• Guldpartner sedan
    2014
  • Lyckade Episerver-projekt
    0 +
  • Arbetat med Episerver i
    0 år

Vi hjälper dig med allt inom Episerver och Optimizely som utvecklare

Hos oss finner du Episerver-utvecklare med stor erfarenhet i utveckling inom Episerver CMS, vi arbetar som Episerver-konsulter, vi är både Episerver-utvecklare och Optimizely-utvecklare. DevCore är partner sedan 2014 och Optimizely Gold Solution Partner.

Som certifierade Episerver och Optimizely-utvecklare har vi skapat, vidareutvecklat och integrerat Episerver och Optimizely CMS för både enkla installationer och extremt skräddarsydda lösningar, allt efter kundens behov och önskemål.

Vi har utfört utvecklingsprojekt i flera Episerver-versioner som: Episerver CMS 5, Episerver CMS 6, Episerver CMS 7, EpiStore, Episerver Commerce, Episerver Relate, Composer, Episerver 8, Episerver 9, Episerver 10, Episerver 11 och Optimizely 12 med flera.

 

Vill du veta mer? Eller behöver du hjälp?

Kontakta oss

Optimizely & Episerver CMS

Optimizely (tidigare Episerver, företaget bytte namn till Optimizely under 2021) är ett Content Management System (CMS) utvecklat för att på enklaste sätt publicera material. Episerver har en kraftfull men lättanvänd WYSIWYG-editor där redaktörer snabbt och enkelt kan anpassa och publicera sitt material och content för responsiva sajter.

Kombinerat med Optimizelys övriga produkter och tjänster kan du även styra din sociala närvaro på internet, hantera nyhetsbrev, skapa en webbshop och integrera till olika CRM-system med mera.

”Av så många olika skäl är vill jag bara nämna att det känns otroligt bra att vara kund hos er, tack! 😊”

Omdöme från en kund :)

Episerver har ett välbyggt språkstöd, flera moduler och tillämpningar

Språkstödet gör det enkelt att tillhandahålla en internationell hemsida för både stora och små bolag. I Episerver kan du även anpassa innehållet för olika målgrupper, favoritanvändare m.m. Episerver har ett lättmodererat rättighetssystem, en integration till Active Directory och ett enkelt filsystem som underlättar arbetet för både administratörer och redaktörer.

Det finns ytterligare moduler att använda sig av som t.ex. Episerver Composer, Episerver Relate, Episerver Commerce och EpiStore som ger redaktör och siten mycket mer möjligheter att dynamiskt lägga till innehåll, dokumentlistor, integrationer, webbshopsfunktionalitet m.m.

Episerver CMS har många olika möjligheter och utöver ditt vanliga CMS för din site eller för ett intranät kan det användas för kundrelationer, bloggar och integreras med säljstöd som t.ex. Salesforce, Dynamics och SuperOffice CRM.

Vår Optimizely (Episerver) Partner page

Senaste kundcase Episerver/Optimizely

Ny site i React som använder sig av Episerver för innehållshantering

En webbsida (hemsida eller webbplats) som använder sig av ett Episerver Headless API för att hämta ut data som redaktörerna styr över i en site som är byggd i Episerver CMS och som sedan...

Ny mediabank DAM till kund integration med bland annat Episerver DXP

Ny mediabank lanserad som ersatte kundens gamla mediabank som hostades av QBank - Digital Asset Management. Byte av DAM (Digital Assets Manager) leverantör skedde till Digizuite ApS där alla...

Salesforce CRM integration till Episerver CMS

DevCore har skapat en integration av FAQ, kontaktformulär och annan information för att föra data fram och tillbaka mellan Episerver CMS och Salesforce CRM. Lösningen inkluderar hämtning...

Förbättring av digitaliseringen genom att förnya kunds digitala plattformar (CMS, CRM, LMS)

Nu är ett omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört. Den grundläggande förändringen var ett byte av...

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser