• Tillgängliga Optimizely-konsulter på plats i Stockholm som pratar både svenska och engelska.
 • Guldpartner sedan
  2014
 • Lyckade Episerver-projekt
  0 +

Vi hjälper ditt bolag med allt inom Episerver och Optimizely

Hos oss finner du Episerver-utvecklare och Episerver-konsulter med stor erfarenhet i utveckling inom samtliga delar inom Episerver CMS. Bolaget Episerver heter nu Optimizely och vi arbetar som Optimizely-utvecklare. DevCore är Episerver-partner sedan 2014 och Optimizely Gold Solution Partner.

Som certifierade Episerver och Optimizely-utvecklare har vi skapat, vidareutvecklat och integrerat Episerver och Optimizely CMS för både enkla installationer och helt skräddarsydda lösningar, allt efter kundens behov och önskemål.

Vi har utfört utvecklingsprojekt i flera Episerver-versioner som: Episerver CMS 5, Episerver CMS 6, Episerver CMS 7, EpiStore, Episerver Commerce, Episerver Relate, Composer, Episerver 8, Episerver 9, Episerver 10, Episerver 11 och Optimizely 12 med flera.

 

Behöver ditt företag hjälp med Optimizely (Episerver) och webb?

Kontakta oss

 • Certifierade konsulter
 • Lång erfarenhet
 • Bred kunskap
 • Lyhörda och tillgängliga
 • Ser helheten
 • Specialister på integrationer
 • På plats i Stockholm

Optimizely & Episerver CMS

Optimizely (tidigare Episerver, företaget bytte namn till Optimizely under 2021) är ett Content Management System (CMS) utvecklat för att på enklaste sätt publicera material. Episerver har en kraftfull men lättanvänd WYSIWYG-editor där redaktörer snabbt och enkelt kan anpassa och publicera sitt material och content för responsiva sajter.

Kombinerat med Optimizelys övriga produkter och tjänster kan du även styra din sociala närvaro på internet, hantera nyhetsbrev, skapa en webbshop och integrera till olika CRM-system med mera.

”Av så många olika skäl är vill jag bara nämna att det känns otroligt bra att vara kund hos er, tack! 😊”

Omdöme från en kund :)

Episerver har ett välbyggt språkstöd, flera moduler och tillämpningar

Språkstödet gör det enkelt att tillhandahålla en internationell hemsida för både stora och små bolag. I Episerver kan du även anpassa innehållet för olika målgrupper, favoritanvändare m.m. Episerver har ett lättmodererat rättighetssystem, en integration till Active Directory och ett enkelt filsystem som underlättar arbetet för både administratörer och redaktörer.

Det finns ytterligare moduler att använda sig av som t.ex. Episerver Composer, Episerver Relate, Episerver Commerce och EpiStore som ger redaktör och siten mycket mer möjligheter att dynamiskt lägga till innehåll, dokumentlistor, integrationer, webbshopsfunktionalitet m.m.

Episerver CMS har många olika möjligheter och utöver ditt vanliga CMS för din site eller för ett intranät kan det användas för kundrelationer, bloggar och integreras med säljstöd som t.ex. Salesforce, Dynamics och SuperOffice CRM.

Vår Optimizely (Episerver) Partner page

Senaste kundcase Episerver/Optimizely

DevCore utför uppgraderingar för flera företags äldre CMS och webbplatser till Optimizely CMS 12

DevCore hjälper nu flera kunder att uppgradera sina äldre Episerver och Optimizely CMS och webbplatser till Optimizely CMS 12. Det gäller både mindre webbar och större mer komplexa webbplatser, vi bygger även om delar som använder utgången äldre teknik, som inte är kompatibel med...

Förbättring av digitaliseringen genom att förnya kunds digitala plattformar (CMS, CRM, LMS)

Nu är ett omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört. Den grundläggande förändringen var ett byte av...

Ny site för globalt företag inom läkemedelstransporter i Episerver DXC

DevCore har byggt en ny webbplats (webbsida, hemsida) för ett globalt företag inom läkemedelstransport-branschen i Episerver molntjänst DXC. Utöver Episerver CMS används premium-söken...

Ny site i Episerver CMS med avancerad sökfunktion (Episerver Find)

DevCore har byggt ny hemsida (webbplats eller webbsida) för svensk miljöorganisation på Episerver CMS med en avancerad sökfunktion baserad på Episerver Find. Till det är också en integration...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser