Salesforce-utvecklare

Vi på DevCore söker nu efter en utvecklare till vårt Salesforce team, med start omgående! Du kommer att arbeta tillsammans med härliga och kompetenta kollegor i ett charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm.

Det är onsdag morgon och du kliver in på innegården på Brunnsgatan och reflekterar över vilket otroligt mysigt gårdshus vi har turen att få ha som kontor. Du kliver in i köket och möter Per, Alexander, Sofie och Markus vid kaffemaskinen, som står pratar om kommande fredags-jippo med teamet. Spännande med pizzabakning!

Med en god kopp kaffe i handen går du upp och slår dig ned framför datorn, en arbetsdag fylld med spännande arbetsuppgifter och möten står framför dig och du är peppad, på riktigt! När dagen närmar sig sitt slut har du fått utmana dig själv, haft utvecklande möten med kunder och livliga samtal med kollegor - tänk vad roligt det kan vara att jobba som utvecklare hos DevCore!

 

I rollen som Salesforce-utvecklare på DevCore ingår bland annat att:

Bygga integrationer mot externa system, såsom ERP, e-signering, faktureringssystem etc
Vara med och implementera Salesforce från grunden hos våra kunder
Göra tekniska analyser av kundens uppsättning och ta fram konkreta förslag på förbättringar
Arbeta i team från vårt kontor eller sitta ute hos kund. Oftast blir det en mix av båda uppläggen

DevCore har varit partner med Salesforce sedan 2011 och som ny hos oss, oavsett tidigare erfarenhet, ingår du i vårt onboarding-program där vi säkerställer att du jobbar utefter det vi anser är best practice för att säkerställa kvalitén i leveransen till våra kunder.


Förutom Salesforce abetar DevCore med välkända plattformar som Episerver/Optimizely, Umbraco och SharePoint, och vi tar även fram skräddarsydda lösningar i ramverk som exempel React, Angular och Vue.

Arbetet varierar då kunderna som DevCore arbetar med är allt från stora giganter till mindre familjeägda bolag. Du kan därför sitta på ett stort projekt med en leveranstid på 2000 timmar vissa dagar och ett 24 timmarsprojekt andra dagar.

 


Vem är du?

Vi ser att du har en avslutad akademisk examen som systemvetare eller motsvarande teknisk utbildning från universitet/högskola, alternativt minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet som systemutvecklare.

Du trivs att arbeta självständigt i högt tempo och tar ansvar för dina leveranser. Vidare ser vi att du är driven, serviceinriktad och tycker om att arbeta både med utveckling och människor.


För att lyckas i rollen har du:

Relevant utbildning som systemvetare/motsvarande teknisk utbildning - alternativt minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
1-2 års erfarenhet av utveckling inom Salesforce eller liknande CRM-system

Det är meriterande om du har erfarenhet av Java eller Apex.


Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att kunna påverka din egen utveckling och få arbeta nära dina kollegor
Vi värdesätter balansen mellan privatliv och arbetsliv och erbjuder därför ett flexibelt hybridupplägg gällande arbete på kontoret och hemifrån
Vi håller till i ett familjärt och charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm
Generösa friskvårdsförmåner och en trygg anställning
Hos oss är det högt i tak och vi har roligt tillsammans, både på och efter jobbet
Gott kaffe

 

Om DevCore

Vi är ett IT-konsultbolag som har funnits sedan år 2000 och har vuxit till cirka 50 anställda, med bred kompetens och en låg personalomsättning. Vi är ett ekonomiskt stabilt företag som har Soliditets AAA-rating.

DevCores team av utvecklare jobbar antingen in-house hos oss eller bistår företag som deltidskonsulter med allt från avancerad system- och webbutveckling till affärssystems-implementationer, data-analyser, integrationer och rapporteringslösningar.

DevCore har även ett team av duktiga nätverks- och supporttekniker som bistår företag med drift av deras IT-miljöer. Vi hjälper kunder med infrastruktur, installationer, uppgraderingar, uppsättningar av nya kontor, brandväggar, serverdrift, backuper, återställningar och kontinuerlig PC-support.

DevCore AB är en stolt partner till Microsoft, Salesforce, Umbraco, Episerver/Optimizely och WatchGuard. Vi bygger även egna appar till Salesforce och SharePoint.

 

👉 Till vår karriärsida

👉 Lär känna dina nya kollegor

👉 Om DevCore

 

Har du frågor om tjänsten eller om oss?

Hör av dig till vår rekryterare Sofie Nilsson på sofie.nilsson@devcore.se. Vi är bara en ansökan bort, urvalet sker löpande så ansök redan idag!

 

Frågor? Vi svarar gärna!

Kontakta oss

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser