Ärendehantering i SharePoint

Söker du ett säkert och smidigt system för ärendehantering? Vårt ärendehanteringssystem i SharePoint fungerar direkt i Teams och på intranät i Microsoft 365, det är en komplett och skalbar lösning som implementeras i er IT-miljö, inga fler licenser eller extra inloggningar krävs, vilket gör det kostnadseffektivt.

DevCore Ärendehantering är anpassningsbart, våra kunder är alltifrån små företag, stora bolag, globala organisationer, kommuner, myndigheter och andra typer av verksamheter som har behov av att bevaka och handlägga mål och ärenden.

Applikationen för digital ärendehantering går bra att användas för helpdesk, felanmälan, förvaltningsärenden, kundtjänst, kundservice, kundsupport, IT-support, för frågeformulär, information, kontaktformulär på webbsidor, handläggning av allmänna ärenden, tillståndsansökningar med mera. Det stöds och fungerar på olika språk som exempelvis engelska. Lösningen skräddarsys för att matcha ert företags unika krav. Läs mer nedan eller hör av dig till oss direkt.

 

Vill du veta mer om digital ärendehantering i SharePoint?

Se en demo?

Kontakta oss

DevCore Ärendehantering i SharePoint fungerar direkt i Teams och på intranät i Microsoft 365

Applikationen implementeras i er organisations befintliga IT-miljö, är skalbar samt anpassas för att möta era behov idag och i framtiden.

Det är enkelt att arbeta i systemet på distans och via kontoret på arbetsplatsen, hemmakontoret, intranätet, Outlook och i Teams i Microsoft 365.

Kostnadseffektivt och prisvärt, inga fler licenser eller extra inloggningar krävs

Ärendesystemet implementeras direkt i er organisations befintliga IT-miljö, vilket blir både kostnadseffektivt och prisvärt. Inga extra licenser krävs eller fler inloggningar i främmande system. Appen är skalbar och skräddarsys för att möta era behov nu och i framtiden.

Funktioner och fördelar med DevCore Ärendehantering i SharePoint

  • Skicka in ärenden via mejl, kontaktformulär, intranätet, mobilen m.m.
  • Hantera ”Mina ärenden” eller specifika avdelningars ärenden på intranätet eller direkt i Microsoft Teams.
  • Tilldela, kategorisera och kommentera.
  • Aviseringar och triggers vid statusuppdateringar m.m.
  • Påminnelser om ärenden som ej startats, avslutats m.m.
  • Ärendetyper med olika regler för roller, aviseringar, metadata/taggning, ärendevyer m.m.
  • Färgmarkering efter prioritering för bra överblick.
  • Koppla ärenden till specifika användare och via API:er till externa system och organisationer eftersom SharePoint är Active Directory- och Azure-integrerat.
  • Statistik, historik och uppföljning.
  • Går att använda på svenska, engelska och andra språk.

”Vill bara säga att ni är det bästa teamet jag någonsin har jobbat med.”

Omdöme från en kund :)

Säkra system vi är experter på SharePoint och dess lösningar sedan 2005

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005. 

Vi har byggt ett flertal smarta och smidiga applikationer och och lösningar som passar perfekt för den digitala arbetsplatsen för företag och andra verksamheter.

Data håller sig inom er organisation och använder sig av samma regelverk kring lagring som övrig data, det innebär att applikationen skyddas av den säkerhetsinfrastruktur som tillhandahålls och används av Microsofts egna tjänster. Hör gärna av er för att få reda på mer och se en demo :)

Senaste kundcase SharePoint

Avvikelse- och riskhanteringssystem för företag inom maskin- och industriprodukter

DevCore har implementerat ett nytt avvikelsesystem, åt ett svenskt företag inom maskin- och industriprodukter. Avvikelsesystemet är en SharePoint-applikation och kan användas via intranätet, Teams och med Microsoft 365. Support ingår om det skulle behövas, och självkl...

Ny version av Diarieföring i SharePoint åt kommunägt VA-driftbolag

DevCore har anpassat och implementerat DevCore Diarieföring i SharePoint, som även fungerar för intranät och Teams i Microsoft Office 365, åt kommunägt VA-driftbolag. DevCore Diarieföring, för SharePoint, är en komplett...

DevCore håller i SharePoint-utbildning åt företag i återvinningsbranschen

Företaget i fråga är verksamt inom svenska återvinningsbranschen med flera bifirmor inom miljö, materialåtervinning, källsortering, renhållning, åkeriverksamhet men även forskning och utveckling...

Omfattande uppdrag åt universitet: migrera 3000 sajter till ny SharePoint-miljö

Microsoft slutar ge support för äldre versioner av SharePoint detta gör det nödvändigt för verksamheter att uppgradera sina system efter ett antal år. DevCore hjälpte ett framstående svenskt universitet att migrera hela sin befintliga SharePoint-miljö och intranät, som består av...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser