Konsulter

DevCore Utvecklings IT-konsulter hjälper företag med system och webbutveckling samt allt kring affärssystem, analyser av data, rapportering och webbsidor. Kombinationen av kompetens inom olika system gör så att våra IT-konsulter kan se helheten ute hos våra kunder.

Rekrytering

DevCore söker utvecklare med kompetenser inom Frontendutveckling, EpiServer, SharePoint och PHP.

Vi söker för närvarande efter:

 

  • Episerverutvecklare med ett par års erfarenhet
  • .NET utvecklare med ett par års erfarenhet av webbutveckling och intresse för ex SharePoint, Epi etc
  • PHP utvecklare med ett par års erfarenhet av webbutveckling och goda kunskaper i Frontendutveckling.
  • Frontendutvecklare med ett par års erfarenhet av CSS, Javascript, html mm
  • CRM-utvecklare med ett par års erfarenhet - vi jobbar främst med salesforce men om du kan utveckling i andra system och har jobbat med CRM samt vill lära dig SalesForce är du mycket välkommen att ansöka till tjänsten.

 

Gemensamt för alla roller är att din kompetens inom området räknas mer än antal år du arbetat. Viljan att utvecklas och utveckla är jätteviktig och är du dessutom en kul prick eller älskar att prata om just ditt intresse så passar du sannolikt bra hos oss. :)

Vi är ett kul företag som bryr oss om varandra och hänger mycket ihop.

Vill du bli en av oss?
DevCore Tryouts
 

David G

David har erfarenhet av arbete med affärssystem, projektledning, nätverk, pc-support och drift sedan över 15 år tillbaka.

David har gjort integrationer mellan affärssystem i hela Europa med kopplingar till USA. Han har jobbat med system som Salesmaker, Agresso, Siebel, Superoffice, salesforce och Ms CRM. Han är säljare och har mycket goda kunskaper som nätverkstekniker och systemadministratör vilket skapat en god förståelse för affärskritisk it inom olika områden.

David anses vara social, glad och kundfokuserad och han sätter alltid kundens behov och lösningar först.

David arbetar dessutom som VD i Devcore AB, VD i Konsultfabriken Skandinavien AB och i Ledningsgruppen på en av Sveriges Yrkeshögskolor.

Peter H

Peter har en civilingenjörsexamen i ryggen och är vår rapportguru. Peter har många års erfarenhet och mycket goda kunskaper om all sorts rapportutveckling med primärt fokus på Microsofts Reporting Services. Självklart har han också hög kunskap och erfarenhet i strukturering av data och hantering av databaser. Allt från avancerade T-SQL-procedurer till att bygga databastrukturer. Övriga kunskaper innefattar bland annat webbutveckling (html, Javascript, php, asp) och generell nätverks- och pc-support.

Peter anses av våra kunder vara väldigt intelligent och social och har lätt att förstå ett problem och hitta lösningar.

Kristian A

Kristian har bred och djup erfarenhet av applikationsutveckling och systemutveckling i Java och C# med många års projekt i ryggen, innefattande allt från webbportaler och affärssystem till mobiltelefoniutveckling. Han har även bra känsla för användarhjälp.

För det mesta sitter Kristian med huvudet i en bok om utveckling eller med ett par stora hörlurar och programmerar.

Kristian är väldigt allmänbildad, har lätt att skratta samt älskar snowboarding.

Annelie G

Annelie har arbetat som ekonomiansvarig/redovisningskonsult de senaste 15 åren. Redovisningskunskaper med bl a stor kunskap av export & import finns i brancher så som larm- och elektronik, handel av tryckeriutrustning och den senaste tiden även inom leverans av digitala tidningar världen över.

För Devcore arbetar hon både som konsult hos kund inom bokföring och redovisning samt som CFO. Annelie anses vara väldigt kompetent. Hon är ansvarsfull och van vid att ha många bollar i luften.

Annelie är dessutom noggrann, glad och social och älskar att ratta runt familjens stora husbil till spännande platser. 

Björn W

Björn har arbetat med systemutveckling inom de vanligaste programmeringsspråken (C#/VB .Net, PHP, Java, Python m.fl) men främst med .Net. De senaste åren har Björn arbetat som Salesforce-konsult och då främst hjälpt till när vanliga Salesforce-administratörs-kunskaper inte räcker till. 

De flesta projekten Björn arbetat i har handlat om effektivisering av affärsprocesser. Björn bor för närvarande i Stockholm  och har gjort det sedan han föddes 1982. Han började arbeta med systemutveckling 2004 och har arbetat med det hos DevCore sedan 2007. Under sin karriär har han även fått beröra en hel del nätverksteknik, server- & domänkonfigurering och databasadministration (t ex MSSQL, MySQL och Cassandra (NOSQL). 

Björn är Certified Force.com Developer (Salesforce).

Core-Kompetens:

Salesforce Force.com

Marcus E

Marcus har många års erfarenhet av  arbete som konsult med systemutveckling inom C#, PHP och SQL samt primärt med utveckling inom Sharepointmiljö.

Marcus är ingenjör inom systemvetenskap och är bland annat certifierad inom .NET och Sharepoint.

Marcus är social, glad, kundfokuserad och otroligt noggrann med dokumentering. Marcus har lätt att sätta sig in i och lösa olika situationer i olika projekt. Vid sidan av arbetet tycker Marcus om att spela Mud och han gillar även extremsporter (t.ex. Sharepoint-utveckling).

Core-Kompetens:

C# SharePoint PHP MSSQL

Marcus B

Marcus har en utbildning inom datavetenskap, är certifierad EPiServer utvecklare och har goda kunskaper inom webb och applikationsutveckling i .NET. Marcus har utvecklat programvara för Pokerföretag (betallösning, säkerhet, webb, rapportering, mm) och har även arbetat mycket med klientlösningar för telefonibolag med bl.a. integrationer mot samt utveckling av webservices.

Marcus är en uppskattad och effektiv konsult som har stor förståelse för kunders problem och lösningar.

Michael S

Efter en utbildning i Unix/Linux har Michael fått en förkärlek för öppenhet och transparens. Michael har många års erfarenhet av webb- och applikationsutveckling i bl.a. PHP, C# och Java samt systemadministration på Windows- och Linuxplattformar.

Förutom teknik ägnar Michael den mesta av sin fritid åt matlagning, sport och musik.

Henrik H

Henrik har studerat 3,5 år systemutveckling och databasutveckling. Han har tidigare jobbat med både support och försäljning av hårdvara och har erfarenhet inom webutveckling i bland annat PHP/MySQL.

Henrik är Certifierad i Microsoft Small business Server och är en mycket social och uppskattad konsult inom främst nätverk och PC-support vilket är något han brinner för även privat.

Tiden mellan arbete och lek med datorer ägnar Henrik helst åt klättring eller innebandy

Patrik S

Patrik är utbildad ingenjör inom datateknik med inriktning på systemutveckling inom .NET.

Patrik har länge haft ett intresse för programmering och började vid 13 års ålder utveckla webbsidor. Detta har innefattat allt från HTML och JavaScript till PHP och .NET MVC.

Patrik har sedan starten på Devcore arbetat med Concrete5, .NET och PHP utveckling samt Sharepoint.

Patrik är Certifierad inom .NET utveckling

Utöver detta är Patrik väldigt duktig på mjukvaruarkitektur och databasmodellering.

Victor R

Victor har en civilingenjörsutbildning från KTH i bagaget och har en bred kompetens inom systemutveckling och integrationer. Han arbetar främst med Salesforce och Episerver men även generell .NET-utveckling.

Victor är certifierad inom Salesforce och Episerver och har flera Microsoft-certifikat inom .NET.

På fritiden tycker Victor om att resa, träffa vänner och familj och att lyfta tungt på gymmet.

Markus J

Markus är utbildad programvarutekniker vid Blekinge Tekniska Högskola. Han hann även med en utbytestermin i Holland där han läste ytterligare kurser inom mjukvaruutveckling.

Markus har breda programmeringskunskaper samt ett stort intresse av Frontend och olika CMS.

Markus är certifierad inom .NET och Episerver

Vid sidan av arbetet spelar Markus innebandy och följer elitserien i ishockey fanatiskt.

Rickard S

Rickard har över 10 års erfarenhet av IT-drift, nätverk och PC-support. Det finns få problem som Rickard inte kan lösa.

Rickard är certifierad inom både vmware och Microsoft Exchange.


Han är en trevlig och hängiven problemlösare som har god förståelse för kunden och kundens IT-miljö. Rickard fokuserar på att leverera snabba resultat med kvalitet genom att även tänka på de långsiktiga målen. Han är en uppskattad medarbetare både hos kund och hos oss.

Vid sidan av jobbet är det främst familjen, spel, matlagning och ridning som lockar.

Per L

Per har utbildning i både medieteknik och systemutveckling bakom sig. Han har erfarenhet av applikationsutveckling och webbutveckling med PHP, SQL, Java och .NET
Han har tidigare jobbat med mjukvarutestning och brinner för system med god användbarhet. Per är certifierad .net utvecklare
 
Vid sidan om arbetet spenderar Per gärna sin tid med att lära sig nya spännande tekniker, motionera och träffa familj och vänner.

Martin M

Martin har stor erfarenhet av IT-drift, nätverk, support och även en hel del erfarenhet av Wordpressutveckling. Han är även certifierad inom Watchguard.

Han jobbar hårt med att lösa de problem som läggs på honom, och har alltid kunden i främsta rummet. Förutom support/konsultjobb så arbetar Martin även med dagliga kundrelationer och mindre projektledning.

 Med glimten i ögat och bra kundförståelse är Martin mycket uppskattad både internt och hos kund.

Utanför DevCore så fokuserar Martin på familj, vänner och att hjälpa ungdomsdomare inom ishockey

Alexander W

Alexander har en utbildning i Applikationsutveckling inom .Net och har mångårig erfarenhet av Episerverutveckling och behärskar både frontend- och backendutveckling.

Han är en trevlig och avslappnad kille som är lätt att arbeta med och gör sitt yttersta för att förstå kundens behov och leverera ett så bra resultat som möjligt.

Alexander är certifierad Episerverutvecklare samt Microsoft Certified Solutions Developers (certifierad i HTML5/CSS3/Javascript, MVC och Azure/Web services).

På fritiden så umgås Alexander gärna med familj och vänner. Hans intressen är musik och resor och han tar varje tillfälle han får att resa iväg och upptäcka nya platser.

Alexander L

Alexander har studerat till ingenjör i Uppsala. Där läste han mycket statistik och olika IT-kurser. Under sin utbildning programmerade han mest i Java och Python men har nu börjat skola om sig till .Net.

Han har ett stort teknik- & webintresse och tycker om att lära sig nya saker, rätt snabb på det också.

Alexander har även jobbat som skidlärare i alperna och är på ständig jakt efter den perfekta hamburgaren.

Petter N

Petter är utbildad civilingenjör inom Elektroteknik från KTH med inrikting på informations- och projektstyrning. Han har en bakgrund som utvecklare men har arbetat som projektledare inom IT de senaste 10 åren. Projekten har bland annat innefattat utveckling inom Episerver, Sharepoint, Salesforce och Java, samt implementering av monitorering mha SPLUNK, OP5 & Apica. 

Petter är Foundation och Practitioner Certifierad inom PRINCE2, Scrum master certifierad, samt har en IPMA-B certifiering som Senior projektledare. 

Petter är en trevlig och strukturerad person som fungerar väl både som verksamhetsprojektledare och som IT-projektledare/team lead. 

Det mesta av fritiden spenderas med familjen, men den tid som blir över ägnas gärna åt fotboll, vilket han både spelar själv och älskar att titta på.

Daniel T

Daniel började jobba inom IT-branschen som C++ utvecklare år 2000 på Datarutin där han bygdde medlemssystemet Melos. 2005 gick han över till webbutveckling med .Net som plattform. Under ett år jobbade han som technical writer på Episerver, men gick sedan över till webteamet där han byggde och underhöll deras marknadssite och utvecklarcommunity.

Daniel gillar kod, kommunikation och motorcyklar och har med åren motvilligt insett att han också gillar att arbeta med javaskript.

Fredrik P

Fredrik är utbildad EpiServer-utvecklare hos Nackademin i Stockholm. Han har kunskaper inom både front- och backendutveckling, men känner sig mest hemma i backend. Fredrik har jobbat mest med externwebb med fokus på EpiServer, men har även erfarenheter av webshopar och större slutna system.  

Motorcykeln och datorn är Fredriks två passioner. Men när han besöker sina hemtrakter i Hälsingland blir det ofta även en fisketur eller två.

Marcus K

Marcus har arbetat med installation, konfiguration och implementation av Microsofts plattformslösningar i 10 år. Detta har även omfattat utveckling i SharePoint, .NET, Power Shell, CSS och JavaScript.

Marcus har en bra pedagogisk förmåga. Med sin bakgrund inom infrastruktur kan han relatera till organisationens behov och förstå processen fram till slutanvändaren.

Marcus är certifierad inom Windows Server 2012 (MCSA), 2008 (MCITP) och HTML5.

Vid sidan av jobbet är det främst familjen, spel och film som står på schemat.

Linus E

Linus är en bred utvecklare inom framförallt web med erfarenhet av både front- och backendutveckling. Han har en förkärlek till öppen källkod och säkerhet, och sitter lika gärna med Javascript som C# eller PHP.

Linus är lättlärd och ständigt på jakt efter ny teknologi och lösningar att experimentera med.

Utanför jobbet är det ofta spel, musik och att umgås med vännerna som lockar.

Ayman E

Exilnorrlännig från Luleå som bor i Stockholm sedan år 2007. I bagaget har Ayman Teknologie Magisterexamen med huvudämne datateknik och har över åtta års erfarenhet som IT-konsult inom webbutveckling primärt med Episerver. Han har rört sig i flera delar av utvecklingsprocessen, från utveckling till projektstyrning och förvaltningsledning. Ayman har även haft personalansvar som team lead för ett tiotal medarbetare.

På fritiden har Ayman flera aktiviteter för sig som gymträning, matlagning, bakning och umgänge med vänner. Det blir även en hel del filmer och serier. Musik är ett stort intresse, då han njuter av musikaliska verk i alla stilar och former och skapar även egna musikaliska verk.

Anna I

Anna har jobbat i IT-branschen i drygt 15 år. Främst med försäljning, administration, utbildning och de senaste åren i olika ledarroller. Hon är en god relationsskapare som alltid strävar efter ett givande samarbete där samtliga inblandade kan utvecklas och överträffa sina mål. 
På DevCore har Anna en koordinerande roll som innebär kundansvar, förvaltning, projektledning och administration samt diverse stöttning till ledningen. Hon är en glad och positiv person som alltid månar om kunder-, partners- och kollegors välmående.
 
Fritiden ägnas åt familj, häst, hund och en hel del ishockey från åskådarplats samt musik i de flesta former.

Erik S

Erik har erfarenhet inom nätverk, drift och support men brinner verkligen för molntjänster. Han är en glad och positiv kille som aldrig drar sig för att hjälpa kunder och kollegor. Problem är till för att lösas på ett snabbt och effektivt sätt.

Erik är certifierad på både Office 365 och Aruba Wireless Technology.

Fritiden spenderas med motionslöpning samt att umgås med familj och vänner, men även en hel del tv-spel hinns med.

Jonas N

Kommer ursprungligen från Småland och har sedan tonåren alltid haft ett intresse för programmering och började 2010 en 2-årig utbildning på Nackademin. Efter avslutad första lia blev Jonas erbjuden en anställning och började arbeta med EpiServer utveckling.

Efter att ha arbetat ett tag med EpiServer så fick Jonas möjligheten att börja arbeta även med SharePoint och har sedan dess arbetat blandat i förvaltning med både SharePoint och EpiServer.

På fritiden spenderar Jonas även där en hel del tid vid datorn med olika spel. frånsett spel så har jonas ett torp på landet. Så sitter han inte vid datorn är risken stor att man hittar honom någonstans i Nyköpingsskogarna istället.

Kalle D

Kalle började sin IT-karriär som webbutvecklare i Stockholm i början av 2000-talet. Därefter har han under en lång tid drivit en mindre digital design- och utvecklingsbyrå med ansvar för leveranser, förvaltning och personal. Företaget utvecklade affärs- och krishanteringssystem, publiceringsverktyg till flera olika branscher. Han har också hjälpt startup-företag med tekniska- och innovativa lösningar och strategier.

På DevCore arbetar han som gränssnittsutvecklare och designer och brinner lite extra för användarbarhet.

Kalle gillar idrott, natur och spendera tid med familj och vänner.
Kalle har ett gott öga för design, speciellt gränssnittsdesign och användarvänlighet.
Han gillar enkla, rena, tydliga och färgsprakande saker.

Anton S

Anton har tre stycken underliggande examen, alla inom området beräkningsvetenskap och beräkningsfysik. Han har vuxit upp med programmeringspråk som C/C++, PHP och Fortran.

Generellt så gillar han både front- och backend utveckling, och är inte rädd för att få sina händer smutsiga. 

På fritiden gillar Anton att läsa, lära sig nya kompetenser och umgås med vänner och familj.