Dokumenthantering i SharePoint

Är du i behov av en säker, strukturerad och oslagbar dokumenthantering, som fungerar och är integrerad med intranät och Teams i Microsoft 365?

SharePoint stödjer ditt företags behov av dokumenthantering genom att tillhandahålla ett stort antal dokumenthanteringsfunktioner som låter dig göra följande:

  • Lagra, organisera och hitta dokument.
  • Se till att dokumenten är konsekventa.
  • Hantera metadata för dokument.
  • Hjälpa till att förhindra att fel personer får tillgång till eller använder dokumenten.
  • Säkra konsekventa verksamhetsprocesser (arbetsflöden) för hur dokument hanteras. Tappa aldrig bort viktiga dokument.
  • Söka på innehåll, metadata, namn, person m.m.

Det är säkert och enkelt att komma åt samt redigera dokument på distans, på kontoret, hemifrån, via webbläsaren, intranätet och Microsoft Teams med mera. Om ni använder appar som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote eller OneDrive i er organisation idag, så har ni Microsoft 365 Business som er produktivitetslösning. Vilket betyder att inga fler inloggningar eller extra licenser krävs för att börja använda dokumenthantering i SharePoint.

Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom SharePoint!

 

Vill du veta mer om dokumenthantering i SharePoint?

Kontakta oss

Säkert, flexibelt och strukturerat - vi har lång erfarenhet

SharePoints dokumenthantering är ett enkelt och bra sätt att få koll på dina dokument inom organisationen, du kan dela dokument, checka in och checka ut dokument samt arbeta samtidigt i ett och samma dokument. Desutom finns versionshantering förstås.

För en organisation som tidigare använt exempelvis nätverksmappar är dokumenthantering med SharePoint mycket bättre och det går enkelt att importera gammal struktur eller skapa ny sådan.

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2007. Vi har stor erfarenhet av uppsättningar av SharePoint och gedigen kunskap om strukturer med mera. Vi hjälper gärna till med intranät, Teams, Microsoft 365 samt olika lösningar och appar i SharePoint.

Fler lösningar för intranät och Teams i Microsoft 365

Vi har byggt ett flertal appar i SharePoint. Systemen är skalbara samt anpassas för att möta era behov idag och i framtiden. De är prisvärda, inga extra licenser krävs eller fler inloggningar.

”Jag har varit inne och kollat lite på Diarieföringsmodulen som Patrik meddelade att han hade satt upp förra veckan – det är vackert så att tårarna sprutar 😊”

Omdöme från en kund :)

Senaste kundcase SharePoint

Avvikelse- och riskhanteringssystem för företag inom maskin- och industriprodukter

DevCore har implementerat ett nytt avvikelsesystem, åt ett svenskt företag inom maskin- och industriprodukter. Avvikelsesystemet är en SharePoint-applikation och kan användas via intranätet, Teams och med Microsoft 365. Support ingår om det skulle behövas, och självkl...

Ny version av Diarieföring i SharePoint åt kommunägt VA-driftbolag

DevCore har anpassat och implementerat DevCore Diarieföring i SharePoint, som även fungerar för intranät och Teams i Microsoft Office 365, åt kommunägt VA-driftbolag. DevCore Diarieföring, för SharePoint, är en komplett...

DevCore håller i SharePoint-utbildning åt företag i återvinningsbranschen

Företaget i fråga är verksamt inom svenska återvinningsbranschen med flera bifirmor inom miljö, materialåtervinning, källsortering, renhållning, åkeriverksamhet men även forskning och utveckling...

Omfattande uppdrag åt universitet: migrera 3000 sajter till ny SharePoint-miljö

Microsoft slutar ge support för äldre versioner av SharePoint detta gör det nödvändigt för verksamheter att uppgradera sina system efter ett antal år. DevCore hjälpte ett framstående svenskt universitet att migrera hela sin befintliga SharePoint-miljö och intranät, som består av...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser