salesforce partner since 2011 logga framför en tjej som jobbar på en laptop på ett kafe
  • Tillgängliga Salesforce-konsulter på plats i Stockholm som pratar både svenska och engelska.

Salesforce-konsulter på plats i Stockholm

Salesforce är världens största CRM-system. Med Salesforce CRM hanterar du och optimerar din försäljning, marknadsföring, kundsupport och intern kommunikation. Det ökar din försäljning, hjälper dig att ge bättre service och få en större kundkännedom. Salesforce passar små verksamheter, medelstora företag till stora bolag.

Vi på DevCore har anpassade lösningar och ett nära samarbete som partner med Salesforce, detta gör att vi ger dig de förutsättningar som krävs för att din verksamhet skall må bra nu och för att ni skall kunna växa på ett stabilt sätt. Tillsammans med dig skapar vi en skräddarsydd upplevelse som passar just ditt bolag och dina kunder.

Vill du veta vad våra Salesforce-konsulter kan göra för dig?

Kontakta oss

Letar du efter de bästa Salesforce-utvecklarna i Sverige?

Vi på DevCore är några av de bästa i Sverige på Salesforce och en stark partner till Salesforce sedan 2011. Vi är certifierade Salesforce-konsulter som hjälper våra kunder som Salesforce-arkitekter, Salesforce-utvecklare och Salesforce-admins. Våra konsulter är ständigt involverade i utveckling av projekt och med löpande support och förvatlning. Alla Salesforce-konsulter på DevCore är Salesforce-certifierade och fortsätter ständigt att utvecklas.

Alla våra Salesforce-konsulter pratar svenska och engelska och vi finns på plats i Stockholm city.

Vi hjälper er med allt inom Salesforce CRM, från analys, att starta rätt, implementera, automatisera processer, förvalta och vidareutveckla som att integrera fler system och skala upp för framtiden. Vi är Salesforce-specialister inom lösningar för komplexa företagsmodeller som kräver multipla systemintegrationer. Vi bygger även nya appar och verktyg framtagna för era specifika processer, vi anpassar system för att passa er.

 

Vill du veta mer? Eller behöver du hjälp?

Kontakta oss

”I have worked with several SF partners in my career. Devcore is, by far, the most knowledgeable and efficient partner I have interacted with. Within less than a year they have turned around the SF experience amongst our employees from being an area of constant frustration to becoming a valuable tool that makes life easier for all involved.”

Review from a client :)

Salesforce är en kraftfull plattform

Salesforce är mycket anpassningsbart och egna lösningar och modifikationer kan byggas via plattformen Force.com. Med Salesforce CRM-system kan kundservice och support lägga upp en kundportal för självservice genom Service Cloud och Communities, integration med sociala medier som Facebook, LinkedIn och mycket mer. Funktionalitet finns för att göra massutskick samt att skicka ut e-post till berörd person vid olika händelser.

Med Sales Cloud optimeras och automatiseras säljprocesser för att öka intäkter och funktionen Pardot möjliggör Marketing Automation. Med Chatter kan man på ett enkelt sätt förbättra kommunikationen inom organisationen.

Med Salesforce som CMS kan man använda kraften i Salesforce för att binda samman hela sin verksamhet i ett och samma verktyg. Salesforce går att integrera och fungerar med Outlook, Gmail, iPhone, Android med mera. I AppExchange kan tredjepartsapplikationer som utökar funktionaliteten läggas till.

Experter på Salesforce - vi hjälper dig

Vårt Salesforce-team kan hjälpa till med allt inom Salesforce CRM. Vi är certifierade Salesforce-utvecklare och Salesforce-admins med lång erfarenhet.

Vi arbetar mycket med analys, implementation, utveckling samt förvaltning av Salesforce åt allt ifrån små verksamheter, medelstora företag till stora bolag.

Vi arbetar som salesforce-arkitekter, projektledare, produktionsledare, administratörer och utvecklare som gör det möjligt för oss att ta ett helhetsansvar för ert Salesforce-projekt.

Vi hjälper även gärna till att optimera, förbättra och effektivisera ert redan implementerade CRM-system.

Kundcase Salesforce

DevCore utförde Salesforce-utbildning för anställda på finskt bolag

DevCore har hållit i en Training Services och User Training i Salesforce för personal på ett finskt bolag som utvecklar, tillverkar och säljer mätutrustning samt sensorer för mätning och reglering av

Optimering av kunds arbetsätt och processer med Salesforce CRM

Kunden ville först byta ut sitt Salesforce CRM – vi hjälpte då istället till att få ut fulla värdet av kundens tidigare investering. Chansen kom till oss att ge deras organisation nytt liv och implementera bättre

Smidig övergång från Salesforce CRM till Dynamics CRM

DevCore har hjälp kund att så smidigt som möjligt gå över från Salesforce CRM till Dynamics 365 CRM. I uppdraget rensade vi befintlig data i kundens Salesforce, utförde mappning av fält, satte upp nya användare i Dynamics 365 och återskapade Dashboards från...

Byggt kunds säljprocess i Salesforce samt skapat integration mot ekonomisystem

Kunden behövde hjälp med implementering av Salesforce CRM för sitt nya stora projekt - en plattform för webbshop och auktioner med mera. Kunden valde att anlita DevCore som Salesforce...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser