Support och utveckling av Salesforce och Pardot åt skönhetsklinik

Nytt Salesforce-avtal signerat med en svensk plastik- och skönhetsklinik för förvaltning, support och vidareutveckling av bolagets Salesforce CRM och Marketing Automation-verktyg Pardot.

Kunden i fråga är i skönhetsbranschen och erbjuder specialistvård inom plastikkirurgi, hårtransplantation och tandvård med mera. De har Salesforce implementerat sedan tidigare och nu skall DevCore ta över förvaltning, support och eventuell vidareutveckling av både CRM:et men även för B2B Marketing Automation-verktyget Pardot för att förbättra deras användande, organisation och kundrelationer.

Utöver ovan så får kunden ta del av kompetensen hos hela DevCore beroende på behov samt tillfälle, men primärt kommer det att vara konsulter med kompetens och certifiering inom Salesforce och Pardot som är aktuella för uppdraget.

 

Behöver ditt företag Salesforce-support?

Vill ni förbättra ert användande av Salesforce?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Två nya kollegor inom webb och nätverk - Välkomna Oscar och Yuki!

Webbutveckling och webbproduktion arbetar vi flitigt med på DevCore och för att allt skall flyta på och fungera jobbar vi förstås även med både drift och säkerhet. Det är inom dessa områden som våra nya kollegor kommer att stötta upp.

Läs mer

Förvaltning av SharePoint On Premise åt energibolag

Nytt avtal har signerats med ett svenskt energibolag gällande administration, förvaltning och vidareutveckling av SharePoint on Premise.

Läs mer

Välkommen Fredrik - ny kollega till SharePoint och Microsoft 365-teamet.

Microsoft 365 är omåttligt populärt och med det kraftfulla verktyget SharePoint så blir det förtstås inte sämre, därför behöver vi förstärkning här på DevCore-kontoret.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser