Dokumenthantering i SharePoint

Är du i behov av en säker, strukturerad och oslagbar dokumenthantering, som fungerar och är integrerad med intranät och Teams i Microsoft 365?

SharePoint stödjer ditt företags behov av dokumenthantering genom att tillhandahålla ett stort antal dokumenthanteringsfunktioner som låter dig göra följande:

  • Lagra, organisera och hitta dokument.
  • Se till att dokumenten är konsekventa.
  • Hantera metadata för dokument.
  • Hjälpa till att förhindra att fel personer får tillgång till eller använder dokumenten.
  • Säkra konsekventa verksamhetsprocesser (arbetsflöden) för hur dokument hanteras.
  • Söka på innehåll, metadata, namn, person m.m.

Det är säkert och enkelt att komma åt samt redigera dokument på distans, kontoret, hemifrån, via webbläsaren, intranätet och Microsoft Teams med mera. Om ni använder appar som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote eller OneDrive i er organisation, så har ni redan Microsoft 365 Business som er produktivitetslösning i er organisation. Vilket betyder att inga fler inloggningar eller extra licenser krävs för att börja använda dokumenthantering i SharePoint.

Vill du veta mer om dokumenthantering i SharePoint? Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom SharePoint.

Kontakta oss

Det är säkert, flexibelt och strukturerat och vi har lång erfarenhet

SharePoints dokumenthantering är ett enkelt och bra sätt att få koll på dina dokument inom organisationen, du kan dela dokument, checka in och checka ut dokument samt arbeta samtidigt i ett och samma dokument. Desutom finns versionshantering förstås.

För en organisation som tidigare använt exempelvis nätverksmappar är dokumenthantering med SharePoint mycket bättre och det går enkelt att importera gammal struktur eller skapa ny sådan.

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2007. Vi har stor erfarenhet av uppsättningar av SharePoint och gedigen kunskap om strukturer med mera. Vi hjälper gärna till med intranät, Teams, Microsoft 365 samt olika lösningar och appar i SharePoint.

Fler lösningar för intranät och Teams i Microsoft 365

Vi har byggt ett flertal appar i SharePoint. Systemen är skalbara samt anpassas för att möta era behov idag och i framtiden. De är prisvärda, inga extra licenser krävs eller fler inloggningar.

”Jag har varit inne och kollat lite på Diarieföringsmodulen som Patrik meddelade att han hade satt upp förra veckan – det är vackert så att tårarna sprutar 😊”

Omdöme från en fantastisk kund. Hör gärna av dig för fler kundreferenser :)

Senaste kundcase SharePoint

"Coronaplanerare" implementerad för kund direkt i Microsoft Teams och SharePoint intranät i Microsoft Office 365

Lösningen implementeras direkt i organisationens befintliga IT-miljö för att förebygga trängsel och skapa...

Omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört

Byte av CRM och gamla utbildningsmodulen byttes mot en ny app vilket resulterade i ett skräddarsytt flöde för...

DevCore har hjälpt kunder med att agera på att få sin Microsoft 365-data till Sverige

Det var viktigt för flera kunder att hinna agera innan sista maj 2022, på grund av GDPR samt för de som behövde få sin organisations data sparad mer lokalt. Datan det gällde var från Teams, Microsoft 365, SharePoint och Exchange med mera. Azure och Microsoft 365 hade ett sista datum för agerande i sin organisations Microsoft 365 admin center. Vilket DevCore hjälpt kunder med att utföra. Detta gjorde det möjligt att få data migrerat från nuvarande europeiska datacenter till de datacenter som nyligen öppnat i Sverige.

Ny version av DevCore Diarieföring åt kommunägt VA-driftbolag

DevCore har anpassat och implementerat DevCore Diarieföring i SharePoint åt kommunägt VA-driftbolag. DevCore Diarieföring, för SharePoint, är en komplett lösning för att sköta alla diarieärenden för bl.a. kommuner och myndigheter och andra verksamheter. DevCore Diarieföring för VA-bolaget är byggt med SharePoint i botten med dess ingående basfunktionalitet. Sedan har funktionaliteten vidareutvecklats och anpassats för en enkel och effektiv hantering av ärenden. När ett ärende är avslutat så blir det låst för alla användare så att ingenting kan förändras i efterhand. DevCore har byggt ett säkert diarium för kunden, som säkerställer de krav som ställs på att myndigheter skall diareföra alla allmäna handlingar. Lösningen går att få anpassad efter önskemål, krav och arbetssätt.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser