DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.


Projektets omfattning

DevCore ansvarar för projektledning, front-end, webbutveckling, webbarkitektur, strategi, ny design, löpande support och andra förbättringar. Målet är att skapa en modern och funktionell webbplattform som möter kundens höga krav.

Från WordPress till Umbraco

Den befintliga webbportalen, som är byggd i WordPress, omarbetas nu till den mer användarvänliga .Net 8 och kraftfulla Umbraco CMS-plattformen. Projektet inkluderar:

  • Design och UX
  • Implementation och förbättrad funktionalitet
  • Produktionssättning i kundens IT-miljö
  • Löpande support och förbättringar

Digitala verktyg för bättre hälsa och säkrare vård

Inom e-hälsa (eHealth) används digitala verktyg för att uppnå fysisk och psykisk hälsa och en säkrare samt effektivare vård. Kunden samarbetar med olika aktörer inom e-hälsans ekosystem för att erbjuda innovativa IT-lösningar.

Kundbasen inkluderar läkare, tandläkare, farmaceuter och annan vårdpersonal i både sluten- och öppenvård. Deras mjukvaruprodukter stödjer medicinsk och organisatorisk verksamhet på mottagningar, apotek, laboratorier, sjukhus och sociala institutioner.

 

Är det dags för en ny webb? 
Behöver du uppgradera er webbplats?


Med lång erfarenhet av webbprojektledning, utveckling, UX, design, analys och support är vi redo att hjälpa dig.

Vill du veta mer? Våra webbspecialister svarar gärna på dina funderingar.


Kontakta oss idag!

Fler nyheter & tips

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Så optimerar ledande medtech-bolag Dynamics 365 CRM

Ett svenskt företag som är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara har använt Dynamics 365 CRM i flera år. Nu har DevCore gått in som ny förvaltningspartner för att ytterligare effektivisera användningen av plattformen.

Läs mer

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser