• Tillgängliga Salesforce-konsulter på plats i Stockholm som pratar både svenska och engelska.

Salesforce CRM-konsulter i Stockholm

Salesforce är världens största CRM-system. Med Salesforce CRM hanterar du och optimerar din försäljning, marknadsföring, kundsupport och intern kommunikation. Med Salesforce ökar din försäljning, förbättras er service och du får en större kundkännedom. Salesforce passar små verksamheter, medelstora företag till stora bolag.

Vi på DevCore har ett nära samarbete som partner med Salesforce ända sedan 2011, detta gör att våra Salesforce-specialister ger dig de förutsättningar som krävs för att din verksamhet skall må bra nu, och för att ni skall kunna växa på ett stabilt och säkert sätt. Tillsammans med dig skapar vi en skräddarsydd upplevelse och anpassade lösningar som passar just ditt bolag och dina kunder. Häng med i utvecklingen - före dina konkurrenter.

Söker du en Salesforce-partner i Sverige?

Behöver ni strukturera ert CRM, starta nytt?

Vi är Salesforce-specialister med över 15 års erfarenhet.
Vi hjälper dig gärna och svarar på dina frågor.

Kontakta oss idag!

”I have worked with several SF partners in my career. Devcore is, by far, the most knowledgeable and efficient partner I have interacted with. Within less than a year they have turned around the SF experience amongst our employees from being an area of constant frustration to becoming a valuable tool that makes life easier for all involved.”

Review from a client :)

Salesforce partner i Stockholm

Vi hjälper dig med Salesforce-analys, start, implementation, support, integrationer och vidareutveckling

Här finns några av de bästa Salesforce-utvecklarna i Sverige. Vi är en stark partner till Salesforce ända sedan 2011. Vi är certifierade Salesforce-konsulter som hjälper våra kunder som Salesforce-arkitekter, Salesforce-utvecklare och Salesforce-admins. Våra konsulter är ständigt involverade i utveckling av projekt och med löpande support och förvaltning. Alla Salesforce-konsulter på DevCore är Salesforce-certifierade och fortsätter ständigt att utvecklas.

Alla våra Salesforce-konsulter pratar svenska och engelska. Vi finns på plats i Stockholm city.

Vi hjälper bolag med allt inom Salesforce CRM, från analys, att starta rätt, implementera, automatisera processer, förvalta och vidareutveckla - som att integrera fler system och skala upp för framtiden. Vi är Salesforce-specialister inom lösningar för komplexa företagsmodeller som kräver multipla systemintegrationer. Vi bygger även appar och verktyg framtagna för era specifika processer - vi anpassar system för att passa er.

 

Kontakta en Salesforce-specialist idag!
Vi svarar gärna på frågor.

Kontakta oss

Salesforce är en kraftfull plattform

Salesforce är mycket anpassningsbart och egna lösningar och modifikationer kan byggas via plattformen Force.com. Med Salesforce CRM-system kan kundservice och support lägga upp en kundportal för självservice genom Service Cloud och Communities, integration med sociala medier som Facebook, LinkedIn och mycket mer. Funktionalitet finns för att göra massutskick samt att skicka ut e-post till berörd person vid olika händelser.

Med Sales Cloud optimeras och automatiseras säljprocesser för att öka intäkter och funktionen Pardot möjliggör Marketing Automation. Med Chatter kan man på ett enkelt sätt förbättra kommunikationen inom organisationen.

Med Salesforce som CMS kan man använda kraften i Salesforce för att binda samman hela sin verksamhet i ett och samma verktyg. Salesforce går att integrera och fungerar med Outlook, Gmail, iPhone, Android med mera. I AppExchange kan tredjepartsapplikationer som utökar funktionaliteten läggas till.

Låt våra certifierade Salesforce-konsulter hjälpa dig

Vårt Salesforce-team kan hjälpa till med allt inom Salesforce CRM. Vi är certifierade Salesforce-utvecklare och Salesforce-admins med lång erfarenhet. Vi arbetar mycket med analys, implementation, utveckling samt förvaltning av Salesforce åt allt ifrån små verksamheter, medelstora företag till stora bolag. Vi är Salesforce-arkitekter, projektledare, produktionsledare, administratörer och utvecklare - vi kan ta ett helhetsansvar för ert Salesforce-projekt.

Vi hjälper även gärna till att optimera, förbättra och effektivisera ert redan implementerade CRM-system.

Vad vi kan

Kundcase Salesforce

Projektledning och affärsutveckling med Salesforce

DevCore har systemutvecklat lett ett projekt och stått för affärsutvecklingen i Salesforce CRM för bl.a. ett stort finansbolag, som skulle expandera till resten av Norden, med tillhörande integrationer...

Optimering av kunds arbetsätt och processer med Salesforce CRM

Kunden ville först byta ut sitt Salesforce CRM – vi hjälpte då istället till att få ut fulla värdet av kundens tidigare investering. Chansen kom till oss att ge deras organisation nytt liv och implementera bättre

DevCore utförde Salesforce-utbildning för anställda på finskt bolag

DevCore har hållit i en Training Services och User Training i Salesforce för personal på ett finskt bolag som utvecklar, tillverkar och säljer mätutrustning samt sensorer för mätning och reglering av...

Ledande nordisk leverantör av elprodukter ser nu försäljningsdata direkt med Salesforce & Tableau

Kunden i fråga använder ett excel-dokument som källa, där ny information manuellt läggs in en gång i månaden, efter att den kommit in från olika återförsäljare. En medarbetare på företaget har sedan behövt ta ut adekvat...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser