• Guldpartner sedan
    2014
  • Lyckade Episerver-projekt
    0 +
  • Arbetat med Episerver i
    0 år

Episerver/Optimizely CMS

Episerver/Optimizely CMS och DevCore som utvecklare och konsulter. Episerver/optimizely är ett Content Management System utvecklat för att på enklaste sätt publicera material.

Episerver/Optimizely har en kraftfull men lättanvänd WYSIWYG-editor där redaktörer snabbt och enkelt kan anpassa och publicera sitt material med stöd för hantering av Responsiva siter och inbyggda funktioner för att på ett bättre sätt kunna se hur en sida kommer se ut både i telefon, ipad och på webben.

Kombinerat med Episervers/Optimizelys övriga produkter kan du även styra din sociala närvaro på internet, hantera nyhetsbrev, skapa en webbshop och integrera Episerver/Optimizely till olika CRM-system.

Certifierade Episerver/Optimizely-utvecklare

DevCore har stor erfarenhet av konsultarbete som Episerver/Optimizely-utvecklare. Vi har 11 certifierade Episerver/Optimizely-konsulter och har utfört projekt och utveckling i både Episerver CMS 5, Episerver CMS 6, EpiServer CMS 7, EPistore, Episerver Commerce, Episerver Relate, Composer m.m.

Som certifierade Episerver/Optimizely-utvecklare har vi skapat, vidareutvecklat och integrerat Episerver/Optimizely för både enkla installationer och extremt skräddarsydda lösningar, allt efter kundens behov och önskemål.

Vår partnerprofil hos Optimizely Kontakta oss här

Episerver/Optimizely har ett välbyggt språkstöd

Språkstödet gör det enkelt att tillhandahålla en internationell hemsida för både stora och små bolag. I Episerver kan du även anpassa innehållet för olika målgrupper, favoritanvändare m.m.

Episerver har ett lättmodererat rättighetssystem, en integration till Active Directory och ett enkelt filsystem som underlättar arbetet för både administratörer och redaktörer.

Episerver-moduler

Det finns ytterligare moduler att använda sig av som t.ex. Episerver Composer, Episerver Relate, Episerver Commerce och EpiStore som ger redaktör och siten mycket mer möjligheter att dynamiskt lägga till innehåll, dokumentlistor, integrationer, webbshopsfunktionalitet m.m.

”Av så många olika skäl är vill jag bara nämna att det känns otroligt bra att vara kund hos er, tack! Gillar arbetet du gör för oss och du är en väldigt bra ambassadör för Devcore (inkluderar även Petter och Daniel) 😊”

Omdöme från en fantastisk kund. Hör gärna av dig för fler kundreferenser :)

Tillämpningar på Episerver

Episerver CMS har många olika möjligheter och utöver ditt vanliga CMS för din site eller för ett intranät kan det användas för kundrelationer, bloggar och integreras med säljstöd som t.ex. Salesforce, Dynamics och SuperOffice CRM.

Senaste kundcase Episerver/Optimizely

Omfattande projekt att förbättra digitaliseringen hos stor bransch-organisation genom att förnya deras digitala plattformar (CMS, CRM, LMS) utfört

Byte av CRM och gamla utbildningsmodulen byttes mot en ny app vilket resulterade i ett skräddarsytt flöde för...

Episerver 7.5-sajt för koncern inom äldrevård och omsorg

Sajten riktar sig mot potentiella och existerande kunder och intressenter, med funktioner såsom: Skräddarsydd geo-spatial sökmotor för att hitta vårdhem utifrån ort, namn, kommun eller postnummer PDF-generering av sidor Integration till ”ring-upp-mig”-tjänst

Episerver Commerce med Zuora-integration

DevCore har för kunds räkning byggt integration mellan Episerver Commerce och Zuora som är en avancerad plattform där företag kan hantera sina olika prenumerationstjänster mot slutkund. Integrationen innebar bland annat användarregistrering och uppdatering av prenumerationer, synkronisering av produktkatalog från Zuora till Episerver, ett signup-flöde för nya användare samt en funktioner för att t.ex. ändra sin prenumeration och ladda hem fakturor direkt på webbplatsen.

Ny site för globalt företag inom läkemedelstransporter i Episerver DXC

DevCore har byggt en ny site för ett globalt företag inom läkemedelstransport-branschen i Episerver molntjänst DXC. Utöver Episerver CMS används premium-söken Episerver Find, och Cloudflare CDN, varav båda produkterna ingår i DXC. Vid tester med flera olika verktyg så får webbplatsen högsta betyg från flera olika geografiska mätpunkter runt om i världen när det kommer till laddningstider av sidan.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser