Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.


Snabb leverans och ett agilt arbetssätt

Med en tight deadline krävs både snabbhet och precision. Vårt team arbetade agilt för att säkerställa snabba leveranser och flexibilitet. Genom omfattande testning säkerställde vi att den nya designen fungerade sömlöst på alla enheter och webbläsare.

Resultatet blev en modern, luftig och användarvänlig startsida som uppskattades av både anställda och deltagare på bolagsstämman.

Nyckelroller och teknisk expertis

DevCore hade en nyckelroll i projektet med våra erfarna utvecklare i teamet. Vi hanterade överlämningen från designbyrån och ansvarade för kritiskt frontend-arbete, inklusive implementeringen av en ny navigationsmeny.

Vi använde Optimizely CMS, baserat på .NET Core, samt moderna tekniker som JavaScript och SCSS för att förbättra prestanda och användarupplevelse.

Positivt mottagande och framtida utsikter

Den nya startsidan lanserades i tid och mottogs mycket positivt. Kunden och användarna uppskattade den moderna designen och förbättrade menynavigeringen. Vår insats har stärkt förtroendet extra för vårt team och öppnat fler dörrar för framtida projekt med kunden.

Citat från kundens anställda

  • Great work and congratulations to all!
  • …the quality of the site is outstanding!
  • Amazing work the site looks fantastic.

Läs mer om projektet

Vill du veta mer om detta projekt och hur vi hjälpte vattenteknikbolaget att modernisera sin webbplats?

Läs vårt detaljerade kundcase här.

 

Letar du efter en riktig bra webbyrå till ditt bolag?

Kontakta oss idag och se hur vi kan hjälpa din verksamhet att uppnå era webbmål!

Kontakta oss idag!

👉 Kontakta oss
👉 Mejla info@devcore.se 
👉 Följ oss på LinkedIn

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser