5 vanliga problem företag har, som ett CRM-system löser

Här listar vi några vanliga problem som våra kunder har brottats med, men som ett Customer Relationship Management-system löser. Känner du också igen dig i något av följande problem på ditt bolag?

Våra kunder och även vi själva, har tidigare stått inför utmaningar som gjort det svårt eller omöjligt att förbättra och skapa långsiktiga kundrelationer samt vårda affärsrelationer optimalt.

Känner du igen problemen även i din organisation?

1. Datafragmentering, kunddata som hör ihop finns inte samlat: Kunddata är utspridda över olika plattformar, eller ännu värre - på papper någonstans, det går inte att få en 360-gradersvy av kunden. Som att ha ett pussel där bitarna är utspridda i flera rum.
2. Otillfredsställande försäljningsprocesser: Säljteam spenderar alldeles för mycket tid på manuella uppgifter som datainmatning i olika dokument eller system, i stället för att fokusera på att bygga relationer eller stänga affärer.
3. Bristande kundservice: Brist på kundinformation vid avgörande kontakter och kommunikation leder ofta till otillfredsställande service. Som när ditt hotell har glömt bort ditt önskemål om ett rum med havsutsikt; det är en liten detalj men med stor inverkan.
4. Begränsad mobilitet: I dagens värld är det nödvändigt att ha tillgång till viktig företagsdata på språng. Men många äldre system erbjuder inte smidig mobil åtkomst, vilket binder anställda till sina skrivbord.
5. Ineffektiv marknadsföring: Utan konkreta insikter skjuter företag i mörkret med sina marknadsföringsinsatser. Det är som att kasta dart med ögonbindel och hoppas på att träffa prick.

Ta reda på hur ett CRM-system löser era problem.

 

Är du nyfiken på CRM?

Använder ni ett CRM-system idag som inte fungerar som ni tänkt er?
Ett system behöver sättas upp och struktureras rätt för att fungera optimalt.

Vi är CRM-specialister på både Dynamics & Salesforce.

Vi svarar gärna på dina funderingar.

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser