kvinna i ljusrosa skjorta och klocka jobbar på en laptop

Avvikelsehanteringssystem i SharePoint

Vill du ha ett smidigt, säkert och prisvärt avvikelsesystem som hjälper hela din verksamhet att minimera risker för framtida incidenter och att hitta förbättringsmöjligheter? Här finns en smidig och flexibel applikation som hanterar er händelserapportering, avvikelserapportering och riskhantering.

Vårt system passar alla branscher och organisationer som bygg, vård, myndighet, flyg, sjötransport, grossist eller partihandel. Systemet för digitala avvikelser följer ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 krav och är flexibelt, enkelt och kostnadseffektivt, det fungerar i er redan existerande IT-miljö (Microsoft 365) och kan skräddarsys för att passa era unika behov och krav även i framtiden. Inga extra licenser eller flera inloggningar krävs. Helt enkelt en fullt anpassningsbar avvikelseapplikation efter era önskemål.

Vill du också slippa arbeta med excel-listor och få en bättre rutin samt uppföljning med påminnelser och lättarbetade formulär? Här finns ett system som passar alla branscher.

Bygg, transport, vård, läkemedel, myndigheter, grossister, handel, med mera.

Digital Händelserapportering i SharePoint för intranät och Teams i Microsoft (Office) 365 gör det enkelt att dokumentera fel och brister som påträffas inom verksamheten, samt att lösa problem och hitta förbättringsmöjligheter. I den digitala avvikelselösningen kan man enkelt skapa avancerade avvikelseflöden och kvalitetssäkra sin verksamhet. På ett effektivt och säkert sätt går det att korrigera och förebygga fel och brister.

 

Vill du förbättra er avvikelsehantering?

Letar du efter en smidig digital avvikelserapportering?

Kontakta oss

Avvikelsehantering i SharePoint fungerar med intranät & Teams i Microsoft (Office) 365

Applikationen implementeras i din organisations befintliga IT-miljö, vilket gör att inga extra licenser krävs eller fler inloggningar behöver göras. Med produktivitetslösningen Microsoft (Office) 365 har ni redan licenser för er organisation vilket även betyder att ni inte behöver logga in i fler externa system, SharePoint är en del av Microsoft 365. Systemet är skalbart samt anpassningsbart för att möta era behov idag och i framtiden.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri demo av lösningen med en av våra SharePoint-experter.

Funktioner och fördelar

 • Fungerar smidigt med intranät och Teams i Microsoft 365.
 • Rapportera, hantera och följa upp ärenden.
 • Tydlig överblick över antal avvikelser i organisationen.
 • Fullständiga och kundanpassade arbetsflöden.
 • Välja de aviseringar man vill använda.
 • Lätt att administrera både interna och externa ärenden.
 • Mejla externt in nya ärenden.
 • Rapporteringsverktyg för interna och externa revisioner, ronder och utredningar.
 • Startsida med bra överblick över egna ärenden och andras.
 • Full koll på pågående, avslutade och arkiverade ärenden.
 • Lätt att bifoga filer till ärenden.

 

 • Systemet formas för att få till rätt flöde. Regler sätts upp i mallar och fält så att rätt person genast blir aviserad med egna roller och filter.
 • Ange var och när e-post ska skickas ut genom att bocka i användarroller för respektive händelse.
 • Anpassa systemets ärendefält med: Ärendenummer, Datum, Titel, Status, Prioritet, Flaggning, Ansvarig person, Datum för uppföljning, Händelse, Bifoga filer, Kommentarer externa som interna, Slutdatum m.m.
 • Lätt att se historik och senaste aktiviteter om vad som hänt vem, vad, när, hur osv.
 • Ta ut statistik/logg.
 • Integrerat med Active Directory.
 • Fungerar på svenska, engelska och andra språk.

Ett säkert system

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2005. Vi bygger säkra och stabila system.

Gällande data i systemet så håller sig det inom er organisation och använder sig av samma regelverk kring lagring som övrig data, det innebär att applikationen skyddas av den säkerhetsinfrastruktur som tillhandahålls och används av Microsofts egna tjänster.

Experter på SharePoint och dess lösningar sedan 2005

Vi har byggt ett flertal lösningar som utför olika uppgifter som hjälper verksamheter att spara tid och pengar.

Klicka dig vidare bland länkarna för att läsa mer om vad vi erbjuder och våra färdiga företagslösningar. Saknar du någon app eller funktion? Hör gärna av dig till oss så ser vi om det är något vi kan lösa eller bygga åt dig.

”DevCore har under flera år hjälpt oss med IT-utveckling och -support och gör ett mycket bra jobb! Konsulterna är kompetenta, serviceinriktade och härliga att ha att göra med. Vi är mycket nöjda med DevCore!”

Omdöme från en kund :)

Senaste kundcase SharePoint

DevCore har hjälpt kunder att få sin Microsoft 365-data till Sverige

Det var viktigt för flera kunder att hinna agera innan sista maj 2022, på grund av GDPR samt för de som behövde få sin organisations data sparad mer lokalt. Data det gällde var från Teams, Microsoft 365...

Omfattande uppdrag åt universitet: migrera 3000 sajter till ny SharePoint-miljö

Microsoft slutar ge support för äldre versioner av SharePoint detta gör det nödvändigt för verksamheter att uppgradera sina system efter ett antal år. DevCore hjälpte ett framstående svenskt universitet att migrera hela sin befintliga SharePoint-miljö och intranät, som består av över 3000 webbplatser, från SharePoint 2013 till SharePoint Subscription Edition.

Implementering av ny avtalshantering med migrering av befintliga avtal

Vår kund, ett bolag inom välfärdsteknik, behövde hjälp med att implementera ett nytt avtalshanteringssystem, eftersom ett nytt bolag bildats inom deras koncern. DevCore satte upp en ny innehavare i Microsoft 365 för det

Integrationer till externa system för att visa upp rekryteringsannonser och onboarding direkt på intranät

En kund till oss behövde hjälp med att visa upp aktuell information från externa system på sitt intranät. Vårt uppdrag blev att vidareutveckla deras intranät för att integrera mot två nya system. Dels ville de...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser