SuperOffice som CRM

SuperOffice CRM riktar in sig på att förbättra användarens produktivitet inom försäljning, marknadsföring och kundservice. Integrering med exempelvis Office-paketet, Microsoft 365 och Exchange gör att allt extraarbete med att flytta data mellan olika system helt elimineras.

Länge erbjöds SuperOffice enbart som installerbar mjukvara men finns nu som molnbaserad lösning. SuperOffice erbjuds i mobilformat med deras app Pocket CRM. Den har utsetts till en av de 20 främsta apparna av Initiative Mittelstand i Tyskland.

Då SuperOffice har en stark lokal förankring i Sverige är svenska företag väl omhändertagna. Snabb och anpassad kundsupport är en viktig ingrediens i en lyckad implementering. SuperOffice API gör det lätt för utvecklare att bygga nya tillämpningar och integrationer. Som administratör kan du också lägga in genvägar till andra program och webbplatser som skickar med data från SuperOffice till programmet och webbplatsen när någon klickar på en knapp eller länk. Detta innebär att man inte behöver vara en avancerad utvecklare för att skapa integrationer mellan andra system och SuperOffice.

Det finns såklart också redan utvecklade tredjepartsintegrationer med andra kända system att tillgå.

grön SuperOffice logo transparent bakgrund

DevCore och SuperOffice

DevCore har gjort många lyckade implementeringar av SuperOffice och även utvecklat samt förvaltat integrationer mot andra system. Med god inblick i systemet, en lång historia som partner och med skickliga konsulter är vi det självklara valet när ni valt SuperOffice som CRM. Vi finns även här för er som inte har bestämt er för hur ni vill förbättra er sälj- & marknadsavdelning eller/och kundtjänst. Vi kan ge råd samt guida rätt.

”Har varit riktigt roligt och en ynnest att få jobba med ett så grymt team”

Omdöme från en kund :)

SuperOffice är ett starkt verktyg

SuperOffice är ett starkt verktyg för underhåll av kundstock, prospektlistor och leads. Det tillhandahåller också verktyg för utskick och kampanjer. Då det är säljinriktat är det perfekt för er med höga krav på effektiv marknadsbearbetning och strömlinjeformade säljprocesser.

DevCore har som SuperOffice-konsulter bland annat hjälpt kunder med

  • Skapat skräddarsydda moduler för PDF-generering, faxplugin, integrationer och byggt ut SuperOffices kategorisystem för projekt med integration.
  • Skapat integration mellan SuperOffice och Hummingbird.
  • Förbättrat och fixat buggar i integration mellan SuperOffice och Apsis.
  • Installerat Exchange-integration från Infobridge på befintlig SuperOffice-installation.
  • Utfört uppgraderingar och nyinstalleringar av SuperOffice.

SuperOffice-applikationer och integrationer som vi har byggt

Vi har utvecklat olika sorters applikationer för SuperOffice och skapat integrationer mellan Salesforce och Episerver och mycket mera.

Vi har skapat ett sätt att föra över och markera försäljningar gjorda i SuperOffice till SPCS. Vi har byggt en modul där dokument skapade i SuperOffice förs över direkt till Hummingbird DM. Vi har skapat en applikation för kampanjhantering (Campaign Mangager) i SuperOffice

Även en PDF Converter. Ett enkelt sätt att spara offerter i PDF-format direkt från SuperOffice. 

New Revision. Ett enkelt sätt att försäkra sig att alla dokument finns kvar som original och inte modifieras.

Kundcase SuperOffice

SuperOffice Extension – Underkategorisystem för projekt

SuperOffice CRM stödjer en underkategori för kategorisering av projekt och kunden hade behov av flera underkategorinivåer. En flik lades till i nedre delen av SuperOffice grafiska användargränssnitt där...

SuperOffice CRM Implementation och uppgradering

DevCore har genomfört ett antal SuperOffice CRM implementationer och uppgraderingar från t ex version 5 till version 6 och version 6 till version 6.3...

Integration mellan SuperOffice CRM och Hummingbird DM

DevCore har skapat en integration mellan SuperOffice CRM och Hummingbird DM åt ett statligt bolag för att inifrån SuperOffice direkt kunna öppna relaterade dokument i Hummingbird...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser