PC-support för ditt företag

Vi erbjuder PC-support till bolag i alla storlekar. Utifrån ert behov skapar vi en supportnivå som passar just er organisation, en anpassad professionell support.

Istället för att ha färdiga paket som sällan passar mer än en kund så väljer vi att bygga respektive supportpaket tillsammans med er som kund.

Detta kan innefatta allt från professionell PC-support i form av 1st/first, 2nd/second eller 3rd/third Line Support, helpdesk/servicedesk, hjälp med server-miljöer, kringutrustning, säkerhet och administration.

DevCore som nätverkskonsulter är certifierade IT-tekniker som är lösningsorienterade och med kundens behov i fokus.

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt bolag?

Kontakta oss

DevCore IT konsult

Hur vi hjälper ditt bolag med IT-support

Vi hjälper idag våra kunder med PC-support från några timmar varannan vecka till fasta tider löpande, allt för att det ska passa er som kund på bästa sätt. Detta sker genom vårt egenutvecklade ärendehanteringssystem i SharePoint, eller i kundens befintliga ärendehantering, om så önskas.

Vår service innehåller hantering av allt från server- och klient-miljöer, kringutrustning och traditionell support på olika nivåer, det finns även möjlighet att genom avtal få hjälp utanför ordinarie arbetstider.

Vi bistår med specialistkunskap inom de flesta programvaror

Vi bistår med kunskap inom de flesta PC-programvaror på marknaden idag, och genom våra partnerskap så kan vi leverera både mjukvara och hårdvara från de största grossisterna till bra priser. Om så önskas kan vi även ta hand om allt från inköp och installation.

”DevCore har under flera år hjälpt oss med IT-utveckling och -support och gör ett mycket bra jobb! Konsulterna är kompetenta, serviceinriktade och härliga att ha att göra med. Vi är mycket nöjda med DevCore!”

Omdöme från en kund :)

Kundcase IT- och PC-support för företag

DevCore förvaltar Umbraco-site åt utbildningsföretag

DevCore tog över förvaltningen av företagets Umbraco-webbplats (webbsida, hemsida), och byggde ut kursdelen på siten så att inloggade användare kunde ta del av kursmaterial. DevCore hostar även...

Windows 2016 Server och backuplösning

DevCore har utfört installation av ny Windows 2016 Server och backuplösning för kund med lokalt och VPN-uppkopplat kontor...

Flytt av Windows domän och migrering till ESXi

DevCore fick i uppdrag att i Österrike sätta upp en migrerad Windows miljö samt en ESXi-Server med migrering av användare, data, grupper, uppsättning av skrivare, nätverk..

DevCore hosting till våra kunder

Sedan 2011 har DevCore erbjudit stabil, säker och proffsig hosting till våra kunder. DevCore Hosting erbjuds våra kunder, både små som stora företag. Serverhall har vi centralt i Stockholm...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser