De mest sålda lösningarna är avtalshantering, diarieföring och resursplanering

Under senaste månaden toppades försäljningen av apparna avtalshantering, diarieföring och resursplanering i SharePoint, systemen fungerar för intranät och Teams i Microsoft 365.

Flera nya avtal skrevs på för våra lösningar i SharePoint under månaden bland annat till företag inom fastighetsbranschen, en verksamhet inom företagstjänster, bolag inom bank och finans samt en högskola. De applikationer som vi sålde extra många av var:

Avtalshantering - ett avtalshanteringssystem i SharePoint som fungerar med intranät och Teams i Microsoft 365.

Diarieföring - ett diariehanteringssystem i SharePoint som fungerar med intranät och Teams i Microsoft 365.

Resursplanering - ett resurshanteringssystem i SharePoint som fungerar med intranät och Teams i Microsoft 365.

DevCore har utvecklat flera lösningar och appar i SharePoint som utför olika typer av arbetsuppgifter och som fungerar som stöd för verksamheter i det dagliga arbetet allt ifrån ärendehantering till avtalshantering och nu i dagarna håller vi även på att utveckla en ny lösning för ledningssystem.

 

Vill du veta mer om SharePoint-lösningar och appar?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser