Frånvarohantering och ledighetsansökan i SharePoint

Vill du ta kontroll över frånvaron på företaget? Här finns en komplett och flexibel lösning för all typ av ledighet, inom din organisation, direkt i SharePoint, via intranät och Teams i Microsoft 365.

Vi erbjuder ett enkelt system en app för frånvarohantering, friskanmälan, sjukanmälan och som semesterkalender, det fungerar för all typ av frånvaro som ledighetsansökningar, semester, sjukanmälan, friskanmälan, vård av barn (VAB), tjänstledighet eller t.ex. arbete hemifrån.

Lösningen ger såväl bra historisk överblick och gör det lätt att planera framåt. Godkänn medarbetares semester direkt på intranätet. Sjukanmälan och VAB kan mailas in och registreras direkt i systemet. Det är även möjligt att modifiera lösningen till att även innefatta resursplanering och dylikt, beroende på era önskemål och behov.

Läs mer nedan om funktionerna och vad vår frånvarolösning kan göra för din organisation.

Vill du veta mer om digital frånvarohantering? Se en demo av appen?

Kontakta oss här

Produktblad för DevCore Frånvarohantering

Här kan du kika på produktbladet för DevCore Frånvarohantering och semesterkalender. Lösningen är byggd i SharePoint och appen fungerar med Teams och intranät i Microsoft 365. Kontakta oss för en kostnadsfri demo med våra SharePoint-experter.

Inga extra inloggningar eller behov av att betala för flera licenser

Applikationen implementeras i er organisations befintliga IT-miljö, vilket gör det kostnadseffektivt och prisvärt då inga fler inloggningar eller extra licenser behövs än er organisations access till Microsoft 365.

DevCore Frånvarohantering och Semesterkalender, samt våra andra program / appar, är skalbara samt anpassas för att möta era behov idag och i framtiden. Det är enkelt att ansluta till och redigera i systemet på distans från arbetsplatsen, hemifrån på intranätet, via Outlook jobbkalender och Microsoft Teams.

Urval av funktioner i DevCore Frånvarohantering

 • Fungerar med intranät och Teams i Microsoft 365.
 • Kräv godkännande av semester och andra frånvarotyper.
 • Aviseringar. Få mail vid förfrågan, godkännande och avslag.
 • Anställda kan också själva lägga in sin frånvaro eller göra ansökan om frånvaro.
 • Bra överblick med t.ex. Kalendervy och Tidslinjevy med månad, vecka, dag
 • Vyer med flera filtreringsalternativ
 • Anpassa E-postmallar, händelsetyper, godkännande m.m.
 • Dagens frånvaro på startsida.
 • Egenanpassning
 • Går att anpassa till engelska och andra språk.
 • Med mera!

”Sedan vi valde att anlita DevCore för snart 2 år sedan har deras konsulter jobbat på ett professionellt och kreativt sätt. De är duktiga på att förstå våra problem och föreslå lösningar, men även ge rekommendationer på bättre lösningar.”

Omdöme från en fantastisk kund. Hör gärna av dig för fler kundreferenser :)

Vi är experter på SharePoint sedan 2005

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005. Vi har byggt flertalet tillägg i SharePoint, lösningar som utför uppgifter för att spara tid och pengar till olika verksamheter.

Är du intresserad av att se en demo eller vill du veta mer? Hör gärna av dig till oss så visar vi.

Senaste kundcase SharePoint

"Coronaplanerare" implementerad för kund direkt i Microsoft Teams och SharePoint intranät i Microsoft Office 365

Lösningen implementeras direkt i organisationens befintliga IT-miljö för att förebygga trängsel och skapa...

Omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört

Byte av CRM och gamla utbildningsmodulen byttes mot en ny app vilket resulterade i ett skräddarsytt flöde för...

DevCore har hjälpt kunder med att agera på att få sin Microsoft 365-data till Sverige

Det var viktigt för flera kunder att hinna agera innan sista maj 2022, på grund av GDPR samt för de som behövde få sin organisations data sparad mer lokalt. Datan det gällde var från Teams, Microsoft 365, SharePoint och Exchange med mera. Azure och Microsoft 365 hade ett sista datum för agerande i sin organisations Microsoft 365 admin center. Vilket DevCore hjälpt kunder med att utföra. Detta gjorde det möjligt att få data migrerat från nuvarande europeiska datacenter till de datacenter som nyligen öppnat i Sverige.

Ny version av DevCore Diarieföring åt kommunägt VA-driftbolag

DevCore har anpassat och implementerat DevCore Diarieföring i SharePoint åt kommunägt VA-driftbolag. DevCore Diarieföring, för SharePoint, är en komplett lösning för att sköta alla diarieärenden för bl.a. kommuner och myndigheter och andra verksamheter. DevCore Diarieföring för VA-bolaget är byggt med SharePoint i botten med dess ingående basfunktionalitet. Sedan har funktionaliteten vidareutvecklats och anpassats för en enkel och effektiv hantering av ärenden. När ett ärende är avslutat så blir det låst för alla användare så att ingenting kan förändras i efterhand. DevCore har byggt ett säkert diarium för kunden, som säkerställer de krav som ställs på att myndigheter skall diareföra alla allmäna handlingar. Lösningen går att få anpassad efter önskemål, krav och arbetssätt.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser