Office 365.

Appen fungerar såväl med Microsoft Teams som på intranät i Microsoft Office 365. Modulen implementeras i er befintliga IT-miljö vilket gör att inga extra licenser behöver köpas, du behöver heller inte logga in i externa system, det blir säkert, kostnadseffektivt och prisvärt.

 

Vill du veta mer om digital diarieföring?

Se en demo?

Kontakta oss

Ett flexibelt diariehanteringssystem för framtiden

Diariehanteringssystemet är flexibelt och skalbart för ändrade krav eller behov i framtiden. Vår SharePoint-applikation är webbaserad och skräddarsydd för att enkelt och effektivt hantera och arkivera ärenden för e-diarium enligt förvaltningslagen.

Diarieför och registrera ärenden via SharePoint, på intranätet eller via Microsoft Teams med möjlighet att anpassa och skala upp för ändrade krav eller behov framåt.

DevCore Diarieföring fördelar

 • Prisvärt och kostnadseffektivt.
 • Skräddarsys för att passa era behov och krav.
 • Skalbart för ändrade framtida behov.
 • Används via intranät, Teams eller var som helst i SharePoint.
 • Inget behov av flera inloggningar.
 • Inga extra licenser krävs.
 • Anpassas och används på svenska, engelska eller andra språk.

DevCore Diarieföring funktioner

 • Tilldela, avisera och påminn medarbetare/användare.
 • Kontrollera och välj vilka avdelningar eller användare som skall ha access till vad.
 • Lagra och hantera dokument centralt och säkert i SharePoints dokumentbibliotek.
 • Arkiveringsfunktion.
 • Integrerat med Active Directory (AD, Microsofts katalogtjänst).
 • Versionshantering, statistik och historik.

Ett säkert system

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag, specialiserade på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005.

Gällande data i systemet håller det sig inom er organisation och använder sig av samma regelverk kring lagring som övrig data, det innebär att applikationen skyddas av den säkerhetsinfrastruktur som tillhandahålls och används av Microsofts egna tjänster.

DevCore är självklart Microsoft Partner.

Experter på SharePoint och dess lösningar sedan 2005

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005. Vi har byggt många skräddarsydda lösningar för bolag i alla storlekar, för att hjälpa till att kvalitetssäkra, optimera processer och spara tid och pengar.

Klicka dig vidare bland länkarna för att läsa mer om vad vi erbjuder och våra färdiga företagslösningar. Saknar du någon app eller funktion? Hör gärna av dig till oss, för att se om det är något vi kan lösa eller bygga!

Kontakta oss

”Jag har varit inne och kollat lite på Diarieföringsmodulen som Patrik meddelade att han hade satt upp förra veckan – det är vackert så att tårarna sprutar 😊”

Omdöme från en kund :)

Senaste kundcase SharePoint

Avvikelse- och riskhanteringssystem för företag inom maskin- och industriprodukter

DevCore har implementerat ett nytt avvikelsesystem, åt ett svenskt företag inom maskin- och industriprodukter. Avvikelsesystemet är en SharePoint-applikation och kan användas via intranätet, Teams och med Microsoft 365. Support ingår om det skulle behövas, och självkl...

Ny version av Diarieföring i SharePoint åt kommunägt VA-driftbolag

DevCore har anpassat och implementerat DevCore Diarieföring i SharePoint, som även fungerar för intranät och Teams i Microsoft Office 365, åt kommunägt VA-driftbolag. DevCore Diarieföring, för SharePoint, är en komplett...

DevCore håller i SharePoint-utbildning åt företag i återvinningsbranschen

Företaget i fråga är verksamt inom svenska återvinningsbranschen med flera bifirmor inom miljö, materialåtervinning, källsortering, renhållning, åkeriverksamhet men även forskning och utveckling...

Omfattande uppdrag åt universitet: migrera 3000 sajter till ny SharePoint-miljö

Microsoft slutar ge support för äldre versioner av SharePoint detta gör det nödvändigt för verksamheter att uppgradera sina system efter ett antal år. DevCore hjälpte ett framstående svenskt universitet att migrera hela sin befintliga SharePoint-miljö och intranät, som består av...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser