Bygg bättre kundrelationer och skapa ökad försäljning med CRM. Vi är CRM-konsulter från analys till förvaltning och vidareutveckling.

Salesforce CRM

Världens främsta CRM- och kundtjänstapplikation. Vi är Salesforce-konsulter och Salesforce-partner.

Appar och integration

DevCore bygger nya appar i Salesforce och implementerar tredjepartsappar.

Fler CRM

SuperOffice CRM och Microsoft Dynamics CRM

CRM

CRM eller Customer Relationship Management är i många fall ett företags viktigaste verktyg. I ett CRM skriver användaren in all information om kunder och leads, bifogar dokument, skapar offerter, skickar e-post, håller konversationer, utför försäljning och aktiviteter. Allt för att kunna följa upp vad som hänt med en kund, ett lead eller ett prospekt.

DevCore hjälper ert företag att implementera ett helt nytt CRM från start eller att uppgradera, integrera och vidareutveckla ert befintliga CRM-system. Vi på DevCore har även skapat både avancerade och enklare skräddarsydda system och rapporter för våra kunder samt byggt agila applikationer.

Som CRM-konsulter har vi erfarenhet av

Ekonomisystem som vi har erfarenhet av

  • SPCS
  • Visma
  • Fortnox
  • Agresso
  • Hogia
  • Jeeves
SuperOffice

SuperOffice-applikationer och integrationer som vi har byggt

Vi har utvecklat olika sorters applikationer för SuperOffice och skapat integrationer mellan Salesforce och Episerver.

Vi har skapat ett sätt att föra över och markera försäljningar gjorda i SuperOffice till SPCS. Vi har byggt en modul där dokument skapade i SuperOffice förs över direkt till Hummingbird DM. Vi har skapat en applikation för kampanjhantering (Campaign Mangager) i SuperOffice

Även en PDF Converter. Ett enkelt sätt att spara offerter i PDF-format direkt från SuperOffice. 

New Revision. Ett enkelt sätt att försäkra sig att alla dokument finns kvar som original och inte modifieras.

“Det som gör DevCore till en fantastisk partner till oss är deras servicekänsla, flexibilitet, snabbhet och förmåga att veta vad, och hur, vi vill ha det. Deras stöd och breda kompetens skapar trygghet för oss som organisation.”

Omdöme från en fantastisk kund. Hör gärna av dig för fler kundreferenser :)

Kundcase CRM

Omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört

Byte av CRM och gamla utbildningsmodulen byttes mot en ny app vilket resulterade i ett skräddarsytt flöde för...

Byggt kunds säljprocess i Salesforce samt skapat integration mot ekonomisystem

Kunden behövde hjälp med start av Salesforce CRM för sitt nya stora projekt - en plattform för webbshop och auktioner med mera. Kunden valde att anlita DevCore som Salesforce-konsulter och Salesforce-arkitekter för projektet, då DevCore sedan tidigare är experter inom Salesforce med integrationer och applikationer. I projektet skapade vi en integration mot kundens plattform samt integration mot ekonomisystemet Fortnox. Utöver ovan har DevCore byggt säljprocess, avräkningsrapport, integrerat avtalssignering Oneflow med Salesforce samt stöd för provisionsstegar/provisionstrappor. Med hjälp av Apex-kod. Apex är ett programmeringsspråk utvecklat av Salesforce. Apex gör det möjligt för utvecklare att utföra flödes- och transaktionskontrolls statements på Force.com-plattformsservern i samband med anrop till Force.com API. Apex gör det möjligt för utvecklare att lägga till affärslogik till de flesta systemhändelser, inklusive knappklick, postuppdateringar och Visualforce-sidor med mera.

Implementering av Salesforce Pardot

DevCore har implementerat Pardot samt integrerat plattformen med Salesforce för en större aktör inom finansindustrin. Med hjälp av Pardot kommer de bland annat att stärka relationen mellan sälj och marknad, kommunicera till sina kunder i rätt tid och på ett enkelt sätt kunna följa upp resultaten av sina kampanjer.

Konfigurering av Salesforce CPQ

DevCore har konfigurerat om en befintlig lösning av CPQ och automatiserat stora delar av affärsflödet och minskat komplextiteten. Som del av konfigurationen byggde DevCore om funktionalitet från CPQ + och kunde därmed halvera kundens licenskostnader relaterade till CPQ.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser