några it konsulter jobbar med mönstrad tapet i bakgrunden
  • Tillgängliga webbutvecklare i Stockholm

Behöver ditt bolag hjälp med webbutveckling?

Starta nytt

Ska ni starta nya webbplatser eller webbprojekt? Med vår långa erfarenhet ser vi till att hjälpa er på bästa sätt med strategi, struktur, design och implementering.

Löpande support

Behöver ni hjälp med er befintliga webbplats eller ett redan startat webbprojekt? Vi hjälper er gärna med förvaltning, löpande support, bättre struktur och förbättringar.

Vidareutveckling

Behöver ni anpassa för något nytt? Integrera mot fler system? Migrera? Uppgradera? Bygga en ny webbapplikation? Vi är webbutvecklare och specialister med lång erfarenhet.

Tillgängliga webbspecialister på plats i Stockholm

DevCore har arbetat med webbutveckling och webbproduktion i över 20 år och vi sitter på en enorm kunskap som webbutvecklare och webbspecialister.

Vi kan hjälpa dig med allt kring enklare webbplatser, komplexa webbapplikationer, integrationer mot alla möjliga system, webbdesign, UX, systemutveckling med mera.

Vi finns på plats i Stockholm och alla kan både svenska och engelska. Vi arbetar på timmar, deltid eller heltid beroende på din situation, behov och krav. Vi kan hjälpa din verksamhet med nyutveckling, projektledning, implementering, migrering, förvaltning, löpande support, integrationer och vidareutveckling.

Kontakta oss

Söker ditt bolag efter en stabil webbpartner?

CMS - Content Management System

Vi är CMS-konsulter som är experter på flertalet olika CMS på marknaden som Optimizely, Umbraco, WordPress och Concrete5.

Optimizely (Episerver)

Vi är Episerver-konsulter och Optimizely-konsulter med lång erfarenhet. Som guldpartner till Optimizely kan vi hjälpa er med allt ifrån digital strategi, integrationer, förvaltning och vidareutveckling.

Umbraco

Vi är Umbraco-konsulter och utvecklare och som guldpartner till Umbraco sedan 2017 kan vi hjälpa er med "everything Umbraco", strategi, integrationer och löpande support med mera.

Webbproduktion

Vi hjälper ditt företag med webbproduktion, användarvänlighet, UX, webbdesign, generell utveckling, digital strategi och integrationer av alla de slag, som webbkonsulter.

”Det som gör DevCore till en fantastisk partner till oss är deras servicekänsla, flexibilitet, snabbhet och förmåga att veta vad, och hur, vi vill ha det. Ett extra plus i kanten är att de är genuint intresserade av de frågor vi arbetar med."

Omdöme från en kund :)

Kundcase inom webbutveckling

Ny webbsida åt välkänt internationellt läkemedelsföretag

DevCore har varit med och tagit fram design för en ny informationssida om en av våra stora folksjukdomar. Sajten vänder sig till personer med information om analys, tips och råd, med mera. DevCore gör ofta denna typ av mindre...

Webbplats åt internationellt bolag i sjöfartsbranschen

Tillsammans med kunden som har över 40 år i branschen för design och tillverkning av inredning till fartyg har vi tagit fram en ny webbplats. Vi har stått för design och uppsättning av hela sajten i Wordpress...

DevCore har nyutvecklat en webbplats i Umbraco CMS för ett religiöst samfund.

DevCore har designat och utvecklat en ny webbplats (webbsida, hemsida eller site för företag) för ett religiöst samfund. Sajten är byggd i Umbraco och har även Umbraco Forms. För att hantera...

DevCore utför uppgraderingar för flera företags äldre CMS och webbplatser till Optimizely CMS 12

DevCore hjälper nu flera kunder att uppgradera sina äldre Episerver och Optimizely CMS och webbplatser till Optimizely CMS 12. Det gäller både mindre webbar och större mer komplexa webbplatser, vi bygger även om delar som använder utgången äldre teknik, som inte är kompatibel med...

DevCore hjälper företag med helheten som en stabil IT-partner

Utöver webbutveckling så är vi även experter på CRM, intranät, generell utveckling, nätverk, drift och IT-säkerhet.

DevCore är stolt partner till Microsoft (SharePoint, Office 365, Dynamics) Salesforce, Umbraco, Optimizely, Cookiebot, WatchGuard, VMware och Veeam.

Vi är utvecklare och experter specialiserade på ovan system och tekniker, vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna.

 

Vi hjälper dig som en trygg och tillgänglig IT-partner.

Kontakta oss
Behöver din verksamhet hjälp med:
  • Intranät och Teams?
  • Lösningar som avtalshantering eller ärendehantering?
  • Salesforce eller Dynamics?
  • Webb och CMS?
  • IT-säkerhet och hosting?
  • Brandväggar och nätverk?
  • Utveckling av någon ny applikation?

 

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser