Support och utveckling av Salesforce och Pardot åt skönhetsklinik

Nytt Salesforce-avtal signerat med en svensk plastik- och skönhetsklinik för förvaltning, support och vidareutveckling av bolagets Salesforce CRM och Marketing Automation-verktyg Pardot.

Kunden i fråga är i skönhetsbranschen och erbjuder specialistvård inom plastikkirurgi, hårtransplantation och tandvård med mera. De har Salesforce implementerat sedan tidigare och nu skall DevCore ta över förvaltning, support och eventuell vidareutveckling av både CRM:et men även för B2B Marketing Automation-verktyget Pardot för att förbättra deras användande, organisation och kundrelationer.

Utöver ovan så får kunden ta del av kompetensen hos hela DevCore beroende på behov samt tillfälle, men primärt kommer det att vara konsulter med kompetens och certifiering inom Salesforce och Pardot som är aktuella för uppdraget.

 

Behöver ditt företag Salesforce-support?

Vill ni förbättra ert användande av Salesforce?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser