it konsulter utvecklare jobbar framför laptops med kodikoner i bilden
  • Tillgängliga webbutvecklare på plats i Stockholm som pratar både svenska och engelska.

Vi hjälper ditt bolag med allt inom webbutveckling, webbdesign och webbproduktion.

Starta nytt

Vill ni starta en ny webbplats eller ett nytt webbprojekt så kan vi med vår långa erfarenhet, hjälpa er enligt bästa arbetsmetod. Allt ifrån strategi, struktur, design till implementering.

Löpande support

Behöver ni hjälp med er befintliga webbplats eller ett redan startat webbprojekt så hjälper vi gärna er med förvaltning, löpande support, bättre struktur och förbättringar.

Vidareutveckling

Behöver ni anpassa för något nytt? Integrera mot fler system? Migrera? Uppgradera? Bygga en ny webbapplikation? Vi är webbutvecklare och specialister och hjälper er gärna.

Söker ditt bolag efter en stabil webbpartner och hjälp av webbutvecklare och experter i Stockholm?

CMS - Content Management System

Vi är CMS-konsulter som är experter på flertalet olika CMS på marknaden som Optimizely, Umbraco, WordPress och Concrete5.

Optimizely (Episerver)

Vi är Episerver-konsulter och Optimizely-konsulter med lång erfarenhet. Som guldpartner till Optimizely kan vi hjälpa er med allt ifrån digital strategi, integrationer, förvaltning och vidareutveckling.

Umbraco

Vi är Umbraco-konsulter och utvecklare och som guldpartner till Umbraco sedan 2017 kan vi hjälpa er med "everything Umbraco", strategi, integrationer och löpande support med mera.

Webbproduktion

Vi hjälper ditt företag med webbproduktion, användarvänlighet, UX, webbdesign, generell utveckling, digital strategi och integrationer av alla de slag, som webbkonsulter.

”Det som gör DevCore till en fantastisk partner till oss är deras servicekänsla, flexibilitet, snabbhet och förmåga att veta vad, och hur, vi vill ha det. Ett extra plus i kanten är att de är genuint intresserade av de frågor vi arbetar med."

Omdöme från en kund :)

Erfarna webbkonsulter tillgängliga i Stockholm

DevCore har arbetat med webbutveckling i över 20 år och vi sitter på en enorm kunskap som webbutvecklare och webbexperter.

Vi hjälper kunder, både små som stora globala bolag, med allt kring programmering, webbplatser, siter, komplexa webbapplikationer, integrationer mot alla möjliga system, webbdesign, UX, systemutveckling med mera.

Våra IT-konsulter finns på plats i Stockholm och alla kan både svenska och engelska. Vi arbetar på timmar, vid behov, deltid och heltid beroende på din situation, behov och krav. Vi kan hjälpa din verksamhet med nyutveckling, implementering, migrering, förvaltning, löpande support, integrationer och vidareutveckling.

Letar du efter tillgängliga webbutvecklare och webbspecialister?

Kontakta oss

DevCore hjälper företag med helheten som en stabil IT-partner

Utöver webbutveckling så är vi även experter på CRM, intranät, generell utveckling, nätverk, drift och IT-säkerhet.

DevCore är stolt partner till Microsoft (SharePoint, Office 365, Dynamics) Salesforce, Umbraco, Optimizely, Cookiebot, WatchGuard, VMware och Veeam.

Vi är utvecklare och experter specialiserade på ovan system och tekniker, vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna.

Behöver din verksamhet hjälp med:
  • Intranät och Teams? 
  • Lösningar som avtalshantering eller ärendehantering?
  • Salesforce eller Dynamics?
  • Webb och CMS?
  • IT-säkerhet och hosting?
  • Brandväggar och nätverk?
  • Utveckling av någon ny applikation?

Vi hjälper dig som en trygg, stabil och tillgänglig IT-partner.

Kontakta oss

Kundcase inom webbutveckling

Ny webbsida åt välkänt internationellt läkemedelsföretag

DevCore har varit med och tagit fram design för en ny informationssida om en av våra stora folksjukdomar. Sajten vänder sig till personer med information om analys, tips och råd, med mera. DevCore gör ofta denna typ av mindre...

Webbplats åt internationellt bolag i sjöfartsbranschen

Tillsammans med kunden som har över 40 år i branschen för design och tillverkning av inredning till fartyg har vi tagit fram en ny webbplats. Vi har stått för design och uppsättning av hela sajten i Wordpress...

DevCore har nyutvecklat en webbplats i Umbraco CMS för ett religiöst samfund.

DevCore har designat och utvecklat en ny webbplats (webbsida, hemsida eller site för företag) för ett religiöst samfund. Sajten är byggd i Umbraco och har även Umbraco Forms. För att hantera...

DevCore utför uppgraderingar för flera företags äldre CMS och webbplatser till Optimizely CMS 12

DevCore hjälper nu flera kunder att uppgradera sina äldre Episerver och Optimizely CMS och webbplatser till Optimizely CMS 12. Det gäller både mindre webbar och större mer komplexa webbplatser, vi bygger även om delar som använder utgången äldre teknik, som inte är kompatibel med...

Integrationer mellan EduAdmin och kunders system samt webbplatser

EduAdmin är ett kursadministrationssystem som används av företag, föreningar, kommuner och landsting i hela Sverige.
DevCore har vid flera tillfällen skapat integrationer mellan EduAdmin API och kunders olika...

Förbättring av digitaliseringen genom att förnya kunds digitala plattformar (CMS, CRM, LMS)

Nu är ett omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört. Den grundläggande förändringen var ett byte av...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser