Salesforce Partner

DevCore är Salesforce Partner sedan 2011 och har över 20 års erfarenhet av CRM-system och Salesforce, vi gjorde vårt första Salesforce-uppdrag så tidigt som 2007 och har samarbetat med Salesforce sedan dess. Här kan du läsa mer om vad du kan förvänta dig av oss.

Letar du efter en pålitlig och erfaren Salesforce-partner för att hjälpa dig och ditt bolag med Salesforce och CRM-system, så är DevCore det självklara valet. Som en partner till Salesforce sedan 2011 och med över 20 års erfarenhet av CRM-system och Salesforce, kan du lita på vår expertis och stabilitet.

Vi har seniora Salesforce-konsulter som är tillgängliga och kan arbeta på plats hos er eller på distans, vilket ger dig flexibilitet och valfrihet när det gäller hur vi arbetar tillsammans. Vi finns centralt i Stockholm och erbjuder alltid support på svenska.

Vi förstår vikten av att hjälpa företag som behöver hjälp heltid, deltid eller för projektleveranser. Vårt mål är att se till att du som kund är nöjd med valet av partner och Salesforce som plattform och att kunna assistera med vidareutveckling av systemet för att maximera affärsvärde.

Vi har bred erfarenhet av olika branscher och förstår hur man anpassar Salesforce för att möta olika behov och öka affärsvärdet för ditt företag. Med DevCore som din Salesforce-partner kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver för att få ut mesta möjliga av Salesforce-plattformen.

 

Behöver du hjälp med Salesforce?

Kontakta oss

Vill du samarbeta och få IT-stöd av en mycket stabil organisation med stor erfarenhet?

DevCore är en mycket stabil organisation med erfarenheter inte bara av Salesforce Sales Cloud, Salesforce Service Cloud, Experience Cloud, CPQ, Pardot, Apex och Force.com utan vi har även mycket stor erfarenhet av integrationer mot andra system.

Förutom Salesforce CRM så erbjuder vi konsulttjänster med våra specialister och experter inom, webb (Optimizely, Umbraco, design, applikationer), SharePoint, intranät och Microsoft 365 samt drift, nätverk, säkerhet och hosting.

DevCore har starka partnerskap med bolag inom flera områden

DevCore har 50+ anställda och förutom att vi är partners med Salesforce har vi även partnerskap med Microsoft, Optimizely (Episerver), Umbraco, Salesforce, WatchGuard, VMware, Veeam och Cookiebot. Mer om våra partnerskap hittar du här.

Vi expanderar ständigt inom Salesforce och har otaliga bevis på att vi är en pålitlig partner som både Salesforce och våra kunder kan lita på.

”I have worked with several SF partners in my career. Devcore is, by far, the most knowledgeable and efficient partner I have interacted with. Within less than a year they have turned around the SF experience amongst our employees from being an area of constant frustration to becoming a valuable tool that makes life easier for all involved.”

Review from a client :)

Våra Salesforce-certifieringar och om oss konsulter

Våra konsulter har bland annat certifieringar inom

  • Salesforce Certified Platform App Builder
  • Salesforce Certified Platform Developer I
  • Salesforce Certified Platform Developer II
  • Salesforce Certified Administrator
  • Salesforce Certified Advanced Administrator

Utöver ovan bevisad expertis inom Salesforce så är vi ju också ett riktigt härligt och roligt gäng att hänga med! :)

Vi har lång erfarenhet av CRM-system och tillhörande områden

DevCore har konsulter som jobbat med CRM-system sedan början av 2000- talet, konsulter som byggt egna CRM-system och vi har erfarenhet av bland annat Siebel, Microsoft Dynamics CRM, SuperOffice CRM, Salesmaker, Kontakt, SugarCRM med flera. Detta leder till att vi har mycket hög förståelse för vad som ska förväntas av ett crm-system och vi har kommit fram till att Salesforce är marknadsledande inom sitt område

Kundcase Salesforce

Projektledning och affärsutveckling med Salesforce

DevCore har systemutvecklat lett ett projekt och stått för affärsutvecklingen i Salesforce CRM för bl.a. ett stort finansbolag, som skulle expandera till resten av Norden, med tillhörande integrationer...

Optimering av kunds arbetsätt och processer med Salesforce CRM

Kunden ville först byta ut sitt Salesforce CRM – vi hjälpte då istället till att få ut fulla värdet av kundens tidigare investering. Chansen kom till oss att ge deras organisation nytt liv och implementera bättre

DevCore utförde Salesforce-utbildning för anställda på finskt bolag

DevCore har hållit i en Training Services och User Training i Salesforce för personal på ett finskt bolag som utvecklar, tillverkar och säljer mätutrustning samt sensorer för mätning och reglering av...

Ledande nordisk leverantör av elprodukter ser nu försäljningsdata direkt med Salesforce & Tableau

Kunden i fråga använder ett excel-dokument som källa, där ny information manuellt läggs in en gång i månaden, efter att den kommit in från olika återförsäljare. En medarbetare på företaget har sedan behövt ta ut adekvat...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser