Experter på IT-integration och systemintegration

Känns det som att ditt företag skulle må bra av att optimera och snabba på era processer? Blir det fel ibland på grund av dubbelarbete eller den mänskliga faktorn? Chansen är stor att dina medarbetare och din organisation skulle prestera och fungera bättre om ni kopplade ihop era verktyg, appar och tjänster.

Systemintegration, eller IT-integration som det även kallas, behövs i så gott som alla IT-projekt idag. Integration innebär att koppla ihop olika system, tjänster och applikationer så att de kan kommunicera och samverka med varandra. Om man inte använder sig av bra optimerad systemintegration kan man i stället bli tvingad till att mata in data och information manuellt i olika fristående system, detta kan ta mycket tid och leder ofta till både misstag samt försämrad kvalitet på de data som registreras, ofta på grund av den mänskliga faktorn.

För att överleva behöver företag hänga med i den digitala utvecklingen, en smart och lönsam integrationslösning bör därför vara en viktig fråga inom alla organisationer.

Vi på DevCore är agila och flexibla integrationsexperter med lång erfarenhet av allt ifrån enklare lösningar till avancerade integrationsuppgifter. Vi hjälper kunder dagligen med integrationslösningar. Lär dig gärna mer om vad integration kan göra för er nedan.

 

Behöver du hjälp med systemintegration?

Kontakta oss

Vad systemintegration kan ge din verksamhet

Tid och resurser

Frigör tid och arbetskraft genom att ta bort tidskrävande administration och dubbelarbete, njut av en bättre kommunikation internt och mindre stress samt att ha möjligheten att kunna koncentrera sig på sin verksamhet i första hand.

Färre fel och risker

Minimera manuella fel och misstag genom att automatisera era processer, planera och utföra uppgifter samt samla statistik, få en högre datakvalitet och ökade insikter i affärsverksamheten samt ökad säkerhet och integritet.

Framtidssäkerhet

Tillgång till ett kraftfullt konkurrensmedel som ger ökad volym och lönsamhet, så att ni kan anpassa er till omvärldens förändringar och ta bättre beslut om hur ni ska utvecklas, även bra ROI (return of investment) där era it-tjänster ger er värdet av er investering.

Integrationsexperter som kan hjälpa just din verksamhet

 • Funderar ni på att migrera er nuvarande lösning till molnet?
 • Vill ni ha hjälp med att starta med integration genom att sätta upp en hållbar strategi och arkitektur för implementering?
 • Behöver ni hjälp med att optimera redan befintliga integrationer genom konfigurering och vidare underhåll, drift eller support?
 • Behöver ni skräddarsy verktyg framtagna för era specifika processer eller anpassa system och appar för att passa er?

Vi är integrationskonsulter och hjälper både stora bolag och mindre verksamheter med integration, allt ifrån avancerade integrationsuppgifter till enklare lösningar. Alltid agilt och flexibelt.

Kontakta oss

Trolla bort risker och gör stora vinster

Effektiva integrationer trollar bort risker med manuell hantering och automatiserar bort onödig administration och dubbelarbete. Man vinner inte bara dyrbar tid som kan läggas på andra arbetsuppgifter, utan den data som samlas in får även en högre kvalitet.

Bra systemintegration är ett tryggt, pålitligt och framtidssäkert sätt att effektivisera processer i en verksamhet, integration möjliggör synkning av data, utförande av arbetsflöden samt automatiserar olika uppgifter mellan appar, tjänster och system som ens verksamhet behöver och vill använda sig av.

Vilka system kan kopplas ihop och utbyta information?

Systemadministration gör det möjligt för massvis av appar och molntjänster att kommunicera sinsemellan, de hämtar och synkroniserar data från en rad tjänster och ser till så att system hålls uppdaterade. Se listan för exempel på system eller klicka dig vidare för att lära dig mera.

 • Datalager & BI Business Intelligence
 • ERP affärssystem (SAP, Jeeves, NetSuite m.m.)
 • Webbsida/webbplats/hemsida/CMS (Umbraco, Episerver/Optimizely, WordPress m.m.)
 • Webbshop & E-handelssystem (Salesforce Commerce Cloud, Optimizely, Magento Commerce, Starweb, Shopify, WooCommerce m.m.)
 • Sociala medier (LinkedIn, Facebook/Meta, Instagram, Twitter m.m.)
 • Analysverktyg (GA Google Analytics, Matomo m.m.)
 • Bokningssystem (SharePoint, LMS, EduAdmin, kursadministrationssystem, lärarportal api, TimeCenter, Bokadirekt m.m.)
 • Bemanningssystem (Intelliplan, Recruto, Medvind m.m.)
 • PIM-system, Product Information Management
 • CRM-system (Salesforce, Dynamics 365, SuperOffice m.m.)
 • Ekonomisystem (Fortnox, Hogia, Xledger, Raindance, Visma m.m.)
 • Olika API:er som möjliggör kommunikation mellan olika system. API:er kan även tillåta extern åtkomst till en applikation, vilket gör det möjligt för tredjepartsutvecklare att bygga appar som interagerar med applikationen.
 • Med mera.

Kundcase inom integration

DevCore har nyutvecklat en webbplats i Umbraco CMS för ett religiöst samfund.

DevCore har designat och utvecklat en ny webbplats (webbsida, hemsida eller site för företag) för ett religiöst samfund. Sajten är byggd i Umbraco och har även Umbraco Forms. För att hantera...

Call Center Statistics – Call Center Agent - Integration - Visa upp effektivitet, från olika applikationers statistik i realtid.

DevCore har utvecklat en applikation, åt en telefonioperatör, appen visas på storbildsskärm för kundens kundtjänst/support för övervakning av agenternas effektivitet. Applikationen loggar var...

Integrationer mellan EduAdmin och kunders system samt webbplatser

EduAdmin är ett kursadministrationssystem som används av företag, föreningar, kommuner och landsting i hela Sverige.
DevCore har vid flera tillfällen skapat integrationer mellan EduAdmin API och kunders olika...

Integrationer till externa system för att visa upp rekryteringsannonser och onboarding direkt på intranät

En kund till oss behövde hjälp med att visa upp aktuell information från externa system på sitt intranät. Vårt uppdrag blev att vidareutveckla deras intranät för att integrera mot två nya system. Dels ville de...

Optimering av kunds arbetsätt och processer med Salesforce CRM

Kunden ville först byta ut sitt Salesforce CRM – vi hjälpte då istället till att få ut fulla värdet av kundens tidigare investering. Chansen kom till oss att ge deras organisation nytt liv och implementera bättre

Smidig övergång från Salesforce CRM till Dynamics CRM

DevCore har hjälp kund att så smidigt som möjligt gå över från Salesforce CRM till Dynamics 365 CRM. I uppdraget rensade vi befintlig data i kundens Salesforce, utförde mappning av fält, satte upp nya användare i Dynamics 365 och återskapade Dashboards från...

Vill du veta mer om integration? Kontakta oss.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser