Frånvarohantering och ledighetsansökan i SharePoint

Vill du ta kontroll över frånvaron på företaget? Här finns en komplett och flexibel lösning för all typ av ledighet, inom din organisation, direkt i SharePoint, via intranät och Teams i Microsoft 365.

Vi erbjuder ett enkelt system en app för frånvarohantering, friskanmälan, sjukanmälan och som semesterkalender, det fungerar för all typ av frånvaro som ledighetsansökningar, semester, sjukanmälan, friskanmälan, vård av barn (VAB), tjänstledighet eller t.ex. arbete hemifrån.

Lösningen ger såväl bra historisk överblick och gör det lätt att planera framåt. Godkänn medarbetares semester direkt på intranätet. Sjukanmälan och VAB kan mailas in och registreras direkt i systemet. Det är även möjligt att modifiera lösningen till att även innefatta resursplanering och dylikt, beroende på era önskemål och behov.

Läs mer nedan om funktionerna och vad vår frånvarolösning kan göra för din organisation.

Vill du veta mer om digital frånvarohantering? Se en demo av appen?

Kontakta oss här

Produktblad för DevCore Frånvarohantering

Här kan du kika på produktbladet för DevCore Frånvarohantering och semesterkalender. Lösningen är byggd i SharePoint och appen fungerar med Teams och intranät i Microsoft 365. Kontakta oss för en kostnadsfri demo med våra SharePoint-experter.

Inga extra inloggningar eller behov av att betala för flera licenser

Applikationen implementeras i er organisations befintliga IT-miljö, vilket gör det kostnadseffektivt och prisvärt då inga fler inloggningar eller extra licenser behövs än er organisations access till Microsoft 365.

DevCore Frånvarohantering och Semesterkalender, samt våra andra program / appar, är skalbara samt anpassas för att möta era behov idag och i framtiden. Det är enkelt att ansluta till och redigera i systemet på distans från arbetsplatsen, hemifrån på intranätet, via Outlook jobbkalender och Microsoft Teams.

Urval av funktioner i DevCore Frånvarohantering

 • Fungerar med intranät och Teams i Microsoft 365.
 • Kräv godkännande av semester och andra frånvarotyper.
 • Aviseringar. Få mail vid förfrågan, godkännande och avslag.
 • Anställda kan också själva lägga in sin frånvaro eller göra ansökan om frånvaro.
 • Bra överblick med t.ex. Kalendervy och Tidslinjevy med månad, vecka, dag
 • Vyer med flera filtreringsalternativ
 • Anpassa E-postmallar, händelsetyper, godkännande m.m.
 • Dagens frånvaro på startsida.
 • Egenanpassning
 • Går att anpassa till engelska och andra språk.
 • Med mera!

”Sedan vi valde att anlita DevCore för snart 2 år sedan har deras konsulter jobbat på ett professionellt och kreativt sätt. De är duktiga på att förstå våra problem och föreslå lösningar, men även ge rekommendationer på bättre lösningar.”

Hör gärna av dig för fler omdömen :)

Vi är experter på SharePoint sedan 2005

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005. Vi har byggt flertalet tillägg i SharePoint, lösningar som utför uppgifter för att spara tid och pengar till olika verksamheter.

Är du intresserad av att se en demo eller vill du veta mer? Hör gärna av dig till oss så visar vi.

Senaste kundcase SharePoint

Förbättring av digitaliseringen genom att förnya kunds digitala plattformar (CMS, CRM, LMS)

Nu är ett omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört. Den grundläggande förändringen var ett byte av CRM-systemet, som tidigare var byggt i SharePoint men som nu skulle bytas till Lime CRM. DevCore hade arbetat med kunden tidigare och har även sedan två år tillbaka arbetat med kundens CMS webb-plattform i Episerver DXP. I Epi DXP finns en mängd integrationer till det gamla CRM-systemet, som nu byggts om för att gå emot Lime CRM. Kunden hade sedan tidigare en extern plattform; Trippus. Trippus-verktyget hanterade de event, utbildningar, konferenser, möten och kurser som säljs och i Trippus hade man varit väldigt låst i vad som hade kunnat göras och förändras. I samband med att CRM-systemet byttes ut gick man även över till att använda en ny utbildningsmodul. Detta möjliggjorde att DevCore kunde integrera och bygga ett helt skräddarsytt flöde för bokning och hantering av utbildningar på kundens webbplats i Epi. React (react.js) valdes ut som teknik av konsulterna, och mycket fokus lades även på att ta fram en snygg och bra design och användarupplevelse (UX). Utöver kopplingar till Lime CRM så byggdes även integrationer mot Totara som kunden använder som LMS (Learning Management System). DevCores expertis och långa erfarenhet av att bygga integrationer mellan olika system, var en stor nyckel till projektets framgång. Kunden har nu en mycket bättre lösning för alla sina plattformar och möjligheter har skapats för att förnya och förbättra efter de önskemål som finns i verksamheten, nu och framöver – vilket tidigare saknades.

"Coronaplanerare" implementerad för kund direkt i Microsoft Teams och SharePoint intranät i Microsoft Office 365

Lösningen implementeras direkt i organisationens befintliga IT-miljö för att förebygga trängsel och skapa...

DevCore har hjälpt kunder med att agera på att få sin Microsoft 365-data till Sverige

Det var viktigt för flera kunder att hinna agera innan sista maj 2022, på grund av GDPR samt för de som behövde få sin organisations data sparad mer lokalt. Datan det gällde var från Teams, Microsoft 365, SharePoint och Exchange med mera. Azure och Microsoft 365 hade ett sista datum för agerande i sin organisations Microsoft 365 admin center. Vilket DevCore hjälpt kunder med att utföra. Detta gjorde det möjligt att få data migrerat från nuvarande europeiska datacenter till de datacenter som nyligen öppnat i Sverige.

Ny version av DevCore Diarieföring åt kommunägt VA-driftbolag

DevCore har anpassat och implementerat DevCore Diarieföring i SharePoint åt kommunägt VA-driftbolag. DevCore Diarieföring, för SharePoint, är en komplett lösning för att sköta alla diarieärenden för bl.a. kommuner och myndigheter och andra verksamheter. DevCore Diarieföring för VA-bolaget är byggt med SharePoint i botten med dess ingående basfunktionalitet. Sedan har funktionaliteten vidareutvecklats och anpassats för en enkel och effektiv hantering av ärenden. När ett ärende är avslutat så blir det låst för alla användare så att ingenting kan förändras i efterhand. DevCore har byggt ett säkert diarium för kunden, som säkerställer de krav som ställs på att myndigheter skall diareföra alla allmäna handlingar. Lösningen går att få anpassad efter önskemål, krav och arbetssätt.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser