DevCore är certifierade Optimizely/Episerver-konsulter

Hos oss finner du flertalet IT-konsulter som arbetar med och är experter på Episerver- och Optimizely CMS. Vi är även certifierade Episerver/Optimizely-konsulter. Varmt välkommen att höra av dig om ditt företag behöver hjälp.

Vi har hjälpt och hjälper många olika kunder aktivt med Episerver/Optimizely CMS, vid behov, några timmar i månaden, via löpande förvaltning, med nyutveckling i projekt, ett par dagar i veckan samt i stora som små projekt. Oss oss finner du certifierade utvecklare och DevCore är även Episerver Premium Partner och Optimizely Gold Partner, med lång erfarenhet inom CMS.

Som Episerver-konsulter kan vi

 • Episerver cms 5
 • Episerver cms 6
 • Episerver cms 7 ( både mvc och webforms )
 • Episerver cms 8 ( både mvc och webforms )
 • Episerver cms 9 ( både mvc och webforms )
 • Episerver cms 10 ( både mvc och webforms )
 • Episerver cms 11 ( både mvc och webforms )
 • Episerver Commerce - alla releaser
 • Episerver Find - alla releaser
 • Optimizely cms med mera!

Våra konsulter har stor erfarenhet av Episerver

DevCores Episerver konsulter har arbetat med implementation och utveckling av Episerver sedan 2008 och våra konsulter har erfarenhet av arbete i Episerver 5 och framåt. DevCores konsulter har erfarenhet av implementation av Imagevault, Episerver Find, Episerver Commerce, självklart Google sitesearch och analytics, diverse addons och moduler, skapandet av avancerade backoffice-lösningar samt avancerade responsiva sajter, vi har dessutom integrerat Episerver med diverse andra system som t.ex. Salesforce CRM och SharePoint.

Våra konsulter har förutom stor erfarenhet av att skapa Episerver-siter från grunden även tagit över projekt eller befintlig lösning där missnöje funnits med nuvarande partner eller där det behövts stöttas med kompetens. Vi arbetar gärna nära kund, antingen på distans eller på plats. Våra konsulter är även vana att jobba med interna designavdelningar eller externa byråer.

Vi har starka referenser som Episerver-konsulter

Här är några exempel på branscher där vi har starka referenser och där vi har gjort stora som små uppdrag som Episerver-konsulter:

 • Välgörenhets- och intresseorganisationer
 • Myndigheter
 • Utbildningsföretag
 • Läkemedelsbolag / Med- tech
 • Vårdbolag
 • Intresseorganisationer

”Vi är sedan länge kunder hos DevCore som hjälper oss med programmering. I DevCore har vi hittat en stabil och seriös leverantör som med stort engagemang stödjer oss både löpande och vid olika typer av arbetstoppar. Vi är mycket nöjda.”

Omdöme från en fantastisk kund. Hör gärna av dig för fler kundreferenser :)

Senaste kundcase Episerver/Optimizely

Omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört

Byte av CRM och gamla utbildningsmodulen byttes mot en ny app vilket resulterade i ett skräddarsytt flöde för...

Episerver 7.5-sajt för koncern inom äldrevård och omsorg

Sajten riktar sig mot potentiella och existerande kunder och intressenter, med funktioner såsom: Skräddarsydd geo-spatial sökmotor för att hitta vårdhem utifrån ort, namn, kommun eller postnummer PDF-generering av sidor Integration till ”ring-upp-mig”-tjänst

Episerver Commerce med Zuora-integration

DevCore har för kunds räkning byggt integration mellan Episerver Commerce och Zuora som är en avancerad plattform där företag kan hantera sina olika prenumerationstjänster mot slutkund. Integrationen innebar bland annat användarregistrering och uppdatering av prenumerationer, synkronisering av produktkatalog från Zuora till Episerver, ett signup-flöde för nya användare samt en funktioner för att t.ex. ändra sin prenumeration och ladda hem fakturor direkt på webbplatsen.

Ny site för globalt företag inom läkemedelstransporter i Episerver DXC

DevCore har byggt en ny site för ett globalt företag inom läkemedelstransport-branschen i Episerver molntjänst DXC. Utöver Episerver CMS används premium-söken Episerver Find, och Cloudflare CDN, varav båda produkterna ingår i DXC. Vid tester med flera olika verktyg så får webbplatsen högsta betyg från flera olika geografiska mätpunkter runt om i världen när det kommer till laddningstider av sidan.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser