devcores it konsulter på innergården
  • Tillgängliga konsulter i Stockholm som pratar både svenska och engelska.
  • IT-konsulter
    0 +
  • Lyckade IT-projekt
    0 +

Söker du IT-konsulter? Här är vi!

I över 20 år har vi hjälpt företag med utveckling, design, integrationer, drift, hosting, affärssystem, rapporter och analyser av data.

Vi arbetar med Salesforce, Dynamics, Umbraco, Optimizely (Episerver), Microsoft 365, SharePoint, .NET, drift, säkerhet, nätverk och systemintegrationer. DevCore är en erfaren och stark partner till alla nämnda bolagen.

Vi anpassar oss efter dina behov

Som kund hos oss har du tillgång till hela vårt företags kompetens och vi hjälper gärna din verksamhet med helheten då vi är experter inom flera områden. Vi jobbar i projekt, på timmar eller löpande. 

Frågor eller behöver du hjälp?

Kontakta oss idag!

David G

David har lång erfarenhet inom webb, CRM, intranätslösningar och drift och stor business know-how, han hjälper våra kunder med strategiska digitala beslut.

Marknadsföring och konverteringsoptimering är något David brinner för och han hjälper gärna till med hur man kan tänka i frågor kring sin kommunikation – både ur ett tekniskt och affärsmässigt perspektiv.

Vill du ha hjälp med idéer kring er kommunikation eller hur ni ska få till en bra funktion för er kommunikation? Då ska du ta en kaffe med David. ☕

Utöver ovan är David VD på DevCore sedan 2006. Han är en sjukt omtyckt chef, han är social, pratglad och sätter alltid kundens behov och lösningar först! ⭐

Kristian A

Kristian har mycket bred och djup erfarenhet av applikationsutveckling och systemutveckling i Java och C# med många års projekt i ryggen, innefattande allt från webbportaler och affärssystem till mobiltelefoniutveckling. Han har även bra känsla för användarhjälp.

Han är en del av DevCore sedan 2006, här jobbar han som utvecklingschef och är vår allas utvecklings-guru! Han är både intelligent och ödmjuk, vilket är en lyckad kombination. 💡

För det mesta sitter Kristian på nätet och uppdaterar sina kunskaper, eller med ett par stora hörlurar och programmerar. Kristian är allmänbildad, han har lätt för skratt samt älskar att gymma, åka snowboard och att paddla kajak.

Evelina B

Evelina har varit en del av DevCore sedan 2021. Hon är grym på frontend, i bagaget har hon en tvåårig frontend-utbildning på Nackademin, hon är en del av webbteamet på DevCore och hon jobbar med Episerver och Umbraco CMS samt att speeda upp långsamma processer. Hon är en fena på att tänka på tillgänglighet och är även Cookiebot-certifierad.

Evelina är mycket uppskattad på DevCore då hon är empatisk, positiv och social. På fritiden umgås hon gärna med sin sambo och hon älskar hundar, särskilt sin egen förstås! 🐕

Alexander L

Alexander har jobbat på DevCore sedan 2015, tidigare i livet studerade han till ingenjör i Uppsala. Där läste han mycket statistik och IT-kurser. Under sin utbildning programmerade han mest i Java och Python.

Nu jobbar han med Salesforce på heltid. Alexander har ett stort teknik- & webbintresse och är alltid taggad på att lära sig nya saker, som han även snappar upp snabbt.

Utöver att han är en sann DevCore-vän har han också jobbat som skidlärare i alperna, det har också kommit fram att han är grym på karaoke 🎤 utöver det är han på ständig jakt efter den perfekta hamburgaren.

Peter H

Peter är vice VD och han är en del av DevCore sedan 2006. I ryggen har han en civilingenjörsexamen. Han är vår rapportguru men även nätverkschef. 

Peter brinner för rapportutveckling med primärt fokus på Microsofts Reporting Services. Han besitter hög kunskap och erfarenhet i strukturering av data och hantering av databaser. Allt från avancerade T-SQL-procedurer till att bygga databastrukturer. Övriga kunskaper innefattar bland annat webbutveckling (html, Javascript, php, asp) samt generell nätverks- och pc-support.

Peter är expert på och säljansvarig för Watchguard-brandväggar på DevCore. Han är väldigt intelligent, social och har lätt att förstå ett problem och hitta lösningar! 👍

Marcus E

Marcus har många års erfarenhet av arbete med systemutveckling inom C#, PHP och SQL samt primärt med utveckling inom SharePoint-miljö.

Marcus är ingenjör inom systemvetenskap och är bland annat certifierad inom .NET och SharePoint förstås. Han har jobbat på DevCore sedan 2007.

Marcus är en empatisk kille som både är social, glad 😊, kundfokuserad och otroligt noggrann. Marcus har lätt att sätta sig in i och lösa olika situationer i olika projekt. Vid sidan av arbetet tycker Marcus om att spela Mud och han gillar även extremsporter (t.ex. SharePoint-utveckling).

Han är värsta superfarsan 💪 och han kan jonglera! 

Alexander W

Alexander är en del av DevCore sedan 2014. Han har jobbat i många år med både frontend- och backendutveckling, framför allt med CMS såsom Episerver- och Umbraco. Han är utbildad i Applikationsutveckling inom .Net.

Alexander är en trevlig och jordnära kille som våra kunder älskar! Han har en otroligt hög servicenivå och gör sitt yttersta för att förstå kundens behov och leverera ett så bra resultat som möjligt. 😊

Alexander är certifierad Episerver- och Umbraco-utvecklare samt Microsoft Certified Solutions Developer (certifierad i HTML5/CSS3/Javascript, MVC och Azure/Web services).

På fritiden umgås Alexander gärna med sin sambo och deras fina lilla tax, samt med familjen och vänner. Hans intressen är att titta på film, hålla sig uppdaterad inom nyheter, lyssna på musik och att resa - snart har han även besökt exakt alla SPA-anläggningar i vårt avlånga land. 🛀💧

Patrik S

Patrik är utbildad ingenjör inom datateknik med inriktning på systemutveckling inom .NET. Intresset för programmering startade vid 13 års ålder då internet var en ny häftig grej.

Han har sedan starten på DevCore 2009 arbetat med allt ifrån open-source CMS som Concrete5 i PHP till rapportutveckling i SQL Server med Reporting Services. Primära området är SharePoint och Microsoft 365 där Patrik haft en roll redan från start där fokus senaste åren legat på apputveckling i React.

Patrik är Certifierad inom .NET utveckling och SharePoint och innehar bland annat MCSD App Builder.

Utöver programmering så har Patrik ett stort musikintresse, han har turnerat med Beastie Boys 🎵 och är grym på att laga mat. 🥘

Annelie G

Annelie har arbetat som ekonomiansvarig och redovisningskonsult sedan 1996. På DevCore har hon jobbat sedan sedan 2007 och hon är ekonomichef.

Hon har även stor kunskap av export & import, i branscher såsom larm- och elektronik, handel av tryckeriutrustning m.fl. Annelie är otroligt kompetent. Hon är ansvarsfull, noggrann och van vid att ha många bollar i luften.

Hon är glad och social, hon har kört mycket MC och även åkt på flera husbilssemestrar. Annelie älskar handboll och att följa sonens framfart i ett Stockholms U-lag samt att koppla av med ett glas vin i sin trädgård. 🌷

Pardis G

Pardis har varit en del av DevCore sedan 2019 och jobbar som Salesforcekonsult inom främst Sales- och Service Cloud. Uppdragen som hon har varit delaktig inom har i stor utsträckning även innefattat allt från projektledning, kravställning, testning och konfigurering av nyimplementationer inom Salesforce ekosystem.

Tidigare arbetslivserfarenheter har varit inom bank- och finans och därefter arbetat som utvecklare på ett större IT-leverantörsbolag. Hon har dubbla universitetsexamen med master inom Nationalekonomi och kandidat i Statistik samt omskolade sig senare till C# utvecklare via en accelerated learning utbildning via Academnic Work.

Pardis värdesätter relationer och älskar att fira livet i form av att dansa, lyssna på musik, äta god mat, resa och omge sig med bra människor och utmanar sig ständigt inom områden som hon inte sällan kan vara helt främmande för.

Marcus B

Marcus är utbildad inom datavetenskap, är certifierad Episerver-utvecklare och har goda kunskaper inom webb och applikationsutveckling i .NET. Marcus har utvecklat programvara för Pokerföretag (betallösning, säkerhet, webb, rapportering, m.m.) och har även arbetat mycket med klientlösningar för telefonibolag med bl.a. integrationer mot samt utveckling av webservices, samt massvis av annat inom utveckling. 💪

Marcus är en uppskattad och effektiv konsult som har stor förståelse för kunders problem och lösningar, han har jobbat på DevCore sedan 2008.

Han är också en omtyckt kollega förstås, då han är empatisk med glimten i ögat, det finska blodet visar sig ibland genom bastu och kallbad. Han är även husse till DevCores otroligt populära fyrbenta konsult - en blond labrador. 🐕

Henrik H

Henrik är vår team lead över nätverks- och driftavdelningen. Han studerade systemutveckling och databasutveckling i 3,5 år, innan han började på DevCore 2009. Han har tidigare jobbat med både support och försäljning av hårdvara och har erfarenhet inom webutveckling i bland annat PHP/MySQL.

Henrik är certifierad i Microsoft Small business Server och är en mycket social, empatisk och uppskattad konsult inom främst nätverk och PC-support vilket är något han brinner för även privat. Han är certad expert på Watchguard- brandväggar.

Tiden mellan arbete och lek med datorer ägnar Henrik helst åt kite surfing, klättring 🧗‍♂️ eller innebandy. Samt att mysa med sin sambo förstås!

Markus J

Markus är konsultchef på DevCore, han har jobbat här sedan 2010. Markus har lång erfarenhet utav att jobba med olika CMS, såsom Episerver/Optimizely och Umbraco. Han har även stort fokus på digital strategi, UX och koncept för webbplatser.

Han är certifierad inom .NET och Episerver.

Markus är utbildad programvarutekniker vid Blekinge Tekniska Högskola. Han hann även med en utbytestermin i Holland där han läste ytterligare kurser inom mjukvaruutveckling och projektledning.

Vid sidan av arbetet spelar Markus innebandy, går på stans hetaste restauranger och han gillar även att hänga med vänner och njuta av sina skatter från vinkällaren. 🍷

Petter N

Petter är utbildad civilingenjör inom Elektroteknik från KTH med inrikting på informations- och projektstyrning. Han har en bakgrund som utvecklare men har arbetat som projektledare inom IT i många år. Projekten har bland annat innefattat utveckling inom Episerver, SharePoint, Salesforce och Java, samt implementering av monitorering mha SPLUNK, OP5 & Apica.

Petter är Foundation och Practitioner certifierad inom PRINCE2, Scrum master certifierad, samt har en IPMA-B certifiering som Senior projektledare.

Petter är jättetrevlig, lugn och strukturerad han fungerar väl både som verksamhetsprojektledare och som IT-projektledare/team lead. På DevCore har han arbetat sedan 2017.

Det mesta av fritiden spenderas med familjen, men den tid som blir över ägnas gärna åt fotboll, vilket han både spelar själv och älskar att titta på. ⚽

Per L

Per jobbar med applikations- och webbutveckling och har jobbat både med front- och backendutveckling på flertalet olika system och plattformar. Han har utbildat sig inom medieteknik och systemutveckling. På DevCore har han arbetat sedan 2011.

Förutom webbutveckling brinner Per även för webbanalys, och sitter gärna med kunder och hjälper dem att konfigurera, tolka och presentera webbplatsdata och statistik. Per arbetar med SEO, Google Analytics, Tag Mangager och Data Studio.

Han är certifierad inom Episerver, .NET och HTML5/CSS3/Javascript.

När Per inte jobbar lägger han gärna tid på att lära sig nya spännande tekniker, träna, lyssna på musik och träffa vänner. Han har även ett stort engagemang för volontärsarbete av olika slag, och hjälper gärna idella organisationer med webb. 👼

David M

David arbetar med både utveckling och design, han har varit en del av DevCore sedan 2018. Han är en omtyckt kollega, lugn, sympatisk med glimten i ögat. 😉

Tidigare har han arbetat på grafisk byrå och även gått en IT-utbildning. Han är en kreativ och driven person som gillar att lösa problem och utveckla nya saker. David jobbar med webbappar byggda med React och Angular.

David gillar enkel och tillgänglig design som alla kan använda. På fritiden gillar han att titta på film och serier.

Daniel T

Daniel började jobba inom IT-branschen som C++ utvecklare år 2000 på Datarutin där han bygdde medlemssystemet Melos. 2005 gick han över till webbutveckling med .Net som plattform. Under ett år jobbade han som technical writer på Episerver, men gick sedan över till webbteamet där han byggde och underhöll deras marknadssite och utvecklarcommunity. Här på DevCore har han jobbat sedan 2015.

Daniel gillar kod, kommunikation och motorcyklar och har med åren motvilligt insett att han också gillar att arbeta med javascript.

Daniel är mycket uppskattad för sin kunskap och för sin sociala kompetens, sin humor och att han bjussar på sig själv. 👨‍🦰

Linus E

Linus har jobbat på DevCore sedan 2014 han är social, omtyckt och snäll. Han är en grym systemutvecklare och jobbar främst med webbutveckling där det är både frontend och backend som gäller. Han har en förkärlek till öppen källkod och säkerhet.

Privat är Linus ständigt på jakt efter ny teknologisk kunskap och olika lösningar att experimentera med. 💻

Utanför jobbet är det ofta spel, musik, resor och att hänga med nära och kära som gäller.

Ayman E

Exilnorrlänning från Luleå som bor i Stockholm sedan 2007 och har arbetat på DevCore sedan 2015. I bagaget har Ayman Teknologie Magisterexamen med huvudämne datateknik och har många års erfarenhet som IT-konsult inom webbutveckling primärt med Episerver/Optimizely. Han har rört sig i flera delar av utvecklingsprocessen, från utveckling till projektstyrning och förvaltningsledning.

Nu jobbar Ayman mest med att leda grymma projekt, samt lösa kluriga förvaltningstickets och med administration.

På fritiden är det mycket aktiviteter på gång, som gymträning, matlagning, bakning och umgänge med vänner. Det blir även en hel del filmer och serier. Musik är ett stort intresse, då han njuter av musikaliska verk i alla stilar och former och skapar även egna musikaliska verk. 🎵

Jonas N

Jonas kommer ursprungligen från Småland 🌲 och har sedan tonåren alltid haft ett intresse för programmering. Han gick 2010 en 2-årig utbildning på Nackademin. Därefter började han att arbeta med Episerver-utveckling på DevCore 2015.

Numera har dock Jonas sadlat om till att i stort sett enbart arbeta med SharePoint-utveckling och med Teams samt Microsoft 365. Han kan även hoppa in och jobba en del med förvaltning av Epi och SharePoint.

På fritiden spenderar Jonas en hel del tid vid datorn med olika spel.

Jonas är en lugn, harmonisk, omtyckt och snäll kille som trivs på landet. Han bor i ett lugnt område, utöver det så stortrivs han även på det ännu lugnare torpet som han har tillsammans med sin sambo.

Kalle D

Kalle började sin IT-karriär som webbutvecklare i Stockholm i början av 2000-talet. Han drev under en lång tid en mindre digital design- och utvecklingsbyrå med ansvar för leveranser, förvaltning och personal. Företaget utvecklade affärs- och krishanteringssystem, publiceringsverktyg till flera olika branscher. Han har också hjälpt startup-företag med tekniska- och innovativa lösningar och strategier.

På DevCore arbetar han som gränssnittsutvecklare, designer och brinner lite extra för användarbarhet (UX). Det har han jobbat med sedan 2015.

Kalle gillar idrott, natur och spendera tid med familj och vänner. Kalle har ett gott öga för design, speciellt gränssnittsdesign och användarvänlighet. Han gillar enkla, rena, tydliga och färgsprakande saker. 🐱‍🏍

Björn W

Björn är vår Salesforce och Dynamics 365 och CRM-specialist, han är otroligt skicklig på analys och systemarkitektur. När Björn jobbar i projekt ligger fokus alltid på effektivisering av affärsprocesser.

Han började arbeta med systemutveckling 2004 och har arbetat med det hos DevCore sedan 2007. Det har varit olika programmeringsspråk som: C#/VB .Net, PHP, Java, Python. Under sin karriär har han även fått beröra en hel del nätverksteknik, server- & domänkonfigurering och databasadministration (t ex MSSQL, MySQL och Cassandra (NOSQL).

Björn arbetar som Salesforce-konsult och Salesforce-arkitekt sedan flera år och är Tech Lead inom området. Björn är Certified Force.com Developer (Salesforce).

Han arbetar även som Tech Lead på vår Dynamics 365 CRM-avdelning. Han arbetar som Dynamics-konsult, Dynamics-utvecklare och Dynamics-arkitekt.

Björn är trebarnspappa, han älskar att vara aktiv med familjen och hitta på saker både i villan och på landstället. 🌼🌻

Julie E

Julie har en examen i affärs- och marknadsföring, som hon beslutade att komplettera med vissa utvecklingsfärdigheter genom en intensivutbildning i programmering. Därför föll det sig naturligt att ett av Julies främsta områden är Pardot, där hon får kombinera de två. På DevCore har hon jobbat inom Salesforce sedan 2019.

Hon är väldigt omtyckt, trevlig och driven!

Julie älskar att resa och åka på äventyr. Hon har även bott i Australien i fem år.🌴 

Johan S

Johan är senior säljare på DevCore och är en del av DevCore sedan 2017. Han jagar nya affärer och ser till att vi behåller de befintliga. Han arbetar mycket med att vårda våra kundrelationer samt hjälper kunder med att hitta bästa lösningen för just deras verksamhet. Det blir också en del administration såsom offerter och avtal.

På fritiden är det fiske, 🐟 innebandy och fotboll som gäller. Ett och annat glas lyxig rom med tillhörande cigarr går bra det med.

Carl E

Carl har en examen i systemvetenskap och har även bakgrund som säljare och försäljningschef. Tidigare har Carl varit VD för en digitalbyrå med fokus på webb- och apputveckling, SEO, marknadsföring och konceptutveckling.

Carl har stor erfarenhet av projektledning, kravställning och dokumentation och det är det som han arbetar med här på DevCore sedan 2018.

Utanför arbetet är Carl intresserad av friluftsliv, segling, ⚓ musik och fotografering.

Oscar L

Oscar har varit en del av oss sedan 2023. Innan DevCore arbetade han bland annat som konsult inom Microsoft 365-utveckling.

I bagaget har Oscar en kandidatexamen inom data & systemvetenskap och så har han läst många IT-kurser inom olika programmeringsområden. 💪

På fritiden är det träna, klättra eller att pyssla med glaskonst, som gäller. Han intresserar sig mycket för ny teknik och gillar att testa på nya saker.

Joakim J

Joakim har studerat User Experience i Uppsala och läst en mängd olika IT-kurser. På DevCore jobbar han sedan 2018 främst med Salesforce och integrationer mellan olika system. Han har också arbetat med databaser, ruby, C# och javascript och med integrationsutveckling.

Joakim har ett stort intresse för teknik och problemlösning och tycker om att lära sig nya saker. Han har tidigare arbetat med nätverk och kundtjänst och har lärt sig att snabbt sätta sig in i komplexa lösningar och arbeta kundnära för att ta fram väl fungerande lösningar på olika typer av problem.

Joakim är social och trevlig på fritiden har han alltid något projekt på gång, såsom ölbryggning, träslöjd eller att odla chili.

Joakim har även uttökat sitt jobb på DevCore med en ny titel som ölteknolog. 🍺

Fredrik E

Fredrik utbildade sig tidigare till frontend-utvecklare och efter hans examen hann han med att bygga ett flertal webbsidor i Wordpress och i React JS med Redux samt en app byggd i React Native.

Han har kunskaper inom HTML/CSS, Javascript, Jquery, React, Redux, PHP, Wordpress och Codeigniter. Ambitionen är att alltid lära sig mer.

Han har jobbat på DevCore sedan 2018 och nu har det varit mest fokus på Episerver och frontendutveckling.

Fredrik är en skön person, med mycket humor, på fritiden socialiserar han med vännerna, kollar filmer i massor och hejar på Bajen. 😊

Joakim L

Joakim har sedan tidigare en examen i systemvetenskap med inriktning mot datorspelsutveckling. I från utbildningen fick han bl.a. erfarenhet inom programmering (Java, C++ och C#) och UX/UI-design.

Joakim är en otroligt trevlig och glad teknikälskare och en hängiven problemlösare, som alltid strävar efter att hjälpa sina kunder på bästa möjliga sätt. Hos DevCore arbetar Joakim som utvecklare och admin inom Salesforce sedan 2019.

På fritiden gillar han att snickra på egna spel och appar, spela spel och brädspel, lira badminton och äta god mat.

Henrik H

Henrik har varit en del av DevCore sedan 2023. Han jobbar främst med Dynamics på vår Dynamics 365-avdelning. Henrik är snabblärd, självständig och väldigt hjälpsam. 😊 Hans intresse för programmering växte fram när han stötte på det i en sidokurs under kemiprogrammet på KTH. Då bytte han spår och har idag en utbildning inom .NET-utveckling från Nackademin i bagaget. 

Tidigare har han jobbat på elektroniklager och som läxhjälp - där han både fick hjälpa andra och briljera lite grann, vilket han tycker om!
 
På fritiden är det läsa, spela dator- och brädspel och umgås med vänner, som gäller. Han är också en stor djurvän och har haft många djur, men framför allt kaniner. 🐰 Förutom det så trivs han stort i naturen, och drar sig inte för en löptur i skogen hemma i Tyresö.

Trolle S

Trolle är Salesforce-utvecklare på DevCore sedan 2019. Han har en femårig utbildning inom Industriell Ekonomi 💰 och Datateknik i bagaget, vilket resulterar i kompetens både inom management, affärsprocesser och supply chain management, men även inom teknisk mjukvaruutveckling.

Trolle har tidigare erfarenhet inom utveckling av frontend och businesslogik med b.la. Javascript, React, HTML och CSS.

Trolle har ett brinnande intresse för musik spelar gärna gitarr på fritiden, och har tidigare jobbat som fotomodell och byggarbetare. Trolle är mycket omtyckt på DevCore för att han är smart, avslappnad och social.

Axel H

Axel har studerat till civilingenjör i datateknik i Luleå och han har tidigare erfarenhet av UNIX/Linux-system.

Han är en del av DevCore sedan 2018 här jobbar han med Salesforce-utveckling och innehar flera grymma certifikat inom Salesforce.

Axel är härlig och go och väldigt uppskattad i gänget. Han vill alltid lära sig mer om ny teknik som kommit ut på marknaden. Allt i från nya AI-lösningar till självstyrande raketer. 🚀

Han har också ett stort intresse för gym, matlagning och teknik i allmänhet.

Christoffer A

Christoffer har en Data- och Systemvetenskapsutbildning på Stockholms Universitet i ryggen, med inriktning datorspelsutveckling. Han har arbetat med programmering inom Java, C# och C++. På DevCore har han arbetat sedan 2019 som Salesforce-utvecklare. Tidigare har han erfarenhet från säkerhetsbranschen.

Christoffer har ett stort sportintresse, där fotboll ⚽ är den sporten som tar mest fokus. På fritiden umgås han gärna med vänner och spelar spel i alla möjliga former. Han har också ett stort intresse för teknik och problemlösning, han bygger spel och appar som hobbyprojekt.

Han är också en cool och lugn snubbe med glimten i ögat!

Sofie N

Sofie är vår trevliga rekryteringsstjärna som dessutom är HR-ansvarig. Hon har koll på personalfrågor och riktlinjer och är en del av DevCore sedan 2022.

Tidigare i livet har hon arbetat inom bemanningsbranschen och som konsultchef inom lager och logistik. Hon har ett stort intresse för människor och personlig utveckling. 

På fritiden gillar Sofie att hänga med vänner och familj, dyka 🤿, röra på sig i naturen och på gymmet. 🤸‍♀️

Andreas E

Andreas har varit en del av DevCore sedan 2019. Han är Salesforce-utvecklare med en Systemvetarexamen från Uppsala Universitet i grunden. Han har många certifieringar inom Salesforce-utveckling och har jobbat mycket inom framförallt Sales Cloud och Service Cloud. Han är van vid mycket ansvar och har drivit flera projekt själv där han med god framgång implementerat Salesforce från start till mål.

När han inte optimerar sälj- och service-processer brukar han träna, spela racketsporter och golf eller spela spel. 🏌️‍♂️ Andreas är en stabil, trevlig och omtyckt kille!

Peter R

Peter är en del av DevCore sedan 2012. Han tog en liten paus, vid ett tillfälle, men valde att komma tillbaka, då DevCore ju faktiskt är bäst! 👌

Peter är en utvecklare som föredrar att hålla till på baksidan av systemen med integrationer. Han har studerat datateknik på KTH, med inriktning på distribuerade affärssystem och utvecklar gärna i .NET/.NET core. Han är även certifierad Episerver-utvecklare och har kompetenser inom olika delar av Azure (functions, serverless, databaser, message queuing). Peter gillar komplex problemlösning med många rörliga delar där det finns stora krav på prestanda/noggrannhet.

På fritiden spelar Peter gärna brädspel, lär sig jonglera med konstiga föremål eller läser obskyra skräck- eller sci-fi-böcker.

Michael S

Michael har jobbat på DevCore sedan 2006. Han är senior utvecklare och en del av webbgruppen.

Han är uppskattad av kollegor och kunder för sitt trevliga sätt och sin fina personlighet, samt sin grymma kunskap inom React, Vue, Typescript, Javascript, Node, SQL, .NET, C#, PHP, Docker och Linux.

På fritiden umgås han mest med familjen, snackar politik, intresserar sig för nya prylar eller tränar. 💪

Yuki Y

Som IT-tekniker med lååång erfarenhet har Yuki god erfarenhet av teknisk support, underhåll av olika datorsystem och nätverk. Hon är bra på att felsöka både hårdvara och mjukvara, likaså installera och konfigurera nya system och programvaror. 🤖

Yuki har tidigare jobbat med webbutveckling, både frontend och backend, systemadministration samt härdning av Linux webbservrar. Hon har goda kunskaper om IT-säkerhet i nätverk, servrar och klientdatorer. Cybersäkerhet är något som hon brinner för.

Hon är ambitiös och älskar utmaningar. En av hennes största styrkor är att hon är bred i sin kunskap och erfarenhet och har lätt för att lära mig nya saker. Hon tycker lika mycket om att jobba med människor som teknik. 😊

Alina L

Alina har jobbat på DevCore sedan 2017 hon är marknadsansvarig och jobbar med digital marknadsföring (content, SEO, SEM, analytics m.m.) Hon jobbar även med frågor och uppgifter inom administration, ekonomi, förvaltning, kontor, events och personal. 🤹‍♀️

I livet innan DevCore jobbade hon med försäljning, teknisk support, startade ett företag, kämpade med bokföring, samt hann backpacka i Sydostasien 7 månader och bo i Barcelona i tre år. 🌺

Alina gillar att prata, göra utflykter samt att resa och uppleva lite äventyr. Hon gillar musik, att röra sig och lyxar gärna loss på restaurang.

Wilhelm J

Wilhelm har en kandidatexamen inom IT och har sysslat med massor med IT tidigare, han har ett stort tekniskt intresse sedan barnsben.

Här på DevCore har han jobbat sedan 2021 och han är en del av vår härliga nätverks- och driftavdelning, som hjälper kunder med hosting och support. Han har hand om och fixar alla möjliga IT-tickets som kommer in till helpdesk. Förutom helpdesk ger ahn support internt på DevCore också.

Han vill alltid lära sig mera i livet. På fritiden gillar han att laga mat och spenderar en hel del tid ute i naturen 🌳 och med vänner. Wilhelm är omtyckt här på kontoret!

Yaniv A

Yaniv blev en del av DevCore 2022 han är en driven Salesforce-utvecklare och motiveras av att skapa lösningar som fungerar bra och gillar att följa processer från början till slut. 🏁

På sin fritid, gillar Yaniv att vara ute i naturen, spendera tid med sin familj och när hunden får nog, spela strategi dataspel. 🏔️🐕

Utöver det så är han en finfin kollega och omtyckt här på kontoret!

Josef F

Josef har en examen inom datorteknik från KTH med erfarenhet av programmering och problemlösning. Här på DevCore jobbar han sedan 2021 och har rollen som utvecklare i vårt bästa Salesforce-team.

På fritiden gillar Josef att programmera och sitter mycket med java och kotlin men även javascript, utöver programmeringsintresset så gillar han att landsvägscykla och att klättra.

Josef är en sympatisk och uppskattad kollega på DevCore 💛

Rickard S

Rickard började första gången på DevCore 2011 men mellan 2018-2021 gjorde han ett avbrott för att se om gräset var grönare på den andra sidan, vilket det inte var, han kom tillbaka (vilket skett med andra konsulter också, vi gillar när konsulter hittar tillbaka till oss 🥳)

Rickard är målmedveten, lyhörd och sätter sig snabbt in i olika situationer. Med mer än 20 år inom främst infrastruktur, nätverk och säkerhet så besitter han en enorm erfarenhet och kunskap inom IT.

På fritiden är det främst familjen, djuren på gården, gaming och matlagning som lockar.

Fredrik P

Fredrik är en del av oss sedan 2022. Här jobbar han främst som projektledare och styr upp i projekten, han har en bakgrund inom systemvetenskap och har alltid varit teknikintresserad. Fredrik gillar att bryta isär problem och hitta effektiva lösningar med en tydlig åtgärdsplan genom en öppen dialog.

Innan DevCore jobbade han mycket med ITIL och ITSM och inom Telecombranschen med både tekniska- och chefsroller, samt förändringsarbeten och incidenthantering.

Utöver att Fredrik förstås är en fantastisk kollega så gillar han att spela bräd-, tv- och fightingspel. Slänger man in lite media med mystiska världar, öl och träning så trivs han som fisken i vattnet! 🗿

Elin F

Elin jobbar främst som frontend-utvecklare. Hennes resa i tech-världen började med studier inom digital design, med fokus på UX/UI. Hon har varit en del av DevCore sedan 2023.

Tidigt bestämde sig Elin för att komplettera sin designkunskap med tekniska färdigheter, vilket ledde henne till frontend. Nu är hon stolt över att vara en del av webb-teamet på DevCore, där hon får kombinera sina design- och utvecklingskunskaper.

När Elin inte jobbar hittar man förmodligen henne på en mysig restaurang eller ett café, alltid på jakt efter god mat 🍕 och dryck att njuta av tillsammans med vänner. 👱‍♀️

Daniel K

Daniel startade som praktikant på DevCore 2021, i och med sin utbildning, han gjorde mycket bra ifrån sig och blev anställd som webbutvecklare. Han jobbar nu även med SharePoint.

Daniel är en omtyckt kille som gillar musik och att ta en trevlig konversation vid kaffemaskinen.

Han är småbarnspappa, så han umgås förstås mest med familjen och har spenderat en stor del av sommaren på sitt landställe. 🏡🌳

Patrik E

Patrik är en trevlig man och en del av vårt finfina SharePoint- och Microsoft 365-team sedan 2022.

Han är utbildad Javautvecklare och har även kunskaper inom Frontend och tycker det är roligt att programmera i Javascript i olika former, såsom React, Node och Typescript. Han gillar att djupdyka inom olika områden inom utveckling.

Tidigare i livet har han varit yrkesverksam som elektriker. Han har ett stort matintresse och på fritiden så gillar han att vara ute i naturen och spendera tid med familj och vänner. 👨‍👩‍👧‍👦

Gustaf Y

Gustaf blev en del av DevCore under 2022, han är en sympatisk och trevlig kille som även är både smart och bra på att förstå kundens behov.

I ryggen har han en kandidatexamen inom data- och systemvetenskap från Stockholms universitet. Han jobbar med webbutveckling, C#, JavaScript,.NET med mera.

Gustaf gillar att sitta vid datorn och spela olika datorspel med vänner, att utveckla något nytt eller också att kolla på serier. När han inte sitter framför datorn spenderar han gärna tid med hunden. 🐕

Albin D

Albin är både snabblärd, flexibel och har en förmåga att effektivt kunna sätta sig in i nya projekt. Han har erfarenhet inom .NET och abetar med Salesforce-utveckling på DevCore sedan 2022.

Albin skapar effektiva applikationer som möter höga krav. Med en stark problemlösningsförmåga och en passion för att leverera kvalitet är Albin en pålitlig konsult och lagspelare. 💪

I ryggen har han en tvåårig yrkeshögskoleutbildning från Nackademin och flera Salesforce-cert som exempelvis Salesforce Platform Developer.

På fritiden är det att umgås med familj och vänner som gäller samt träning 🏋️‍♂️ och han gillar även att resa.

Ymje S

Ymje trivs med nya utmaningar som ligger utanför komfortzonen och tycker att allt blir så spännande när det är svårt. Hon älskar att lära sig saker, vare sig det handlar om programmering, musikteori eller psykologi. Allt är av intresse och lika värde. Det kan ibland leda till perspektiv som är lite annorlunda och spännande nya problemlösningar sådär lite utanför boxen. 🔳✔

Ymje har sedan tidigare en tvåårig frontend-utbildning i JavaScript, och innan hon började på DevCore 2023 så har hon arbetat med SalesForce-utveckling i flera år. Hon jobbar inom Salescloud, Service Cloud och Community Cloud, med både stora som små kunder.

Liam L

Liam är en SharePoint-utvecklare på DevCore sedan 2023 med en passion för programmering sedan han var 11 år gammal. Han är en entusiastisk lagspelare och en ödmjuk kollega som strävar efter att alltid leverera högkvalitativt arbete.

Liam är från Avesta i Dalarna men då det finns fler och coolare jobb (tänk DevCore!) i Stockholm så tog han sitt pick och pack och kom hit. 📦

Liam har tidigare erfarenhet av IT-support och driftsättning inom både Windows och Linux samt kunskaper inom HTML/CSS, JavaScript, C#, Python och PHP.

På fritiden umgås han vanligtvis med flickvännen och vännerna eller arbetar på olika utvecklingsprojekt. Liam är alltid taggad på att lära sig nytt och att utvecklas.

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser