.NET-utvecklare sökes till bästa IT-konsultbolaget i Sverige

Vi på DevCore söker nu efter en utvecklare till vårt .NET team, med start omgående. Du kommer att arbeta tillsammans med härliga och kompetenta kollegor i ett charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm.

DevCore anses vara en av de bästa i branschen på både Episerver/Optimizely, Umbraco, Salesforce, Dynamics och Sharepoint och sitter i ett eget gårdshus mitt i city med hemmakänsla och förstås en del hemifrån - hos oss arbetar du tillsammans med ytterligare c:a 50 medarbetare varav majoriteten arbetar som konsulter i projekt för våra kunder.

I rollen arbetar du ofta projektbaserat mot kund med ett par projekt som löper parallellt. Kundstocken är blandad med stora och små företag och projekten varierar i storlek.


Arbeta med människor som har ett genuint intresse för IT

Det här är en chans att få arbeta med kollegor som har ett genuint intresse för IT-branschen. Det är ett öppet och familjärt klimat på bolaget och man gör roliga saker tillsammans även utanför arbetet. Det är en platt organisation där det är nära mellan idé och exekvering.

Är du grym på utveckling och vill få dagliga utmaningar samt spännande utvecklingsmöjligheter?

Vill du ha sköna kollegor och riktigt kul på jobbet? Sök!

Vill du ha trista kollegor och tråkigt på jobbet? Sök ej! :)

Vi förväntar oss att du har examen från högskola eller motsvarande, att du är intelligent och social, samt gillar utmaningar.I arbetsuppgifterna ingår att arbeta som konsult från vårt kontor, men även på plats hos våra kunder med framförallt i någon av plattformarna Optrimizely, Umbraco, Salesforce, Ms365/sharepoint , generell .Net utveckling eller frontend.


Vi kan skapa en roll som passar dig

Baserat på vem du är och vilken inriktning som du kan tycka är roligast så kommer vi att försöka skapa en roll som är anpassad efter dig.

Skriv gärna en kort intro i mailet till ditt bifogade cv.

 

👉 Läs mer om DevCore på vår karriärsida!

 

Kom igen nu - vad har du att förlora på att söka? :)

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör av dig på jobb@devcore.se.

Vi är bara en ansökan bort, urvalet sker löpande så ansök redan idag!

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser