• Tillgängliga Umbraco-konsulter på plats i Stockholm som pratar både svenska och engelska.
  • Umbraco Gold Partner sedan
    2017
  • Umbraco-utvecklare
    0
  • Umbraco-konsulter i
    10 år

Är du nyfiken på Umbraco CMS? Söker du en stabil Umbraco-partner och hjälp av utvecklare och experter?

Starta ny webb

Behöver ni hjälp med att starta en ny webb i Umbraco (eller något annat CMS)? Vi hjälper er gärna att välja rätt, sätta upp allt med rätt strategi och struktur. Allt ifrån enklare till stora skräddarsydda webbplaster.

Löpande förvaltning

Behöver ni hjälp med er befintliga webbplats eller ett redan startat webbprojekt? Så hjälper vi gärna er med förvaltning, löpande support, bättre struktur och förbättringar. Vi blir gärna er trygga och stabila Umbraco-partner.

Vidareutveckling

Behöver ni anpassa för något nytt? Integrera mot fler system? Migrera eller flytta innehåll? Bygga en ny webbapplikation? Våra tillgängliga och erfarna utvecklare och experter hjälper er gärna.

Vi hjälper ditt bolag som Umbraco-konsulter med allt inom Umbraco CMS

Umbraco CMS

Umbraco kallas världens vänligaste CMS det är ett modernt CMS som både utvecklare som redaktörer gillar att jobba med. Umbraco är Open Source och gränssnittet är enkelt. Läs mer nedan.

Certifierade Umbraco-konsulter

Vi här på DevCore är certifierade Umbraco-utvecklare, som certifierade Umbraco-utvecklare och Umbraco-konsulter skapar vi, vidareutvecklar och integrerar Umbraco för både enkla installationer och skräddarsydda lösningar, allt efter dina behov och önskemål.

Umbraco Gold Partner

Vi har jobbat med Umbraco i många år och 2017 blev vi Umbraco guldpartner, DevCore var det första bolaget i Stockholm att bli Umbraco Gold Partner, sedan dess har flera andra företag hakat på.

Umbraco CMS

Umbraco kallas världens vänligaste CMS och är ett utmärkt val för i stort sett alla företag. Inget krångel, inga begränsningar. Umbraco erbjuder ett ramverk som inte står i vägen för vad man behöver göra och det är ett av världens största Open Source CMS-verktyg.

Umbraco kan driva varenda form av webbprojekt – från en liten webbkampanj till några av de största siterna i världen. Umbraco är ett flexibelt, användarvänligt och fullt utrustat .NET Content Management System CMS utvecklat för att på ett lätt sätt publicera material.

Vi är certifierade Umbraco-utvecklare och konsulter med lång erfarenhet av "everything Umbraco" vi hjälper er gärna att starta och implementera, migrera från annat CMS, förvalta, integrera med andra system eller vidareutveckla Umbraco CMS.

 

Är du intresserad av att anlita Umbraco-utvecklare?

Kontakta oss

Umbraco har ett stort utbud av tillägg och plug-ins.

Det finns flera hundratals gratis tillägg för Umbraco, som är redo att börja användas direkt. De håller hög kvalitet och gränssnittet är fullt av smarta funktioner. Självklart är det responsivt och man kan bygga perfekta siter för olika ändamål och användare.

Chansen är också stor att en idé för något man vill bygga redan byggts eftersom det bygger på öppen källkod, till skillnad från flera andra CMS på marknaden.

DevCore är certifierade Umbraco-utvecklare

DevCore har 15 certifierade Umbraco-konsulter som utför projekt och utveckling i Umbraco och DevCore är givetvis Umbraco Gold Partner.

Nedan finner du vår partnersida hos Umbraco samt blogginlägget som skrevs efter att vi blev en del av Umbraco-familjen som Gold Partner 2017.

Kontakta oss gärna

”Har varit riktigt roligt och en ynnest att få jobba med ett så grymt team”

Omdöme från en kund :)

Senaste kundcase Umbraco

DevCore har nyutvecklat en webbplats i Umbraco CMS för ett religiöst samfund.

DevCore har designat och utvecklat en ny webbplats (webbsida, hemsida eller site för företag) för ett religiöst samfund. Sajten är byggd i Umbraco och har även Umbraco Forms. För att hantera...

DevCore förvaltar Umbraco-site åt utbildningsföretag

DevCore tog över förvaltningen av företagets Umbraco-webbplats (webbsida, hemsida), och byggde ut kursdelen på siten så att inloggade användare kunde ta del av kursmaterial. DevCore hostar även...

Övertagande utav existerande webbplats byggd i Umbraco CMS

DevCore har tagit över förvaltningen av en Umbraco-site (webbsida eller hemsida) inom en oberoende organisation specialiserad på neurologi. Utöver förvaltning samt nyutveckling så...

Ny webbplats byggd i Umbraco 8 CMS med olika integrationer

DevCore har lanserat en ny webbplats åt kund i Umbraco 8. Siten är en systersite till kundens tidigare webbplats som DevCore också förvaltar. DevCore står för hostingen av båda siterna. Siten byggdes under kort...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser