Vill du också ha en ny terass? - Skaffa DevCores Avtalshantering

Vad kan du få eller vad missar du just nu för att du inte har koll på dina avtal? Vi lyckades förhandla fram nya terrasser och ett nytt kök tack vare DevCores Avtalshantering, utan notifikationerna hade vi säkerligen missat det.

För oss kom notisen från avtalssystemet i god tid för att vi skulle hinna agera, diskutera och ta ett beslut. Skulle vi förnya, omförhandla eller säga upp hyresavtalet? Vi valde att omförhandla vårt hyreskontrakt och nu har vi bland annat nybyggda terrasser på vår innergård och strax även ett helt nytt kök.

 ”Det har verkligen blivit så mycket mysigare att sitta på innergården nu. Bra omförhandling!” tycker Alina på DevCore.

"Nu hade jag mer möjlighet till förhandling genom att säga att det var krav för att vi skulle förnya avtalet. Om jag inte hade fått mina notifikationer så hade jag sannolikt missat det och fått vänta tre år till." säger David på DevCore.

Vill du också vinna tid och hinna förhandla fram bättre villkor med kunder och leverantörer utan stress?

Med tillgängliga avtal i SharePoint, aviseringar i tid, tydligt ansvariga och säker lagring – har du koll på alla typer av avtal.

Med avtalshantering i Microsoft SharePoint kan du jobba i avtalssystemet från både intranät och Teams. Det är enkelt, tillgängligt och säkert.

Avtalshantering i SharePoint för intranät och Teams i Microsoft 365.

Mer om SharePoint, intranät och Teams i Microsoft 365.

 

Vill du veta mer? Har du frågor?

Kontakta oss

 

Fler nyheter & tips

Två nya kollegor inom webb och nätverk - Välkomna Oscar och Yuki!

Webbutveckling och webbproduktion arbetar vi flitigt med på DevCore och för att allt skall flyta på och fungera jobbar vi förstås även med både drift och säkerhet. Det är inom dessa områden som våra nya kollegor kommer att stötta upp.

Läs mer

Förvaltning av SharePoint On Premise åt energibolag

Nytt avtal har signerats med ett svenskt energibolag gällande administration, förvaltning och vidareutveckling av SharePoint on Premise.

Läs mer

Support och utveckling av Salesforce och Pardot åt skönhetsklinik

Nytt Salesforce-avtal signerat med en svensk plastik- och skönhetsklinik för förvaltning, support och vidareutveckling av bolagets Salesforce CRM och Marketing Automation-verktyg Pardot.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser