Microsoft Dynamics 365 CRM-konsulter i Stockholm

Med mjukvarujätten Microsoft i ryggen är Dynamics 365 det självklara valet för allt från stora organisationer till små verksamheter. Oavsett om ni redan använder Microsofts produkter och appar eller inte är Microsoft Dynamics 365 CRM ett klokt val. Vi hjälper dig och ditt bolag över kundresans alla delar.

Dynamics 365 CRM är prisvärt i jämförelse med de största konkurrenterna, dessutom har det stor flexibilitet vilket gör det till en vinnare inom CRM-system på marknaden. Med ett tydligt användargränssnitt som känns igen, är Dynamics 365 både lättanvänt, snabbt, flexibelt men framför allt kraftfullt.

Integreringsmöjligheterna är enastående då det uppträder nästan hopsytt med Office-paketet, utöver Microsoft-applikationer så går det förstås att även bygga integrationer till externa system.

Vi arbetar som IT-konsulter med lång erfarenhet inom CRM och stor kunskap inom Dynamics 365 molnbaserade delar, vi är även Microsoft Partner sedan många år.

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar kring CRM.

Vad är Dynamics 365 Sales?

Microsoft Dynamics 365 Sales är säljapplikationen i Dynamics CRM. Sales förbättrar och hanterar din försäljning, säljprocesser, kontohantering, dina leads, affärsmöjligheter och din säljrapportering. Det ger en helhetssyn över dina kunder och försäljningsmöjligheter. Dynamics Sales integreras mot exempelvis Microsoft Office 365 och Microsoft Power BI och det går att bygga integrationer mot andra system för att optimera er försäljning.

Mer om Sales här.

Vad är Dynamics 365 Marketing?

Med Microsoft Dynamics Marketing maximerar du din marknadsföring, genom att kommunicera med rätt målgrupp i rätt ögonblick. Marketing-delen i Dynamics hjälper dig att automatisera kampanjer, segmentera målgrupper, och analysera resultat för att öka engagemang och konverteringar. Skapa personanpassade kundresor genom att designa, förutse och leverera innehåll i rätt kanaler i det ögonblick som interaktionen sker. Upplev kraften i dynamisk marknadsföring!

Vad är Dynamics 365 Customer Service?

Microsoft Dynamics 365 Customer Service är lösningen för  kundsupport, kundtjänst och helpdesk i Dynamics-plattformen. Dynamics Customer Service hanterar din kundhantering, dina kundinteraktioner, löser kundproblem och hjälper din organisation att bygga starka kundrelationer.

Integreringsmöjligheter med Microsoft Dynamics CRM

Oavsett om du väljer den molnbaserade lösningen eller inte får du med ett tillägg till Outlook som gör att Microsoft Dynamics 365 används från Outlook-applikationen. Oumbärligt för den som sitter mycket med just Outlook.

Integreringsmöjlighet finns även till andra produkter som exempelvis SharePoint. Sammanfattat erbjuder Dynamics 365 minst lika mycket som konkurrenterna plus dess extremt långa erfarenhet i branschen och oöverträffliga integrationsmöjligheter.

 

Söker du hjälp?

Vi är tillgängliga Dynamics-konsulter på plats i Stockholm som pratar både svenska och engelska.

Kontakta oss

DevCore och Microsoft Dynamics 365 CRM

Som mångårig partner till Microsoft och med både tekniker och utvecklare som har vana av CRM är DevCore ett utmärkt val när ni vill installera eller bygga ut ert Microsoft CRM. DevCore har valt Microsoft Dynamics CRM som sälj- & marknadsbearbetningsverktyg och har byggt integrationer med bland annat SharePoint.

”Sedan vi valde att anlita DevCore för snart 2 år sedan har deras konsulter jobbat på ett professionellt och kreativt sätt. De är duktiga på att förstå våra problem och föreslå lösningar, men även ge rekommendationer på bättre lösningar.”

Omdöme från en kund :)

Kundcase Dynamics

Smidig övergång från Salesforce CRM till Dynamics CRM

DevCore har hjälp kund att så smidigt som möjligt gå över från Salesforce CRM till Dynamics 365 CRM. I uppdraget rensade vi befintlig data i kundens Salesforce, utförde mappning av fält, satte upp nya användare i Dynamics 365 och återskapade Dashboards från...

DevCore har hjälpt bolag att effektivt gå över till Microsoft Dynamics 365

DevCore har hjälpt kunden som är nöjd med övergången från befintligt CRM till Dynamics 365 det har skett smidigt och DevCore har haft utbildning i det nya systemet av vår konsult på plats. I övergången...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser