Frånvarohantering och ledighetsansökan i SharePoint

Vill du ta kontroll över frånvaron på företaget? Här finns en komplett och flexibel lösning för all typ av ledighet, inom din organisation, direkt i SharePoint, via intranät och Teams i Microsoft 365.

Vi erbjuder ett enkelt system en app för frånvarohantering, friskanmälan, sjukanmälan och som semesterkalender, det fungerar för all typ av frånvaro som ledighetsansökningar, semester, sjukanmälan, friskanmälan, vård av barn (VAB), tjänstledighet eller t.ex. arbete hemifrån.

Lösningen ger såväl bra historisk överblick och gör det lätt att planera framåt. Godkänn medarbetares semester direkt på intranätet. Sjukanmälan och VAB kan mailas in och registreras direkt i systemet. Det är även möjligt att modifiera lösningen till att även innefatta resursplanering och dylikt, beroende på era önskemål och behov.

Läs mer nedan om funktionerna och vad vår frånvarolösning kan göra för din organisation.

 

Vill du veta mer om digital frånvarohantering?

Se en demo?

Kontakta oss här

Produktblad för DevCore Frånvarohantering

Här kan du kika på produktbladet för DevCore Frånvarohantering och semesterkalender. Lösningen är byggd i SharePoint och appen fungerar med Teams och intranät i Microsoft 365. Kontakta oss för en kostnadsfri demo med våra SharePoint-experter.

Inga extra inloggningar eller behov av att betala för flera licenser

Applikationen implementeras i er organisations befintliga IT-miljö, vilket gör det kostnadseffektivt och prisvärt då inga fler inloggningar eller extra licenser behövs än er organisations access till Microsoft 365.

DevCore Frånvarohantering och Semesterkalender, samt våra andra program / appar, är skalbara samt anpassas för att möta era behov idag och i framtiden. Det är enkelt att ansluta till och redigera i systemet på distans från arbetsplatsen, hemifrån på intranätet, via Outlook jobbkalender och Microsoft Teams.

Urval av funktioner i DevCore Frånvarohantering

 • Fungerar med intranät och Teams i Microsoft 365.
 • Kräv godkännande av semester och andra frånvarotyper.
 • Aviseringar. Få mail vid förfrågan, godkännande och avslag.
 • Anställda kan också själva lägga in sin frånvaro eller göra ansökan om frånvaro.
 • Bra överblick med t.ex. Kalendervy och Tidslinjevy med månad, vecka, dag
 • Vyer med flera filtreringsalternativ
 • Anpassa E-postmallar, händelsetyper, godkännande m.m.
 • Dagens frånvaro på startsida.
 • Egenanpassning
 • Går att anpassa till engelska och andra språk.
 • Med mera!

”Sedan vi valde att anlita DevCore för snart 2 år sedan har deras konsulter jobbat på ett professionellt och kreativt sätt. De är duktiga på att förstå våra problem och föreslå lösningar, men även ge rekommendationer på bättre lösningar.”

Omdöme från en kund :)

Vi är experter på SharePoint sedan 2005

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005. Vi har byggt flertalet tillägg i SharePoint, lösningar som utför uppgifter för att spara tid och pengar till olika verksamheter.

Är du intresserad av att se en demo eller vill du veta mer? Hör gärna av dig till oss så visar vi.

Senaste kundcase SharePoint

Avvikelse- och riskhanteringssystem för företag inom maskin- och industriprodukter

DevCore har implementerat ett nytt avvikelsesystem, åt ett svenskt företag inom maskin- och industriprodukter. Avvikelsesystemet är en SharePoint-applikation och kan användas via intranätet, Teams och med Microsoft 365. Support ingår om det skulle behövas, och självkl...

Ny version av Diarieföring i SharePoint åt kommunägt VA-driftbolag

DevCore har anpassat och implementerat DevCore Diarieföring i SharePoint, som även fungerar för intranät och Teams i Microsoft Office 365, åt kommunägt VA-driftbolag. DevCore Diarieföring, för SharePoint, är en komplett...

DevCore håller i SharePoint-utbildning åt företag i återvinningsbranschen

Företaget i fråga är verksamt inom svenska återvinningsbranschen med flera bifirmor inom miljö, materialåtervinning, källsortering, renhållning, åkeriverksamhet men även forskning och utveckling...

Omfattande uppdrag åt universitet: migrera 3000 sajter till ny SharePoint-miljö

Microsoft slutar ge support för äldre versioner av SharePoint detta gör det nödvändigt för verksamheter att uppgradera sina system efter ett antal år. DevCore hjälpte ett framstående svenskt universitet att migrera hela sin befintliga SharePoint-miljö och intranät, som består av...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser