Salesforce Partner

DevCore är Salesforce Partner och har 20 års erfarenhet av CRM-system samt mer än 10 års erfarenhet av Salesforce.

DevCore gjorde sitt första Salesforce-uppdrag så tidigt som 2007 och har varit partner till Salesforce sedan 2011. DevCore har för närvarande cirka 20 personer som är involverade i vårt Salesforce Team och har mycket seniora konsulter. 

Det finns flera anledningar till att DevCore är bästa Salesforce-partnern för er, vi har enbart konsulter som kan arbeta på plats hos er eller från vårt kontor eller hemifrån, så som ni väljer att ha det. Vi finns centralt i Stockholm, och vi erbjuder alltid support på svenska.

Vi är experter på att hjälpa medelstora bolag som behöver hjälp deltid eller för projektleveranser. Detta gör vi för att kontinuerligt, även efter en projektleverans, kunna se till att våra kunder är nöjda med valet av partner och Salesforce som plattform samt kunna assistera med vidareutveckling av systemet.

Eftersom att vi jobbar med kunder från flera olika brancher har vi en bra förståelse för olika industrier och hur man anpassar Salesforce så att ni som kund ska kunna få ut så mycket affärsvärde som möjligt av plattformen.

En mycket stabil organisation med stark erfarenhet

DevCore är en mycket stabil organisation med erfarenheter inte bara av Salesforce Sales Cloud, Salesforce Service Cloud, Communities, CPQ, Pardot, Apex och Force.com utan även mycket stor erfarenhet av integrationer med andra system. Vi har även konsulter som är experter på flera andra områden.

DevCore är en erfaren och stark partner till flera bolag

Vi är ett mindre bolag med 50+ anställda och förutom att vi är partners med Salesforce har vi även partnerskap med Episerver, Microsoft (SharePoint och generellt .net) samt Umbraco med flera.

Vi växer konstant inom Salesforce och har bevisat att vi är en partner som både Salesforce och våra kunder kan räkna med.

”I have worked with several SF partners in my career. Devcore is, by far, the most knowledgeable and efficient partner I have interacted with. Within less than a year they have turned around the SF experience amongst our employees from being an area of constant frustration to becoming a valuable tool that makes life easier for all involved.”

Review from a client :)

Våra Salesforce-certifieringar och om oss konsulter

Våra konsulter har bland annat certifieringar inom

  • Salesforce Certified Platform App Builder
  • Salesforce Certified Platform Developer I
  • Salesforce Certified Platform Developer II
  • Salesforce Certified Administrator
  • Salesforce Certified Advanced Administrator

Utöver ovan bevisad expertis inom Salesforce så är vi ju också ett riktigt härligt och roligt gäng att hänga med! :)

Vi har lång erfarenhet av CRM-system och tillhörande områden

DevCore har konsulter som jobbat med CRM-system sedan början av 2000- talet, konsulter som byggt egna CRM-system och vi har erfarenhet av bland annat Siebel, Microsoft Dynamics CRM, SuperOffice CRM, Salesmaker, Kontakt, SugarCRM med flera. Detta leder till att vi har mycket hög förståelse för vad som ska förväntas av ett crm-system och vi har kommit fram till att Salesforce är marknadsledande inom sitt område

Kundcase Salesforce

DevCore utförde Salesforce-utbildning för anställda på finskt bolag

DevCore har hållit i en Training Services och User Training i Salesforce för personal på ett finskt bolag som utvecklar, tillverkar och säljer mätutrustning samt sensorer för mätning och reglering av

Optimering av kunds arbetsätt och processer med Salesforce CRM

Kunden ville först byta ut sitt Salesforce CRM – vi hjälpte då istället till att få ut fulla värdet av kundens tidigare investering. Chansen kom till oss att ge deras organisation nytt liv och implementera bättre

Smidig övergång från Salesforce CRM till Dynamics CRM

DevCore har hjälp kund att så smidigt som möjligt gå över från Salesforce CRM till Dynamics 365 CRM. I uppdraget rensade vi befintlig data i kundens Salesforce, utförde mappning av fält, satte upp nya användare i Dynamics 365 och återskapade Dashboards från...

Byggt kunds säljprocess i Salesforce samt skapat integration mot ekonomisystem

Kunden behövde hjälp med implementering av Salesforce CRM för sitt nya stora projekt - en plattform för webbshop och auktioner med mera. Kunden valde att anlita DevCore som Salesforce...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser