Certifierade Optimizely- (Episerver)-konsulter och utvecklare

Hos oss finner du flera IT-konsulter som är certifierade utvecklare och specialister på Episerver och Optimizely.

Vi hjälper olika verksamheter och bolag aktivt med Episerver CMS (företaget bytte namn till Optimizely under 2021). Det vi främst gör inom CMS-området är löpande förvaltning, utveckling i nya webbprojekt, integrationer mot andra system och implementering med hjälp att sätta upp CMS:et från start.

Våra kunder hjälper vi på olika sätt vid behov, några timmar i månaden, ett par dagar i veckan eller oftare än så. Vi jobbar i allt från små projekt till riktigt stora.

Hos oss finner du certifierade utvecklare och DevCore är även Episerver Premium Partner och Optimizely Gold Partner, med lång erfarenhet som webbutvecklare. Varmt välkommen att höra av dig om ditt företag behöver hjälp eller klicka dig vidare för att lära dig mer om oss.

 

Är du intresserad av att anlita Episerver-utvecklare?

Kontakta oss

Som Episerver-konsulter kan vi

 • Episerver cms 5
 • Episerver cms 6
 • Episerver cms 7 ( både mvc och webforms )
 • Episerver cms 8 ( både mvc och webforms )
 • Episerver cms 9 ( både mvc och webforms )
 • Episerver cms 10 ( både mvc och webforms )
 • Episerver cms 11 ( både mvc och webforms )
 • Episerver Commerce - alla releaser
 • Episerver Find - alla releaser
 • Optimizely cms 12 och senare

Våra konsulter har stor erfarenhet av Episerver

DevCores Episerver konsulter har arbetat med implementation och utveckling av Episerver sedan 2008 och våra konsulter har erfarenhet av arbete i Episerver 5 och framåt. DevCores konsulter har erfarenhet av implementation av Imagevault, Episerver Find, Episerver Commerce, självklart Google sitesearch och analytics, diverse addons och moduler, skapandet av avancerade backoffice-lösningar samt avancerade responsiva sajter, vi har dessutom integrerat Episerver med diverse andra system som t.ex. Salesforce CRM och SharePoint.

Våra konsulter har förutom stor erfarenhet av att skapa Episerver-siter från grunden även tagit över projekt eller befintlig lösning där missnöje funnits med nuvarande partner eller där det behövts stöttas med kompetens. Vi arbetar gärna nära kund, antingen på distans eller på plats. Våra konsulter är även vana att jobba med interna designavdelningar eller externa byråer.

Vi har starka referenser som Episerver-konsulter

Här är några exempel på branscher där vi har starka referenser och där vi har gjort stora som små uppdrag som Episerver-konsulter:

 • Välgörenhets- och intresseorganisationer
 • Myndigheter
 • Utbildningsföretag
 • Läkemedelsbolag / Med- tech
 • Vårdbolag
 • Intresseorganisationer

”Vi är sedan länge kunder hos DevCore som hjälper oss med programmering. I DevCore har vi hittat en stabil och seriös leverantör som med stort engagemang stödjer oss både löpande och vid olika typer av arbetstoppar. Vi är mycket nöjda.”

Omdöme från en kund :)

Senaste kundcase Episerver/Optimizely

DevCore utför uppgraderingar för flera företags äldre CMS och webbplatser till Optimizely CMS 12

DevCore hjälper nu flera kunder att uppgradera sina äldre Episerver och Optimizely CMS och webbplatser till Optimizely CMS 12. Det gäller både mindre webbar och större mer komplexa webbplatser, vi bygger även om delar som använder utgången äldre teknik, som inte är kompatibel med...

Förbättring av digitaliseringen genom att förnya kunds digitala plattformar (CMS, CRM, LMS)

Nu är ett omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört. Den grundläggande förändringen var ett byte av...

Ny site för globalt företag inom läkemedelstransporter i Episerver DXC

DevCore har byggt en ny webbplats (webbsida, hemsida) för ett globalt företag inom läkemedelstransport-branschen i Episerver molntjänst DXC. Utöver Episerver CMS används premium-söken...

Ny site i Episerver CMS med avancerad sökfunktion (Episerver Find)

DevCore har byggt ny hemsida (webbplats eller webbsida) för svensk miljöorganisation på Episerver CMS med en avancerad sökfunktion baserad på Episerver Find. Till det är också en integration...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser