1. Konsulter

Vi på DevCore

I över 20 år har DevCore hjälpt företag med system- och webbutveckling samt allt kring affärssystem, analyser av data, rapportering och webbplatser.

Vi ser helheten ute hos dig som kund. Tillsammans är vi specialister inom flera system, vilket gör att vi har en bred kompetens. Vi har expertkompetens inom Salesforce, Episerver, Umbraco, SharePoint, Teams, Microsoft 365, generell .NET-utveckling med mera. DevCore är en mycket erfaren och stark partner till alla nämnda bolagen.

Vi jobbar alltid nära våra kunder. Vi är tillgängliga, lyhörda och är typ världens trevligaste och roligaste IT-konsulter! πŸ–πŸ˜‰ Lär känna oss nedan. πŸ™‹‍β™€οΈπŸ™‹‍♂️

➑ Hör gärna av dig!
➑ Läs vad kunder skrivit till oss
➑ Vill du jobba hos oss?

David G

David har stor erfarenhet av arbete med webb, CRM och drift sedan långt tillbaka.

Han är VD ⭐ på DevCore sedan 2006 βœ… David har stor business know-how och hjälper våra kunder med strategiska digitala beslut kring webb och intranät.

Han har dessutom enorm erfarenhet av marknadsföring och konverteringsoptimering, samt hur du, som kund, bör tänka i frågor kring din kommunikation – både ur ett tekniskt och affärsmässigt perspektiv.

Vill du ha hjälp med idéer kring er kommunikation eller hur ni ska få till en bra funktion för er kommunikation så är det aldrig fel att ta en kaffe eller ett möte med honom. 

David är social, glad och kundfokuserad, han sätter alltid kundens behov och lösningar först!

Frånsett ovan har David erfarenhet som ordförande i ledningsgruppen på en yrkeshögskoleutbildning, som VD på Konsultfabriken Skandinavien AB och han är även en fena på... hmm... inte så mycket mer än jobbet. πŸ˜„

Peter H

Peter är vice VD ⭐ och han har varit på DevCore sedan 2006 βœ… Han har en civilingenjörsexamen i ryggen och är vår rapportguru 🀩 Peter har många års erfarenhet och mycket goda kunskaper om all sorts rapportutveckling med primärt fokus på Microsofts Reporting Services. Självklart har han också hög kunskap och erfarenhet i strukturering av data och hantering av databaser. Allt från avancerade T-SQL-procedurer till att bygga databastrukturer. Övriga kunskaper innefattar bland annat webbutveckling (html, Javascript, php, asp) samt generell nätverks- och pc-support.

Peter är expert på och säljansvarig för Watchguard-brandväggar på DevCore.

Peter är väldigt intelligent, social och har lätt att förstå ett problem och hitta lösningar!

Kristian A

Kristian har mycket bred och djup erfarenhet av applikationsutveckling och systemutveckling i Java och C# med många års projekt i ryggen, innefattande allt från webbportaler och affärssystem till mobiltelefoniutveckling. Han har även bra känsla för användarhjälp.

Här på DevCore är han utvecklingschef ⭐ sedan 2006 βœ… och vår utvecklings-guru! πŸ’ͺ

Han är både intelligent och ödmjuk, vilket är en bra kombination.

För det mesta sitter Kristian med huvudet i en bok om utveckling, eller på nätet och uppdaterar sina kunskaper, eller med ett par stora hörlurar och programmerar.

Kristian är allmänbildad, han har lätt för skratt samt älskar snowboarding och att paddla kajak.

Annelie G

Annelie har arbetat som ekonomiansvarig och redovisningskonsult sedan 1996. Och på DevCore är hon ekonomichef ⭐ sedan 2007 βœ…

Hon har även stor kunskap av export & import, i branscher såsom larm- och elektronik, handel av tryckeriutrustning m.fl. Annelie är otroligt kompetent. Hon är ansvarsfull, noggrann och van vid att ha många bollar i luften.

Hon är glad och social, hon har kört mycket MC och även åkt på flera husbilssemestrar. Annelie älskar handboll och att följa sonens framfart i ett Stockholms U-lag samt att koppla av med ett glas vin i sin trädgård. 🌷

Björn W

Björn är vår Salesforce- och CRM-expert, han är otroligt skicklig och är Salesforce-arkitekt bland annat. πŸ’ͺ Han har varit en del av DevCore-familjen sedan 2007 βœ…

Björn har arbetat med systemutveckling inom de vanligaste programmeringsspråken (C#/VB .Net, PHP, Java, Python m.fl) men främst med .Net. De senaste åren har Björn arbetat som Salesforce-konsult och Salesforce-arkitekt.

De flesta projekten Björn arbetat i har handlat om effektivisering av affärsprocesser. Björn bor i Stockholm och har gjort så sedan han föddes 1982. Han började arbeta med systemutveckling 2004 och har arbetat med det hos DevCore sedan 2007. Under sin karriär har han även fått beröra en hel del nätverksteknik, server- & domänkonfigurering och databasadministration (t ex MSSQL, MySQL och Cassandra (NOSQL). 

Björn är Certified Force.com Developer (Salesforce).

Björn är trebarnspappa, han älskar att vara aktiv med familjen och hitta på saker både i villan och på landstället. 🧑

Core-Kompetens:

Salesforce Force.com

Marcus E

Marcus har många års erfarenhet av arbete med systemutveckling inom C#, PHP och SQL samt primärt med utveckling inom SharePoint-miljö.

Marcus är ingenjör inom systemvetenskap och är bland annat certifierad inom .NET och SharePoint förstås. Han har jobbat på DevCore sedan 2007 βœ…

Marcus är en empatisk kille som både är social, glad 😊, kundfokuserad och otroligt noggrann. Marcus har lätt att sätta sig in i och lösa olika situationer i olika projekt. Vid sidan av arbetet tycker Marcus om att spela Mud och han gillar även extremsporter (t.ex. SharePoint-utveckling).

Han är värsta superfarsan πŸ’ͺoch han kan jonglera! 

Marcus B

Marcus är utbildad inom datavetenskap, är certifierad Episerver-utvecklare och har goda kunskaper inom webb och applikationsutveckling i .NET. Marcus har utvecklat programvara för Pokerföretag (betallösning, säkerhet, webb, rapportering, mm) och har även arbetat mycket med klientlösningar för telefonibolag med bl.a. integrationer mot samt utveckling av webservices, samt massvis av annat inom utveckling. πŸ’ͺ

Marcus är en uppskattad och effektiv konsult som har stor förståelse för kunders problem och lösningar, han har jobbat på DevCore sedan 2008 βœ…

Han är också en omtyckt kollega, då han är empatisk med glimten i ögat, det finska blodet visar sig ibland genom bastu och kallbad. Han är även husse till DevCores otroligt populära fyrbenta konsult - en blond labrador. πŸ•

Henrik H

Henrik är vår teamlead och chef ⭐ över nätverks- och driftavdelningen. Han studerade systemutveckling och databasutveckling i 3,5 år, innan han började på DevCore 2009 βœ… Han har tidigare jobbat med både support och försäljning av hårdvara och har erfarenhet inom webutveckling i bland annat PHP/MySQL.

Henrik är Certifierad i Microsoft Small business Server och är en mycket social, empatisk och uppskattad konsult inom främst nätverk och PC-support vilket är något han brinner för även privat. Han är expert på Watchguard- brandväggar.

Tiden mellan arbete och lek med datorer ägnar Henrik helst åt kite surfing, klättring πŸ§—‍♂️ eller innebandy. Samt att mysa med sin sambo förstås!

Patrik S

Patrik är utbildad ingenjör inom datateknik med inriktning på systemutveckling inom .NET. Intresset för programmering startade vid 13 års ålder då internet var en ny häftig grej.

Han har sedan starten på DevCore 2009 βœ… arbetat med allt ifrån open-source CMS som Concrete5 i PHP till rapportutveckling i SQL Server med Reporting Services. Primära området är SharePoint och Microsoft 365 där Patrik haft en roll redan från start där fokus senaste åren legat på apputveckling i React.

Patrik är Certifierad inom .NET utveckling och SharePoint och innehar bland annat MCSD App Builder.
 

Utöver sitt superintresse i programmering så har Patrik ett stort musikintresse, han har turnerat med Beastie Boys och är grym på att laga mat. 🎡 🍴🍡πŸ₯˜πŸ₯§

Markus J

Markus är konsultchef ⭐ på DevCore, han har jobbat här sedan 2010 βœ… Markus har lång erfarenhet utav att jobba med olika CMS, såsom Episerver och Umbraco. Han har även stort fokus på digital strategi, UX och koncept för webbplatser.

Han är certifierad inom .NET och Episerver.

Markus är utbildad programvarutekniker vid Blekinge Tekniska Högskola. Han hann även med en utbytestermin i Holland där han läste ytterligare kurser inom mjukvaruutveckling och projektledning.

Vid sidan av arbetet spelar Markus innebandy, går på stans hetaste restauranger och han gillar även att hänga med vänner och njuta av sina skatter från vinkällaren. 🍷

Per L

Per jobbar med applikations- och webbutveckling och har jobbat både med front- och backendutveckling på flertalet olika system och plattformar. Han har utbildat sig inom medieteknik och systemutveckling. På DevCore har han arbetat sedan 2011 βœ…

Förutom webbutveckling brinner Per även för webbanalys, och sitter gärna med kunder och hjälper dem att konfigurera, tolka och presentera webbplatsdata och statistik. Per arbetar med SEO, Google Analytics, Tag Mangager och Data Studio.

Han är certifierad inom Episerver, .NET och HTML5/CSS3/Javascript.

När Per inte jobbar lägger han gärna tid på att lära sig nya spännande tekniker, träna, lyssna på musik och träffa vänner. Han har även ett stort engagemang för volontärsarbete πŸ‘Ό av olika slag, och hjälper gärna idella organisationer med deras webb.

Alexander W

Alexander har jobbat i många år med både frontend- och backend-utveckling, framför allt med CMS såsom Episerver- och Umbraco. Han är utbildad i Applikationsutveckling inom .Net. Han är en del av DevCore-familjen sedan 2014 βœ…

Alexander är en trevlig och jordnära kille som våra kunder älskar! Han har en otroligt hög servicenivå och gör sitt yttersta för att förstå kundens behov och leverera ett så bra resultat som möjligt. 😊

Alexander är certifierad Episerver- och Umbraco-utvecklare samt Microsoft Certified Solutions Developer (certifierad i HTML5/CSS3/Javascript, MVC och Azure/Web services).

På fritiden umgås Alexander gärna med sin sambo och deras fina lilla tax, samt med familjen och vänner. Hans intressen är att titta på film, hålla sig uppdaterad inom nyheter, lyssna på musik och att resa - han tar varje tillfälle han får att resa iväg och upptäcka nya platser.

Alexander L

Alexander har jobbat på DevCore sedan 2015 βœ… tidigare studerade han till ingenjör i Uppsala. Där läste han mycket statistik och IT-kurser. Under sin utbildning programmerade han mest i Java och Python.

Nu jobbar han med Salesforce på heltid.

Alexander har ett stort teknik- & webbintresse och är alltid taggad på att lära sig nya saker, som han även snappar upp snabbt.

Utöver att han är en sann DevCore-vän har han också jobbat som skidlärare i alperna, det har också kommit fram att han är grym på karaoke πŸ˜‰πŸŽ€ utöver det är han på ständig jakt efter den perfekta hamburgaren.

Petter N

Petter är utbildad civilingenjör inom Elektroteknik från KTH med inrikting på informations- och projektstyrning. Han har en bakgrund som utvecklare men har arbetat som projektledare inom IT i många år. Projekten har bland annat innefattat utveckling inom Episerver, SharePoint, Salesforce och Java, samt implementering av monitorering mha SPLUNK, OP5 & Apica. 

Petter är Foundation och Practitioner certifierad inom PRINCE2, Scrum master certifierad, samt har en IPMA-B certifiering som Senior projektledare.

Petter är jättetrevlig, lugn och strukturerad han fungerar väl både som verksamhetsprojektledare och som IT-projektledare/team lead. På DevCore har han arbetat sedan 2017 βœ…

Det mesta av fritiden spenderas med familjen, men den tid som blir över ägnas gärna åt fotboll, vilket han både spelar själv och älskar att titta på. ⚽

Daniel T

Daniel började jobba inom IT-branschen som C++ utvecklare år 2000 på Datarutin där han bygdde medlemssystemet Melos. 2005 gick han över till webbutveckling med .Net som plattform. Under ett år jobbade han som technical writer på Episerver, men gick sedan över till webbteamet där han byggde och underhöll deras marknadssite och utvecklarcommunity. Här på DevCore har han jobbat sedan 2015 βœ…

Daniel gillar kod, kommunikation och motorcyklar och har med åren motvilligt insett att han också gillar att arbeta med javaskript. Han kommer också framöver arbeta mer inom projektledning.

Daniel är mycket uppskattad för sin kunskap och för sin sociala kompetens, sin humor och att han bjussar på sig själv. πŸ‘¨‍🦰

Linus E

Linus har jobbat på DevCore sedan 2014 βœ… han är social och snäll. Han är en grym utvecklare inom framförallt webbutveckling inom både frontend och backend. Han har en förkärlek till öppen källkod och säkerhet, och sitter lika gärna med Javascript som C# eller PHP.

Privat är Linus ständigt på jakt efter ny teknologisk kunskap och olika lösningar att experimentera med. πŸ’»

Utanför jobbet är det ofta spel, musik, resor 🐟och att hänga med nära och kära som gäller. 

Ayman E

Exilnorrlänning från Luleå som bor i Stockholm sedan år 2007 och har arbetat på DevCore sedan 2015βœ… I bagaget har Ayman Teknologie Magisterexamen med huvudämne datateknik och har över många års erfarenhet som IT-konsult inom webbutveckling primärt med Episerver. Han har rört sig i flera delar av utvecklingsprocessen, från utveckling till projektstyrning och förvaltningsledning. Ayman har även haft personalansvar som team lead för ett tiotal medarbetare.

På fritiden har Ayman flera aktiviteter för sig som gymträning, matlagning, bakning och umgänge med vänner. Det blir även en hel del filmer och serier. Musik är ett stort intresse, då han njuter av musikaliska verk i alla stilar och former och skapar även egna musikaliska verk. 🎡

Alina L

Alina jobbar som produktionsledare på DevCore sedan 2017 βœ… hon tar hand om förvaltning, kommunikation, digital marknadsföring samt personal- och fastighetsfrågor. Hon innehar certifikat i Episerver, Umbraco och WatchGuard.

Alina har tidigare erfarenhet av försäljning, kommunikation, teknisk support, bokföring och att ha startat ett företag.

Hon är social och gillar att göra utflykter samt att resa och uppleva lite äventyr ibland. 🎒πŸŽͺ Hon lyssnar på musik varje dag och lyxar gärna loss på restaurang med sin särbo till exempel.

Jonas N

Jonas kommer ursprungligen från Småland 🌲och har sedan tonåren alltid haft ett intresse för programmering. Han gick 2010 en 2-årig utbildning på Nackademin. Därefter började han att arbeta med Episerver-utveckling på DevCore 2015 βœ…

Numera har dock Jonas sadlat om till att i stort sett enbart arbeta med SharePoint-utveckling och med Teams samt Microsoft 365. Han kan även hoppa in och jobba en del med förvaltning av Epi och SharePoint.

På fritiden spenderar Jonas en hel del tid vid datorn med olika spel.

Jonas är en lugn, harmonisk och snäll kille som trivs på landet. Han bor i ett lugnt område, och på det stortrivs han även ännu lugnare på torpet som han har tillsammans med sin sambo.

 

Kalle D

Kalle började sin IT-karriär som webbutvecklare i Stockholm i början av 2000-talet. Han drev under en lång tid en mindre digital design- och utvecklingsbyrå med ansvar för leveranser, förvaltning och personal. Företaget utvecklade affärs- och krishanteringssystem, publiceringsverktyg till flera olika branscher. Han har också hjälpt startup-företag med tekniska- och innovativa lösningar och strategier.

På DevCore arbetar han som gränssnittsutvecklare och designer och brinner lite extra för användarbarhet. Det har han jobbat med sedan 2015 βœ…

Kalle gillar idrott, natur och spendera tid med familj och vänner.
Kalle har ett gott öga för design, speciellt gränssnittsdesign och användarvänlighet.
Han gillar enkla, rena, tydliga och färgsprakande saker.

Simon E

Simon började sin karriär med en utbildning i .NET och Episerver CMS. Han behärskar både front-och backend.

Simon har arbetat på DevCore sedan 2016 βœ… I början var det Episerver han jobbade med, men han sadlade tidigt om till att enbart arbeta med Salesforce-utveckling, arkitektur och integrationer. Han storstrivs med Salesforce.

Simon innehar certifikat inom både Episerver och har flertalet i Salesforce-utveckling.

Simon har ett generellt teknik- och träningsintresse och på sin fritid diskuterar han gärna de senaste prylarna och träning. πŸ‹οΈ‍♂️ Han har nu även tagit MC-kort! 

Core-Kompetens:

.NET Salesforce

David M

David arbetar med både utveckling och design, han har varit en del av DevCore-familjen sedan 2018 βœ…

Tidigare har han arbetat på grafisk byrå och även gått en IT-utbildning. Han har också jobbat mycket med Wordpress och mängder av mjukvara från Adobe.

David föredrar när det är enkelt men inte simpelt. Det minimala får gärna accentueras, alltså betonas, av tydliga färger och han har en förkärlek till typsnitt. πŸ” 

På fritiden blir det ofta rollspel, serier och att umgås med vänner. 

Johan S

Johan är senior säljare på DevCore. Han är en del av DevCore-familjen sedan 2017 βœ… Han jagar nya affärer, och ser till att vi behåller de befintliga, han arbetar mycket med kundrelationer och hjälper kunder med att hitta bästa lösningen för just deras verksamhet. Han arbetar med administration, offerter och avtal.

På fritiden är det fiske, 🐟 innebandy, fotboll och rom och cigarr som gäller.

Fredrik E

Fredrik utbildade sig tidigare till frontend-utvecklare och efter hans examen hann han med att bygga ett flertal webbsidor i Wordpress och i React JS med Redux samt en app byggd i React Native.

Han har kunskaper inom HTML/CSS, Javascript, Jquery, React, Redux, PHP, Wordpress och Codeigniter. Ambitionen är att alltid lära sig mer.

Han har jobbat på DevCore sedan 2018 βœ… och nu har det varit mest fokus på Episerver och frontendutveckling.

Fredrik är en skön person, med mycket humor, på fritiden socialiserar han med vännerna, kollar filmer i massor och hejar på Bajen. 😊

Carl E

Carl har en examen i systemvetenskap och har även bakgrund som säljare och försäljningschef. Tidigare har Carl varit VD för en digitalbyrå med fokus på webb- och apputveckling, SEO, marknadsföring och konceptutveckling.

Carl har stor erfarenhet av projektledning, kravställning och dokumentation och det är det som han arbetar med här på DevCore sedan 2018 βœ…

Utanför arbetet är Carl intresserad av friluftsliv, segling, βš“ musik och fotografering. 

Axel H

Axel har studerat till civilingenjör i datateknik i Luleå och han har tidigare erfarenhet av UNIX/Linux-system.

Han är en del av DevCore-familjen sedan 2018 βœ… här jobbar han med Salesforce-utveckling och innehar flera certifikat inom Salesforce.

Axel är härlig och go och väldigt uppskattad i gänget. Han vill alltid lära sig mer om ny teknik som kommit ut på marknaden. Allt i från nya AI-lösningar till självstyrande raketer. πŸš€

Han har också ett stort intresse för gym, matlagning och teknik i allmänhet.

Core-Kompetens:

Salesforce Linux/Unix

Emil O

Emil jobbar med Episerver och är en del av webbteamet på DevCore. Han har jobbat hos oss sedan 2018βœ…

Emil har läst det Datavetenskapliga programmet vid Mälardalens Högskola.

I utbildningen använde Emil sig mest av .NET men fick också prova på många andra områden inom programmering och tillhörande områden. Utbildningen var väldigt tekniskt och det passade honom perfekt. Han har och har alltid haft ett stort intresse för IT och har därmed också en stor datorvana. πŸ’»

På fritiden gillar Emil att äta gott med nära och kära(gärna asiatiskt), klättrar gärna med dom också och så har musik alltid varit ett stort intresse. Spelandet av diverse olika TV- och dator-spel ska man inte glömma heller.

Joakim J

Joakim har studerat User Experience i Uppsala och läst en mängd olika IT-kurser. På DevCore jobbar han sedan 2018 βœ… främst med Salesforce och integrationer mellan olika system. Han har också arbetat med databaser, ruby, C# och javascript och med integrationsutveckling.

Joakim har ett stort intresse för teknik och problemlösning och tycker om att lära sig nya saker. Han har tidigare arbetat med nätverk och kundtjänst och har lärt sig att snabbt sätta sig in i komplexa lösningar och arbeta kundnära för att ta fram väl fungerande lösningar på olika typer av problem.

Joakim är social och trevlig 😊 på fritiden har han alltid något projekt på gång, såsom ölbryggning, träslöjd eller att odla chili.

Joakim L

Joakim har sedan tidigare en examen i systemvetenskap med inriktning mot datorspelsutveckling. I från utbildningen fick han bl.a. erfarenhet inom programmering (Java, C++ och C#) och UX/UI-design.

Joakim är en otroligt trevlig och glad teknikälskare och en hängiven problemlösare, som alltid strävar efter att hjälpa sina kunder på bästa möjliga sätt. Hos DevCore arbetar Joakim som utvecklare och admin inom Salesforce sedan 2019 βœ…

På fritiden gillar han att snickra på egna spel och appar, spela spel och brädspel, lira badminton och äta god mat. πŸ‘

Pardis G

Pardis har tidigare erfarenhet inom privatmarknadsekonomi, affärsstöd och grundläggande C# utveckling och cloudtjänster inom Microsoft Azure. 🀩

Efter avklarade universitetsstudier inom Nationalekonomi och Statistik samt några års arbetserfarenhet valde hon att omskola sig för att få en omfattande teknisk grund genom en accelerated learning utbildning inom C# programmering. Därefter arbetade hon i ett integrationsteam på ett större IT-leverantörsbolag med fokus på migreringen till Azures molntjänster.

På DevCore har hon jobbat som Salesforce Admin sedan 2019 βœ… Här arbetar hon i olika projekt där hon hjälper företag med digital transformation, egenskaper för innovation för att driva kundnytta.

Hon är en väldigt omtyckt kollega och konsult för sin sociala och glada personlighet.

Trolle S

Trolle är Salesforce-utvecklare på DevCore sedan 2019 βœ… Han har en femårig utbildning inom Industriell Ekonomi πŸ’° och Datateknik i bagaget, vilket resulterar i kompetens både inom management, affärsprocesser och supply chain management, men även inom teknisk mjukvaruutveckling.

Trolle har tidigare erfarenhet inom utveckling av frontend och businesslogik med b.la. Javascript, React, HTML och CSS.

Trolle har ett brinnande intresse för musik spelar gärna gitarr på fritiden, och har tidigare jobbat som fotomodell och byggarbetare. 

Trolle är mycket omtyckt på DevCore för att han är smart, avslappnad och social.

Julie E

Julie har en examen i affärs- och marknadsföring, som hon beslutade att komplettera med vissa utvecklingsfärdigheter genom en intensivutbildning i programmering. Därför föll det sig naturligt att ett av Julies främsta områden är Pardot, där hon får kombinera de två. På DevCore har hon jobbat inom Salesforce sedan 2019 βœ…

Hon älskar att resa och åka på äventyr. Hon har även bott i Australien i fem år. πŸŒ΄πŸ’›

Julie är förövrigt också väldigt trevlig, driven och omtyckt!

Christoffer A

Christoffer har en Data- och Systemvetenskapsutbildning på Stockholms Universitet i ryggen, med inriktning datorspelsutveckling. Han har arbetat med programmering inom Java, C# och C++. På DevCore har han arbetat sedan 2019 βœ… som Salesforce-utvecklare. Tidigare har han erfarenhet från säkerhetsbranschen.

Christoffer har ett stort sportintresse, där fotboll ⚽ är den sporten som tar mest fokus. På fritiden umgås han gärna med vänner πŸ’› och spelar spel i alla möjliga former. Han har också ett stort intresse för teknik och problemlösning, han bygger spel och appar som hobbyprojekt.

Andreas E

Andreas har varit en del av DevCore sedan 2019 βœ… Han är Salesforceutvecklare med en Systemvetarexamen från Uppsala Universitet i grunden.
 
Han har flera certifieringar inom Salesforce och har jobbat mycket inom framförallt Sales Cloud och Service Cloud. Han är van vid mycket ansvar och har drivit flera projekt själv där han med god framgång implementerat Salesforce från start till mål.

När han inte optimerar sälj- och serviceprocesser brukar han träna, spela racketsporter och golf eller spela spel. 🏌️‍♂️

Carl N

Carl har studerat systemvetenskap på Uppsala universitet och arbetar hos DevCore som Salesforce-utvecklare sedan 2020 βœ…

Han trivs i gränslandet mellan utvecklingen och verksamheten och är certifierad Salesforce Admin, Salesforce Developer och Service Cloud-konsult.

Han har varit drivande i nyimplementationer av Service Cloud där han stått både för kravställning och utveckling samt utbildning av administratörer och superusers.

På fritiden spenderar Carl sin tid på att gå på konserter, leta nya drinkställen och att träna, där squash är ett nyfunnet intresse. 😊

John A

John har bred erfarenhet av IT-support och felsökning på windows, MacOS, IOS och Android. Han arbetar även med klient- och applikationshantering med olika MDM-system för windows och MacOS. Han är en del av DevCore-familjen sedan 2020 βœ…

John har en positiv attityd och gillar att hjälpa till och lära sig nytt. Han är en otroligt uppskattad kollega! 🧑

När han inte är på jobbet spenderar han sin tid antingen på gymmet, hänger med sin sambo eller med sin hund ute i skogen.

Linda L

Linda har en bred erfarenhet inom utveckling från sina studier i Medieteknik och Systemutveckling. Hon är en del av DevCore sedan 2020 βœ…

Linda har kunskaper i både frontend och backendutveckling och har ett brinnande intresse för programmering. På DevCore är hon en del av webbgruppen. πŸ’ͺ

Linda är en glad och social person som har lätt till skratt.

Hon hänger gärna på härliga restauranger i stan men älskar också att vara ute i naturen.

Ben C

Ben har en djup och bred erfarenhet av komplex, värdedriven B2B-försäljning i kombination med kunskap om många olika IT-leverantörer, tekniker och system. Han har varit en del av DevCore sedan 2020 βœ…

Hans expertis är att bygga datadrivna affärsfall som bevisar värdet av både produkter och projekt.

Utöver ovan så gillar Ben att glida runt på sin longboard, fixa med olika projekt i sin villa, paddla kajak och ta en pint då och då. πŸ‘Œ

Hampus T

Hampus har studerat Systemvetenskap vid Örebro Universitet. Han är en del av webbgruppen på DevCore sedan 2020 βœ… och han är en fena på backend, .NET, Javascript och har strukturerat upp vårt interna tidrapporteringssystem bland annat. 🀘

Vid sidan av arbetet har Hampus ett stort sportintresse och spenderar mer än gärna tid på gymmet och att umgås med familj och vänner.

Tid utöver detta spenderas ofta genom att titta på bland annat fotboll och diverse kampsporter, både på TV och live.

Hampus är social och en nice person, han har tidigare i livet arbetat som hantverkare, markanläggare och larmtekniker.

Core-Kompetens:

.NET C# Utveckling HTML5

Ludwig R

Ludwig har en examen i datavetenskap. Här på Devcore jobbar han som utvecklare i Salesforce-teamet sedan 2021 βœ… Han är grym på problemlösning.

Hans stora intressen är programmering, växter och squash. Språk som han gillar att programmera i på fritiden är C, Java och Python.

Ludwig är väldigt uppskattad på DevCore då han är både smart, rolig och en sympatisk person! 🧑

Peter R

Peter är en del av DevCore-familjen sedan 2012 βœ… Han tog en liten paus, vid ett tillfälle, men valde att komma tillbaka, då DevCore ju faktiskt är bäst πŸ˜„πŸ‘Œ

Peter är en utvecklare som föredrar att hålla till på baksidan av systemen med integrationer. Han har studerat datateknik på KTH, med inriktning på distribuerade affärssystem och utvecklar gärna i .NET/.NET core. Han är även certifierad episerver-utvecklare och har kompetenser inom olika delar av Azure (functions, serverless, databaser, message queuing). Peter gillar komplex problemlösning med många rörliga delar där det finns stora krav på prestanda/noggrannhet. πŸ†

På fritiden spelar Peter gärna brädspel, lär sig jonglera med konstiga föremål eller läser obskyra skräck- eller sci-fi-böcker.

Björn L

Björn är en del av DevCore sedan 2016 βœ… Han tog en liten paus, men kom sedan tillbaka på nytt till DevCore, vilket är mycket uppskattat. Han är SharePoint-admin, alltså expert på Micrososft 365-sviten, och har hållt flera workshops och utbildat våra kunder inom SharePoint och Teams. Han har lång erfarenhet av support och nätverksservrar, han är även förvaltningsledare för nätverksavdelningen på DevCore. Han har kontroll på vår IT-support och helpdesk.

På fritiden umgås han med sin sambo, sina barn, intresserar sig för nya prylar och seglar gärna en tur eller två i sin segelbåt. 🌊

Evelina B

Evelina har varit en del av DevCore-familjen sedan 2021 βœ… Hon är grym på frontend, i bagaget har hon en tvåårig frontend-utbildning på Nackademin, hon är en del av webbteamet på DevCore och hon jobbar med Episerver och Umbraco CMS samt att speeda upp långsamma processer.

Evelina är mycket uppskattad på DevCore då hon är empatisk, positiv och social. På fritiden umgås hon gärna med sin sambo och hon älskar hundar, särskilt sin egna förstås! πŸ•

Michael S

Michael har jobbat på DevCore sedan 2006 βœ… Han är senior utvecklare och en del av webbgruppen.

Han är uppskattad av kollegor och kunder för sitt trevliga sätt och sin fina personlighet, samt sin grymma kunskap inom React, Vue, Typescript, Javascript, Node, SQL, .NET, C#, PHP, Docker och Linux.

På fritiden umgås han mest med familjen, snackar politik, intresserar sig för nya prylar eller tränar. πŸ’ͺ

Wilhelm J

Wilhelm har en kandidatexamen inom IT och har sysslat med massor av vad gäller IT tidigare, han har ett stort tekniskt intresse sedan barnsben.

Här på DevCore har han jobbat sedan 2021 βœ… och han är en del av vår härliga nätverks- och IT-supportavdelning, som hjälper kunder med hosting och support, men även hela DevCore med. Han har hand om alla möjliga IT-tickets som kommer in till helpdesk.

Han vill alltid lära sig mera i livet. På fritiden gillar han att laga mat och spenderar en hel del tid ute i naturen 🌲🌳 och med vänner.

Josef F

Josef har en examen inom datorteknik från KTH med erfarenhet av programmering och problemlösning. På DevCore jobbar han sedan 2021 βœ… och han har rollen som utvecklare i vårt bästa Salesforce-team.

På fritiden gillar Josef att programmera och sitter mycket med java och kotlin men även javascript, utöver programmeringsintresset så gillar han att landsvägscykla och att klättra. Josef är en sympatisk och uppskattad kollega på DevCore πŸ’›

Daniel W

Daniel har jobbat på DevCore sedan 2018 βœ… han är en del av nätverksgruppen, där han hjälper till med alla typer av IT-support. Daniel har ett stort teknikintresse och är grym på att filma med sin drönare bland annat 😊

Daniel är social och snäll, när han inte jobbar umgås han mest med familjen, som betyder otroligt mycket för honom.