Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.


Utmaningen

Föreställ dig att ditt företag står inför en viktig företagshändelse. Startsidan på er webbplats, företagets digitala ansikte utåt, behöver en akut uppdatering. Den åtta år gamla designen speglar inte längre er moderna verksamhet. Pressen ökar, och ni behöver en snabb och effektiv lösning.

Lösningen

Er pålitliga webbpartner kliver in och är redo att ta sig an uppdraget med tight deadline. Det agila teamet arbetar intensivt under en månad, med full fokus på snabbhet och precision.

Genom nära samarbete med ert team, och med stöd från sina projektledare, utvecklare och mjukvarutestnings-specialister, levererar de en modern och responsiv webbplats som möter era höga krav.

Genomförandet

Med hjälp av förbättrande tekniker och lösningar förvandlades designen till en funktionell och användarvänlig startsida.

Utvecklarna säkerställde att den nya designen fungerade sömlöst på alla enheter och webbläsare, vilket resulterade i en förbättrad användarupplevelse som inte bara ser bra ut, utan också fungerar smidigt.

Resultatet

Tack vare snabba och effektiva insatser av er webbpartner, tillsammans med er, lanserades er nya startsida i tid och togs emot med stor entusiasm. Du, dina medarbetare och besökarna på ert event uppskattar den moderna designen och den förbättrade navigeringen.

Med en trygg och lyhörd webbpartner som alltid finns där för dig, är det möjligt att få hjälp med det mesta i webbväg. Detta är ett exempel på det. Vi hjälper våra kunder som en trygg och tillgänglig webbpartner, med allt från litet till väldigt stort. Läs mer:

 

Behöver ditt företag en pålitlig webbpartner?

På DevCore känner vi våra kunder och har erfarenhet och kunskap av massvis av webbprojekt. Vi är din webbyrå i Stockholm.

Kontakta oss idag

👉 Kontakta oss
👉 Mejla info@devcore.se 
👉 Följ oss på LinkedIn

Fler nyheter & tips

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser