• Umbraco Gold Partner sedan
    2017
  • Certade Umbraco-konsulter
    0
  • Umbraco-konsulter i
    10 år

Umbraco

Umbraco kallas världens vänligaste CMS. DevCore är certifierade Umbraco-utvecklare. Umbraco är ett flexibelt, användarvänligt och fullt utrustat .NET Content Management System CMS utvecklat för att på ett lätt sätt publicera material.

Inget krångel, inga begränsningar. Umbraco erbjuder ett ramverk som inte står i vägen för vad man behöver göra. Det kan driva varenda form av CMS-projekt – från en liten webbkampanj till några av de största webbsidorna i världen. Med Umbraco går det att skapa kreativa och kraftfulla layouter med hjälp av block, beskära och formatera bilder, flytta och sortera föremål med drag and drop.

Umbraco har ett stort och aktivt community av företag och utvecklare, och det växer hela tiden, det är ett av världens  största Open Source CMS-verktyg.

Umbraco har ett stort utbud av tillägg och plug-ins.

Det finns flera hundratals gratis tillägg för Umbraco, som är redo att börja användas direkt. De håller hög kvalitet och gränssnittet är fullt av smarta funktioner. Man kan enkelt se hur sidan ser ut i telefon, ipad och på webben t.ex.

Chansen är stor att en idé för något man vill bygga redan byggts eftersom det bygger på öppen källkod.

DevCore är certifierade Umbraco-utvecklare

DevCore har 15 certifierade Umbraco-konsulter som utför projekt och utveckling i Umbraco och DevCore är givetvis Umbraco Gold Partner.

Nedan finner du vår partnersida hos Umbraco samt blogginlägget som skrevs efter att vi blev en del av Umbraco-familjen som Gold Partner 2017.

Kontakta oss gärna

”Har varit riktigt roligt och en ynnest att få jobba med ett så grymt team”

Omdöme från en kund :)

Senaste kundcase Umbraco

Lansering av kunds webbplats i Umbraco 9

DevCore lanserade en ny webbplats åt en kund som är verksam inom medicinsk utrustning. Kundens tidigare webbplats fanns i WordPress CMS och den nya sajten byggde DevCore i Umbraco CMS 9, en .Net6 CMS-sajt. Sajtens design gjordes gemensamt av en DevCore-konsult och kunden. Förutom utvecklarna som byggde sajten var vår konsultchef med som projektledare i projektet. DevCore hjälpte även med cert, proxy och andra serverfrågor. Slutresultatet blev en mycket snyggare, snabbare och modernare webbplats.

Nyutvecklad Umbraco-site med hosting i Umbraco Cloud

En helt ny responsiv Umbraco-site byggd på tema från uskinned.net. Hosting sker i Umbraco Cloud med sökfunktionalitet från Google Custom Search.

Ny webbplats byggd i Umbraco 8 CMS

DevCore har lanserat en ny webbplats åt kund i Umbraco 8. Siten är en systersite till kundens tidigare webbplats som DevCore också förvaltar. DevCore står för hostingen av båda siterna. Siten byggdes under kort tid utan att behöva tumma på kvalitén. Detta har inneburit att DevCore skapat en ny kvalitetsprodukt att erbjuda till exempelvis mindre företag, som gärna vill ha en bra kvalitativ sajt men som eventuellt inte har kapital för en större och mer avancerad webbsida. I projektet ingick UX design, implementation, deploy, uppsättning, uppläggning av källkoden i källkodshanterare (git versionshanteringsprogram) och uppsättning av byggpaket för deployer till Octopus Deploy (för att automatisera de mest komplicerade delarna av DevOps). Hemsidan sattes upp i Devcores proxy med SSL. Projektet lyckades och tog mindre tid än de estimerade och uppskattade timmarna. Vi kan alltså även erbjuda kvalitetssiter i mindre format, på mindre tid, till kunder som kräver det ibland.

Umbraco-projekt startat i Umbraco Cloud

Umbraco-projektet är startat i Umbraco Cloud av DevCores Umbraco-utvecklare. Webbsidan är byggd för DevCore och av DevCore för att fungera som en startsida där konsulterna har tillgång till aktuell info och content av intresse.

Vill du ha hjälp med Umbraco eller något annat CMS? Hör av dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser