Nyheter & tips

Ta reda på de senaste IT-tipsen, vad våra kunder vill ha, vad våra partners gör och vad som händer på DevCore.

Letar du efter något specifikt? Sök här!

DevCore hostar Umbraco CMS åt digital redovisningsfirma

Nytt avtal ingått mellan DevCore och och en redovisningsfirma i Stockholm att hosta deras webbplats i Umbraco CMS. Avtalet omfattar hosting av Windowsserver med ingående standardtjänsteroch och tilläggstjänster.

Läs mer

DevCore utvecklar Microsoft Dynamics 365 CRM åt transportbolag

Nytt avtal tecknat gällande Dynamics 365, mellan DevCore AB och ett svenskt bolag verksamt inom transport- och maskintjänster. Avtalet gäller förvaltning, löpande support och vidareutveckling av Microsoft Dynamics 365 CRM.

Läs mer

5 vanliga problem företag har, som ett CRM-system löser

Här listar vi några vanliga problem som våra kunder har brottats med, men som ett Customer Relationship Management-system löser. Känner du också igen dig i något av följande problem på ditt bolag?

Läs mer

DevCore skänkte 10.000 till Neuro för deras viktiga arbete

Det var dags igen att göra något, för att få världen att bli lite bättre. Vi skänkte därför för andra gången i år, tiotusen kronor till Neuro för deras viktiga arbete. Här kan du läsa mer om detta och tidigare bidrag.

Läs mer

Två nya kollegor inom webb och nätverk - Välkomna Oscar och Yuki!

Webbutveckling och webbproduktion arbetar vi flitigt med på DevCore och för att allt skall flyta på och fungera jobbar vi förstås även med både drift och säkerhet. Det är inom dessa områden som våra nya kollegor kommer att stötta upp.

Läs mer

Förvaltning av SharePoint On Premise åt energibolag

Nytt avtal har signerats med ett svenskt energibolag gällande administration, förvaltning och vidareutveckling av SharePoint on Premise.

Läs mer

Support och utveckling av Salesforce och Pardot åt skönhetsklinik

Nytt Salesforce-avtal signerat med en svensk plastik- och skönhetsklinik för förvaltning, support och vidareutveckling av bolagets Salesforce CRM och Marketing Automation-verktyg Pardot.

Läs mer

Välkommen Fredrik - ny kollega till SharePoint och Microsoft 365-teamet.

Microsoft 365 är omåttligt populärt och med det kraftfulla verktyget SharePoint så blir det förtstås inte sämre, därför behöver vi förstärkning här på DevCore-kontoret.

Läs mer

Nytt sommarprojekt: Återläsa gamla backuper åt datorspelsbolag

Uppdraget innebär att hjälpa datorspelsutvecklaren att återläsa data från äldre backup-band och få tillgång till de säkerhetskopierade filerna samt kunna föra över dem till molnet.

Läs mer

Vill du också slappna av i sommar? - Skaffa DevCores Ärendehantering

Låt dina kunder slippa bli frustrerade över att inte få rätt hjälp i sommar. Vår ärendehantering hjälper oss att koppla av hela sommaren - gör det du också med vetskapen att kunderna är nöjda och får rätt hjälp.

Läs mer

Förvaltning av Optimizely-webbplats åt stort metallföretag

DevCore tar hand om förvaltningen av ett stort metallföretags webbplats i Optimizely CMS när ett nytt löpande avtal har träffats parterna emellan.

Läs mer

4 fördelar med Matomo Analytics - ett utmärkt alternativ till Google Analytics (GA4)

Är du inte nöjd med GA4-migreringen? Eller letar du efter ett alternativ som respekterar integriteten och därmed följer GDPR? Då kan det vara dags att gå över till att använda Matomo Analytics.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser