Salesforce Marketing Cloud Account Engagement (Pardot)

Salesforce Account Engagement är ett B2B Marketing Automation-verktyg som effektiviserar marknadsföringen och kampanjer för ditt företag, genom att fånga upp era kvalificerade kunder som är redo för nästa steg. Account Engagement (Pardot) ser till så att kommunikationen går ut vid rätt tillfälle och följer alltid upp resultat för bästa framgång.

Account Engagement (Pardot) är det självklara valet för Salesforce-kunder som letar efter ett komplett B2B Marketing Automation-verktyg. Dels för den robusta integrationen med Salesforce, det rimliga priset som gör verktyget tillgängligt för en bred krets av organisationer samt sin enkelhet vilket gör det till ett okomplicerat system att lära för nya användare.

Vad är Marketing Account Engagement (Pardot)?

Account Engagement (Pardot) består av en mängd olika automatiseringsverktyg som exempelvis Automation Rules, Completion Actions samt Engagement Programs, vilka samtliga bidrar till en ökad effektivitet samt säkerställer att kommunikationen med potentiella kunder sker vid rätt tidpunkt.

Fördelar vi kan se hos våra kunder är en förbättrad intregration mellan sälj och marknadsavdelningen, då Account Engagement (Pardot) skapar ett flöde mellan de två avdelningarna vilket i sig minskar risken för att kunder faller mellan stolarna eller att kommunikation sker vid fel tillfälle i leads/säljprocessen. Integrationen mellan Account Engagement (Pardot) och Salesforce gör det även möjligt att följa upp resultaten genom snygga dashboards, som bland annat visar vilka kampanjer eller typer av aktiviteter som kan anses som mest lyckade.

 

Behöver du hjälp med Account Engagement (Pardot) ?
Vill du veta vad Account Engagement kan göra för just din verksamhet? 

Kontakta oss

Effektiviserar företagets marknadsföring

Salesforce Account Engagement (Pardot) bidrar till en ökning av Marketing ROI med 34% samt en effektivitet gällande kampanjer med 37%. Att företagets säljare endast kontaktar potentiella kunder som är kvalificerade och redo för köp skapar en högre effektivitet, samtidigt som det ökar antalet stängda affärer, vilket i sin tur bidrar till ett ökat ROI.

”I have worked with several SF partners in my career. Devcore is, by far, the most knowledgeable and efficient partner I have interacted with. Within less than a year they have turned around the SF experience amongst our employees from being an area of constant frustration to becoming a valuable tool that makes life easier for all involved.”

Review from a client :)

DevCore är specialister på Salesforce och Account Engagement (Pardot) 

DevCore är specialister på Salesforce och Pardot och erbjuder konsulter för Marketing Account Engagement-implementationer, vägledning under hela processen, samt förvaltning.

Är du nyfiken på hur du kan dra nytta av Marketing Account Engagement i din organisation? Hör av dig till oss - vi svarar gärna på frågor och vi kan självklart visa upp utmärkta referenser och ge mer nyttig information.

DevCore är Salesforce Partner sedan 2011

Kundcase Salesforce

Projektledning och affärsutveckling med Salesforce

DevCore har systemutvecklat lett ett projekt och stått för affärsutvecklingen i Salesforce CRM för bl.a. ett stort finansbolag, som skulle expandera till resten av Norden, med tillhörande integrationer...

Optimering av kunds arbetsätt och processer med Salesforce CRM

Kunden ville först byta ut sitt Salesforce CRM – vi hjälpte då istället till att få ut fulla värdet av kundens tidigare investering. Chansen kom till oss att ge deras organisation nytt liv och implementera bättre

DevCore utförde Salesforce-utbildning för anställda på finskt bolag

DevCore har hållit i en Training Services och User Training i Salesforce för personal på ett finskt bolag som utvecklar, tillverkar och säljer mätutrustning samt sensorer för mätning och reglering av...

Ledande nordisk leverantör av elprodukter ser nu försäljningsdata direkt med Salesforce & Tableau

Kunden i fråga använder ett excel-dokument som källa, där ny information manuellt läggs in en gång i månaden, efter att den kommit in från olika återförsäljare. En medarbetare på företaget har sedan behövt ta ut adekvat...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser