• Tillgängliga CRM-konsulter i Stockholm
 • Antal konsulter
  0 +
 • CRM-specialister i över
  0 år

Ökad försäljning, bättre kundrelationer och affärsutveckling med CRM

Salesforce CRM

Är du nyfiken på Salesforce? Behöver ni support? Utvecklingshjälp? Salesforce är världsledande som CRM. Vi är Salesforce-konsulter och Salesforce-partner sedan 2011.

Struktur och integration

Hjälp med att välja system? Funderar du över implementering? Migrering? Strukturering? Systemintegrering? Vi hjälper dig som specialister, systemarkitekter och utvecklare.

Dynamics 365 CRM

Är du nyfiken på Dynamics 365? Behöver ni support? Utvecklingshjälp? Det är ett kraftfullt system av affärsappar. Vi är Dynamics-konsulter och Microsoft-partner sedan 2006.

Om CRM

CRM eller Customer Relationship Management är ofta ett företags viktigaste verktyg, eftersom det optimerar försäljning och kundnöjdhet samt hjälper verksamheten med affärsutveckling. I ett CRM får användaren in all information om kunder och leads, skriver in mer nyttig information, bifogar dokument, skapar offerter, skickar e-post, marknadsföring, håller konversationer, utför försäljning och aktiviteter. Allt för att kunna följa upp vad som hänt med en kund, ett lead eller ett prospekt historiskt.

Hur DevCore hjälper dig

Vi kan hjälpa ditt företag att implementera ett helt nytt CRM från start, eller att uppgradera, strukturera, integrera och vidareutveckla ert befintliga CRM-system. Våra CRM-administratörer ger gärna löpande support och förslag på förbättringsåtgärder i användandet. Vi skapar både avancerade och enklare skräddarsydda system och rapporter för våra kunder. Vi bygger systemintegrationer och agila applikationer.

 

Som CRM-konsulter har vi erfarenhet av

 • Salesforce
 • Dynamics 365
 • Lime
 • Monday
 • Siebel
 • Hubspot
 • SuperOffice
 • SalesMaker

Med integrationer mot ekonomisystem som: SPCS, Visma, Fortnox, Agresso, Hogia, Jeeves

Mer om systemintegrationer vi kan genomföra.

“Det som gör DevCore till en fantastisk partner till oss är deras servicekänsla, flexibilitet, snabbhet och förmåga att veta vad, och hur, vi vill ha det. Deras stöd och breda kompetens skapar trygghet för oss som organisation.”

Omdöme från en kund :)

Kundcase CRM

Projektledning och affärsutveckling med Salesforce

DevCore har systemutvecklat lett ett projekt och stått för affärsutvecklingen i Salesforce CRM för bl.a. ett stort finansbolag, som skulle expandera till resten av Norden, med tillhörande integrationer...

Optimering av kunds arbetsätt och processer med Salesforce CRM

Kunden ville först byta ut sitt Salesforce CRM – vi hjälpte då istället till att få ut fulla värdet av kundens tidigare investering. Chansen kom till oss att ge deras organisation nytt liv och implementera bättre

DevCore utförde Salesforce-utbildning för anställda på finskt bolag

DevCore har hållit i en Training Services och User Training i Salesforce för personal på ett finskt bolag som utvecklar, tillverkar och säljer mätutrustning samt sensorer för mätning och reglering av...

Ledande nordisk leverantör av elprodukter ser nu försäljningsdata direkt med Salesforce & Tableau

Kunden i fråga använder ett excel-dokument som källa, där ny information manuellt läggs in en gång i månaden, efter att den kommit in från olika återförsäljare. En medarbetare på företaget har sedan behövt ta ut adekvat...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser