Vill du också ha en ny terass? - Skaffa DevCores Avtalshantering

Vad kan du få eller vad missar du just nu för att du inte har koll på dina avtal? Vi lyckades förhandla fram nya terrasser och ett nytt kök tack vare DevCores Avtalshantering, utan notifikationerna hade vi säkerligen missat det.

För oss kom notisen från avtalssystemet i god tid för att vi skulle hinna agera, diskutera och ta ett beslut. Skulle vi förnya, omförhandla eller säga upp hyresavtalet? Vi valde att omförhandla vårt hyreskontrakt och nu har vi bland annat nybyggda terrasser på vår innergård och strax även ett helt nytt kök.

”Det har verkligen blivit mycket mysigare att sitta på innergården nu. Bra omförhandling!”
/ Alina, marknadsansvarig på DevCore.

"Nu hade jag mer möjlighet till förhandling genom att säga att det var krav för att vi skulle förnya avtalet. Om jag inte hade fått mina notifikationer så hade jag sannolikt missat det och fått vänta tre år till."
/ David, VD på DevCore.

Vill du också vinna tid och hinna förhandla fram bättre villkor med kunder och leverantörer utan stress?

Med tillgängliga avtal i SharePoint, aviseringar i tid, tydligt ansvariga och säker lagring – har du koll på alla typer av avtal.

Med avtalshantering i Microsoft SharePoint kan du jobba i avtalssystemet från både intranät och Teams. Det är enkelt, tillgängligt och säkert.

Avtalshantering i SharePoint för intranät och Teams i Microsoft 365.

Mer om SharePoint, intranät och Teams i Microsoft 365.

 

Vill du veta mer? Har du frågor?

Kontakta oss

 

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser