kille med ljus skjorta utomhus med laptop i knät

Ärendehantering i SharePoint

Söker du ett säkert och smidigt system för ärendehantering? Vårt ärendehanteringssystem i SharePoint fungerar direkt i Teams och på intranät i Microsoft 365, det är en komplett och skalbar lösning som implementeras i er IT-miljö, inga fler licenser eller extra inloggningar krävs, vilket gör det kostnadseffektivt.

DevCore Ärendehantering är anpassningsbart, våra kunder är alltifrån små företag, stora bolag, globala organisationer, kommuner, myndigheter och andra typer av verksamheter som har behov av att bevaka och handlägga mål och ärenden.

Applikationen för digital ärendehantering går bra att användas för helpdesk, felanmälan, förvaltningsärenden, kundtjänst, kundservice, kundsupport, IT-support, för frågeformulär, information, kontaktformulär på webbsidor, handläggning av allmänna ärenden, tillståndsansökningar med mera. Det stöds och fungerar på olika språk som exempelvis engelska. Lösningen skräddarsys för att matcha ert företags unika krav. Läs mer nedan eller hör av dig till oss direkt.

 

Vill du veta mer om digital ärendehantering i SharePoint?

Se en demo?

Kontakta oss

DevCore Ärendehantering i SharePoint fungerar direkt i Teams och på intranät i Microsoft 365

Applikationen implementeras i er organisations befintliga IT-miljö, är skalbar samt anpassas för att möta era behov idag och i framtiden.

Det är enkelt att arbeta i systemet på distans och via kontoret på arbetsplatsen, hemmakontoret, intranätet, Outlook och i Teams i Microsoft 365.

Kostnadseffektivt och prisvärt, inga fler licenser eller extra inloggningar krävs

Ärendesystemet implementeras direkt i er organisations befintliga IT-miljö, vilket blir både kostnadseffektivt och prisvärt. Inga extra licenser krävs eller fler inloggningar i främmande system. Appen är skalbar och skräddarsys för att möta era behov nu och i framtiden.

Funktioner och fördelar med DevCore Ärendehantering i SharePoint

  • Skicka in ärenden via mejl, kontaktformulär, intranätet, mobilen m.m.
  • Hantera ”Mina ärenden” eller specifika avdelningars ärenden på intranätet eller direkt i Microsoft Teams.
  • Tilldela, kategorisera och kommentera.
  • Aviseringar och triggers vid statusuppdateringar m.m.
  • Påminnelser om ärenden som ej startats, avslutats m.m.
  • Ärendetyper med olika regler för roller, aviseringar, metadata/taggning, ärendevyer m.m.
  • Färgmarkering efter prioritering för bra överblick.
  • Koppla ärenden till specifika användare och via API:er till externa system och organisationer eftersom SharePoint är Active Directory- och Azure-integrerat.
  • Statistik, historik och uppföljning.
  • Går att använda på svenska, engelska och andra språk.

”Vill bara säga att ni är det bästa teamet jag någonsin har jobbat med.”

Omdöme från en kund :)

Säkra system vi är experter på SharePoint och dess lösningar sedan 2005

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005. 

Vi har byggt ett flertal smarta och smidiga applikationer och och lösningar som passar perfekt för den digitala arbetsplatsen för företag och andra verksamheter.

Data håller sig inom er organisation och använder sig av samma regelverk kring lagring som övrig data, det innebär att applikationen skyddas av den säkerhetsinfrastruktur som tillhandahålls och används av Microsofts egna tjänster. Hör gärna av er för att få reda på mer och se en demo :)

Senaste kundcase SharePoint

Omfattande uppdrag åt universitet: migrera 3000 sajter till ny SharePoint-miljö

Microsoft slutar ge support för äldre versioner av SharePoint detta gör det nödvändigt för verksamheter att uppgradera sina system efter ett antal år. DevCore hjälpte ett framstående svenskt universitet att migrera hela sin befintliga SharePoint-miljö och intranät, som består av över 3000 webbplatser, från SharePoint 2013 till SharePoint Subscription Edition.

Implementering av ny avtalshantering med migrering av befintliga avtal

Vår kund, ett bolag inom välfärdsteknik, behövde hjälp med att implementera ett nytt avtalshanteringssystem, eftersom ett nytt bolag bildats inom deras koncern. DevCore satte upp en ny innehavare i Microsoft 365 för det

Integrationer till externa system för att visa upp rekryteringsannonser och onboarding direkt på intranät

En kund till oss behövde hjälp med att visa upp aktuell information från externa system på sitt intranät. Vårt uppdrag blev att vidareutveckla deras intranät för att integrera mot två nya system. Dels ville de...

DevCore har hjälpt kunder med att agera på att få sin Microsoft 365-data till Sverige

Det var viktigt för flera kunder att hinna agera innan sista maj 2022, på grund av GDPR samt för de som behövde få sin organisations data sparad mer lokalt. Data det gällde var från Teams, Microsoft 365...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser